Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar..hayırlı cumalar herkese...kilo verenleri kutlarım...
benim moral 0 çok üzgünüm gr gitmemiş...(((((((
elimden geleni yaptım...hiç kaçamak yapmadım...4 akşam yürüdüm..acayip ödem sorunum var...ellerim ayaklarım şiş ayakkabılarım olmuyor ayağıma o derece yani...ben kaptanımdan bir süre izin istedim...:gitme::gitme::gitme:

aşkolsun egedenız benı nıye tebrık etmıyorsun.....eyvahedigeldismile
+2 kılom farklı bu hafta...lmaz:
yada dövün benı....klava:

sen de sondan birincisin kaydirigubbakcemile3

kilo verdiğim için rahat rahat dövenilirim seni :mymeka:

candy nur ve halley sizleri de tebrik ediyorum

teşekkür ettim.. aldığımı verdim.. 104,6 ya kadar düşmüştüm vaktiyle.. yarın da o kiloma düşer ve yoluma devam ederim inşallah.. 3 haftamı yedim göz göre göre :sinifsinif: :gitme:

seferanı da teprik ederim a.s.

ve kilo veren herkesi tabiki ama en çok seferanı olumunekankayizsmile

Sağol canım.Allah cümlemizin dualarını kabul etsin;günahlardan uzaklaştırsın inşallah.

Hayırlı cumalar canım.
Bak sakın moralini bozup zararlı şeyler yeme.Biliyorsun bizim ödem sorunumuz hypotiroidi yüzünden.TSH ölçümünü yaptır en kısa zamanda Dr un doz ayarlaması yapabilir,rahatlarsın ve bol bol su iç lütfen;ama sakın diyeti bozma.İyi geçir iznini hayatım....

bide benim bitki çayımı deneyin hani kekikli felan olan geçen yazmıştım uzuncana

Tarifini hatırlamıyorum ama şu elma,limon,karnafille olanmı..??
Birde tarçın..

Bu arada kilom: 91,800
1,200 gitti.

Maşallah çok iyi gidiyosun..

Tüm kilo verenleri tebrik ediyorum..Özellikle birinciyi..

citol emeğine sağlık..

Sağol canım.Allah cümlemizin dualarını kabul etsin;günahlardan uzaklaştırsın inşallah.

:Saruboceq::Saruboceq:

89 olmadan kilo cetveli yapmıycam..:dilcikar:

yaa ben geç kaldımm demee hoff bu hafta yoğum bir hafta geçirdim yaa hiç topike giremedim ama aynıyım yine hastanelerdeydik oğluşumla ilgili olarak bebekliğinden beridir gözünün kenarında yağ bezesi gibi bir şişlik vardı onun için tomografi falan geçildi tomografi çekicez diye beş kere tomografiye girdik en sonunda güç bela çektikbisürü gittik geldik hastanelere bugün tomografisi alınacak salı günüde doktora göstericez inşallah bişey çıkmaz :Saruboceq:bir doktor ameliyat demişti ama inşallah gerek kalmaz bakalım bilmiyorumkismilebir

Son düzenleme:
bu arada bütün kilo verenleri tebrik ediyorumm. ben kaçayomm öpüldünüzzzz

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canımcım..Merak etme hiç bişey çıkmaz..

Yağ bezesini hemen almazlar bile belki..Öp kuzuyu..opuyorumnanaktan

sağolasın ablacım..dikkat ederim..etmek zorundayım..tekrar başa dönmek en büyük korkum...tiroid ölçümünü yaptırsam iyi olcak...yarın belli olur...çamaşır makinam bozulmuştu servis çağırdım..çok pahalıya malolmassa tahlilimide yaptırırm..yoksa bir dahaki aya kalır...hayırlısı inş...

Citol ellerine sağlık
Beyzus .Denklem, Halley Mimu ,Nur ,Tebessüm tebrikler.opuyorumnanaktanSeferan harikasın ne denir başka
Arkadaşlar en az bendeniz ne yapalım artık .:kedi:

ben ilk ağır kaçamağımda kilo almadım, ama vermedim de. fakat taviz tavizi doğurduğu için bu kaçamak 2ay kadar sürdü ve ben 3 kiloyu gerialmıştım.

Arkadaşlar bugün iki dilim tam buğday domates salatalık peynir şekersiz çay
Öğlen yoğurtlu kabak bir dilim tam buğday
Ara öğün yeşil çay bir dilim börek

Gaziantepli erkekler karılarının üstünden hiç inmiyor galiba,okul yetiştiremiyoruz çocuklarına..Demiş bir eğitimci şahıs..
Ben yorum yapmıycam....

ben de yorum yapmiim bari :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…