Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eşim oradan yazlık almak istiyor ben çok tenha diye istemiyorumgezmelik olurda sürekli sıkılır insan bana çarşı pazar lazım gidip bir bakim eşim kaç kez dedi gidip bakalım diye yanaşmadim bakakda görek o halde

Hanımlar,
Size bir akıl danışayım.
Şimdi ben akıllı saatimi sabahtan takıyorum ve akşam yatağa girene kadar adım, km, dakika ve harcadığım kaloriyi takip edebiliyorum.
Menu paylaşırken onları da kaydediyorum belki farketmişsinizdir.
Şimdik bir hatun kişinin günde ortalama 5000 adım atması sağlıklı olma sınırı. Bu da aşağı yukarı toplamda 80 dakikaya falan tekabül ediyor. Bazen 7000’i bulduğum bazen de hedefim olan 10 000’i zorladığım oluyor.
On puanlık uzman sorusu şu:
Ben bu 5000’in üzerindeki dakikalarımı haftalık spordan sayabilir miyim?
Elebaşları YENA Bonus sizin yorumunuz ayrıca bi mühim
Tökülün bakayem

Tarihte bugün:

Sabah: 1 dilim yumurtalı, peynir ve maydanozlu fırında kızarmış ekmek, 1 bardak süt, 1 adet dilimlenmiş keten tohumlu muz

Ara: 1 çokomel, 1 Türk kahvesi

Öğle: Yarım porsiyon yeşil fasulye, 3 dilim beyaz ekmek, küçük yarım mor soğan

Ara: 150 gr. kavun, 1 bardak süt

Akşam: : 1 dilim yumurtalı, peynir ve maydanozlu fırında kızarmış ekmek, 150 gr. bio yoğurt, 1 yemek kaşığı goji, 1 yemek kaşığı chia, 1 yemek kaşığı çekirdek , 1 yemek kaşığı müsli, 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 yemek kaşığı kayısı kurusu

Yat Zıbarlık: 3 siyah erik

Su: 2,25 litre
Çay: 1 litre
Mineralli Su: 200 ml
Detoks Suyu: Yok ( Zencefil, Tarçın, Nane, Limon)

Günlük adım sayısı: 6001
( 09:30- 20:55 arası)
Harcanan kalori: 377 kcal

Şimdi şöyleki guzum sen 15-20 bin adım atsan da bunun tam süresini spora yansıtamayız. Gün içine yayılıyor sonuçta.

Evde bütün imkanını zorlayıp dk tutan için haksızlık olur.

Bi yere gidicekken mesela dk tutarsan o olur. 20 dk bi yere gittin 20 dk geri döndün 40 dk yürüyüş işte.

Benim fikrim böyle :)

sagliklı yasam için 10.000 adım diye sloganı vardı sağlık bakanlığının bir ara.. hatta sağlık Ocakları ücretsiz adım sayar dağıtıyor du..
Simicim spor hocası ara vermeden yapılan aktivite yağ yakimini harekete geçirir diyor. Minimum 40 dk olmalıymış.
Ev hanımları hiç oturmuyor çoğu şişman diyor misal :)
Kalp ritminin hızlanması gerekiyormuş falan.
Fakat her türlü hareket muhimdir....

Bu arada senin kız işe mi başladı hayırlı olsun. Okulu bittimi?

Evet çok tenha... Fakat acaip yeşil hayran kaldım...
Seferihisar da güzel Sığacık falan .. sen nerde düşünüyorsun ?
Mordogan karaburun da sessiz abimin yazlığı var orada hickimse gitmiyor :)

Son düzenleme:

Mineralli su maden suyumu ?

Yok okulu bitmedi ama kredi var biliyorsun. Birde geçmişten eski kocamın açtığı velayet davalarının parasını istiyor devlet..Zorlanıyoruz. Bu yüzden haftada iki gün okuldan sonra ve Cumartesi’leri garson olarak çalışıyor.

Mineralli su maden suyumu ?

Onun gibi ama burda çok çeşidi var. Çoğu normal su içmez, sırf onu içer ama bana bir bardaktan fazlası sert geliyor. Ben özellikle Magnezyum’u fazla olan bir marka alıyorum. Kramplarıma iyi geliyor.

Biliyorsunuz oturarak çalışıyorum günün çoğu kısmı. Bu yüzden onbin adım atmak benim için büyük başarı. Onu da ancak Badminton’a ya da Oryantal Kursuna gittiğim gün başarabiliyorum.
Onun dışında beşbini geçtiğim çok değil. Bu ara evde ve koşturmacam çok olduğundan böyle oldu.
Ama günlük istatistiğini tutmak iyi geliyor. En azından o gün spor yapamasam bile saatlerce pc başında olmama rağmen yeterli hareket edip etmediğimi görebiliyorum.

Piki, öyle olsun.
Yalnız Sağlık Bakanlığı abartmış. Günde 10 000 adım kolay değil o kadar.

Günaydın hatun kişiler..

merhaba kızlar
geçen hafta izindeydim buralara hiç girmedim gerçekten.izindeyken bol bol spor yaptım.
lesli mekik ne varsa ama yavaş gidiyor
88 kilo olmuşum. 87 ye bu hafta verirsem mutlu olucam .16 ağustosta tam bi ay olucak sıkı diyete başlama karar aldığımda. 16 temmuzda 92 ydim.

Mutlu haftalar
bengisu022 Allah kalbine ferahlık versin

Kendi kendime 85 oldum biraz zayifladim diyodum düğünde çekildiğim fotolara bakınca görüntü beni pek memnun etmedi omuzlarim baya bi heybetli görünüyordu öf yaa ne zaman insan ölçülerine donucem ben ömrüm diyet yapmakla geçti al ver al ver al ver.
Kirkima merdiven dayadim hala kilo verme derdindeyim. Bu yaşıma kadar arzuladigim pek az kiyafeti rahatlıkla giyebildim. Allahimin izniyle sağlık, dert üzüntü olum yaşamadan bu Son diyetim olsunda bir daha kilo alıp vermekle ugrasmiyim. Yiprandim

Şöyle 7 kilo kadar versem sonrası için kendimi fazla sikmayi düşünmüyorum. 78 -79 kilodan sonra ayda bir kiloda versem yeter benim için

Oyyyy aklıma geldi benim bayram hedefim vardı 81.99 sakin bana unutturmayin kızlar kafama kafama vurun

Nisancım 40 tan sonra kilolu olmak daha zor emin ol. Gençlikte bir şekilde tolere ediliyor estetik dışında ama yaş ilerledikçe çok zorlaşıyor hayat...
70 lerde çok rahatladım hem görüntü hem hafiflik Olarak...

Aaa ne ilginç neden istiyor devlet?
Allah yardımcınız olsun canım.

Aaa ne ilginç neden istiyor devlet?
Allah yardımcınız olsun canım.

Canım işsizken herhangi bir mahkeme masrafı olduysa devlet dörtbin €’ya kadar avukat ve aşağı yukarı üçbin civarı mahkeme masraflarını karşılıyor ancak her dört yılda bir ekonomik durumunu kontrol ediyor. Maaşına ve giderlerine göre geri ödüyorsun. Her iki davayı da beyefendi açmıştı ama onun hukuk sigortası olduğu için kurtardı. Ben hukuk sigortasını çalışmaya başlayınca yaptırabildim ancak onlar da geçmiş davalar için ödeme yapmıyor. Durum bu canım. Her iki mahkeme masraflarını ödemek zorundayım. Baya bir miktar tutuyor işte hesapta yokken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…