Muhteşem 3lü olabiliriz.kilolarmz yakın gerçi isilduru 70lerdeydi ama bbiz ona yetisiriz.
Cok geçmiş olsun canm.simdi nasılGünaydın, mutlu pazarlar
Kızım ateşlendi gece, geceyi nöbette geçirdim. Eşimin de sınav görevi var, o olsaydı o bakardı biraz uyurdum.. Zombi gibi dolaşıyorum
Morti olacakmışızAk kelebek deneyelim bakalım, benim regl haftam ama..
Muhteşem 3lü olabiliriz.kilolarmz yakın gerçi isilduru 70lerdeydi ama bbiz ona yetisiriz.
Sevgili mortim anlatsana kendini kaç çocuk var ne kadarlar ne zamandır kilolusunGünaydın, mutlu pazarlar
Kızım ateşlendi gece, geceyi nöbette geçirdim. Eşimin de sınav görevi var, o olsaydı o bakardı biraz uyurdum.. Zombi gibi dolaşıyorum
Morti olacakmışızAk kelebek deneyelim bakalım, benim regl haftam ama..
Mısır’ı sevmedim sadece onun dışında güzelCumartesi menüsü
11:00
2 yumurta ile kekikli omlet
1 dilim tam buğday ekmek
10 zeytin
1 avuç maydanoz
1 şeftali
15:00
1 büyük bardak yayık ayranı
18:00
1 porsiyon adana (lavaş,pide vs. yemedim)
Çeyrek haşlanmış mısır
1 bardak ayran
3 lt den fazla su
Spor
20 dk yüzme
60 dk yürüyüş
Sağolun.. Mızmız, yapışık.. Uyudu şimdi, öksürüyor yine, çok uyuyamaz herhalde..Cok geçmiş olsun canm.simdi nasıl
Ben elif. Sınıf öğretmeniyim. 28 aylık bi kızım var. Kronik hasta, onla uğraşıyorum. Valla hiç çok zayıf olmadım zaten. Evlendiğimde de 70 li kilolardaydım. 5 yıllık evliyim, evliliğimin ilk yılında çıktım 90lara.. Bu topiğe 2014te geldim sanırım ilk. O zamandan beri buralardayım. Doğum vs derken bu kilodayım işte. Geçen yaz 95in altına düşmüştüm. Tekrar aldım. Böyle işte..Sevgili mortim anlatsana kendini kaç çocuk var ne kadarlar ne zamandır kilolusun
Birde menülerinde beni de etiketle olur mu
Mısır’ı sevmedim sadece onun dışında güzel
70 li kilolarda isen tekrar gelirsin o kilolara beraber morti kardeşliği yapabiliriz tekrar zayıflayabiliriz beraberBen elif. Sınıf öğretmeniyim. 28 aylık bi kızım var. Kronik hasta, onla uğraşıyorum. Valla hiç çok zayıf olmadım zaten. Evlendiğimde de 70 li kilolardaydım. 5 yıllık evliyim, evliliğimin ilk yılında çıktım 90lara.. Bu topiğe 2014te geldim sanırım ilk. O zamandan beri buralardayım. Doğum vs derken bu kilodayım işte. Geçen yaz 95in altına düşmüştüm. Tekrar aldım. Böyle işte..
70 li kilolarda isen tekrar gelirsin o kilolara beraber morti kardeşliği yapabiliriz tekrar zayıflayabiliriz beraber
Sık sık girip kaçamak yapmadan yazarsak bak incecik oluruz benimle var mısın hiç kaçamaksız birlikteliğe
Yerim70 li kilolarda isen tekrar gelirsin o kilolara beraber morti kardeşliği yapabiliriz tekrar zayıflayabiliriz beraber
Sık sık girip kaçamak yapmadan yazarsak bak incecik oluruz benimle var mısın hiç kaçamaksız birlikteliğe
WıuuuuuuYerimne güzel teklif inşallah canım çok da yakınız kilo olarak, ben evet diyorum
Sana yetişmeye be var ki 6 ay ne ki hemen olur kiAyy çok romantik
Elifcim teklif pek cazip evet demen mefaatine
Hem is hem tatil gibi canim,uzak diyarlara,yurtdisina gidiyorumTatildemisin canım
Evet,cok uzaklara canim. Yurtdisina gidiyorum. İzinli sayabilirsin beni. Menü de veremeyecegim heralde. Ama diyete devam edecemhergaf tatile mi abla nereye gidiyosuuunn ?? Tamam izinli yazarım seni ama cozutma ha izinliyim diye
Hayırlı olsun mortiliginiz,bir yastıkta zayiflayinizWıuuuuuuevet dedi bende evet diyorum beraber yürüyeceğimiz bu uzun birlikteliğe he hey
Ben Leslie yaptım 2 mil devamı gelecek mortim
Hem is hem tatil gibi canim,uzak diyarlara,yurtdisina gidiyorum
Evet,cok uzaklara canim. Yurtdisina gidiyorum. İzinli sayabilirsin beni. Menü de veremeyecegim heralde. Ama diyete devam edecem
Hayırlı olsun mortiliginiz,bir yastıkta zayiflayinizcok yakiştiniz bu arada
Sana yetişmeye be var ki 6 ay ne ki hemen olur ki
Hiç kıskanmadım zaten kilonu
Nasıl acı çekerek ameliyat acılı mı olduKıskanma beni çok acı çekerek verdim ben. Sizler inşallah keyifle sağlıkla verirsiniz . Tam destek hep destek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?