Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Muhteşem 3lü olabiliriz.kilolarmz yakın gerçi isilduru 70lerdeydi ama bbiz ona yetisiriz.
Kizcem ne 70 leri kim kaybetmiş ben bulucam hamilelikten önce bıraktığın yerdeyim sen hamile kaldım doğurdun çocuk yaşına girecek ama ben sana demiştim doğur gel ortaaam seni bekliyorum diye vallada öyle oldu :)))

Tabiiki işilduru 70 lerde değil...
Nazar değdiği için kilo veremiyor
ISILDURU
İvit nilüm pis boğazlık nazarı geliyor bana gözü olanın gözü çıksın ne diyim bazıları ye ye ye diye bakıyor benimde yildizim düşük herhalde bir bakıyorum kendimi kaybetmişim hepsini yemişim ne olacak bu halim iki yıldır aynı kiloya takıldım kaldım arada yukarılara çıkınca dur diyip anca başladığım noktaya inebiliyorum oda 80-81 arasi

Of canım ya bir toparlayamadi kuzu geçmiş olsun yavruna, yazindami krese gidiyor benmi yanlış anladım eğer öyleyse ordanda kapıyor olabilir hastalıkları

Yaaa geldim geldim, kızım ateşli yine, onunla uğraşıyorum, gidip sürekli siliyorum falan. Menüm hiç iyi değil ama yazacağım mecbur..
Geçmiş olsun kuzum morti olduğun için sürekli yazman lazım menü birde hep ateşli mi oluyor kuzucuk

Evet güzel olmamış menü canım ya ama yılmak yok bu gün tekrar yapıyorzu çok acıktın poğaça yerine yumurta koy haşlansın ye yada yağda peynir de çok iyi geliyor tokluk için

bengisu022 kız basliyalim o halde ortiliğe tekrar, bir yıl önce kaldığımız yerden devam edelim yakaladın beni gene kilo bazında maşallah sana
Evet evet mortiler artsın ortam canlansın vücudumuza eziyet eden psikolojimizi alt üst eden pis yağlar gitsin
Heyecanlandım

bengisu022 kız basliyalim o halde ortiliğe tekrar, bir yıl önce kaldığımız yerden devam edelim yakaladın beni gene kilo bazında maşallah sana
Bugunden itibaren basliyoruz tatlim.bütün yediklerimizi paylasalm.bol bol spor da yapalım.75 i görecegimize inanyrm ben.kilo almamak da başarı canm.dikkat etmeseydi k şimdi en az 10ar kilo daha fazla olurduk emin ol.neyse kuzuum boşver geçmişi.geçmiş gitmiş zaten.seneye bu zamanlar 70lerde oluruz.cok daha hafif ve mutlu.ben inanyrm.elimizdeki imkanlardan faydanalm.ben spor salonuna gidiyorum sen yüzmeye nisan34 sen ne yapmayı düşünüyorsun?morti gel fikirlerini şöyle

Selamun aleyküm

Temizlik yapıyorum, bahar temizliği gibi, aslında yapmıştım, yine niye yapıyorum ben de bilmiyorum

Oda oda gideceğim hiç acele etmeden. Bugün salonla başladım, halısını yıkadım, balkonu yıkadım masa-sandalyeleriyle, 4 kitaplığı döktüm kitaplarıyla beraber sildim, betülün oyuncaklarını yıkadım, koltukları siliyorum şimdi, kırlentleri makinede onlar bitince perde ve tül, sonra cam silme, yemek masasının sandalyelerini silme ve yerleri süpürüp silme işim kalıyo 7buçuktan beri totom yer görmedi ama yaptıkça mutlu oluyorum

Ak kelebek mortiimmm
Sürekli ateşli değil kızım canım, 2 gecedir böyle oldu, normalde geniz akıntısı hep var ama ateşi falan olmuyordu, yine uyutmadı gece öksürük falan. Ateşi çok yüksek değil zaten de normalden yüksek işte tedirgin ediyor, ılık suyla silince rahatlıyor, gece 38 görünce yine ilaç verdim. Sabah birşeyi yoktu, şimdi kreşi arayıp soracağım..

Geçmiş olsun kuzum inş daha iyi olur bakalım
Kaçamak yok dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…