M MuhfamusDostacilisoyler hosgeldiniz aramiza
Hanimis benim mortiklerimISILDURU bengisu022 yendim mi sizi yani nihahahaha (burada erol taş efekti hayal ediniz efenim) haftaya yine böyle olun emi ugrastirmayin beni
Bonus ellerine sağlık nasıl geçiyo tatil verdiklerini geri almiyorsundur umarim. Fazla kacirdiginda elinden geldiğince hareket et emin ol aldığın kaloriler üzerine yapismicak
Valla yazdım buray hep menü ama kimsecikler yık kızlar aktif değil ortam ondan yazmadım
Yigenini tebrik ediyorum orticim mutluluklar sana gelince demek nihahaha diyorsun haftaya görücün sen dermişimİyi geceler kızlar
geç kaldım ama yinede kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 86.1
Bu hafta 85.1
Spor yok
Yeğenimi everiyoruz bugün kinasi vardı onun kosturmacasi içerisinde burayı unuttum. Kusuruma bakmayin kızlar emi
Günün mönüsünude yazamiciiim çok yorgunum hemen uyumak istiyorum. Ama zararlı şeyler yoktu ölçülü beslendim.
Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumSağol yenoşum ağrım biraz geçti ama bu seferde yanağım şişti
Canım ben leslieye başladım artık gideceğine inanıyorum...inşallah birakmamnisan34 iyi geçiyor sayılır nisan biraz artım var ama hallederim inşallah.
Ne güzel vermişsin pek sevindim yazarken
E eboe
Amethyst_1
Derin
Aynı kiloların girdabından çıkın artık yavrular en iyi ben biliyorum ne bunaltıcı bişey olduğunu
Malesef eşim razı olmuyor ben istiyorum ama sana bişey olursa deyip vazgeciriyorOGULCUKLARIM cano nasılsın, eski kilona dönmüşsün maalesef, çok üzüldüm Nilüfer gibi op düşünmezmisin, gençlik kilolu geçince insan ilerde çok üzülüyor kendimden biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?