Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba hatunlar,

Simi’nin diyet günlüğünde dün:

Sabah: 1 kase şehriye çorbası, 1 çokomel

Ara: 1 muz

Öğle: 200 gr. mozerella, 1 domates, roka, kinder sandwich dondurma (arkadaş dağıttı, planımda yoktu)

Ara: 150 gr. yoğurt ve mix ( birer kaşık chia, keten tohumu, siyah üzüm)

Akşam: Bir porsiyon döneri iki porsiyona bölüp, birer dilim ekmek ve kendi hazırladığım sos ile iskender kıvamına getiriyorum.

Su: 2 litre
Çay: 1, 250 litre
Mineralli Su:
Detoks Suyu: ( Zencefil, Tarçın, Nane, Limon)
Kahve: 100 ml

Günlük adım sayısı: 5782
(07:00-22:00 arası)
Harcanan kalori: 363 kcal

Kızımla vejeteryan olma yolunda ilerlerken ben hepten vazgeçemediğim için on günde bir et yemeye çalışıyoruz. Dışarda hem porsiyonlar büyük hem de yağ oranını kontrol etmesi zor. Bu yüzden böyle çözümler üretiyoruz. Ayrıca Cuma ödül günümüz :))

İyi hafta sonları diliyorum hepinize..

merhabalar ben geldiiiim

bir haftaya yakın erzurumdaydım hastam var yoğun bakımda henüz çıkmadı fakat süre uzayınca eve gelmek zorunda kaldım evde biraz işlerim var oğlumu yolcu edicem onun valizlerini filan hazırlarım .hayırlısıyla yolcu ederim . eşim hala erzurumda ordan gelicek habere göre benimde tekrar gitmem gerekiyor gibi gibi

kızımın kulüp sezonu açıldı ayağıda yeni sakatlıktan çıktı fakat ağrımış biraz koçu acil kilo vermesini istiyor!!!! zaten anne kız kilo vermemiz lazım bu olayda bize kesin zorunluluk getirdi artık. kızın diyetinide çok sıkı tutmam lazım
bu konuda desteklerinizi bekliyorum güzel diyet menüleri önceden hazırlamam lazımki acıkıp saçmalamayalım ...

bugün oğlanla kız beni havaalnından aldıklarında açız evde bişey yok dediler hatta oğlan sizi yemeğe götüreyim dedi kabul etmedim evin kapısında daha yukarı çıkmadan marketlere gidip diyet durumuna uygun bayağı sağlıklı alışveriş yaptım bu günümüz kızımla güzel geçti

evde olmadığım için tartılamadım birde mağlum dönemdeyim cumaya kadar kiloma bakmasamda olur diyorum

simi kızındamı seninle aynı menüler yiyor kilo sorunu varmıydı ki ? bizim listelerde hem öğlen hem akşam proteğin var kahvaltıda zaten yumurta var öyle işte ...
güzel toparladın güzel

Hayırlı cumalar
Gecen hafta kilom 98.9
Bu hafta 99.2
Fark +300 gr( tatil donuşu aldim en az bir 500gr
Spor 75 dk yürüyüş+ 20 dk bolgesel
@Bonus @eboe
çok güzel abartılacak hiç bir şey yok önümüzdeki hafta herşey daha iyi olur

ben korkumdan tartılamadım hem evde olmamanın verdiği şişkinlik, üzerine birde mağlum dönem şişkinliği hiç moralimi bozmıyım dedim

Allah şifa versin hastaniza çok geçmiş olsun
Oğluşun bizim semte geliyor dimi hala ksk da

İyi akşamlar hanımlar hafta sonu herkesler gezmelerde herhalde, beni soracak olursanız patlıcan ,kırmızı biber közlenmiş attım buzluğa kış için 30 kiloydu temizle poşetle derken baya bir yoruldum geçen haftada domates atmıştım dolaba birazda barbunya attım bugün ama yetmez daha atarım işte eyle

bereketli olsun canım afiyetle yiyin kışın

simi kızındamı seninle aynı menüler yiyor kilo sorunu varmıydı ki ? bizim listelerde hem öğlen hem akşam proteğin var kahvaltıda zaten yumurta var öyle işte ...
güzel toparladın güzel
kızımın kilo sorunu yok canım
o bir kaç kilosunu dert ediyor yinede her genç kız gibi
o porsiyonlarına kendi karar veriyor benden biraz daha fazla yiyor.
biz beslenme tarzı olarak oturtmaya çalışıyoruz

hayırlı olsun simi nasıl yeni işinden memnun musun

çok memnunum canım sağolasın

formunu korusun kızımız maşallah ne güzel böyle daha iyi oluyor tabiii evde yemek oluyor planlı programlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…