Ah canim kiyamam, cok ugrastiniz hastalikla bu sene. Çok gecmis olsun,Allah şifa versin. Bagisikligi dusuk heralde,propolis kullansan iyi gelir sankiGünaydın..
Kızımı hastaneye yatırdık, bademcik, ishal, yüksek ateş.. Dün öğleden beri burdayız..
Geçmiş olsun canımGünaydın..
Kızımı hastaneye yatırdık, bademcik, ishal, yüksek ateş.. Dün öğleden beri burdayız..
simi kızındamı seninle aynı menüler yiyor kilo sorunu varmıydı ki ? bizim listelerde hem öğlen hem akşam proteğin var kahvaltıda zaten yumurta var öyle işte ...Merhaba hatunlar,
Simi’nin diyet günlüğünde dün:
Sabah: 1 kase şehriye çorbası, 1 çokomel
Ara: 1 muz
Öğle: 200 gr. mozerella, 1 domates, roka, kinder sandwich dondurma (arkadaş dağıttı, planımda yoktu)
Ara: 150 gr. yoğurt ve mix ( birer kaşık chia, keten tohumu, siyah üzüm)
Akşam: Bir porsiyon döneri iki porsiyona bölüp, birer dilim ekmek ve kendi hazırladığım sos ile iskender kıvamına getiriyorum.
Su: 2 litre
Çay: 1, 250 litre
Mineralli Su:
Detoks Suyu: ( Zencefil, Tarçın, Nane, Limon)
Kahve: 100 ml
Günlük adım sayısı: 5782
(07:00-22:00 arası)
Harcanan kalori: 363 kcal
Kızımla vejeteryan olma yolunda ilerlerken ben hepten vazgeçemediğim için on günde bir et yemeye çalışıyoruz. Dışarda hem porsiyonlar büyük hem de yağ oranını kontrol etmesi zor. Bu yüzden böyle çözümler üretiyoruz. Ayrıca Cuma ödül günümüz :))
İyi hafta sonları diliyorum hepinize..
Allah rahmet eylesin, Allah kimseyi çocuğuyla imtihat etmesin AMİNKiz olan 22 yasinda idi erkek olan 17 yasinda idi rabbim mekanlatini cennet etsin asiri sevilen kisilerdi
bu hafta için evet. zaten çok sıcaklarda zor oluyorda bizim bu dışarda önümüze ne gelirse onu yemelerimiz bizi mahvettimerpayın kutsal cuma adına kilo bildirimi yapıyorum
aa aa aynısıalmamakta bir erdemdir değil mi
çok güzel abartılacak hiç bir şey yok önümüzdeki hafta herşey daha iyi olur
hayırlı olsun simi nasıl yeni işinden memnun musunBugün yeni şirkette işe başlıyorum.
Çok heyecanlıyım kızlar..
Günaydın
Allah şifa versin hastaniza çok geçmiş olsunmerhabalar ben geldiiiim
bir haftaya yakın erzurumdaydım hastam var yoğun bakımda henüz çıkmadı fakat süre uzayınca eve gelmek zorunda kaldım evde biraz işlerim var oğlumu yolcu edicem onun valizlerini filan hazırlarım .hayırlısıyla yolcu ederim . eşim hala erzurumda ordan gelicek habere göre benimde tekrar gitmem gerekiyor gibi gibi
Allah şifa versin hastaniza çok geçmiş olsun
Oğluşun bizim semte geliyor dimi hala ksk da
Öyle mi hayırlı olsun hakkında oğlununAmin inşallah uyanır artık
yok canım bu sene balıkesire yolluyorum karesi takımı
bereketli olsun canım afiyetle yiyin kışınİyi akşamlar hanımlar hafta sonu herkesler gezmelerde herhalde, beni soracak olursanız patlıcan ,kırmızı biber közlenmiş attım buzluğa kış için 30 kiloydu temizle poşetle derken baya bir yoruldum geçen haftada domates atmıştım dolaba birazda barbunya attım bugün ama yetmez daha atarım işte eyle
kızımın kilo sorunu yok canımsimi kızındamı seninle aynı menüler yiyor kilo sorunu varmıydı ki ? bizim listelerde hem öğlen hem akşam proteğin var kahvaltıda zaten yumurta var öyle işte ...
güzel toparladın güzel
hayırlı olsun simi nasıl yeni işinden memnun musun
sağoÖyle mi hayırlı olsun hakkında oğlunun
sağol canım hayırlı olur inşallah izmir gibi kolay güzel eşyalı ev bulamadı daha valiz hazırlıycam size bir bakayım dedim mutak eşyasıda koyacağımÖyle mi hayırlı olsun hakkında oğlunun
formunu korusun kızımız maşallah ne güzel böyle daha iyi oluyor tabiii evde yemek oluyor planlı programlıkızımın kilo sorunu yok canım
o bir kaç kilosunu dert ediyor yinede her genç kız gibi
o porsiyonlarına kendi karar veriyor benden biraz daha fazla yiyor.
biz beslenme tarzı olarak oturtmaya çalışıyoruz
çok memnunum canım sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?