Slm kizlar
Dun kendi druma gittim kontrole eylulun ilk haftasi buradayim sonrasi belli degil dedi benim dogumda 7 eylul gununde gelirse insallah kendi calistigim yerde dogurmak nasip olur ama yinede egitim arastirmayada gitcem kontrollere isimi saglama alayim
Cok sukur meryem hanimin durumu iyi boyu uzun olacak dedi ablalari 50 cm dogdu dedim bu uzun dogacak dedi ama ne kadar oldugunu demedi. Kilosuda su an 2740 dedi ablalari 3000 dogmustu dedim bu en az 3500 olur dedi nasip bakalim saglikla gelir insallah
Kilom gecen hafta 105.1
Bu hafta 104.4
Fark -0.6
Selamun aleykum hanimlar
Kilom ayni
Bu hafta adapte olamadim diyete haftaya insallah diyelim
Gecen sene bugun dayimin kaza yapmasi sonucu 2 kuzenimi kaybettik suan onlar icin kuran okunacak dayimlara gidicem o kadar kafam dolu ki bu dunya kalp kirmaya degecek kadar uzun degil
Hayris bunu kendine yapma artik,bir toparlan,silkelen,giden gunlerimize yazikSelamun aleyküm hayırlı cumalar
Kilom 167.3
Basiniz sağolsun, Allah rahmet eylesin. Yaslari gencti heralde.çok zordur,Allah ,anne babasina,ailesine sabirlar versinSelamun aleykum hanimlar
Kilom ayni
Gecen sene bugun dayimin kaza yapmasi sonucu 2 kuzenimi kaybettik suan onlar icin kuran okunacak dayimlara gidicem o kadar kafam dolu ki bu dunya kalp kirmaya degecek kadar uzun degil
Biz de seni ozluyoruz,neden gelmiyorsun,senin de dedigin gibi bahaneler tukenmez,burasi ne kadar canlı olursa insan o kadar motive oluyor. Çıkın çıkın gelin lutfenMerhabalar
Özlemişim buraya yazmayı,hepiniz iyisinizdir umarım..Ben son zamanlarda yogunluklarımdan dolayı bir görünüp fazlaca kayboluyorum tadilat sonu hala düzenimi kurabilmiş degilim,yanısıra amcam rahatsız hergün hastaye gidip geliyorum sürekli bahanem var yani:)
Düzenli,saglıklı beslenemiyor olmakta da etken tabi aktif olamama..
Kılo durumun hep aynı iki alıp bir veriyorum
Neyse mevcut durumumu ben den başkası düzeltemeyecegine göre sihirli degnek beklemeyi bırakıp birşeyler yapmalıyım,böyle devam etmemeli..
Efenim tembel ametis'den desteginizi eksik etmeyin lütfen..
Yeni kılom:102,7 E eboeBonus
Derin ne guzel gidiyordun,birakma lutfen,misafir gelsede bozmamalisinHayırlı cumalar
Kilo aynı
Spor
Iki mille lesli
4 gün yanı 120 dakika
Bursadan misafirim var salıya kadar hepsi güzeldi çarşamba diyetde sporda bitti haftaya inşallah
Maşallah minige,annesi guzel bakiyor:)Slm kizlar
Dun kendi druma gittim kontrole eylulun ilk haftasi buradayim sonrasi belli degil dedi benim dogumda 7 eylul gununde gelirse insallah kendi calistigim yerde dogurmak nasip olur ama yinede egitim arastirmayada gitcem kontrollere isimi saglama alayim
Cok sukur meryem hanimin durumu iyi boyu uzun olacak dedi ablalari 50 cm dogdu dedim bu uzun dogacak dedi ama ne kadar oldugunu demedi. Kilosuda su an 2740 dedi ablalari 3000 dogmustu dedim bu en az 3500 olur dedi nasip bakalim saglikla gelir insallah
Kilom gecen hafta 105.1
Bu hafta 104.4
Fark -0.6
Başınız sağolsun çok üzücü Allah sabır versin aminnSelamun aleykum hanimlar
Kilom ayni
Maşallah size canımSlm kizlar
Kilom gecen hafta 105.1
Bu hafta 104.4
Fark -0.6
Vooov super kilo vermissin sanki.70lere gelmişsin nerdeyse,hadi bakalim daim olsun bu azminKilom geçen haftayı hatırlamıyorum
Bugün itibariyle sıkı bir Karatay haftası sonucu
80.4 şu 7 ler gelsin artık 74 olsam rahatliycam hiç zor değil azıcık kendimi tutsam hemen gelicek halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?