Naptın eve gidince biraz toparlayabildin mi yatılı misafir zor gerçektenGünaydın
Hayırlı haftalar ...
Öylesine yorgunum ki.. Ev aşşırı berbat. Haftasonu yatılı misafirim vardı nasıl üstesinden gelicem bilemiyorum...
Eve gidip yorgun argin girişecem mecbur..
Fridacım ne güzel baslamissin yeniden çok sevindim.
Topraam hoşdondun sen de..
Proteğini biraz artırabilirsen işe yarıyaktır bende tam bilmiyorum aslında iki gündür iyi yedim bu gün bozuldu biraz napalım yarına devam ...Merhabalar,guzel bir hafta diliyorum sizlere
Nasil gidiyor kilo verme isleri bakiyim,grup sessiz bu aralar,yoksa herkes kacamak mi yapiyor. Ben de iki gundur menu yazamadim, dikkat etmeye çalisiyorum,spora da basladim ama sanki kilolar gitmiyor ne yapmam gerek. Detokslar veya şok diyetler ben de işe yaramiyor gibi,sabirla beklemem gerek heralde,var mi etkili bir yonteminiz uygulayim
Sağol canım seninde iyi haftaların olsunHepimize iyi haftalar olsun insallah
Naptın eve gidince biraz toparlayabildin mi yatılı misafir zor gerçekten
Merhabalar,guzel bir hafta diliyorum sizlere
Nasil gidiyor kilo verme isleri bakiyim,grup sessiz bu aralar,yoksa herkes kacamak mi yapiyor. Ben de iki gundur menu yazamadim, dikkat etmeye çalisiyorum,spora da basladim ama sanki kilolar gitmiyor ne yapmam gerek. Detokslar veya şok diyetler ben de işe yaramiyor gibi,sabirla beklemem gerek heralde,var mi etkili bir yonteminiz uygulayim
Menun akşama kadar guzelmis,akşam birazcık abartmişsin,sen de biliyorsun zaten ama iyi basladin,seni bu sefer daha kararli goruyorumBen bugünün menüsünü vereyim
Sabah 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta,
Peynir, domates, salatalık, 4 adet zeytin çay
Ara: saat 13:00 gibi geç oldu
Bir küçük elma, 3 adet ceviz
Saat 18:00 gibi
Bir tabak dolma yaprak sarması, bir kabak, bir domates. Bir kase yoğurt buraya kadar iyi üstüne yarım yufkadan gözleme, bir lokma kete, bir lokma simit
İş yerinde fırsatım olmadı gündüz yiyemedim çok acıkmıştım fren tutmadı : (
Eve saat 9 gibi geldim bir avuç fındık
Dün anans çayı yapmıştım gün içinde onu soğuk soğuk içtim yarınada var bozulmasa içerim
Proteini aliyorum aslanda acaba vucud kitlik moduna mi girdi ki,ogunlerde yediklerim mi fazla geliyor bilemedim. Su rahat 3 oluyor,geciyor bileProteğini biraz artırabilirsen işe yarıyaktır bende tam bilmiyorum aslında iki gündür iyi yedim bu gün bozuldu biraz napalım yarına devam ...
Yine en iyisi liste yazmak herhalde su yeterince içiyormusun acaba ?
Oh afiyet olsun,isini de bitirmissin,ne lezzetli olur simdi o kahve. Ben gunde bir tane iciyorum,fazlasi uyku problemi yaratiyor ben deToparladım canım.
Duş aldım yeni oturdum kahvemle birlikte..
Bugün kahveyi aşırı abartım umarım uykumu etkilemez. .
Sen nasılsın varmı hastanizdan haber?
Dün iyi beslenmistin bugün dolmanin cazibesine kapilmissin :)
Bu hafta ben de dolma yapıcam.
Yarın için bamya düşünüyorum
Sonra dolma sonra taze fasulye yemek siralamasini yaptım kafamda :)
Aslinda cok kacirmiyorum,karbon cok az aliyorum,miktar olarak mi fazla yiyorum anlamadim gitti. Birazdan menumu yazacagim,bir yorumla sana zahmet. Birde ben fazla terleyemem,su 3 litreden fazla iciyorum sanki bir kismi vücudumda kaliyor,odem atici iceceklerde iciyorum aama pek bir faydasi yok gibi.Haftasonu yaptım kaçamak. Bugünden itibaren toparlama adına akşam sadece köz biberli yoğurt yedim.. gün için de normal beslendim..
Umarım sen de toparlamissindir. . Çok iyi gidiyorsun çünkü ..
Bugünkü menude oğleyin bir top meyveli dondurmada vardiİyi aksamlar
Pazar menusu
Sabah 11.30
Bir bardak su
Bir bardak madanoz limon kürü
3 ceviz,3 hurma
Bir yumurta,peynir,zeytin,dom,salatalik
Bir avuc kabak çekirdegi
Ara kahve bir hurma,limonlu su(1.5 L)
Aksam 19.00
1,5 kase ayran corbasi nohut,yarmadan yapilan
Bir tabak taze fasulye
Yarim dilim tbe
Su 3 litre
Spor yok
Pazartesi menusu
Saat 12.00
Bir bardak su
Bir bardak maydonoz kuru
Bir bardak zencefilli çay
3 yumurtadan biberli omlet
Peynir,zeytin,domates
Ara kahve, bir hurma,detoks suyu
Akşam 19.00
İki kabaktan yapilan kabak detoksu,icine 3 ceviz ve yesil biber de kattim
Su 2litre+ 1,5 litre detoks suyu( icinde salatalik,nane, hibuskus vardi)
Spor 60 dk yürüyüş,10 dk bolgesel
İyi aksamlar
Pazar menusu
Sabah 11.30
Bir bardak su
Bir bardak madanoz limon kürü
3 ceviz,3 hurma
Bir yumurta,peynir,zeytin,dom,salatalik
Bir avuc kabak çekirdegi
Ara kahve bir hurma,limonlu su(1.5 L)
Aksam 19.00
1,5 kase ayran corbasi nohut,yarmadan yapilan
Bir tabak taze fasulye
Yarim dilim tbe
Su 3 litre
Spor yok
Pazartesi menusu
Saat 12.00
Bir bardak su
Bir bardak maydonoz kuru
Bir bardak zencefilli çay
3 yumurtadan biberli omlet
Peynir,zeytin,domates
Ara kahve, bir hurma,detoks suyu
Akşam 19.00
İki kabaktan yapilan kabak detoksu,icine 3 ceviz ve yesil biber de kattim
Su 2litre+ 1,5 litre detoks suyu( icinde salatalik,nane, hibuskus vardi)
Spor 60 dk yürüyüş,10 dk bolgesel
Çok teşekkür ederim canim, senden gecer nnot aldiysam daha ne olsun,evet metobolizmam yavas,hem yastan hem tiroid hastaligindan. Gitsin de yavas gitsin diyorum cogu zaman ama bazen hersey başa saracakmiş gibi hissedip korkuyorum.Gayet güzel beslenmissin hergafcim. Belki yarmalı çorbayla yarım dilim ekmeği yemeyebilirdin onun dişin da şahane daha ne olsun.
Sıcaklar ödem sebebi. Yeşilçay vb tüketmek gerek .
Sabırlı olmalısın yavaş gitsin ama kalıcılığı önemli hızla kilo verip hızla almak her açıdan kötü .. sen çok iyisi sindire sindire gidiyor kilolar..
20 li,30 lu yaşlar gibi asla değil metabolizmamız artık, işin bu yanı da var...
Öpüyorum seni pek çok
Hadi inşallah,iyi olur,degisiklik olur,tatil gibi de olurGününüz aydın olsun
Bayramdan sonra antepe gitmem söz konusu 2,3 gün gibi.
Çalıştığım yerin fabrikası antepte... arada gitmem gerekiyor. Bazı karsilastirmalar yapılması açısından...
Belki eşimle gideriz hem başbaşa bi eylem içinde olmuş oluruz :)
Ordan çevre illere de el atarsak ne güzel olur...
Çok teşekkür ederim canim, senden gecer nnot aldiysam daha ne olsun,evet metobolizmam yavas,hem yastan hem tiroid hastaligindan. Gitsin de yavas gitsin diyorum cogu zaman ama bazen hersey başa saracakmiş gibi hissedip korkuyorum.
Hadi inşallah,iyi olur,degisiklik olur,tatil gibi de olur
Mutluyum,hafifledim,daha hareketliyim,nefes almam bile duzeldi. Cevremde fatkediyor tabii,cok zayifladin diyorlar ben de yok ya size oyle geliyor diyorumBaşa sarma korkusu bende de çok var canım...
Inşallah olmaz gerçi bizim elimizde neticede sağlıkla ilgili bir pürüz yok ise ..
Iyi kilo verdin hergafcim çevren ne diyor bu duruma sen nasıl hissediyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?