Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gecmis olsun canim,Allah sifa versin hastaniza,cok yakininiz heralde
Evet dondugum hafta bayagi bayagi abarttim,bir kac gundur kontrol altina alabildim. Sende birakma sakin,yoruluyorsundur şu siralar,Allah yardimcin olsun
Amin inşallah uyanır artık
yok canım bu sene balıkesire yolluyorum karesi takımı
Frida seni cocuklarin ikiside sporcu galiba,hangi sporlari yapiyorlar
Masallah,hamarat hatunsun. Ben sicaklarda kolumu kaldiramiyorum.
Bereketli olsun gule gule yiyin

bugünün menüsünü yazayım

sabah: uçakta sadiviç iki dilim ekmek arası peynir domates

ara: evde bir şeftali : 3 adet ceviz

akşam üzeri : bir tabak salata, 3 kaşık yoğurt, bir dilim ızgara biftek

ara: 4 adet ceviz, bir yemek kaşığı kuru üzüm

Erzurumda hava çok serindi biraz orda yürüyüş yaptım bugün evdeyim oğlanı bir yolcu edeyim kızımla kendime tam sıkı yönetim uygulıycam

İnşallah canım valla şansıma bugün İzmir yağmurlu ve serindi bayada fırtına oldu buralarda evde ceryanda oturdum yaptım ese ese :))

sağol canım kaynım boynundan arı sokması sonucu aleriye bağlı komaya girdi 1 hatayı geçti yoğun bakımda uyanmasını bekliyoruz daha bu durum ne kadar sürer bilemiyoruzda

teyzesi benim çocuklar basketbolcu büyüğüm erkek küçüğüm kız erkek daha bilinçli kendine bakıyor ama kız hala ağbisinin bilincine ulaşamadı beni zorluyor. üçümüzünde kilo sorunu var gerçi oğlum çok iradeli son 2 ayda çok fit oldu

Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün halası bebişinizi :)
sende durumlar nasıl yaşıyormusun
bak kutsal pazartesi geliyor napıyoruz

İyi geceler
Günün mönüsü

Sabah
2 gül böreği
1 bardak ayran

Ara
1 erik
Yarım elma
15 üzüm

Aksam
1 dilim peynir
Domates
1 tabak Kıymalı bamya

@eboe Allah şifa versin kızına dua edicem bizi habersiz bırakma

@Muhfamus Allah geride kalanlara sabır versin

@74FRIDA hoşgeldin kaynina Allah şifa versin

@Bonus Allah hayırlı evlat etsin

Gözlerime inanamirem menümü verdin

Erzurum yaramış allah şifa versin hastaya zor bir bekleyişte

Hahaha alemsin ama ben sağlıklı kişliklar hazırlıyorum beybisi karataya uymayan hiç birşey pişirmiyorum ki yemeyim :)))

Günün mönüsü

Sabah
1 dilim ekmek
40 gr peynir tulum beyaz peynir karışık
Yeşillik
16 zeytin
Sucuklu yumurta 1.5 yumurta kadar
Yarım elma
1.5 murdum eriği

Aksam
1 tabak zeytinyagli Taze fasulye
2 tabak Kıymalı bamya
tabağım küçük fincan altligi kadar yaklaşık 150 gr gibi yiyecek alıyo

1-2 saat sonra bi ufak ara yaparım kalori sayımına göre 500 kalorı eksiğim
Mutfak tartimi faliyete gecirdim Artık yiyeceklerimi tartiyorum. Kafama takılan bazı ölçüler vardı şimdi onları göz kararimla birleştiriyorum

Gözlerime inanamirem menümü verdin

Erzurum yaramış allah şifa versin hastaya zor bir bekleyişte

heee menü verdim inanılır gibi deel dimiii

hasta kötü yaa her telefon çaldığında yüreğim hopluyor. bakma sen kafam binbeşyüzde benim kızın kesin kilo vermesi lazım mecburen önünde de örnek oluyorum eve zararlı bişey almıyorum yemiyorumki yoldan çıkmasın bu sefer işi çok sıkı tutucağım yoksa kulüp bu şekilde kabul etmiyor.

Bonus hayırlı olsun bebisiniz.Allah anali babali büyütsün. Frida size de geçmiş olsun.hangi arı sokmuş?buralarda cok rastlanır arı sokmasina ama hic aleji olani duymamistm

sağol canım hangi arı sokmuş bilmiyorum ama kaynımın arı sokmasına karşı alerjisi varmış. birazda anladığım kadarıyla bağışıklık sisteminin kuvvetli olması lazım geçen sene 3 kere bacağından arı sokmuş ve bişey olmamış sevinmiş bizimkisi alerjim bitti artık demiş işi biraz gevşek tutmuş
biraz netten baktımda baş, boyun ve kalpten (göğüsten yani ) arı sokması olunca normal insanı bile bu şekilde etkiliyebiliyormuş

iyi geceler hanımlar napaysınız kimse gelmemiş

ben menü vereyim : kahvaltı saat 12:00

peynir, 1 zeytin,domates, saatalık, 2 haşlanmış yumurta uno denge 4,5 dilim ekmek ( ekmek ve peynir fazla kaçtı )

ikindi : 3 adet ceviz, bir bardak kefir, bir şetali

akşam saat 10:00 a doğru biraz geç oldu çocukları bekliyim derken aslında planda balık vardı

iki dilim ananas, 4 adet ceviz, 2 kk. peynir

pazar günü biraz düzensiz oldu kahvaltılarda ekmeği azaltmam lazım : ( dün ve bugün oğlumun eşyalarını hazırladım bu akşam onu kendi evine yolcu ettim.

biraz öncede ananas kabuklarından tarçınlı çay yaptım yarın içinde barbunya ve biraz kıyma kavurdum buzlukta hazır olsun yemek olmadımı hemen iki kaşık tavaya koyup iki yumurtada kırınca üzerine hazır yemek oluyor yada sebze yemeklerine koymak için kolaylık oluyor

ben gününü beğendim özelikle sabah 1 dilim ekmek harika :) akşam yemeği için tabağın bayağı küçükmüş

Günaydın
Hayırlı haftalar ...

Öylesine yorgunum ki.. Ev aşşırı berbat. Haftasonu yatılı misafirim vardı nasıl üstesinden gelicem bilemiyorum...
Eve gidip yorgun argin girişecem mecbur..

Fridacım ne güzel baslamissin yeniden çok sevindim.

Topraam hoşdondun sen de..

Kolay gelsin canım annelik zor vesselam hem iş hem ev birde ben sadece eve bile yetişemiyorum isyannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…