Guüünaaaydııınnn hanimlar ben geldim
Herkesler iyi mi bakem.
Nerde kalmistik,yine yeniden devam diyorum. Bu hafta duzene tekrar oturtma haftasi olur benim icin. Dun bir relax olma gunumdu,yarim ekmekler ,kekler felan huplettim,bugun daha kontrolluyum.
Kilom az izinden onceki kilomdan az bişey duşuk,yani tatilden kilo almadan donmusum. Bakalim bu hafta ne cikacam
Mutlu huzurlu günler
2-3 gündür saçma sapan beslendim. Yediklerim dayanamadigim sevdiğim şeyler olsa yine neyse sırf kendimi tatmin etme adına yedim
Bugünden itibaren mönü vermeye basliyim da belki sizden utanır abuk subuk şeyler yemem.
Bugün solumdan mi kalktım ne bi gerginlik ki sormayın bulasicak insan arıyorum resmen
Olur tabi canım..simeranya7 kuzu burda simit 100 gr 25 gr lık ince dilim ekmeğin 4 dilimine eşit.
6 dilim normal bizim kilomuz için 2 şer dilimden öğünlerde.
Ben gelim kapışalım 91 dem 2 kilo artıyla çıktım izine tatile bide tatil artısı yaptım senin kilonda sayılırım
Yoğurt ye mutlaka ben hiç yemeyenlerdendim sadece ayran içerdim.
Nane kekik koyarak alıştım.
İçine bişey koymanda sorun yok tohumlar faydalı yağ içeriyor tüketmek lazım önemli olan dengelemek.
Mesela günlük kuruyemiş yedinmi tohum fazla tohum yedinmi yemiş fazla
Hosbuldum canim,ben de ozledim,ara sira okudum ama yazamadim,sen de tatil yapmissin ,guzel gecmesine sevindimHoşgeldin canım
Özlettin kendini
Sagol bir tanem,iki gundur fena lardayim ama,boyle bir yukten kurtulursun da bilinçsizce kendini yemege verirsin ya iste oyleyim. En kisa zamanda toparlamaliyim ama,sen de insallah biran once oncirsin artilarini
Maşallah ablacım ne güzel kilo almamışsın.
Alanlar var ben gibi :)
Kaldığım yerden devam etmeden önce fazlalığı atıcam inşallah.
Masallah simerenya sıkı bir baslangic yaptin,bozma sakin,bizde senden şevk aliriz,taze kan oldun topigeOlur tabi canım..
Bu sefer çok kararlıyım.
Hiç yerim demediğim şeylere bile zorluyorum kendimi. Yoğurtta bunlardan biri..Kuruyemiş ayda yılda bir yerim o yönden rahatım, öyle bir alışkanlığım yok. Kara kızım gelirse alıyorum fıstık, çerez..
Hiç sorma ortaaamSimdi kac kilosun canm
Ya sorma misafirlere yaptıklarımı bende yedimHoşgeldin canım
Özlettin kendini
Misafirlerin vardı dimi?
İyi geceler hanımlar
Günün mönüsü
Sabah
2 dilim ekmek
3 dilim peynir
Yeşillik
1 lokma simit
Aksam
1.5 haşlanmış tavuk butu
1 bardağa yakın da suyundan
Domates
Salatalık
Minnak lokma peynir
Ekmek yiyip yemediğim hatırlamıyorum belki 1 dilim
Ara
2 parmak ölçüsünde biberli ekmek lahmacun gibi yapılıyor işte ondan
Ara
Havuç salatası
Sürekli tikinasim var zor zaptediyorum kendimi inş yarın daha güzel bir mönü yazarım
Hosbuldum canim,ben de ozledim,ara sira okudum ama yazamadim,sen de tatil yapmissin ,guzel gecmesine sevindim
Sagol bir tanem,iki gundur fena lardayim ama,boyle bir yukten kurtulursun da bilinçsizce kendini yemege verirsin ya iste oyleyim. En kisa zamanda toparlamaliyim ama,sen de insallah biran once oncirsin artilarini
Menu yazmaya bugunden baslarim,diger arkadaslarda yazarsa faydali olur,topik canlanmis olur
Masallah simerenya sıkı bir baslangic yaptin,bozma sakin,bizde senden şevk aliriz,taze kan oldun topige
İyi geceler hanımlar
Günün mönüsü
Sabah
2 dilim ekmek
3 dilim peynir
Yeşillik
1 lokma simit
Aksam
1.5 haşlanmış tavuk butu
1 bardağa yakın da suyundan
Domates
Salatalık
Minnak lokma peynir
Ekmek yiyip yemediğim hatırlamıyorum belki 1 dilim
Ara
2 parmak ölçüsünde biberli ekmek lahmacun gibi yapılıyor işte ondan
Ara
Havuç salatası
Sürekli tikinasim var zor zaptediyorum kendimi inş yarın daha güzel bir mönü yazarım
@hergaf hoşgeldin ne güzel kilo almadan donmussun tebrik ediyorum seni
Bende temiz bir menü bildireyim
Sabah
10.30-11.00
İki yumurtayla peynirli omlet,bir salatalık,kahve
Ara kahve
Akşam
16.30-17.00
Izgara tavuk, bir kase cacık, bir kaşık nohut yemeği, bolca turşu, kahve, yeşil çay, 3 litre su
30 dk yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?