Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derincim üniteni ve sehpanı çok beğendim :)
Esin baya işinin ehli
Sağol canım...ınstagramda hikayedemi gördün ...eşim ayvalıkta bir numara kimsede yok bizdeki makinalar dolapları hep o makineler hazırlıyor daha çok iş çıkıyor gün içinde....zaten 3-4muteahhitle çalışıyor bir evin mutfağı ,banyosu ,kapıları, vestiyeri esimin elinden cikiyor...

Sabah
Iki dilim buğday ekm.ile tost
Iki yumurta
Dom.sal.maydonoz
5 siyah zeytin
Çay
Öğle
Buğdaylı nohutlu çorba
Yoğurtlu semizotu
Ara
Sade türk kahve
Kiraz
Akşam
Oglenki çorba
Zeytinyağlı patlıcan
Çocukların mantısın dan 4 kasik dayanamadım.. .kalan mantiyida iki komsuya verdim yememek için..

En önemlisi de bugün leslieye başladım iki mille ile...çok sevinçliyim kendim adına inşallah birakmam bu sefer...

suan nasıl babanız annemde öle ama ılık bulunmadı kardeslerden uymadı ıkısı yarı uyumlu

günaydın kulağım çınladı babam çok iyi maşallah ayvalikta denize giriyo normal hayata devam hiç ilac kullanmıyo ilik Nakli oldu geçen yaz çok şükür zor binsurec amma şükür iylesti moral en önemli faktör kendi iliği de kansere hucresine rastlanmadı kendi ilgini kendine verdiler otonom. Nakil 65 yaşında babam sormak ostedifiniz varsa yardımcı olurum ankara bayindir hastanesinde oldu

derin 1 ay kal dim gene sarımsaklı da aklımdan gectin bayadir topige girmeyince uzak.kaldım. sizlerden kizim 9. Sinif okulu ağustosta eğitim yapacaklarmis mecbur döndüm yoksa ayvaliga serin suları buarakilirda batmana gelinirmi yawcok sicak 45 buluyo

Şöyle canım gebelik zehirlenmesi geçirdim ondan sonra toplayamadım insülin direnci m sınırda gibi idi ama biliyorum çok etkiliyor mu aynen bende 1 kg üzeri bekliyorum ama bakalım ne kadar gidecek

Çok geçmiş olsun.

Yürüyuşte olaymış olay olurmuş :)

Evet canım story de gördüm..

Manti kayinvaldedenmi derin :)
Mantı dışında iyiymiş afiyet olsun canım.

merhaba ınsallah bızde o ıyı gunlerı goruruz. Anneme kendınden kök hucre olarak olmuyormus belkı lösemı çesıdı farklı. AML M5 mıs annemın kı

annem medstar antalyada tedavı göruyor

Mekanı cennet olsun ınsallah... lösemı mıydı annenızde

Allah razı olsun canım.
Yok lösemi değildi ..

Günaydınlar

Pek gelemedim yoğunluk var

Yoldayım ofise geçiyorum kahvaltı yapmadım çok acıktım iyi olmadı

Neden gelmiyorsun uğra sık sık
Kolay gelsin

Z zaman1984 Allah şifa versin annene

YENA biyerlerimi kaldirsam yürüyüş yapıcam da kaldiramiyorum

Mortileriiiim nerdesiniz ISILDURU bengisu022 bu hafta en fazla kiloyu kim veriyor? ??

Nisan senin çocuklar kaç yaşında ?

Hoooppp
Kim kime küsmüş noluyooo
Ya ben diyete devam ediyorum ama yorgunluktan ve yoğunluktan giremedim buraya

Şimdiiiiii caaanımm mortim Ak kelebek menülerini okudum, çok güzel bi hafta geçirdin, tartı hakkını vercektir inşallah hiiiiiççç moral bozmuyoruz dimi??

YENA ablacım, anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah, ne güzel bir evlat yetiştirip,kazandırmış bize.. Görmeden dost, abla, yoldaş, arkadaş herşeysin sen

Z zaman1984 size de çok geçmiş olsun, Allah şifa versin, yardımcınız olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…