Eşim oradan yazlık almak istiyor ben çok tenha diye istemiyorumMutlu pazarlar
Nasılsıniz ? Iyisiniz iyisiniz :)
Ben sabah yataktan çıkamadım çıkınca ayaklarımın üzerin de duramadm yeni doğmuş kuzu gibi buzağı gibi yürüyorum :))
Cuma günü sporda hoca canımıza okudu squad plank ne varsa yaptırdı dün de nihayet denize gittik nasıl çimmişsem ben pert ben mahfolmuş bir haldeyim ..
Bir de ev temizliği gerekiyor işte ne varki
Işilduru gittinmi daha önce bilmiyorum ama reklamini yapiim . Urla Özbek köyü Akkum plajına gittik .. nasıl naif nasıl organik bir yer. Çok tenha çok minnoş tam benlikkop kop beachlerden tamamen zıt ...
Tek kötü yani git git hala dizlerde boy.. çocuklu aileler gitsin salsin çocukları yetişkinlerde muhabbet etsin :)
Öyle işte...
Hanımlar,
Size bir akıl danışayım.
Şimdi ben akıllı saatimi sabahtan takıyorum ve akşam yatağa girene kadar adım, km, dakika ve harcadığım kaloriyi takip edebiliyorum.
Menu paylaşırken onları da kaydediyorum belki farketmişsinizdir.
Şimdik bir hatun kişinin günde ortalama 5000 adım atması sağlıklı olma sınırı. Bu da aşağı yukarı toplamda 80 dakikaya falan tekabül ediyor. Bazen 7000’i bulduğum bazen de hedefim olan 10 000’i zorladığım oluyor.
On puanlık uzman sorusu şu:
Ben bu 5000’in üzerindeki dakikalarımı haftalık spordan sayabilir miyim?
ElebaşlarıYENA Bonus sizin yorumunuz ayrıca bi mühim
Tökülün bakayem
Hanımlar,
Size bir akıl danışayım.
Şimdi ben akıllı saatimi sabahtan takıyorum ve akşam yatağa girene kadar adım, km, dakika ve harcadığım kaloriyi takip edebiliyorum.
Menu paylaşırken onları da kaydediyorum belki farketmişsinizdir.
Şimdik bir hatun kişinin günde ortalama 5000 adım atması sağlıklı olma sınırı. Bu da aşağı yukarı toplamda 80 dakikaya falan tekabül ediyor. Bazen 7000’i bulduğum bazen de hedefim olan 10 000’i zorladığım oluyor.
On puanlık uzman sorusu şu:
Ben bu 5000’in üzerindeki dakikalarımı haftalık spordan sayabilir miyim?
ElebaşlarıYENA Bonus sizin yorumunuz ayrıca bi mühim
Tökülün bakayem
Eşim oradan yazlık almak istiyor ben çok tenha diye istemiyorumgezmelik olurda sürekli sıkılır insan bana çarşı pazar lazım gidip bir bakim eşim kaç kez dedi gidip bakalım diye yanaşmadim bakakda görek o halde
Tarihte bugün:
Sabah: 1 dilim yumurtalı, peynir ve maydanozlu fırında kızarmış ekmek, 1 bardak süt, 1 adet dilimlenmiş keten tohumlu muz
Ara: 1 çokomel, 1 Türk kahvesi
Öğle: Yarım porsiyon yeşil fasulye, 3 dilim beyaz ekmek, küçük yarım mor soğan
Ara: 150 gr. kavun, 1 bardak süt
Akşam: : 1 dilim yumurtalı, peynir ve maydanozlu fırında kızarmış ekmek, 150 gr. bio yoğurt, 1 yemek kaşığı goji, 1 yemek kaşığı chia, 1 yemek kaşığı çekirdek , 1 yemek kaşığı müsli, 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 yemek kaşığı kayısı kurusu
Yat Zıbarlık: 3 siyah erik
Su: 2,25 litre
Çay: 1 litre
Mineralli Su: 200 ml
Detoks Suyu: Yok ( Zencefil, Tarçın, Nane, Limon)
Günlük adım sayısı: 6001
( 09:30- 20:55 arası)
Harcanan kalori: 377 kcal
sagliklı yasam için 10.000 adım diye sloganı vardı sağlık bakanlığının bir ara.. hatta sağlık Ocakları ücretsiz adım sayar dağıtıyor du..
Simicim spor hocası ara vermeden yapılan aktivite yağ yakimini harekete geçirir diyor. Minimum 40 dk olmalıymış.
Ev hanımları hiç oturmuyor çoğu şişman diyor misal :)
Kalp ritminin hızlanması gerekiyormuş falan.
Fakat her türlü hareket muhimdir....
Bu arada senin kız işe mi başladı hayırlı olsun. Okulu bittimi?
Mineralli su maden suyumu ?
Şimdi şöyleki guzum sen 15-20 bin adım atsan da bunun tam süresini spora yansıtamayız. Gün içine yayılıyor sonuçta.
Evde bütün imkanını zorlayıp dk tutan için haksızlık olur.
Bi yere gidicekken mesela dk tutarsan o olur. 20 dk bi yere gittin 20 dk geri döndün 40 dk yürüyüş işte.
Benim fikrim böyle :)
sagliklı yasam için 10.000 adım diye sloganı vardı sağlık bakanlığının bir ara.. hatta sağlık Ocakları ücretsiz adım sayar dağıtıyor du..
Simicim spor hocası ara vermeden yapılan aktivite yağ yakimini harekete geçirir diyor. Minimum 40 dk olmalıymış.
Ev hanımları hiç oturmuyor çoğu şişman diyor misal :)
Kalp ritminin hızlanması gerekiyormuş falan.
Fakat her türlü hareket muhimdir....
Bu arada senin kız işe mi başladı hayırlı olsun. Okulu bittimi?
Aa evet farklı etiket
Bengisu bizim bengisu deyıl sanki :)
Mutlu haftalar
bengisu022 Allah kalbine ferahlık versin
Kendi kendime 85 oldum biraz zayifladim diyodumdüğünde çekildiğim fotolara bakınca görüntü beni pek memnun etmedi omuzlarim baya bi heybetli görünüyordu öf yaa ne zaman insan ölçülerine donucem ben ömrüm diyet yapmakla geçti al ver al ver al ver.
Kirkima merdiven dayadim hala kilo verme derdindeyim. Bu yaşıma kadar arzuladigim pek az kiyafeti rahatlıkla giyebildim. Allahimin izniyle sağlık, dert üzüntü olum yaşamadan bu Son diyetim olsunda bir daha kilo alıp vermekle ugrasmiyim. Yiprandim
Şöyle 7 kilo kadar versem sonrası için kendimi fazla sikmayi düşünmüyorum. 78 -79 kilodan sonra ayda bir kiloda versem yeter benim için
Oyyyy aklıma geldi benim bayram hedefim vardı 81.99 sakin bana unutturmayin kızlar kafama kafama vurun
Kızlar aklimdasnz ama pek gelemiyorum.bazı sorunlarla ugrasyrm.hic keyfim yok.
Yok okulu bitmedi ama kredi var biliyorsun. Birde geçmişten eski kocamın açtığı velayet davalarının parasını istiyor devlet..Zorlanıyoruz. Bu yüzden haftada iki gün okuldan sonra ve Cumartesi’leri garson olarak çalışıyor.
Onun gibi ama burda çok çeşidi var. Çoğu normal su içmez, sırf onu içer ama bana bir bardaktan fazlası sert geliyor. Ben özellikle Magnezyum’u fazla olan bir marka alıyorum. Kramplarıma iyi geliyor.
Aaa ne ilginç neden istiyor devlet?
Allah yardımcınız olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?