Sağol canım...ınstagramda hikayedemi gördün ...eşim ayvalıkta bir numara kimsede yok bizdeki makinalar dolapları hep o makineler hazırlıyor daha çok iş çıkıyor gün içinde....zaten 3-4muteahhitle çalışıyor bir evin mutfağı ,banyosu ,kapıları, vestiyeri esimin elinden cikiyor...Derincim üniteni ve sehpanı çok beğendim :)
Esin baya işinin ehli
Tabii ki ne sandın. . Zayıfla ki bir dahaki buluşmayı yemek yiyerek kutlayalim :)
Sade kahveyle değil :)
Tamam canım inşallah yemek yemeğe her zaman varım zaten
Oh oh ziyafete bak :)
suan nasıl babanız annemde öle ama ılık bulunmadı kardeslerden uymadı ıkısı yarı uyumlu
günaydın kulağım çınladı babam çok iyi maşallah ayvalikta denize giriyo normal hayata devam hiç ilac kullanmıyo ilik Nakli oldu geçen yaz çok şükür zor binsurec amma şükür iylesti moral en önemli faktör kendi iliği de kansere hucresine rastlanmadı kendi ilgini kendine verdiler otonom. Nakil 65 yaşında babam sormak ostedifiniz varsa yardımcı olurum ankara bayindir hastanesinde olduBabası iyi durumda çok şükür.
nursena arkadaşımız pek girmiyor buraya o yüzden ben cevaplamak istedim.
Dilerim sizin de anneniz sağlığına kavuşur bir an önce. .
Hangi şehir de oturuyorsunuz?
Cevrenizdenmi bakıyorsunuz uyumlu donör?
derin 1 ay kal dim gene sarımsaklı da aklımdan gectin bayadir topige girmeyince uzak.kaldım. sizlerden kizim 9. Sinif okulu ağustosta eğitim yapacaklarmis mecbur döndüm yoksa ayvaliga serin suları buarakilirda batmana gelinirmi yawcok sicak 45 buluyoSabah
Iki dilim buğday ekm.ile tost
Iki yumurta
Dom.sal.maydonoz
5 siyah zeytin
Çay
Öğle
Buğdaylı nohutlu çorba
Yoğurtlu semizotu
Ara
Sade türk kahve
Kiraz
Akşam
Oglenki çorba
Zeytinyağlı patlıcan
Çocukların mantısın dan 4 kasik dayanamadım.. .kalan mantiyida iki komsuya verdim yememek için..
En önemlisi de bugün leslieye başladım iki mille ile...çok sevinçliyim kendim adına inşallah birakmam bu sefer...
Şöyle canım gebelik zehirlenmesi geçirdim ondan sonra toplayamadım insülin direnci m sınırda gibi idi ama biliyorum çok etkiliyor mu aynen bende 1 kg üzeri bekliyorum ama bakalım ne kadar gidecek
İyi geceler
Günün mönüsü
Sabah
kıymalı yumurta iki buçuk yumurta gibi
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
Salatalık biber
Ara
Türk kahvesi yaninda bir dilim çikolata
Ara
1 elma
Ara
1 çay bardağı ay cekirdegi
Aksam
1 kase mercimek çorbası
1 kase zeytinyağlı taze fasulye
Salata
Sabahtan kalan kıymalı yumurta
Yarım dilim ekmek
Sağol canım...ınstagramda hikayedemi gördün ...eşim ayvalıkta bir numara kimsede yok bizdeki makinalar dolapları hep o makineler hazırlıyor daha çok iş çıkıyor gün içinde....zaten 3-4muteahhitle çalışıyor bir evin mutfağı ,banyosu ,kapıları, vestiyeri esimin elinden cikiyor...
Sabah
Iki dilim buğday ekm.ile tost
Iki yumurta
Dom.sal.maydonoz
5 siyah zeytin
Çay
Öğle
Buğdaylı nohutlu çorba
Yoğurtlu semizotu
Ara
Sade türk kahve
Kiraz
Akşam
Oglenki çorba
Zeytinyağlı patlıcan
Çocukların mantısın dan 4 kasik dayanamadım.. .kalan mantiyida iki komsuya verdim yememek için..
En önemlisi de bugün leslieye başladım iki mille ile...çok sevinçliyim kendim adına inşallah birakmam bu sefer...
merhaba ınsallah bızde o ıyı gunlerı goruruz. Anneme kendınden kök hucre olarak olmuyormus belkı lösemı çesıdı farklı. AML M5 mıs annemın kıgünaydın kulağım çınladı babam çok iyi maşallah ayvalikta denize giriyo normal hayata devam hiç ilac kullanmıyo ilik Nakli oldu geçen yaz çok şükür zor binsurec amma şükür iylesti moral en önemli faktör kendi iliği de kansere hucresine rastlanmadı kendi ilgini kendine verdiler otonom. Nakil 65 yaşında babam sormak ostedifiniz varsa yardımcı olurum ankara bayindir hastanesinde oldu
annem medstar antalyada tedavı göruyorgünaydın kulağım çınladı babam çok iyi maşallah ayvalikta denize giriyo normal hayata devam hiç ilac kullanmıyo ilik Nakli oldu geçen yaz çok şükür zor binsurec amma şükür iylesti moral en önemli faktör kendi iliği de kansere hucresine rastlanmadı kendi ilgini kendine verdiler otonom. Nakil 65 yaşında babam sormak ostedifiniz varsa yardımcı olurum ankara bayindir hastanesinde oldu
Kısa sürede annenizde kendine iyi gelen uygun tedaviyle sağlığına kavuşur inşallah geçmiş olsunınsallah dua edın kımın duası kabul olunur bılınmez
Mekanı cennet olsun ınsallah... lösemı mıydı annenızde
Günaydınlar
Pek gelemedim yoğunluk var
Yoldayım ofise geçiyorum kahvaltı yapmadım çok acıktım iyi olmadı
Z zaman1984 Allah şifa versin annene
YENA biyerlerimi kaldirsam yürüyüş yapıcam da kaldiramiyorum
Mortileriiiim nerdesinizISILDURU bengisu022 bu hafta en fazla kiloyu kim veriyor? ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?