Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kiz olan 22 yasinda idi erkek olan 17 yasinda idi rabbim mekanlatini cennet etsin asiri sevilen kisilerdi

Ben diyet modunda değilim hiç
Kızlar sütüm azalmadan nasıl yapacağım ek gıdaya kadar başlamasam mı bilmiyorum ama bu kilo beni çok rahatsız ediyor
Noldu,be guzel yapiyordun,sutun mu azaldi,eger oyleyse cok sıkı diyet yapma,almamak icin ugras,ek gidadan sonra baslarsin diyete
Kiz olan 22 yasinda idi erkek olan 17 yasinda idi rabbim mekanlatini cennet etsin asiri sevilen kisilerdi
Genç ve ani ölüm gercekten zor,Allah kimseye yasatmasin,mekanlari cennet olsun.

İyi akşamlar
Cuma menüsü
Sabah 12.00
Bir bardak su
Bir bardak yesil cay,zencefilli
Saat12.30
3 ceviz,5 hurma( çok değil mi)
Yesil mercimekli yağda iki yumurta( ilk defa denedim,fena degildi)
Zeytin,peynir,domates

Ara yesilcay, hibuskus de kattim,3 hurma,bir kahve

Akşam 19.00
Az porsiyon turlu( kizartilandan
bir kase cacik

Su 3 litre
Spor 75 dk yürüyüş+ 20 dk bolgesel

Iyi gecelr kizlar
Bebekdekeri yapmak icin biriktirdigim mama kavanozlarindaki yapiskanlari temizliyorum daha dogrusu temizlemeye calisiyorum

Basiniz sagolsun cnm

Saglikla,huzurla kavuş inş yavruna canım..

Maşallah minige,annesi guzel bakiyor:)
Kilo da almiyo daha ne olsun. İnşallah dogum da istedigin sekilde olur saglikla alirsin bebisini kucagina

Maşallah size canım

Tesekkur ederim kizlr
Amin insallah

Noldu,be guzel yapiyordun,sutun mu azaldi,eger oyleyse cok sıkı diyet yapma,almamak icin ugras,ek gidadan sonra baslarsin diyete

Genç ve ani ölüm gercekten zor,Allah kimseye yasatmasin,mekanlari cennet olsun.
Evet az kilo aldı oğlum birde benden eksilme olmadı hep uğraşıyorum olmuyor hayatımda ilk defa kilo veremiyorum

İyi geceler

Siz bu satırları okurken ben muhtemelen sızmış olacağım yada sızmayı hayal edeceğim.

Bugünün cuma olduğunu saat 2 civarında farkettim.

Yorgunum çok aşırı fazlasıyla duble yorgunum etlerim gemiklerim acıyo

Dün gece 2.kez hala oldum

Ağladım baya. Ablam gitti doğuma.
Bebek gelmiş diye haber gelince anamla koyverdik birden.
Birine sevinirken birine üzüldük.
Burdaki arkadaşlarım tek tek geldi aklıma.
Allahım nerde isteyen varsa hayırlı bir evlat nasip etsin bekletmesin...

Öyle işte.
Şu mesajı yazalı oldu biraz hala uyumadım

Canim gozunuz aydin,Allah saglikli,hayirli omur versin,hayirli evlat olsun inşaallah. Seni de tebrik ederim. Hala olmak cok cok guzeldir,ozeldir,kendimden biliyorum:)
Anladigim kadariyla ablanin bebegi yok,Rabbim inşallah ona da ve isteyen herkese de hayirlisiyla bir evlat nasip eder.
Sen de cok yoruldun, gule gule agiz tadiyla otur evinde.

Günaydın
Heryerim sis kalktım gene bi baş agrisi inanılmaz ben ce vücudum hadi diyet deyince resmen bunalıma giriyo ve beni böyle sabote ediyoona uymamak duras ile başladım simci çörek otu yagimi ici cem kendime ok ada kızıyorum ki nefes alamıyorum uyuyamiyorum kilodan Ama hala bi gaza gelemiyorum ne iradesiz bi kadınım ben anlamadım
kendimden nefret ediyorum abla

Kuzum gözünüz aydın rabbim anali babali buyutsun rabbim ablacigina ve isteyen tum kullarına nasip etsin inşallah

Bonus gozunuz aydin hayirli evlat etsin rabbim ve tum isteyenlerede nasip etsin

Gunaydin kizlar
Haftasonu mesaim var calisiyorum 16sinda gorumcem ameliyat olacak annem onun cocuguna bakmaya gidecek onun yerine bugun yarin calisyorum iste ☺

Gozunuz aydin cnm saglikla sihhatle buyutun insallah

Günaydın..
Kızımı hastaneye yatırdık, bademcik, ishal, yüksek ateş.. Dün öğleden beri burdayız..

Gecmis olsun cnm Allah sifa versin ve yardimcin olsun

Allah analı babalı büyütsun canım isteyen herkese nasip etsin
Günaydın..
Kızımı hastaneye yatırdık, bademcik, ishal, yüksek ateş.. Dün öğleden beri burdayız..
Çok geçmiş olsun canım cokcukta sende pert oldunuz uzun zamandır Allah şifa versin

Yapma bunu kuzum,kendine niye zulmediyosun,nefret de etme,sadece tekrar baslamak icin bir gayret, sonrasi çorap sokugu gibi gelecek,hadi canim,yapabilirsin,ilk 10kg hedef koy kendine
[Q"eboe, post: 56860100, member: 678374"]Günaydın..
Kızımı hastaneye yatırdık, bademcik, ishal, yüksek ateş.. Dün öğleden beri burdayız..[/QUOTE]
Ak canim kiyamam, cok ugrastiniz hastalikla. Çok gecmis olsun,Allah şifa versin. Bagisikligi dusuk heralde,propolis kullansan iyi gelir sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…