- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Allah razi olsun benim icin durum boyle zorken anne baba icten neler yasadilar tahmin bile edemiyorumBaşınız sağolsun çok üzücü Allah sabır versin aminn
Kiz olan 22 yasinda idi erkek olan 17 yasinda idi rabbim mekanlatini cennet etsin asiri sevilen kisilerdiHayris bunu kendine yapma artik,bir toparlan,silkelen,giden gunlerimize yazik
Basiniz sağolsun, Allah rahmet eylesin. Yaslari gencti heralde.çok zordur,Allah ,anne babasina,ailesine sabirlar versin
Biz de seni ozluyoruz,neden gelmiyorsun,senin de dedigin gibi bahaneler tukenmez,burasi ne kadar canlı olursa insan o kadar motive oluyor. Çıkın çıkın gelin lutfen
Allah razi olsun ölum zor ama ani ölumse ayri bi aci verdi evin onune 2 cenaze arabasi birden geldi rabbim kimseye yasatmasinÖlüm çok zor,çok aci
Allah rahmet eylesin hayrınızı kabul etsin inşallah..
Noldu,be guzel yapiyordun,sutun mu azaldi,eger oyleyse cok sıkı diyet yapma,almamak icin ugras,ek gidadan sonra baslarsin diyeteBen diyet modunda değilim hiç
Kızlar sütüm azalmadan nasıl yapacağım ek gıdaya kadar başlamasam mı bilmiyorum ama bu kilo beni çok rahatsız ediyor
Genç ve ani ölüm gercekten zor,Allah kimseye yasatmasin,mekanlari cennet olsun.Kiz olan 22 yasinda idi erkek olan 17 yasinda idi rabbim mekanlatini cennet etsin asiri sevilen kisilerdi
Allah sabır vetsin cok zor bi durumAllah razi olsun benim icin durum boyle zorken anne baba icten neler yasadilar tahmin bile edemiyorum
Selamun aleykum hanimlar
Kilom ayni
Bu hafta adapte olamadim diyete haftaya insallah diyelim
Gecen sene bugun dayimin kaza yapmasi sonucu 2 kuzenimi kaybettik suan onlar icin kuran okunacak dayimlara gidicem o kadar kafam dolu ki bu dunya kalp kirmaya degecek kadar uzun degil
Saglikla,huzurla kavuş inş yavruna canım..
Maşallah minige,annesi guzel bakiyor:)
Kilo da almiyo daha ne olsun. İnşallah dogum da istedigin sekilde olur saglikla alirsin bebisini kucagina
Maşallah size canım
Evet az kilo aldı oğlum birde benden eksilme olmadı hep uğraşıyorum olmuyor hayatımda ilk defa kilo veremiyorumNoldu,be guzel yapiyordun,sutun mu azaldi,eger oyleyse cok sıkı diyet yapma,almamak icin ugras,ek gidadan sonra baslarsin diyete
Genç ve ani ölüm gercekten zor,Allah kimseye yasatmasin,mekanlari cennet olsun.
Canim gozunuz aydin,Allah saglikli,hayirli omur versin,hayirli evlat olsun inşaallah. Seni de tebrik ederim. Hala olmak cok cok guzeldir,ozeldir,kendimden biliyorum:)İyi geceler
Siz bu satırları okurken ben muhtemelen sızmış olacağım yada sızmayı hayal edeceğim.
Bugünün cuma olduğunu saat 2 civarında farkettim.
Yorgunum çok aşırı fazlasıyla duble yorgunumetlerim gemiklerim acıyo
Dün gece 2.kez hala oldum
Ağladım baya. Ablam gitti doğuma.
Bebek gelmiş diye haber gelince anamla koyverdik birden.
Birine sevinirken birine üzüldük.
Burdaki arkadaşlarım tek tek geldi aklıma.
Allahım nerde isteyen varsa hayırlı bir evlat nasip etsin bekletmesin...
Öyle işte.
Şu mesajı yazalı oldu biraz hala uyumadım
kendimden nefret ediyorum ablaHayris bunu kendine yapma artik,bir toparlan,silkelen,giden gunlerimize yazik
Basiniz sağolsun, Allah rahmet eylesin. Yaslari gencti heralde.çok zordur,Allah ,anne babasina,ailesine sabirlar versin
Biz de seni ozluyoruz,neden gelmiyorsun,senin de dedigin gibi bahaneler tukenmez,burasi ne kadar canlı olursa insan o kadar motive oluyor. Çıkın çıkın gelin lutfen
Kuzum gözünüz aydın rabbim anali babali buyutsun rabbim ablacigina ve isteyen tum kullarına nasip etsin inşallahİyi geceler
Siz bu satırları okurken ben muhtemelen sızmış olacağım yada sızmayı hayal edeceğim.
Öyle işte.
Bonus gozunuz aydin hayirli evlat etsin rabbim ve tum isteyenlerede nasip etsinİyi geceler
Öyle işte.
İyi geceler
Öyle işte.
Günaydın..
Kızımı hastaneye yatırdık, bademcik, ishal, yüksek ateş.. Dün öğleden beri burdayız..
Allah analı babalı büyütsun canım isteyen herkese nasip etsinİyi geceler
Öyle işte.
Çok geçmiş olsun canım cokcukta sende pert oldunuz uzun zamandır Allah şifa versinGünaydın..
Kızımı hastaneye yatırdık, bademcik, ishal, yüksek ateş.. Dün öğleden beri burdayız..
Yapma bunu kuzum,kendine niye zulmediyosun,nefret de etme,sadece tekrar baslamak icin bir gayret, sonrasi çorap sokugu gibi gelecek,hadi canim,yapabilirsin,ilk 10kg hedef koy kendineGünaydın
Heryerim sis kalktım gene bi baş agrisi inanılmaz ben ce vücudum hadi diyet deyince resmen bunalıma giriyo ve beni böyle sabote ediyoona uymamak duras ile başladım simci çörek otu yagimi ici cem kendime ok ada kızıyorum ki nefes alamıyorum uyuyamiyorum kilodan Ama hala bi gaza gelemiyorum ne iradesiz bi kadınım ben anlamadım
kendimden nefret ediyorum abla
Kuzum gözünüz aydın rabbim anali babali buyutsun rabbim ablacigina ve isteyen tum kullarına nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?