Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutluyum,hafifledim,daha hareketliyim,nefes almam bile duzeldi. Cevremde fatkediyor tabii,cok zayifladin diyorlar ben de yok ya size oyle geliyor diyorum ne olur ne olmaz nazar mazar degmesin

O hareket ve nefes olayı şahane zaten...

Biz dağ tepe bir yer de oturuyoruz düz alan değil.
Ise gitmek için yokuş çıkmam gerekiyor minibüs beklerken popomdan bile ter akardı önceleri. Nefesimi,kalbimin gogsumden çıkar gibi atmasını söylemiyorum bile.

Gelmisken menude yazayim
Sali menusu
Sabah 11.30
Bir bardak su
Birbardak zecefil, zerdeçal,tarcin karişimli sut( tadi guzel ben begendim)
Bir şeftali ,bir erik,bir hurma( kombo yaptim:)
İki bildircin yumurtasi
7 zeytin,salatalik
Bir dilim uçgen pizza( kabakli biraz masumlastirdim:)
3 ceviz
Ara detoks suyu( suya gore daha rahat içiliyor,maydanoz,limon,salatalik vardi icinde,soguk)

Aksam19.30
Avuç ici buyuklugunde iki parca tavuk( kendi suyu ve yaginda pismis)
Bir kase tarhanali yogurt çorbasi

Su 1,5 litre su+2 litre detoks suyu+ maden suyu
Spor insallah kendime karsi mucadele veriyorum yenersem 3 mil leslie yapacagim:)

Afiyet olsun canım. Sütü senmi hazırladın yoksa o tür karisimli sütlermi var ?

Evde hazırlanıyorum kızımın yiyeceklerini hazırlıyorum hergün ne yedirsemde sağlıklı olsa kilo verse diye düşünmekten

O yüzden yemekte planlı olmak çok güzel helede adı varsa kolay oluyor

Bugün kıza tam buday tortiladan kavurmalı piza yapıcam öğlen ayranla onu yesin dün istediğim sucuğu bulamdım kavurmada biraz ağır olur herhalde

Akşamada mercimek çorbası ve ızgara tavuk yer

Hastamız iyi değil 10 günü geçti uyanmıyor eşi çocukları, kardeşleri ve annesi başında bekliyor diğer şehir dışından gelen akrabalar dağıldı .....

Naptın müdür bu ne güzel iki gün

B A A A Y I L D I I IM

Yalnız ben dondurmada yesem senden hızlı kilo veririm adım çıkmış benim hızlı kilo veriyo diye duydun mu

Bir tutam ceviz findigin açılımı nedir

Hadi ya..
Esin de geldimi peki?

B A A A Y I L D I I IM

Yalnız ben dondurmada yesem senden hızlı kilo veririm adım çıkmış benim hızlı kilo veriyo diye duydun mu

Tabii ki protein patlatmana bakar senin kilo vermen..fakat işin sırrı asumanzeynep hanima birlikte yapmanız :)

Daha iyidir inşallah Betül

Hayirli gunler,mutluluk ,saglik sizinle olsun ins
Afiyet olsun canım. Sütü senmi hazırladın yoksa o tür karisimli sütlermi var ?
Evet ben hazirladim yena. Yogurtla yapilani var onu ben yiyemedim,sutu isitip icine kattim guzel gldu. Maydanoz limon kurunu 3 gun yapip bir gun ginlendiriyorum midemi,zarar vermesin diye,mola gununde de sutlu bu karişimi ictim.
Gercekten yemek planli olursa ve adi konulursa cok cahat oluyor,birde pisiren olursa çok daha guzel olur:)
Kizin kendi buyuyup bilinclendikce isin daha kolay olacak,hatta o sana zorla diyet yaptiracak
Hastanizinda Allah yardimcisi olsun.

B A A A Y I L D I I IM

Sahi mi kiz,cok mu guzel olmus,bak simdi havalara girecem, kendi çapimda ugrasiyorum iste
Evet sen dondurmayla bile verirsin,şanslisin,ben zor veriyorum ama bende kararliyim,kaplumbağa misali ağir emin adimlarla yarisi tamamlamaya çalisiyorum. Seni yenebilirim yani

Nasil oldu kizin eboe,listeler icin canini sikma bir sekilde yapilir ama diyetten uzaklasma olur mu
[/QUOTE="candy_candy, post: 56901421, member: 191547"]kızlar günaydın

bu grupta yıllar yıllar evvel çooook yazmıştım şimdi tekrar rekor bir kilo ile beni aranıza alır mısınız aceba [/QUOTE]
Aliriz,aliriz,hosgeldin,hele anlat bakalim,kimsin,kac kilosun,neler yapiyorsun diyet adina:)

Günaydın

Çok yoğundum gelemedim.

simeranya7 hayır olsun inş sorunlar bitmiyor.

E eboe nin kızı hastalandı bende taşındım yapamadık listeyi ilk fırsatta inş
Nasıl gidiyor,yerleşebildin mi,bomba gibi bekliyoruz seni:) biz de senin ruzgarina kapilip ucacagiz:) haydi bekletme bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…