Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hemen girersin canım listeye ama sık sık gel daha iyi motive olursun

E çok iyi 8 leri gördün tekrar
Çok sevindim haftaya iyice uzaklasmis olursun 90 lanetinden :)
Canim bende sık sık gelmek isterim tabi ama benim ufaklik hic alisagelen bi cocuk gibi degil 5 aylik oldu ve ben hala geceleri uuyamiyorum 2 saat uyudum gece gunduzde ruh gibi dolaniyorum

Hayırlı ugurlu olsun bakalım.

pek emin değilim, inşAllah diyelim

Haydaaaa .. o niye gıı :)
Evet deyip elimden geleni yapacağım demek yerine ne olumsuz bir cevap

Canim bende sık sık gelmek isterim tabi ama benim ufaklik hic alisagelen bi cocuk gibi degil 5 aylik oldu ve ben hala geceleri uuyamiyorum 2 saat uyudum gece gunduzde ruh gibi dolaniyorum

Kolay değil bebekli hayat.
Artık emzirirken falan iki ciziktirirsin :)

Ayyy yenacim kilo var kilo olmasa tamamda

Nilüfer canım dün oplu bir arkadaşımı gördüm iki sene oldu hala iştahı acilmamis senin ameliyatta eksik bir şey var kanımca çünkü hiç sporda yapmıyormuş ,hani bazı Dr lar diyor ya ince bagirsakin başlangıcında iştahı tetikleyen parçayı da almak lazım diye

1 poğaça yarım kilomuymus :)
Karnında ki poğaçanın agirligidir o :)

Şaka bir yana hasibecim doğumdan sonrada böyle gidersen kısa sürede 70 leri 80 leri görürsün ...

Emzirme doneminde aliyorum genelde ama bu sefer dikkat edicem insallah
Bir sonraki bulusmamizda yaniniza yakismam lazim sonra siz yemekleri hopurtatirken ben bakakalirim ☺

Sorun ben de :)
Hep söylüyorum bu işlem kokten çözüm değil sadece aracı.. nefsi terbiye etme vb.

Sorun yok çünkü takip ettiğim bir sürü kaynak var.. 3 ayda bir takibim,kontrolüm yapılıyor aynı doktorun hastalarıyla iletişim halindeyiz. . Aynı gün ameliyat olan 5 hastayız icimizden biri psikolojik olarak hicbirsey yiyemiyor 166 kilodan 82 kilo şu an... Türker bey psikoloğa yönlendirdi onu misal..Bu durumda olmamasi lazim diye yediği ufacık bir lokma ağrı yapıyormuş ve hemen kilo alacağını düşünüp yemekten vazgeçiyormuş. . Diyor ki bu hafifliği gördükten sonra bir daha kilo alırsam intihar ederim
Evlendiğin de bile 95 kiloymuş. .
Hasılı dediğin iştah hormonu zaten alınıyor 1 seneden sonra normale dönülüyor ben 16 aylığım 50 kilo verdim. bundan sonra kilo almamaya odaklıyım. ..
Sürekli iştahsız olmakta depresyon sebebi benim açımdan oyle .ilk 3 ay öyleydim ve cok mutsuzdum...

Arkadasinin 2 yıldır hala iştahsız olmasi düşündürücü... kontrolleri yapılıyormu hormonal bir durum olabilir...

Son düzenleme:
Merhabalar öğlene kadar gelmem lazımdı dimiii geç kaldım

Şimdi yoldayım geçmişi okumak için tekrar gelicem

Kilo bildirimim geçen haftayla yine aynı ama bugün kötü şeyler yedim yarın tartılsam artı 1 kesin çıkarım

Dişim için antibiyotik kullanıyorum yanağımda şişti bir hafta sonra şişlik geçer inşallah dişimi çektirecem. çekilmesi bişey değilde yerine ne yaptırcağım sorun

Geçmiş olsun canım.

Eyi akşamlar,

Günün özeti:

Sabah: 1 sucuklu tost, 2 ince dilim salam, 1 ince dilim karpuz

Ara: 1 çokomel

Öğle: 100 gram musakka, 2 dilim beyaz ekmek, 2 yeşil soğan

Ara: 1 Latte, 1 dilim peynirli kek

Akşam: Yarım kase mercimek çorbası, 150 gr. barbunyalı patates salatası

Su: 2 litre
Çay: 1 litre
Mineralli Su: 250 ml
Detoks Suyu: 200 ml ( Zencefil, Tarçın, Nane, Limon)

Günlük adım sayısı: 6559
(11:45-20:30 arası)
Harcanan kalori: 413 kcal

Günde 2 Çokomel iznim var. Çikolata Cenneti bir ülkede yaşayıp nanca çeşit arasında nefsimi tutup en düşük kalorili şikiletayı tatlı krizlerim için alıyorum. Bugün kızımın çalıştığı kafeye uğradığım için kek yedim.

Çokomelim dışında günlük menulerimi acımasızca ve hunharca eleştirebilirsiniz.

57 kilodan 64 e çıkmış oda ama genel olarak iştahım normal dedi birde o hiç sporda yapmadı

İyi geceler kızlar

geç kaldım ama yinede kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 86.1
Bu hafta 85.1
Spor yok
Yeğenimi everiyoruz bugün kinasi vardı onun kosturmacasi içerisinde burayı unuttum. Kusuruma bakmayin kızlar emi
Günün mönüsünude yazamiciiim çok yorgunum hemen uyumak istiyorum. Ama zararlı şeyler yoktu ölçülü beslendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…