BEYZUS'çum sen sirkeli su içtiğinde ne yönde faydasını görüyordun.?
Yanılnıyorsam bir ara öyle demiştin,bende deniyeyim diyorum mideme dokunmazsa..Aslında bir ara bir kaç gün denemiştim, bayağı rahatsız etmişti midemi, bende bırakmıştım..
kız candy sen küstün mü ne bi az yazıyn mu ne kız ben özledim seni ortada yoksun hee
hee sanada başarılar bu hafta sınav haftası hee şeker at ağzına kafan çalşsın aç girme sınava hee bak olips at ben hep onla girerdim sınava
Günaydınlar "yağ terbiyecisi" bacılarım benimmm :asigim:
ben bu aralar feci yoğunum o nedenle ne geçmişi okuyabildim ne de girebiliyorum foruma :1no2:
sizden bir isteğim olacak; yarın sınava gircem inşallah devlete mühendis olarak girme şansım var sınavı kazanırsam çoook önemlii benim için topikce dua edebilir misiniz?hayırlısıyla kazanırsam bir daha ne tekrar kpss ile uğraşırım ne de böyle özel şirketlerde anamı ağlatırlar... ihtiyacım var desteğinize ve duanıza. bugün de son bi tekrar yapcam şirketteki işlerden kaytarıp sonra da niyet ettim sınava girmeye diyip gircem bakalım eyvahedigeldismile
dua edenler yarın saat 10 sularında Ankara'ya doğru üfürsün mümkünse kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öptümmmm hepiniziii kaçtım ben...a.s.
Günaydınnn mirmirmirmir mirmirmirmir accuk uykuluyum ama iyiyim şükür...
citol 91.4 yaz beni ve yanına not düş listenn en adisi diye benneyaptımki
Bugün ya da yarın kelogsa başlim diyorum 2 hafta 2 öğün hem severek yerim hemde yürüyüşle faydası olur inşallah...
Oğlumu servisten aldım ben götürmeye başladım onu bırakınca 1 saate tamamlıyorum yürüyüşümü...yemekleride düzenlemeye çalışıyorum ama gelen giden çok oldu bu ara her misafirde çay yanında hamurlu şeyler varbi süre önemli olmadıkça kimseye gitmeyi düşünmüyorum yeter canım aaa :))
Günaydınlar "yağ terbiyecisi" bacılarım benimmm :asigim:
ben bu aralar feci yoğunum o nedenle ne geçmişi okuyabildim ne de girebiliyorum foruma :1no2:
sizden bir isteğim olacak; yarın sınava gircem inşallah devlete mühendis olarak girme şansım var sınavı kazanırsam çoook önemlii benim için topikce dua edebilir misiniz?hayırlısıyla kazanırsam bir daha ne tekrar kpss ile uğraşırım ne de böyle özel şirketlerde anamı ağlatırlar... ihtiyacım var desteğinize ve duanıza. bugün de son bi tekrar yapcam şirketteki işlerden kaytarıp sonra da niyet ettim sınava girmeye diyip gircem bakalım eyvahedigeldismile
dua edenler yarın saat 10 sularında Ankara'ya doğru üfürsün mümkünse kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öptümmmm hepiniziii kaçtım ben...a.s.
Gaziantepli erkekler karılarının üstünden hiç inmiyor galiba,okul yetiştiremiyoruz çocuklarına..Demiş bir eğitimci şahıs..
Ben yorum yapmıycam....
BEYZUS'çum galetanın buçuğunu ne yaptın..:))
İnşallah istediğin olur...:Saruboceq:
Oyyy oyy ne sarcan yaprakmı,lahanamı..?? :))
BEYZUS'çum sen sirkeli su içtiğinde ne yönde faydasını görüyordun.?
Yanılnıyorsam bir ara öyle demiştin,bende deniyeyim diyorum mideme dokunmazsa..Aslında bir ara bir kaç gün denemiştim, bayağı rahatsız etmişti midemi, bende bırakmıştım..
ayy ianannamıyorum 2.2. daha versem 10 kg edecek valla bi 10 daha bi 10 daha allahhhhhhhh çiçekli elbise beysuşşşşşşşşşşşşşşşşş
hala bildirmeyenler var kızlar
herkes tmm olsun yayınlıcam listeyi
bu hafta pek bi bereketliiii
APPLEARZU...........104i..............................ceza2
ambrosia2007 ........90.............................izinli
Bonus.................. 89.3..........................91.4
BEYZUS................ 93..............................91,8......................................1.2
bursa16...................99........................izinli
capriice................103. 8...........................izinli28
citol...................izinliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Cisu......................95...............................izinli
cherry_pie,............96...............................97,7
candy_candy...........106,3................................104,9
derin...................118....................................
Dilenciii ..............77.3.....................................
denklem444.............99.2...............................98................................1.2
egedeniz03..............90,3............................90,3
emrahelif...............121 ............................?
ekim2009...............................................izinli
Guide....................94.9..............................izinli
GAMZELİ.....................92 .............................?
halley......................113.0 ............................112.0...................................1
kitkurdu................96..................................95,6.....................................0.4
maviş83................112................................izinli
mimu88....................91.2............................89.........................................1.2
mmuti................... 88....................................izinli
Nur1835 ..................68..............................67..........................................1
pregant.....................82.5..............................82.5
seferan.................141..............................138.5.............................2.5
Seçil00..................82.1...........................izinli
ŞİMAL ................... 99.3............................izinli
tursari...................85..................................
tebessum77...............91.2...................................89.7.....................1.5
YENA................... 91.5 ...........................aynı
YURDUSUM.............85............................izinli
Yağmurgözlü........... 107............................izinli
xhüzünx.................104.1.............................izinli
zalimi.....................84.6...............................izinli
1.lerimiz :hooray:
seferan 2.5
2.lerimiz :teytey:
tebessum77 1.5
cany_candy 1.4
BEYZUS 1.2
denklem444 1.2
mimu88 1.2
Nur1835 1
halley 1
bu haftanın nazarlıgı kitkurdu 0.4
candy nur ve halley sizleri de tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?