Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Yorgunum cok oturdum simdi dinleniyorum bir ara kalkip cocuklara corba yapmam lazim acikirlar birazdan

Gecen hafta izmirden dondum ise basladim derken sistim herhalde bu haftada 3 gun dr izinliydi cok hasta yoktu sisliklerim indi biraz herhalde omdan eksi geldim

Gecmis olsun cnm umarim simdi biraz daha iyidir

Ak kelebek hasta çocuğu avutmak, kucakta taşımak da spordan sayılıyor mu? Birazdan bende onu çıkaracağım parka. O babasıyla oynarken sahilde yürürüm ben de inşallah..

hergaf aaa ne güzel nereye gidiyorsun?

Bulamiyorum ateşi 38i zorlayınca calpol verdim, sirkeli suyla da sildim, şimdi düştü.. Denizden çıkınca havluyu tutmuyor üstünde. Üşüttü sanırım, cereyanda da kalmış olabilir evde. İnşallah ilerlemez, zaten sürekli hasta, pöf..

Sabah 10.00
1 incir 7 zeytin 2 bardak su
Saat 12.15 ( çocuklardan bir türlü giyemiyorum )
Pastırmalı yumurta
1 dilim tbe
Peynir
Yeşillk
1 bardak süt

Ara 17.00
1 fincan Türk kahvesi
10 çiğ badem

Akşam 18.45
1 tabak taze fasülye bol
1 kase yoğurt içine taze nane koyup yedim

Su 3 lt
Spor 2 mil Leslie
Birde koltuk yıkadım mahvoldum

Kahve içerim

E eboe

Çocuklar sayılırsa bende çok uğraşıyorum canım
Bilinç altın spora endeksli olmalı sırf kendin için kuzum

Afiyet olsun canım
Dereotlu yoğurtta güzel oluyor çok severim o şekil

İstediğim yorum buydu evet, bence temmuzda değilde Ağustos'u atlattıkmı özelikle 11 Ağustos'u havada karada ölüm Yok gibiii :))))
Neyse bir tek benmi etkileniyorum diye merak etmiştim sakin kalıp standartı korumak bu günlerde daha iyi gibi. işte dip yapmıştım ki bugün iki küçük güzel haber geldi bir nefes alıp yoluma devam edeceğim

Güle güle kullanın canım Doğtaş'ın mobilyalarını bende beğeniyorum

Kuzucum girerim listeyede gunluk bildirim sıkıntı oglanlar evde 3 kez ankara 10 gunluk istanbul var yaz için onumde sadece arada yazıp duzenli kilo bildiryodum olmuyodu malum bugun bozdum pişmanım ama

Ağustos’daki Güneş Tutulması 19 yılda bir olan kadersel tutulmalardan..99 depreminden önce yaşadık benzerini..Umarım güzel açılımlarla atlatırız.

Ağustos’daki Güneş Tutulması 19 yılda bir olan kadersel tutulmalardan..99 depreminden önce yaşadık benzerini..Umarım güzel açılımlarla atlatırız.

İlk başlarda bayağı korktum ama çok büyük deprem olmayacak diyorlar. ben birkaç hocayı takip ediyorum sen haritayı okuyabiliyormusun ?

İlk başlarda bayağı korktum ama çok büyük deprem olmayacak diyorlar. ben birkaç hocayı takip ediyorum sen haritayı okuyabiliyormusun ?

Kuzey Düğümünde ve onuncu ev etkili Akrep’te yükselen bir tutulma. Mars retrosu ve Uranüs kare açısı var. Venüs’ün Terazi’de yükselmesi pozitif duruyor. Bu tür tutulmalarda risk hep vardır. Hayirlisi olsun..

Burcun ne benimki akrep tanıştığımıza memnun oldum :))))

Bir tatil geçirmişim Allah seni inandırsın hunyi kafama taktım oturdum bitsinde eve gideyim diye dualar ettim
Birde inanılmaz arabalarda ağrızalar kazalar ellimizi neye attıysak elimizde kaldı yinede her olumsuzlukta bunada şükür dedim.
Neyse benim çocukların şu kulüp işleri bir belli olsa daha bir rahatlıycaz

Doğum haritama baktırmak isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…