Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aslıcım sınavında başarılar kpss den de özel şirkettende kurtul emi fıstıkım dualarımız seninle başarıalr tekrar

hihoyyyt

ayy ianannamıyorum 2.2. daha versem 10 kg edecek valla bi 10 daha bi 10 daha allahhhhhhhh çiçekli elbise beysuşşşşşşşşşşşşşşşşş

kız candy sen küstün mü ne bi az yazıyn mu ne kız ben özledim seni ortada yoksun hee

canım benim küser miyim.. işten izinliyim.. sınavlar var yoğunum uğrayamıyorum.. annem yemeğe çağırıyor.. dönünce okurum geçmişi..

104,9 kiloyum çok şükür.. 104 ü gördüm tekrar.. :Saruboceq:

hee sanada başarılar bu hafta sınav haftası hee şeker at ağzına kafan çalşsın aç girme sınava hee bak olips at ben hep onla girerdim sınava

hee sanada başarılar bu hafta sınav haftası hee şeker at ağzına kafan çalşsın aç girme sınava hee bak olips at ben hep onla girerdim sınava

ben de hep misbonla girerdim ama bu sefer yapar mıyım bilmem.. hiçbişey yapmasa stresi alıyo..

yarın ben de açıköğretim sınavlarına giricem karşılıklı üfürükleşiriz artık bugün yerimseniben umarım aramıza katılırsın (devlet memuruyum da :hulya: ) belkimde buraya atanırsın.. beraber haftasonları yürüyüş yaparız.. sahile gideriz.. ah ah boshayallersmile

valla o kellogs u aldım ben ama.. hala buzlukta duruyo atamadım bile.. bir kere bile yiyemedim 3 ay falan oldu herhalde kaydirigubbakcemile3 ama süt yerine yoğurda karıştırma fikri geldi aklıma.. belki yine niyetlenebilirim

Allah hakkında hayırlısını versin.Dualarım seninle....

Öncelikle bir YUUUUUUUH çekeyim eğitimci geçinen şahısa da içim rahatlasın.Bu nasıl izansızlık insanların özeli için bir eğitimci nasıl böyle konuşur.Eğitimci meslekdaşlarından damı utanmadı böyle konuşurken.Sonuçta onlarıda temsil eden biri.İzan sahibi eğitimciler çok üzülmüştür bence........

Galetanın buçuğunu poşetinin içine geri koydum.Bu gün yerim artık....:roflol:
Sirkeyi diyet yaparken içmiştim canım.Yediklerime oldukça dikkat ediyordum ve kilo veriyordum ama normal diyetle verilebilecek gibi gidiyordu kilolar ekstra bir durum yoktu;ancak midemi bozdu ve artık mide ilacı kullanmak zorundayım.

ayy ianannamıyorum 2.2. daha versem 10 kg edecek valla bi 10 daha bi 10 daha allahhhhhhhh çiçekli elbise beysuşşşşşşşşşşşşşşşşş

Hadi hadiiiiiii giyiyoruz çiçekli entarileri ayollll..Baharda geldi zaten.Ha gayret güzeller.

Bu arada kilom: 91,800
1,200 gitti.

tunaydın canlarım...

hayırlı cumalar...

cıtol izinliyizya ben kılo almısım.

99 taaaaaaaaaaaaaaam...

APPLEARZU...........104i..............................ceza2
ambrosia2007 ........90.............................izinli
Bonus.................. 89.3..........................91.4
BEYZUS................ 93..............................91,8......................................1.2
bursa16...................99........................izinli
capriice................103. 8...........................izinli28
citol...................izinliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Cisu......................95...............................izinli
cherry_pie,............96...............................97,7
candy_candy...........106,3................................104,9
derin...................118....................................
Dilenciii ..............77.3.....................................
denklem444.............99.2...............................98................................1.2
egedeniz03..............90,3............................90,3
emrahelif...............121 ............................?
ekim2009...............................................izinli
Guide....................94.9..............................izinli
GAMZELı.....................92 .............................?
halley......................113.0 ............................112.0...................................1
kitkurdu................96..................................95,6.....................................0.4
maviş83................112................................izinli
mimu88....................91.2............................89.........................................1.2
mmuti................... 88....................................izinli
Nur1835 ..................68..............................67..........................................1
pregant.....................82.5..............................82.5
seferan.................141..............................138.5.............................2.5
Seçil00..................82.1...........................izinli
ŞıMAL ................... 99.3............................izinli
tursari...................85..................................
tebessum77...............91.2...................................89.7.....................1.5
YENA................... 91.5 ...........................aynı
YURDUSUM.............85............................izinli
Yağmurgözlü........... 107............................izinli
xhüzünx.................104.1.............................izinli
zalimi.....................84.6...............................izinli

1.lerimiz :hooray:

seferan 2.5

2.lerimiz :teytey:

tebessum77 1.5
cany_candy 1.4
BEYZUS 1.2
denklem444 1.2
mimu88 1.2
Nur1835 1
halley 1

bu haftanın nazarlıgı kitkurdu 0.4

vay be kızlar seferana bekın heledelikafadulden :1shok
umıtsız bır vakayım dıyordu ama hepımızı sollayıcaga benzıyoooo.
beyzacıgım abdeslı olman sart degıl sela okunuyo salavatlara baslayalım
bırde tatlı kızımız cherry de hep beraber dua edelım inş...

seferan kutlarım seni......
ve kilocukları veren arkadaşlar... tebessüm, denklem, beyzus, mimu...
harikasınız....
ellerine sağlık citolcüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…