Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

qarden ara ara görüyorum seni nasılsın nasıl gidiyor varmı gelisme kilo veriminde

merhaba
motive olmak için ara ara bakıyorum sayfalara.burada da tanıdığım kişiler oldugu için bakıyorum kim neler yapmış diye.
iki ileri bi geri devam ediyorum marttan beri ama bi düzen oturttum yavaş yavaş zorlanmadan vermeye çalışıyorum.
günlük açtım kendime oraya yazıyorum bazen..
sporu hayatıma dahil ettim yürüyorum..
ev iş çocuk üçgeninde devam:)
siz nasılsınız? 60lı kilolardasınız değil mi şimdi? vermek mi zor korumak mı diye sorarlar ya hep,iştah durumunuz nasıl?

Z zaman1984 Allah şifa versin annene

YENA biyerlerimi kaldirsam yürüyüş yapıcam da kaldiramiyorum

Mortileriiiim nerdesiniz ISILDURU bengisu022 bu hafta en fazla kiloyu kim veriyor? ??
Keske öyle olsa.bakalm surpriz olacak tartı ama umutlu degilim.

Çok sevindim düzen oturtmana. .
Daimi olur inşallah. .
Bizimlede Paylaş tecrübelerini aktivitelerini ..
Istahim acaip arttı.. hersey eskisi gibi beyin obez hala..
Tek fark kontrollü olmayı öğrendim abarttigimda dengeliyorum ve cok spor yapıyorum. Yoksa verdiğim kiloların bir cogunu yeniden alırım. .ne acı dimi

mide küçülünce tek köfte bile yendiğinde tıka basa doygunluk hissi olmuyor demekki..
çatlarcasına yemiş gibi hissediliyo diye zannediyordum:)
dikkat edin kendınıze,saçlarla ve ya tırnaklarla ilgili bir sorun yaşadınız mı?

benım haftaiçim sıkı diyet+sporla, haftasonum ise keyfime göre özgürce geçiyor..
geçtiğimiz martta 129,8di sanırım kilom,şimdi 117,5ti geçen ctesi bu hafta ne cıkar bilmiyoruım..
tabi araya giren ramazan,bayram ve benım 2 haftalık yıllık iznim ister istemez yavaşlattı sistemi..

dediğim gibi haftaiçi çok dengeli ve düzenli beslenme+günlük 45 dk yürüyüş..
haftasonuda canım ne isterse yiyorum ama artık canım istemiyor sanırım.evimde hiç olmadıgı kadar abur cubur var bu dönem:)

Dünkü menü
Kah.2 kayısı 1yumurta dom sal.zeytin.1d ekmek 1d.çörek 1 cayk tereyagi çökelek
Ara.11 fındık
Öğlen kavun karpuz üzüm azar azar yedim
Ara.1 d baklava dondurma eşliğinde

Aksam 1dekmekle tavuk mantar sote cacık
Misafirlikte 1 d.baklava daha yedim.
Spor 60 dk.dün yedigim tatlı kötü oldu.haftasonu daha iyi beslenmistim.

Ilk başlarda öyleydi . 6 aydan sonra midedeki ödem yara tamamen iyileşince normale yakın olmaya başladı.
4 köfte yiyebiliyorum artık..önceleri yanın da ekmek salata ayran yerken şimdi sadece köfte bir iki çatal salata yiyebiliyorum...

Kilo verimin iyi bence az da olsa eksilmen ve koruman önemli.

2 hafta yıllık izin kullandım annemlerin yanına gittim çok fazla alıp dönerim diye korkuyordum.ıvır zıvırdan biraz uzak durup diyet yapmadan ve her gün 1 saatlik yürüyüş yaparak +2 ile döndüm ki bu bile büyük başarıydı benım için.
rahat 5-6 kılo alrıım 2 haftada diyordum..
+2yide 5 günde telafi edip verdim dönünce..dediğiniz gibi az gitsin ama kalıcı gitsin artık tek derdim bu.yıllarca şok diyetle mahvettim bünyemi.
bi ara bende çok düşündüm tüp mide ameliyatını özellılkle 138li kılolarda demir atmışken ama sonra bir şekılde ilerleyebildim buraya kadar vazgeçtim ameliyattan..
kilomu 100e indirebilsem 1 yıl bile orada klamaya razıyım inanın,boyum 1,80 ve 100 kg bile rahat kaldırıyor vücudum..:)kaldı 17-18 kilo yani:)

BÖCEKLERİN BİLE YEMEDİĞİNİ,İNSAN ÜZERİNE PARA VEREREK NASIL YER?

Hiç kendi kendinize dediniz mi;
-Pastaneden aldığım poğaça,böreği çok severim ama ne zaman yesem bir kaç saat sonra midem yanmaya başlar..

Pastane böreği yedikten sonra midesi yanmayan var mı?

Vakti zamanında rahmetli hocamız Aidin Salih'e bir genç getirmişler, ağır gut hastası olup ayağının biri normalin iki katı büyüklüğündeymiş.

Hikayesine gelince; bu genç çalışmak için Ağrı'dan İstanbul'a gelmiş ve bir poğaça imalathanesinde iş bulmuş.
Çocuğa;
-İşte sana yatacak yer, al sana şu kadar ücret, yemek mi? Aha sana poğaça, ye yiyebildiğin kadar.. demişler.
O da yemeğe para vermemek için sabah akşam sadece poğaça yemiş..

Sadece 6 ay sonra ayağı o hale gelmiş, doktorlar yapabilecekleri birşey olmadığını ve "memleketine gitmesini" söylemişler.

İyi ama neden?

Cevap;
-PASTACI YAĞI!

Yani daha basit söylemle margarinin daha da kimyasallaştırılmış hali!
Size burda marganinin ne olduğunu anlatmayacağım zira bu yağın plastikten bir molekul farkı olduğunu hepiniz biliyorsunuz..

Ve bu yüzden yapılan deneylerde hiçbir karınca asla margarine yaklaşmamıştır çünkü besin maddesi olarak görmemiştir.Ancak aynı deneydeki tereyağını ise tüketmişlerdir.

Tereyağı masraflı gelince ve üreticiler bizim tüketim çılgınlığımıza yetişemeyince kendi işlerine geldiği gibi plastik molekullerine hidrojen ile katkı maddeleri enjekte ederek margarini buldular..
Tabi bunu tutturmak içinde;
-Efendim tereyağı kalp tıkanıklığı,kolesterol vs yapar diye bizim doğal yağlarımızı kötülediler.
Bakıyosun 80-90 yaşında köyde tereyağından başka birşey yememiş yaşlılarımız bizden iyiyken,bugün hastanelerde çocuklara radyasyonsuz anjiyo yapılır afişleri asılıyor..
Aman ne buyuk teknoloji!
Adama derler ki;
- 8-9 yaşında çocuğun ne işi var anjiyo ile,diyabet ile,kalp tıkanıklığı ile!

Ben hemen söyleyim;
-ANNE ÜŞENGEÇLİĞİ!

Bana hakkınızı helal edin,kusurumada bakmayın ama toplumu düzeltmek istiyorsak önce kendimize özeleştiri yapabilmeliyiz.

Evde doğal gıdalar hazırlamak varken siz bu cocukların her sabah beslenmesine pastaneden poğaça,simit,börek koyarsanız çocuğunuzun ileride çok sağlıklı olacağını mı sanıyorsunuz hanım kardeşim?

Gidin birgün pastanelere o çok sevdiğiniz Küt böreğinin yapımına bir bakın!

Ben anlatayım;
-Bir kat yufkayı serip yan tarafında bulunan kovaya elini daldırarak bir avuç yoğurttan farkı olmayan o iğrenç pastacı yağını alıp yufkanın üzerine yaydıktan sonra üzerine ikinci kat yufkayı sererek yine bir avuç yağ ile işlemi tekrarlayacak..

Sonra sizin saatlerce mideniz yanacak, hemen reflü ilaçları kullanacaksınız.Evladınız da bu kimyasalları bedenine depolayacak.. Sonra "ne oldu benim yavruma diye doktor doktor gezeceksiniz!"

Sabahları poğaça, börek vs. yemeden önce vücudunuza neyi soktuğunuzu ve iç organlarınızı nelerle muhatap ettiğinizi bir düşünün!

Tabi bu durumun benzeri pilav için de geçerlidir. Özellikle sokakta satılan pilavların nasıl o kadar lezzetli olduğunu ve evde yapılan pilavların neden o kadar güzel olamadığını düşünün.

Cevap;

-ÇİN TUZU!
Yani,MSG (Mono Sodyum Glutamat)
Bu kimyasal beyni öyle bir etkiliyor ki saman dahi yeseniz onu lezzetli olarak algılamanızı sağlayor. Ama bu Rabbimizin tertemiz yarattığı vücudumuz için zehir hükmündedir.

Bu maddenin en yoğun olarak bulunduğu yiyecekler de o özel okullarda okutup, en iyi elbiseleri giydirip en son model telefonlar aldığınız çocuklarınızın bilgisayarda oyun oynarken paket paket yedikleri o cipsler, pringlesler,açmalar poğaçalar içinde bulunuyor.

Ey anneler ve babalar!

Evinizin parkesi,mobilyaları aman çizilmesin diye pür dikkat ederken,arabanızın motoru bozulmasın diye en iyi ve kaliteli yağı seçerken,sizin en kıymetli sermayeniz olan vücudunuza ve evlatlarınıza ithal ettiğiniz "öldürücü değil süründürücü" olan yavaş etkili zehirlerin uzun vadedeki sonuçlarını görmek için arada bir hastane koridorlarında dolaşın..

/Yağmur Mirzaeva

Slm kizlar
2 gun cok yogunduk yorulmustum baya cok sukur bugun biraz sakin gecti

Z zaman1984 gecmis olsun Allah annene sifa versin

Tabii ki ne sandın. . Zayıfla ki bir dahaki buluşmayı yemek yiyerek kutlayalim :)
Sade kahveyle değil :)

Oh oh ziyafete bak :)

Bende yemek istiyorum bende

Masallah cnm insallah sag saglim saglikla kucagina alirsin bebegini

İyi akşamlar
@nursena sağlıcakla al kucağına

Günün mönüsü

Sabah
Kavurmali yumurta 2 yumurta gibi
2 dilim ekmek
Yeşillik
Yarım dilim peynir

Aksam

1 tabak Taze fasulye
1 dilim ekmek

@YENA 8-18

Aksam ev ahalisine pattis kizartmasi yapıcam belki birkaç tane yerim belki de hiç yemem

niye buraya gelmediğimi anladım,
çünkü bilgisayar başına oturamıyorum ondan
telefondan girmeyi sevmiyorum dahası yoruyor

kaç gündür karnımı bi görseniz
o löp löp sallanan kat kat şişko göbeği değilde
doğuma 1 gün kalmış sert gergin hamile göbeği

mahvetti bu gaz, sırtıma vuruyor
söylemesi ayıptır çıkıyor ama
sürekli gergin geziyorum be tüketbilirim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…