Canım işsizken herhangi bir mahkeme masrafı olduysa devlet dörtbin €’ya kadar avukat ve aşağı yukarı üçbin civarı mahkeme masraflarını karşılıyor ancak her dört yılda bir ekonomik durumunu kontrol ediyor. Maaşına ve giderlerine göre geri ödüyorsun. Her iki davayı da beyefendi açmıştı ama onun hukuk sigortası olduğu için kurtardı. Ben hukuk sigortasını çalışmaya başlayınca yaptırabildim ancak onlar da geçmiş davalar için ödeme yapmıyor. Durum bu canım. Her iki mahkeme masraflarını ödemek zorundayım. Baya bir miktar tutuyor işte hesapta yokken..
Haftaya Seferihisar Sığacık Urla yapalım dedik kısmetse birkaç gün kalicaz aslında marmaris istiyorduk tüm koylarını gezmek falan ama ufaklık sıcağa gelemiyor sürekli bir ağlama efekti :)Evet çok tenha... Fakat acaip yeşil hayran kaldım...
Seferihisar da güzel Sığacık falan .. sen nerde düşünüyorsun ?
Mordogan karaburun da sessiz abimin yazlığı var orada hickimse gitmiyor :)
YENA canım tam karar vermedim ama Dikili , gümüldür vs olabilir
Allah ferahlık versin canım.. İnş halledersin uzamadan..Kızlar aklimdasnz ama pek gelemiyorum.bazı sorunlarla ugrasyrm.hic keyfim yok.
Tarihte bugün:
Sabah: 1 dilim yumurtalı, peynir ve maydanozlu fırında kızarmış ekmek, 1 bardak süt, 1 adet dilimlenmiş keten tohumlu muz
Ara: 1 çokomel, 1 Türk kahvesi
Öğle: Yarım porsiyon yeşil fasulye, 3 dilim beyaz ekmek, küçük yarım mor soğan
Ara: 150 gr. kavun, 1 bardak süt
Akşam: : 1 dilim yumurtalı, peynir ve maydanozlu fırında kızarmış ekmek, 150 gr. bio yoğurt, 1 yemek kaşığı goji, 1 yemek kaşığı chia, 1 yemek kaşığı çekirdek , 1 yemek kaşığı müsli, 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 yemek kaşığı kayısı kurusu
Yat Zıbarlık: 3 siyah erik
Su: 2,25 litre
Çay: 1 litre
Mineralli Su: 200 ml
Detoks Suyu: Yok ( Zencefil, Tarçın, Nane, Limon)
Günlük adım sayısı: 6001
( 09:30- 20:55 arası)
Harcanan kalori: 377 kcal
Simi’nin tarihinde bugün:
Sabah: 80gr sucuk ve üç yumurtadan omletin yarısı, 1 simit, 20 gr. beyaz peynir
(çok erken yemiştim)
Ara: Omletin kalan yarısı
Öğle: 1 tabak kremalı Sebze Musakkası( ilk kez denedim ama harikaydı ve yanında ekmek yeme ihtiyacı hissetmedim), 150 gr. mor lahana, havuç ve rokalı salata
Ara: Yok
Akşam: 250 gr. karpuz
Su: 2, 25 litre
Çay: 1, 20 litre
Mineralli Su: Yok
Detoks Suyu: 200 ml ( Zencefil, Tarçın, Nane, Limon)
Günlük adım sayısı: 9305
( 07:00 - 21:30arası)
Harcanan kalori: 580 kcal
Hayırlı akşamlar hatunlar..
Gel de gelelim öl de ölelim ağam..Emrin olur.Durgun zamanda menü verdiğin için önce bi tebrik koyuyorum :)
Saatli yaz bebem dakka dakka
En zorlandığım zaafım ekmek bilirsin eskiden de ama diyetisyenim 4 dilime kadar izin veriyordu. O sınırı aşmamak bile başarı benim için..Porsiyonlarımı küçük yemeye alıştım ben 150-200 taş çatlasa 250 gr. yiyebiliyorum. Fazla yiyemiyorum.Kahvaltıdaki ekmeğe bende bayılırın oyy
Kahvaltın çok güzel doyurucu simi.
Öğlen yemeğin yetersiz ekmeğin fazla.
Fasulyeni tam porsiyon gerekirse 1,5 porsiyon yiyip ekmeğide 2 dilimi geçme öğünlerde.
Yoğurt yeme özürlüyüm bir ara yazmıştım. Şu an doğru tadı bulma ve alışma aşamasındayım. Tok tutsun diye o kadar karıştırıyorum ama yine de keyif alarak yediğimi söyleyememAkşam çok olmuş.
Ekmeğin yoğurdun ve gojiden sonrası fazla gibi.
Chia yada çekirdek biri olursa diğeri fazla geliyor ikiside yağ grubu.
Sabahta keten tohumun vardı ya birisi kafi.
Ekmeğin öğlen biraz kaçtığı için akşama 1 dilimden sonrası fazla.
Yulaf ve müsli boşuna karbonhidrat olur o zaman.
Çokomelime laf yok!..Baştan söyledim!..Söyletmeeeeem!..Araların güzel çokomel dışında
Burdakilere simit mi denir allasen..Çok seviyorum ama eskisi kadar sık yememeye dikkat ediyorum.Simit haftada 1 kere haftasonları falan
yiyosak ki yeniyor namıssız :) yarım yiyoruz ama tam simit değil.
2 dilim ekmeğe denk olarak yarım.
Kremalı yemeklere bi alışamamıştım ama kızım vejeteryan beslenmeye bizi kaydırdığından beri sebze yemeklerine nasıl lezzet katma çabasına girdim. Sulu olunca ekmeği kaçırıyorum. Haşlama, buharda pişirme çiğ yeme hissi veriyor. Ancak küçük bir paket Creme Fraîche ya da Creme Legere porsiyon bazında yağ sınırını zorlamaz sanırım.Kremalı yemekleri bende çok seviyorum.
Pattis yoksa kremanın yağı telafi edilir heralde.
Pattis varsa zaten ekmeğede gerek yok.
Meyveyi sütle almaya dikkat ederim zaten ancak gece acıkacağımı bildiğim için erteledim ve yat zıbarlık olarak içtim.Akşam yemeğin yok olmaz öyle meyveyle geçiştirdiğin fena olmamış ama meyve yediğimiz zaman bir gün önceki gibi süt yada yoğurtla yada peynirle destekliycen o meyveyi.
Suyun güzel hareketliymişsinde gün içinde
Simdi kac kilosun canmBenimde birkaç gündür menulerim kötü daha doğrusu menüler iyide akabinde yediklerim kötü sıkıldım gerçekten bu kısır döngüden bir 10 kilo verip silkelenemedim gitti poffff
Guüünaaaydııınnn hanimlar ben geldim
Herkesler iyi mi bakem.
Nerde kalmistik,yine yeniden devam diyorum. Bu hafta duzene tekrar oturtma haftasi olur benim icin. Dun bir relax olma gunumdu,yarim ekmekler ,kekler felan huplettim,bugun daha kontrolluyum.
Kilom az izinden onceki kilomdan az bişey duşuk,yani tatilden kilo almadan donmusum. Bakalim bu hafta ne cikacam
Benimde birkaç gündür menulerim kötü daha doğrusu menüler iyide akabinde yediklerim kötü sıkıldım gerçekten bu kısır döngüden bir 10 kilo verip silkelenemedim gitti poffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?