Yeni işin hayırlı olsun yazılım muhendisi arkadaşım simi can, fadildan kurtulmuşsun :)Bugün yeni şirkette işe başlıyorum.
Çok heyecanlıyım kızlar..
Günaydın
Sağol canim,hosbulduk. Evet kilo almadan geldim ama geldigimden beri sagliksiz yiyorum ve bir duzen oturtamadim. Spora da baslayamadim,bu da beni geriyor. Tekrar motive olmam gerekiyorİyi geceler hanımlar
Günün mönüsü
Sabah
2 dilim ekmek
3 dilim peynir
Yeşillik
1 lokma simit
Aksam
1.5 haşlanmış tavuk butu
1 bardağa yakın da suyundan
Domates
Salatalık
Minnak lokma peynir
Ekmek yiyip yemediğim hatırlamıyorum belki 1 dilim
Ara
2 parmak ölçüsünde biberli ekmek lahmacun gibi yapılıyor işte ondan
Ara
Havuç salatası
Sürekli tikinasim var zor zaptediyorum kendimi inş yarın daha güzel bir mönü yazarım
@hergaf hoşgeldin ne güzel kilo almadan donmussun tebrik ediyorum seni
Olsun arada kaçamak yapmak da iyi gelir,bu senede boyle olsun:)Yok canım tatil yapmadım. Günü birlik gittik.. Bu sene haftasonu dışında gidemeyecegiz gibi görünüyor ...
Yorgunluk mudur nedir bilmiyorum bir tuhafim. Hala bir duzen olusturamadim. Yemek istiyor canim,kendimi zor tutuyorum.İyi akşamlar
Günün mönüsü
Sabah 9 gibi
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kadar zahterli ekmek
Öğle 1-2 gibi
5-15-25 zeytin
1 lokma peynir
3-4 dilim karpuz üçgen dilim
2 pişi
Ara
1 avuç kuruyemis dolu avuç değil
Aksam 8.30
2 kase mercimek çorbası
Salata
@simeranya7 yeni işin hayırlı olsun
@Bonus hayırlı yolculuklar
@hergaf yol yorgunluğunu atabildin mi?
Hayırlı olsun yeni işin,basarilar....Bugün yeni şirkette işe başlıyorum.
Çok heyecanlıyım kızlar..
Günaydın
patates kızartması çökelek ve dondurma olmadi. ben bile bunlari yediğimde çok kızıyorum kendime.ama az yemeye çalısında karni doyurmadan masadan kalkınca mide küçülmeye başliyo ben bunu çözdüm.Dünün menüsü
11:30
1 sahanda yumurta
1 er domates salatalık
1 kk kadar kızarmış çökelek
5 zeytin
4-5 tane patates kızartması
1 kk peynir
1 avuç fındık
14:00
2 top dondurma
16:00
1 fincan sütlü orta türk kahvesi
18:00
1 kase şehriye çorbası
1 kase yoğurt
21:00
3 kayısı
1 şeftali
10-15 soslu fıstık
1 saat yürüyüş
2 lt su
Bugün daha iyi olacak inşallah canım..patates kızartması çökelek ve dondurma olmadi. ben bile bunlari yediğimde çok kızıyorum kendime.ama az yemeye çalısında karni doyurmadan masadan kalkınca mide küçülmeye başliyo ben bunu çözdüm.
iyi olsun inşallah. bende bugün süper başladim ekmek yemiyorum.Bugün daha iyi olacak inşallah canım..
Yorgunluk mudur nedir bilmiyorum bir tuhafim. Hala bir duzen olusturamadim. Yemek istiyor canim,kendimi zor tutuyorum.
Selamun aleykum hayırlı sabahlar kızlar
Misafirlerimi gönderdim çok şükür Okadaryorgunumki assa yukari incik mahvoldu bacaklarim buna ragmen gram vermeyip üstüne almakta benim başarı olsa gerek âdet olamıyorum ilk defa başıma geliyor benim ayakkabim tekliği olmuyor resmen sislikten yarin tartilinca görüşme bakalim ne oldu
Bugun gunum onuda atlatmayı inşallah yarin yeniden menü paslasicam bakar daha denemek lazim inşallah bu sefer istikrarli olsa bilirim be diyim
Hiç sorma canim,herkes tatilde kilo alir ben donunce, insallah biran once eski motivasyonuma donerim. Sen niye artidasin, sporlarin gayet guzel,menulerinde iyiydi,bugun toparlarsin umarim.Günaydın.. Ben de artıyım..
hergaf abla hoşgeldin tatilden kilo almadan dönüp şimdi alırsan yazık olur, inş toparlanırsın..
simeranya7 yeni işin hayırlı olsun..
Evet hava degişimi oldu sanki,enerjim dusuk,motivasyonum dusuk,uyuşuk bir haldeyim. Geldikten sonra kilom artti. Hayirlisi bakalim,duzeliriz elbetYorgunluk arti hava ve düzen degisikligi hergafcim ..
Bu arada tebrik ederim kilo almadan dönmen büyük başarı
sağol yenam cok haklısın ama buseferde odaklanamıyorum tam yapınca daha konsantıre oluyorum bakalım daha esnek olmaya calısıcam gercı uzun suredır baslayıp bosluyorum toparlanamıyorum eskı ıstıkrar nerdeYorgunluk arti hava ve düzen degisikligi hergafcim ..
Bu arada tebrik ederim kilo almadan dönmen büyük başarı
Hadi gözün aydın hayrisim. . Artık kendine odaklan lütfen ..
Şişlik diyet esnasında ekmek vb tuketmeyip normal yemeye başlayınca ödem yapıyor ...
Acaba sadece sabahları tb ekmekli kahvaltımı etsen ve 3 öğün beslensen hem saldiginda hızla gelmez kilolar.
Tabi benim ki sadece kişisel görüş en iyisini sen bilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?