suan nasıl babanız annemde öle ama ılık bulunmadı kardeslerden uymadı ıkısı yarı uyumlucok teşekkür ederim arkadaşım amin
huhuuuww hemde ne çoşmakkkkkk
aminnnn inşallah beni ençok gurbet yoruyo herşeye hasret gidiyorummm
babam gayet sağlıklı idi hiç bir rahatsızlığı yoktu aspirin içmemiştir ömründe 1 hafta içinde halsiz düştü 1 ay dırda diş etleri apse yaptı sandiler şişti meğer kan kanseri akut lösemi 3 ay hastane de kemo terepiler gördü en son ilik nakli oldu şimdilik iyi sayılır dr kontroleri devam evde artık çok şükür
suan nasıl babanız annemde öle ama ılık bulunmadı kardeslerden uymadı ıkısı yarı uyumlu
kardeslerı 3u hıc tutmadı 2sı yarı uyumlu bıze baktılar kardesımler yarı uyumluyuz bızdeBabası iyi durumda çok şükür.
nursena arkadaşımız pek girmiyor buraya o yüzden ben cevaplamak istedim.
Dilerim sizin de anneniz sağlığına kavuşur bir an önce. .
Hangi şehir de oturuyorsunuz?
Cevrenizdenmi bakıyorsunuz uyumlu donör?
kardeslerı 3u hıc tutmadı 2sı yarı uyumlu bıze baktılar kardesımler yarı uyumluyuz bızde
antalyada tedavı oluyor
Aynı durdayz orti.bugun temizlik yaptm yarn kaynm ve eltim gelecek yatılı iki gün kalacaklarSlm kızlar nasılsıniz, ben temizlik yapıyorum yarında yemek vs yaparım gorumcelerim kv gelicek hadi bana kolay gelsin öperim hepinizi, diyete devam bol su walk walk görüşürüz
Kızlar nerdesiniz cidden
ınsallah dua edın kımın duası kabul olunur bılınmez
Gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak..
1 Ağustos itibariyle simi sahalara dönecek..gibi..yani umarım..
Hadi inşallah Simi artık ver 12. Takımda iken ben kilo verdim hamile kaldım kilo vereceğim tekrar hadi ver kilolarıGidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak..
1 Ağustos itibariyle simi sahalara dönecek..gibi..yani umarım..
Sabah 10.00
1 incir 7 zeytin 2.5 bardak su
Saat 11.00
2 yağda yumurta
Peynir
Yeşillik
1 dilim tbe
Ara 16.30
1 Türk kahvesi (2 küçük kayısı)
10 çiğ badem
1 dilim peynir 1 cherry
Akşam 19.30 ( çok geç oldu baza bakmaya gittik )
1 tabak et kavurma
Salata
Su 3-3.5 lt
Spor 3 mil Leslie
Kahve içerim
E eboe
İnşalalh tartı da öyle der ya benim moralimi tartı bozuyor
Insulin direncin varmı. ?İnşalalh tartı da öyle der ya benim moralimi tartı bozuyor
Şöyle canım gebelik zehirlenmesi geçirdim ondan sonra toplayamadım insülin direnci m sınırda gibi idi ama biliyorum çok etkiliyor mu aynen bende 1 kg üzeri bekliyorum ama bakalım ne kadar gidecekInsulin direncin varmı. ?
Kaçamak yapmıyorsan bu beslenmeyle 1 ve üzeri vermen gerek senin kilonda biri ..
Ve bu hafta çok iyi beslendin bence iyi bir rakam göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?