- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Anladım canım evlatlar CanlarYok canım öğretmen değilim. . Isletme mezunuyum. Özel bir firmanın muhasebe bölümündeyim. .
Anladım canım evlatlar Canlar
Kaç kilo başladın canım ne güzel çıtır olmuşsun
Evet Nisancım hedef çok iyi fikir.
Herkes belirlesin hedefini ve hepimiz çok sık ugrayalim buraya..eskisi gibi şenlensin ne güzel sohbetler donerdi önceden.
Uğraştım canim beceremedim unutmusum foruma resim atmayı ,boyut sorunundan dolayı yüklenmedi diyor...Ben kendi beğendiğim netten olan tv sehpasini ve sehpa yapti..Ben seçtim dogtastan aynısını yaptı canim...kulpları gelicek izmirden...daha önce büyük ünite vardı beyaz sıkılmıştım artik buda kahve ve vizon rengi iki renk çok sade alt ve üst dolap şeklinde....Güle güle kullan Yeni mobilyalarını :) merak ettim şimdi usta acaba kendi evine nasıl yapmıştır mobilyaları mahsuru yoksa resim atsan bakardık :)
Uğraştım canim beceremedim unutmusum foruma resim atmayı ,boyut sorunundan dolayı yüklenmedi diyor...Ben kendi beğendiğim netten olan tv sehpasini ve sehpa yapti..Ben seçtim dogtastan aynısını yaptı canim...kulpları gelicek izmirden...daha önce büyük ünite vardı beyaz sıkılmıştım artik buda kahve ve vizon rengi iki renk çok sade alt ve üst dolap şeklinde....
Teşekkürler canim çok güzel oldu değdi ama çok yoruldum birde naz ateşliydi hepsi bir arada mahvoldum....
Simi senin maceralarin pek ozeldi demeden geçemiycem :)
Neydi ya fadilmiydi unuttum bak :)
Son projeyi yaptığım firma ile çalışıyordu Abuzittin. Aralık’ta başladığımda bigün kapıda bu. Heh dedim şahtın şahbaz oldun. Ahanda burda da yüzüne hasret kalmayacan.Abuzittin
İkimizde acemi birer aşıktık o zamanlar
Sen yollarda eski bir aşka ağlıyordun
Bense kendimi usta sanıyordum bu işlerde
Ve yağmur gibi akıp giden yıllardan
Geriye ne kaldığını bilmiyordum seni tanıyana kadar
Ama farkındaydım yinede
Ne zaman seninle olsam
Tanıdık bir kuş cıvıltısıyla uyanırdım her sabah
Şimdiyse kırılgan mektuplar yazıyorum
Hangi adrese göndereceğimi bile bilmeden
Anaaa tam tatil zamanına mı denk geldiGünaydın
Mutlu pazarlar
Yorgun bitkin ve şişkinin
Regl oldum dardayım
Kitaplarım kolide kaldı
Eki Görüntüle 2171325
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?