Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok geçmiş olsun canm.simdi nasıl

Sevgili mortim anlatsana kendini kaç çocuk var ne kadarlar ne zamandır kilolusun
Birde menülerinde beni de etiketle olur mu
Mısır’ı sevmedim sadece onun dışında güzel

Sevgili mortim anlatsana kendini kaç çocuk var ne kadarlar ne zamandır kilolusun
Birde menülerinde beni de etiketle olur mu

Mısır’ı sevmedim sadece onun dışında güzel
Ben elif. Sınıf öğretmeniyim. 28 aylık bi kızım var. Kronik hasta, onla uğraşıyorum. Valla hiç çok zayıf olmadım zaten. Evlendiğimde de 70 li kilolardaydım. 5 yıllık evliyim, evliliğimin ilk yılında çıktım 90lara.. Bu topiğe 2014te geldim sanırım ilk. O zamandan beri buralardayım. Doğum vs derken bu kilodayım işte. Geçen yaz 95in altına düşmüştüm. Tekrar aldım. Böyle işte..

Merhaba guzel hanimlar,mutlu Pazarlar
Bugun cok mutlu, sağlıklı ve huzurlu olun
Cumartesi menusü
Sabah 12.00
İki bardak su
Bir bardak yesilçay
İki ceviz,2 erik
İki yumurta,zeytin ,peynir,domates,salatalik,biber

Ara bir turk kahvesi fincani süt,iki erik,bir lokmlik peynir( bugun arali menü oldu)

Akşam 20.30
Yoguurtlu semiz otu salatasi,bir yumurta
Yarim lahmacun

Su 3 litre
Spor 60 dk yürüyüş, 10dk kadar bolgesel
@eboe Bonus

70 li kilolarda isen tekrar gelirsin o kilolara beraber morti kardeşliği yapabiliriz tekrar zayıflayabiliriz beraber
Sık sık girip kaçamak yapmadan yazarsak bak incecik oluruz benimle var mısın hiç kaçamaksız birlikteliğe

Ayy çok romantik

Elifcim teklif pek cazip evet demen mefaatine

Yerim ne güzel teklif inşallah canım çok da yakınız kilo olarak, ben evet diyorum

Yerim ne güzel teklif inşallah canım çok da yakınız kilo olarak, ben evet diyorum
Wıuuuuuu evet dedi bende evet diyorum beraber yürüyeceğimiz bu uzun birlikteliğe he hey

Ben Leslie yaptım 2 mil devamı gelecek mortim

Tatildemisin canım
Hem is hem tatil gibi canim,uzak diyarlara,yurtdisina gidiyorum
hergaf tatile mi abla nereye gidiyosuuunn ?? Tamam izinli yazarım seni ama cozutma ha izinliyim diye
Evet,cok uzaklara canim. Yurtdisina gidiyorum. İzinli sayabilirsin beni. Menü de veremeyecegim heralde. Ama diyete devam edecem

Wıuuuuuu evet dedi bende evet diyorum beraber yürüyeceğimiz bu uzun birlikteliğe he hey

Ben Leslie yaptım 2 mil devamı gelecek mortim
Hayırlı olsun mortiliginiz,bir yastıkta zayiflayiniz cok yakiştiniz bu arada

nereye gidiyorsun ? Benim ki ya merak ya merak
Türki Cumhuriyetlerinemi?

Benim de başımı alıp gidesim var bu aralar. Çok yoruldum bunaldım...
Yalnızlığa ihtiyacım var sanirsam galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…