Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Egedeniz03 dr demiştin yanlış hatırlamıyorsam bugün arkadaşlar dahiliyeci bir tanıdığımız 10kg üstünde kilo vermesi gerekenler mutlaka günde bir haşlanmış yumurta yemeli dedi protein kaybı nedeniyle kalple ilgili sorun yaşarsın gibi bir şeyler söyledi egedeniz03 bilimsel açıklamasını yaptı üniversitede kendisi sende bu konuda topikteki arkadaşlara açıklarsan çok sevineceğim kilo verelim derken rahatsızlanmayalım haksız mıyım?

citol ben 1 kilo vermiştim beni yazmamışsın geçen hafta 83.5 tim mafoldumben

89 olmadan kilo cetveli yapmıycam..:dilcikar:

Bence hazırlığı yapsan iyi olur...89 günleri yakın..
Çooook geçmiş olsun canım.Bu ara hastanelerden çıkamadınız.Allah beterinden esirgesin.Önemli bir şey değildir gibi geliyor.Sakın üzülme....
Citol ellerine sağlık
Beyzus .Denklem, Halley Mimu ,Nur ,Tebessüm tebrikler.opuyorumnanaktanSeferan harikasın ne denir başka
Arkadaşlar en az bendeniz ne yapalım artık .:kedi:
Teşekkürler canım.Az olsun bizim olsun değilmi...
Arkadaşlar bugün iki dilim tam buğday domates salatalık peynir şekersiz çay
Öğlen yoğurtlu kabak bir dilim tam buğday
Ara öğün yeşil çay bir dilim börek

Çok iyi gitmiş ama ara öğüne börek yakışmamış galiba...Ne dersin...Neyse akşam yemeğinde telafi edersin eminim....

Bu günkü menüm

SABAH: 2 Dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,2 yeşil zeytin,yeşillik,salatalık
ARA. Yok (işten fırsat bulamadım.Bir baktım öğlen olmuş)
ÖĞLEN. 1 büyük kase yeşil salata(havuç rendeli) az yağlı,1 haşlanmış yumurta,1 dilim peynir
ARA. 2,5 Galeta ( YENACIĞIM buçuk galeta dünden kalıp poşete atılan):roflol::roflol::jeyyar::jeyyar:
AKŞAM. ıspanak ve yoğurt yemeyi planlıyorum.
ARA. Dün gece tartı korkusundan yiyemediğim 1 adet muz yiyeceğim.Çok fena kafama koydum.

1 saat yürüyüş yaptım.Çok tempolu olduğu söylenemez.İstanbul un içinde ne kadar tempolu olursa o kadar işte....

Geçmiş olsun canımcım..Merak etme hiç bişey çıkmaz..

Yağ bezesini hemen almazlar bile belki..Öp kuzuyu..opuyorumnanaktan
bebekliğinde demişlerdi yağ bezesidir diye doktorlar ama değilmiş o yüzden plastik cerrahiye götürdük tomografi verdi şimdi eşimi aradım sonuç için aldnmı diye radyoloji doktorları görmek istemiş mehmeti pazartesi günü neoldu bilmiyorum ve çok tedirginim mafoldumbennapcam bilmiyorum pazartesiye kadar dua edin inşallah önemli bişey için çağırmamışlardır :1no2::Saruboceq:

ya hiç sorma ablam yaa çıkamadık ayrı bide nolduğunu bilmeden böyle bekmelem mahvediyor insanı doktorlar bebekliğinden beri hep yağ bezesi dediler hemde 3 yada 4 doktor birden ben hep acaba yağ bezesimi diye bikaç doktora gösterdim ama gerçekten hepsi ne söylesede içim rahat etmedi ama en son kışın başında bir kontrole götürdüğümde doktor muayene etti ve bu yağ bezesi değil dedi şok oldum tabiiki ama plastik cerrah önemli bişey değildir bence ama tomografi gerekli dedi çektirdik işte geçen hafta başka bir plastik cerraha gittik oda aynısını söyledi fibrokistik olabilir falan dedi önemli değil bence dedi başka bir cerrah tanıdığımız çokk uzaktan akrabamızmış onla beraber baktılar işte tomografi derken şimdide sonuçları almaya gitti eşim baksana ne demişler radyoloji doktorları bakmak istiyorlar mehmete kafayı yicem nerdeyse yaa Allahım inşallah bişey demezler diyip duruyorum öğrendiğimden beri mafoldumbennapıcam yaa bana bi akıl ver ablam yaa neden acaba çagırdırlar oğlumu normalde sonuçları alıp palstik cerraha göstericektik oda ameliyat olurmu olmazmı ona karar vericekti salı günüo kadar mafoldumbendoktor daha küçük önmesiz bişeye benziyor belki ameliyat bile gerekmez dedi ama şimdi neden radyoloklarda görmek istiyor oğlumu meraktan yerimde duramıyorumm hem merak hemde korkudan Allahım sen feraha çıkar yarabbimm :Saruboceq:

ay kızlar sinirlerim çok bozuldu ya bir komşu geldi ay delirmiş ya kadın bana ben senin kocanım bilmemne diyo ay töbe töbe dedim kardeşim telefonu çaldırdı sonra babam geliyor dedi de gitti ayy ödüm koptu kadından ya yediklerine dikkat et sakat çocuk doğuruyorsun dedi bana sen hamilesin dedi aya manyamış offf sirke aldım şimdi sirkelicem heryeri bir boy abdesti alıp okuyayım korktum kadından resmeneyvahedigeldismile

yani kimi insanlar böle diyo üç harflilerimi vardır ne allahım kadın kendinde değil üşütmüş yani hülya rus kadın sen çilli kadın bilmemkim falan filan sizler benim karımsınız diyo delirmiş yani yok ünlülerin isimlerini diyor işte onlardan hamileyim diyo ay dedim bir ara acaba kimi ruhaniler insan kılığına yada başka kılıklara bürünürlermiş ya ay dedim onlara karıştı herhalde dedi deli konuşuyor

ya bak sımdıde asagıda tursarı var.
boyle goruyom selam atıyom..
bakıyom gıtmısler
tursarıyı gordum aman nasılsa cıkar sımdı dedım ama olmuyo,
selam vermeden gıdemıyom.

(insanlara selam vermeyenler allah katında cımrıdırler)

selam tursarııııı...................

tursarı canım gecmıs olsun inş onemlı bır sorun yoktur..

kız zalımı allah iyiligini versın guldurdun benı..hakıkatten korkunc bır kadınmıs.
ama senım korman luzumsuz.bu gıbı durumlarda felak ve nas surelerını oku yeter bebegım..:Saruboceq:

a selam canım inşallah bişey çıkmaz diye dua ediyorum bende mafoldumben

tursarı bılıyormusun canım bazen kaderı insanlar dıllerıyle degıstırırmıs.

onun ıcın herzaman olumlu dusunmek ıyıdır kalbını serın tut..

bak mesela bız konusurken cocugum oraya çıkma dusersın derız...bu dua mahıyetınde olabılıyormus..
(bırde cocuga ben sana demedımmı bak dustun derız)
yanı cocugum oraya cıktın ama dusmeyesın..dememız gereklıymıs..
bende bu konuyu duydugumda cok sasırmıstım...
aaayyyyy kızlar nolur kusura bakmayın.kendımı nıhat hatıpoglu hıssettım...
ama bıldıgım bırsey denk geldıgınde paylasıyorum..
sızı sevıyorum...

hatıpogluyla 2007 yılında antalyada tanısma fırsatı buldum..
esıylede tanıstım..esı teyzesının kızıymıs..cok hos bır bayandı..
3 tane ogulları var...

teşekkürler bursa 16 gerçek ismin neydi ablam benim içinde okurmusun nas felak 22 yaşındayım ve tırstım yani

benım ısmım emıne canlarım....sen bılmıyormusun..bunu sureklı okumakta fayda var...

ooooooooooooo yenacıgımla cheerryde gelmıs hosgeldınız kızlar....

Bence hazırlığı yapsan iyi olur...89 günleri yakın..

İnşallah canım,takmıyayım diyorum ama feci taktım..:))

[/COLOR][/I][/B]

Bende salataları az yağlı yiyorum..

Canım ne olur yüreğini ferah tut...seni çok iyi anlıyorum,ne kadar teselli etsekte fayda etmeyecektir..bende aynı durumları yaşadım biliyorsun..Halada bitmedi..

Şu var iyice emin olmak istemişlerdir..Çünkü görevleri o..hiç bir soru işareti olmaması için her türlü tetkik yapılıyor..
Benim için çok rahat,Allahın izniyle önemsiz bişeydir..Benim sol göğsümde vardı yağ bezesi 10 yıl önce alınmıştı..
Lütfen bizi habersiz bırakma..

benım ısmım emıne canlarım....sen bılmıyormusun..bunu sureklı okumakta fayda var...

ooooooooooooo yenacıgımla cheerryde gelmıs hosgeldınız kızlar....

Selam bursa,ben tam yazıyodum,komşum geldi kapatmak zorunda kaldım...

erişkin bir kişinin günde 30 gr proteini et yada et ürünlerinden alması gerekir.. bunun dışında 2,5- 3 bardak kadar süt yoğurt yada ayran ve yaklaşık 2 kibrit kutusu kadar peynir yemeli.. yumurta et grubundan sayılır. ancak peynir yerine de yenir..
kişi kendini buna göre ayarlayabilir.
ayrıca 3 poprsiyon meyve..
her öğünmde yağsız salata ve günde toplamda 6-8 kaşık az yağlı sebze yemeği...
kiloya görede ekmek yenmeli...
mesela ben gerçekten diyet yaptığım zamanlarda (bu aralar sadewce dikkat ediyorum, yaptığıma diyet denemez) günde 12 dilim ekmek yiyorum.. 1 ekmekten fazla..
ama makarna pilav börek patates kızartması yemiyorum..
böyle zamanlarda da güzel kilo veriyorum..
dokuların bozulmaması, direncin düşmemesi, halsizliğe sebep olmaması ve organ fonksiyonlarının bozulmaması için ....sağlıklı kilo verebilmek için protein almak şart...

Benim menüm..

SABAH: ıki dilim kepek ekmekle peynirli tost,daha sonra bir çay kaşığı nutellayı ham yaptım..(

ÖĞLEN:
5 kaşık nohut,3 kaşık pilav,salata

ARA: Portakal, kahve

AKŞAM:
3 kaşık nohut, 200gr. yoğurt,

ARA:
3 kuru kayısı, 1 bardak y.y. süt

1 saat yürüyüş

Teşekkür ederiz bilgilendirdiğin için..
a.s.

Telaş etme desemde bir işe yaramayacak biliyorum.Sen annesin ve şu durumda seni hiç bir şey teselli edemez ;ama radyolog sadece filimle karar vermek istememiş ve bezeyi görmek istemiştir mutlaka.Sadece filme bakarak konuşsa zaten sen tatmin olmazsın,Dr da olmaz bu yüzden çocuğu görüp en azından bezeye dokunmak istemiştir.Muayene etmeden karar vermek olmaz.Rabbim büyük inşallah bir şey yok.İçini ferah tut,Hayır dile hayır olsun.Benim içime hiç kötü bir şey doğmadı.Merak etme tez vakitte iyi haber alacaksın.Öpüyorum canım.

Korkma canım.Kadıncağızın psikolojisi bozulmuş belliki.Senin aklına gelenlerden kurtulman lazım.İyi şeyler düşünmeye çalış.AYET-EL KÜRSİ oku yatarken baş ucunda bulundur.Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…