Mutluyum,hafifledim,daha hareketliyim,nefes almam bile duzeldi. Cevremde fatkediyor tabii,cok zayifladin diyorlar ben de yok ya size oyle geliyor diyorumne olur ne olmaz nazar mazar degmesin
İyiyiz canim sen naparsin. Bitti mi kişlik hazirliklar
Gelmisken menude yazayim
Sali menusu
Sabah 11.30
Bir bardak su
Birbardak zecefil, zerdeçal,tarcin karişimli sut( tadi guzel ben begendim)
Bir şeftali ,bir erik,bir hurma( kombo yaptim:)
İki bildircin yumurtasi
7 zeytin,salatalik
Bir dilim uçgen pizza( kabakli biraz masumlastirdim:)
3 ceviz
Ara detoks suyu( suya gore daha rahat içiliyor,maydanoz,limon,salatalik vardi icinde,soguk)
Aksam19.30
Avuç ici buyuklugunde iki parca tavuk( kendi suyu ve yaginda pismis)
Bir kase tarhanali yogurt çorbasi
Su 1,5 litre su+2 litre detoks suyu+ maden suyu
Spor insallah kendime karsi mucadele veriyorum yenersem 3 mil leslie yapacagim:)
Bişey almadım bir daha canım cumartesi kısmetseİyiyiz canim sen naparsin. Bitti mi kişlik hazirliklar
Evet arzunun dugunde bitmistir,resim atacakti bize sozu vardi:)
Evde hazırlanıyorum kızımın yiyeceklerini hazırlıyorum hergün ne yedirsemde sağlıklı olsa kilo verse diye düşünmektenToparladım canım.
Duş aldım yeni oturdum kahvemle birlikte..
Bugün kahveyi aşırı abartım umarım uykumu etkilemez. .
Sen nasılsın varmı hastanizdan haber?
Dün iyi beslenmistin bugün dolmanin cazibesine kapilmissin :)
Bu hafta ben de dolma yapıcam.
Yarın için bamya düşünüyorum
Sonra dolma sonra taze fasulye yemek siralamasini yaptım kafamda :)
Naptın müdür bu ne güzel iki günİyi aksamlar
Pazar menusu
Sabah 11.30
Bir bardak su
Bir bardak madanoz limon kürü
3 ceviz,3 hurma
Bir yumurta,peynir,zeytin,dom,salatalik
Bir avuc kabak çekirdegi
Ara kahve bir hurma,limonlu su(1.5 L)
Aksam 19.00
1,5 kase ayran corbasi nohut,yarmadan yapilan
Bir tabak taze fasulye
Yarim dilim tbe
Su 3 litre
Spor yok
Pazartesi menusu
Saat 12.00
Bir bardak su
Bir bardak maydonoz kuru
Bir bardak zencefilli çay
3 yumurtadan biberli omlet
Peynir,zeytin,domates
Ara kahve, bir hurma,detoks suyu
Akşam 19.00
İki kabaktan yapilan kabak detoksu,icine 3 ceviz ve yesil biber de kattim
Su 2litre+ 1,5 litre detoks suyu( icinde salatalik,nane, hibuskus vardi)
Spor 60 dk yürüyüş,10 dk bolgesel
Günaydınlaaar
Dün gelemedim akşam misafirim vardı güzel bir günün Ardından akşam misafirimle 2 küçük acıbadem kurabiyesi , bir tutam ceviz ve fındık 3 kaşıkta dondurma yedim fazla olmuş yaa yazınca farlettim gerçi tıka basa yemedim ama
Evde hazırlanıyorum kızımın yiyeceklerini hazırlıyorum hergün ne yedirsemde sağlıklı olsa kilo verse diye düşünmekten
O yüzden yemekte planlı olmak çok güzel helede adı varsa kolay oluyor
Bugün kıza tam buday tortiladan kavurmalı piza yapıcam öğlen ayranla onu yesin dün istediğim sucuğu bulamdım kavurmada biraz ağır olur herhalde
Akşamada mercimek çorbası ve ızgara tavuk yer
Hastamız iyi değil 10 günü geçti uyanmıyor eşi çocukları, kardeşleri ve annesi başında bekliyor diğer şehir dışından gelen akrabalar dağıldı .....
Naptın müdür bu ne güzel iki gün
B A A A Y I L D I I IM
Yalnız ben dondurmada yesem senden hızlı kilo veririm adım çıkmış benim hızlı kilo veriyo diye duydun mu
Günaydın
Kusura bakmayın gelemedim, hastalık, diyete adapte olamama vs. sebeplerle..
Listeyi betülün öğle uykusu saatlerinde yapacağım inş. Telefondan yapamıyorum, pc yi açınca da kız rahat vermiyor, o yüzden kalıyor böyle..
Evet ben hazirladim yena. Yogurtla yapilani var onu ben yiyemedim,sutu isitip icine kattim guzel gldu. Maydanoz limon kurunu 3 gun yapip bir gun ginlendiriyorum midemi,zarar vermesin diye,mola gununde de sutlu bu karişimi ictim.Afiyet olsun canım. Sütü senmi hazırladın yoksa o tür karisimli sütlermi var ?
Gercekten yemek planli olursa ve adi konulursa cok cahat oluyor,birde pisiren olursa çok daha guzel olur:)Evde hazırlanıyorum kızımın yiyeceklerini hazırlıyorum hergün ne yedirsemde sağlıklı olsa kilo verse diye düşünmekten
O yüzden yemekte planlı olmak çok güzel helede adı varsa kolay oluyor
Bugün kıza tam buday tortiladan kavurmalı piza yapıcam öğlen ayranla onu yesin dün istediğim sucuğu bulamdım kavurmada biraz ağır olur herhalde
Akşamada mercimek çorbası ve ızgara tavuk yer
Hastamız iyi değil 10 günü geçti uyanmıyor eşi çocukları, kardeşleri ve annesi başında bekliyor diğer şehir dışından gelen akrabalar dağıldı .....
Sahi mi kiz,cok mu guzel olmus,bak simdi havalara girecem, kendi çapimda ugrasiyorum isteNaptın müdür bu ne güzel iki gün
B A A A Y I L D I I IM
Yalnız ben dondurmada yesem senden hızlı kilo veririm adım çıkmış benim hızlı kilo veriyo diye duydun mu
Nasil oldu kizin eboe,listeler icin canini sikma bir sekilde yapilir ama diyetten uzaklasma olur muGünaydın
Kusura bakmayın gelemedim, hastalık, diyete adapte olamama vs. sebeplerle..
Listeyi betülün öğle uykusu saatlerinde yapacağım inş. Telefondan yapamıyorum, pc yi açınca da kız rahat vermiyor, o yüzden kalıyor böyle..
Nasıl gidiyor,yerleşebildin mi,bomba gibi bekliyoruz seni:) biz de senin ruzgarina kapilip ucacagiz:) haydi bekletme biziGünaydın
Çok yoğundum gelemedim.
simeranya7 hayır olsun inş sorunlar bitmiyor.
E eboe nin kızı hastalandı bende taşındım yapamadık listeyi ilk fırsatta inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?