- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Artılı güzeller hanimiş
E eboe
@y.o.l.c.u
@huzurunmeraklisi
Haftanın Yıldızları
hergaf
@bengisu022
@nisan34
Bulamiyorum sana noluyo beee -0,8 geliyosun tövbe tövbeeee :))
Günaydın, mutlu pazarlar
Kızım ateşlendi gece, geceyi nöbette geçirdim. Eşimin de sınav görevi var, o olsaydı o bakardı biraz uyurdum.. Zombi gibi dolaşıyorum
Morti olacakmışızAk kelebek deneyelim bakalım, benim regl haftam ama..
Çocuklar sayılırsa bende çok uğraşıyorum canımAk kelebek hasta çocuğu avutmak, kucakta taşımak da spordan sayılıyor mu? Birazdan bende onu çıkaracağım parka. O babasıyla oynarken sahilde yürürüm ben de inşallah..
hergaf aaa ne güzel nereye gidiyorsun?
Bulamiyorum ateşi 38i zorlayınca calpol verdim, sirkeli suyla da sildim, şimdi düştü.. Denizden çıkınca havluyu tutmuyor üstünde. Üşüttü sanırım, cereyanda da kalmış olabilir evde. İnşallah ilerlemez, zaten sürekli hasta, pöf..
Nasıl acı çekerek ameliyat acılı mı oldu
Sabah 10.00
1 incir 7 zeytin 2 bardak su
Saat 12.15 ( çocuklardan bir türlü giyemiyorum )
Pastırmalı yumurta
1 dilim tbe
Peynir
Yeşillk
1 bardak süt
Ara 17.00
1 fincan Türk kahvesi
10 çiğ badem
Akşam 18.45
1 tabak taze fasülye bol
1 kase yoğurt içine taze nane koyup yedim
Su 3 lt
Spor 2 mil Leslie
Birde koltuk yıkadım mahvoldum
Kahve içerim
E eboe
İstediğim yorum buydu evet, bence temmuzda değilde Ağustos'u atlattıkmı özelikle 11 Ağustos'u havada karada ölüm Yok gibiii :))))2018’in en zorlu gök haritasından geçiyoruz. Bir tek sen değilsin böyle hisseden. Pluto karşıt açılı bir Güneş Tutulması atlattık. Pluto ölüm enerjisi ile pek çok kişide bir devrin kapanması, bir dönemin bitmesini sağladı. Çevremde iş değişikliği yapmak zorunda kalan çok insan var bu ara..Allah’tan Jüpiter retrodan çıktı ve yeni başlangıçlara firsat veriyor. Mars ve Merkür retroları gerginlikleri artırıyor. Önümüzde Kanlı Ay tutulması var. Şu Temmuz’u atlattık mı gerisi kolay..
Güle güle kullanın canım Doğtaş'ın mobilyalarını bende beğeniyorumUğraştım canim beceremedim unutmusum foruma resim atmayı ,boyut sorunundan dolayı yüklenmedi diyor...Ben kendi beğendiğim netten olan tv sehpasini ve sehpa yapti..Ben seçtim dogtastan aynısını yaptı canim...kulpları gelicek izmirden...daha önce büyük ünite vardı beyaz sıkılmıştım artik buda kahve ve vizon rengi iki renk çok sade alt ve üst dolap şeklinde....
Kuzucum girerim listeyede gunluk bildirim sıkıntı oglanlar evde 3 kez ankara 10 gunluk istanbul var yaz için onumde sadece arada yazıp duzenli kilo bildiryodum olmuyodu malum bugun bozdum pişmanım amaMutlu haftasonları
E eboe ellerine sağlık liste icin. Spor konusunda çok usengecim. Salonda sıkılmadan yapıyorum fakat evde spor hiç bana göre değil. 78 e indigimde spora sarılmayı düşünüyorum
sen de umutsuzluğa kapılma o an geldiğinde sen de basaricaksin. 99 a inmene sadece 5 kilon var bu beş kiloyu verdiğinde sende evet olucak demeye basliycaksin bak gör. Bence okullar baslayana dek 98 kilo olabilirsin hiç zor değil. Özellikle çarşamba perşembe daha az kalori alırsan bu daha da kolaylaşıyorhadi bi gayret et bizde sana her anlamda destek oluruz.
YENA sen de sık sık uğra olur mu ozleniyosun
H Himal_ listeye girmesende gel buraya muhabbet ederiz
Ak kelebek orti morti nasıl olur bilmiyorum aciklarsan topike de uyarsa yapabiliriz.
400 gr la haftanın üçüncüsü oldum vay be topik ölmuş ağlayan yok
Kurban bayramına tam bir ay var ben kendimce fazla ucmadan bir hedef koyucam isterseniz siz de bir hedef belirleyebilirsiniz.
Ben su an 86.1 kiloyum Kurban bayramına hedefim 81.99 inş basarabilirim
İstediğim yorum buydu evet, bence temmuzda değilde Ağustos'u atlattıkmı özelikle 11 Ağustos'u havada karada ölüm Yok gibiii :))))
Neyse bir tek benmi etkileniyorum diye merak etmiştim sakin kalıp standartı korumak bu günlerde daha iyi gibi. işte dip yapmıştım ki bugün iki küçük güzel haber geldi bir nefes alıp yoluma devam edeceğim
Ağustos’daki Güneş Tutulması 19 yılda bir olan kadersel tutulmalardan..99 depreminden önce yaşadık benzerini..Umarım güzel açılımlarla atlatırız.
Dere otu çok severim :)Afiyet olsun canım
Dereotlu yoğurtta güzel oluyor çok severim o şekil
Bende şu dere otuyla barışamadım gitti çok faydalı olduğunu okumuştum tokluk gidişe veriyor dimiiiDere otu çok severim :)
İlk başlarda bayağı korktum ama çok büyük deprem olmayacak diyorlar. ben birkaç hocayı takip ediyorum sen haritayı okuyabiliyormusun ?
Burcun ne benimki akrep tanıştığımıza memnun oldum :))))Kuzey Düğümünde ve onuncu ev etkili Akrep’te yükselen bir tutulma. Mars retrosu ve Uranüs kare açısı var. Venüs’ün Terazi’de yükselmesi pozitif duruyor. Bu tür tutulmalarda risk hep vardır. Hayirlisi olsun..
Tokluk bilmiyorum. Da canım wc için iyi oluyor meta hızlanıyor birde tiroid üzerinde etkili o da dlrek wc oluyorBende şu dere otuyla barışamadım gitti çok faydalı olduğunu okumuştum tokluk gidişe veriyor dimiii
Yaaa geldim geldim, kızım ateşli yine, onunla uğraşıyorum, gidip sürekli siliyorum falan. Menüm hiç iyi değil ama yazacağım mecbur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?