Hoooppp
Kim kime küsmüş noluyooo
Ya ben diyete devam ediyorum ama yorgunluktan ve yoğunluktan giremedim buraya
Şimdiiiiii caaanımm mortimAk kelebek menülerini okudum, çok güzel bi hafta geçirdin, tartı hakkını vercektir inşallah hiiiiiççç moral bozmuyoruz dimi??
YENA ablacım, anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah, ne güzel bir evlat yetiştirip,kazandırmış bize.. Görmeden dost, abla, yoldaş, arkadaş herşeysin sen
Z zaman1984 size de çok geçmiş olsun, Allah şifa versin, yardımcınız olsun inşallah..
qarden ara ara görüyorum seni nasılsın nasıl gidiyor varmı gelisme kilo veriminde
Z zaman1984 Allah şifa versin annene
YENA biyerlerimi kaldirsam yürüyüş yapıcam da kaldiramiyorum
Mortileriiiim nerdesinizISILDURU bengisu022 bu hafta en fazla kiloyu kim veriyor? ??
Keske öyle olsa.bakalm surpriz olacak tartı ama umutlu degilim.nursena hoşgeldin, maşallah 14 haftalık olmuş bile bebiş. Sağlıkla, zamanında gelsin inşallah.. Demek döndün batmana, ne sıcaktır oralar ya, Allah kolaylık versin..
nisan34 bengisu022 ISILDURU mortiler sizden naber :) nasıl gidiyor, bence de bengisu sizi gömer, tıpkı gülbe nin beni gömeceği gibi
merhaba
motive olmak için ara ara bakıyorum sayfalara.burada da tanıdığım kişiler oldugu için bakıyorum kim neler yapmış diye.
iki ileri bi geri devam ediyorum marttan beri ama bi düzen oturttum yavaş yavaş zorlanmadan vermeye çalışıyorum.
günlük açtım kendime oraya yazıyorum bazen..
sporu hayatıma dahil ettim yürüyorum..
ev iş çocuk üçgeninde devam:)
siz nasılsınız? 60lı kilolardasınız değil mi şimdi? vermek mi zor korumak mı diye sorarlar ya hep,iştah durumunuz nasıl?
Çok sevindim düzen oturtmana. .
Daimi olur inşallah. .
Bizimlede Paylaş tecrübelerini aktivitelerini ..
Istahim acaip arttı.. hersey eskisi gibi beyin obez hala..
Tek fark kontrollü olmayı öğrendim abarttigimda dengeliyorum ve cok spor yapıyorum. Yoksa verdiğim kiloların bir cogunu yeniden alırım. .ne acı dimi
mide küçülünce tek köfte bile yendiğinde tıka basa doygunluk hissi olmuyor demekki..
çatlarcasına yemiş gibi hissediliyo diye zannediyordum:)
dikkat edin kendınıze,saçlarla ve ya tırnaklarla ilgili bir sorun yaşadınız mı?
benım haftaiçim sıkı diyet+sporla, haftasonum ise keyfime göre özgürce geçiyor..
geçtiğimiz martta 129,8di sanırım kilom,şimdi 117,5ti geçen ctesi bu hafta ne cıkar bilmiyoruım..
tabi araya giren ramazan,bayram ve benım 2 haftalık yıllık iznim ister istemez yavaşlattı sistemi..
dediğim gibi haftaiçi çok dengeli ve düzenli beslenme+günlük 45 dk yürüyüş..
haftasonuda canım ne isterse yiyorum ama artık canım istemiyor sanırım.evimde hiç olmadıgı kadar abur cubur var bu dönem:)
Ilk başlarda öyleydi . 6 aydan sonra midedeki ödem yara tamamen iyileşince normale yakın olmaya başladı.
4 köfte yiyebiliyorum artık..önceleri yanın da ekmek salata ayran yerken şimdi sadece köfte bir iki çatal salata yiyebiliyorum...
Kilo verimin iyi bence az da olsa eksilmen ve koruman önemli.
Tabii ki ne sandın. . Zayıfla ki bir dahaki buluşmayı yemek yiyerek kutlayalim :)
Sade kahveyle değil :)
Oh oh ziyafete bak :)
Gelim bana gurubun iftarı tontisi olarak devam hayata altta gördüğünüz gibi minnak bebeğim 14 haftalık ve sanırım yüce 75 kiz dedi 3 kiz anne si olacağım Alah sağlıklı sıhhatli versin de
Tabi.kilom 97 sonumu bende vok.cok.merak ediom
Hanımlar bu Cuma kilo bildirimi ile listeye yeniden girebilir miyim yoksa iki hafta menu paylaşmalı mıyım öncesinde?
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin annenize aminnTEŞEKKURLER HasibeG INSALLAH BUGUNLER GECER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?