Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Anladım canım evlatlar Canlar
Kaç kilo başladın canım ne güzel çıtır olmuşsun

Kendimi bildim bileli cocuklugum gençligim dahil hep iriydim..
Diyet ve beslenme konusunda çok basarisizdim....
Yaşadığim bazı olumsuzluklar nedeniyle beslenme bozukluğu yaşamaya başladim bu beni sağligimi ciddi boyutta tehdit etmeye başladı gerek mental olarak gerek bedensel olarak. ..epey bir düşündükten sonra ani bir Kararla 16 ay önce obezite cerrahisine basvurarak mide küçültme ameliyatı oldum...
Uzun ve zorlu bir sürecti çok şükür atlattim. . Artık ameliyatın nimetlerinden faydalanamiyorum maalesef :) 1 seneden sonra tamamen irademle basbasayim yine. :)
1.60 boya 115-118 leri gördum. Bir daha inşallah o kiloları görmem ve hepimiz görmeyiz. .

Güle güle kullan Yeni mobilyalarını :) merak ettim şimdi usta acaba kendi evine nasıl yapmıştır mobilyaları mahsuru yoksa resim atsan bakardık :)
Uğraştım canim beceremedim unutmusum foruma resim atmayı ,boyut sorunundan dolayı yüklenmedi diyor...Ben kendi beğendiğim netten olan tv sehpasini ve sehpa yapti..Ben seçtim dogtastan aynısını yaptı canim...kulpları gelicek izmirden...daha önce büyük ünite vardı beyaz sıkılmıştım artik buda kahve ve vizon rengi iki renk çok sade alt ve üst dolap şeklinde....

Canim önce watsaptan eşine at resimleri sonra ordan siteye ekleyebilirsin ..
Boyutla alakali sorun olduğunda ben öyle yapıyorum :)

Teşekkürler canim çok güzel oldu değdi ama çok yoruldum birde naz ateşliydi hepsi bir arada mahvoldum....

Kıyamam zor olmuştur gerçekten. .

Simi senin maceralarin pek ozeldi demeden geçemiycem :)
Neydi ya fadilmiydi unuttum bak :)

Fadıl efsaneydi o vakitler..Sene başında ayrıldı yollarımız. Aklına geldiğimde xing’ten profilime bakar bakar çıkar. Kendi gitti aklı kaldı bende ayarsızın

Son projeyi yaptığım firma ile çalışıyordu Abuzittin. Aralık’ta başladığımda bigün kapıda bu. Heh dedim şahtın şahbaz oldun. Ahanda burda da yüzüne hasret kalmayacan.

Sonra Gudubettin’li günlerim oldu.
Ahanda bak o da bitti.

Bende macera bitmez bacım gündem hep yoğun ama ben de hissediyorum yaşlandığımı..Bak anlatmaya bile dermanım kalmamış..

Selamun aleykum canlarim
Gelemedim gine kızlar kusura bakmayın kiloda bildiremedim zaten pek biseyde yapmadım
Annelere r gün önce bi telefon yedek ten haliniz çıktı diye elimiz ayağımıza dolaştı onun layık 4 gündür
Günlerdir bir korkuyla ugrasiyordum malum gunum çok gecikti allahım aklım çıktı
Test alıp yapmaya cesaret edemedim eşim kızdı en sonunda da dün aldım çok şükür yok bisey ama neden gelmiyor anlamadım buda bana şişlik ve sinir olarak geri geliyor anlayacağınız sacmacsapan bi haftaydi

Sizler ne yaptınız bonus cikti mu tatile geçmişi okuyamadım

Bi ara okurum inşallah
Mutlu pazarlar canlar

Ben yokken aşka gelmişin

Cumartesi menüsü

11:00
2 yumurta ile kekikli omlet
1 dilim tam buğday ekmek
10 zeytin
1 avuç maydanoz
1 şeftali

15:00
1 büyük bardak yayık ayranı

18:00
1 porsiyon adana (lavaş,pide vs. yemedim)
Çeyrek haşlanmış mısır
1 bardak ayran

3 lt den fazla su
Spor
20 dk yüzme
60 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…