APPLEARZU...........104i..............................ceza2
ambrosia2007 ........90.............................izinli
Bonus.................. 89.3..........................91.4
BEYZUS................ 93..............................91,8......................................1.2
bursa16...................99........................izinli
capriice................103. 8...........................izinli28
citol...................izinliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Cisu......................95...............................izinli
cherry_pie,............96...............................97,7
candy_candy...........106,3................................104,9
derin...................118....................................
Dilenciii ..............77.3.....................................
denklem444.............99.2...............................98................................1.2
egedeniz03..............90,3............................90,3
emrahelif...............121 ............................?
ekim2009...............................................izinli
Guide....................94.9..............................izinli
GAMZELİ.....................92 .............................?
halley......................113.0 ............................112.0...................................1
kitkurdu................96..................................95,6.....................................0.4
maviş83................112................................izinli
mimu88....................91.2............................89.........................................1.2
mmuti................... 88....................................izinli
Nur1835 ..................68..............................67..........................................1
pregant.....................82.5..............................82.5
seferan.................141..............................138.5.............................2.5
Seçil00..................82.1...........................izinli
ŞİMAL ................... 99.3............................izinli
tursari...................85..................................
tebessum77...............91.2...................................89.7.....................1.5
YENA................... 91.5 ...........................aynı
YURDUSUM.............85............................izinli
Yağmurgözlü........... 107............................izinli
xhüzünx.................104.1.............................izinli
zalimi.....................84.6...............................izinli
89 olmadan kilo cetveli yapmıycam..:dilcikar:
Çooook geçmiş olsun canım.Bu ara hastanelerden çıkamadınız.Allah beterinden esirgesin.Önemli bir şey değildir gibi geliyor.Sakın üzülme....yaa ben geç kaldımm demee hoff bu hafta yoğum bir hafta geçirdim yaa hiç topike giremedim ama aynıyım yine hastanelerdeydik oğluşumla ilgili olarak bebekliğinden beridir gözünün kenarında yağ bezesi gibi bir şişlik vardı onun için tomografi falan geçildi tomografi çekicez diye beş kere tomografiye girdik en sonunda güç bela çektikbisürü gittik geldik hastanelere bugün tomografisi alınacak salı günüde doktora göstericez inşallah bişey çıkmaz :Saruboceq:bir doktor ameliyat demişti ama inşallah gerek kalmaz bakalım bilmiyorumkismilebir
Teşekkürler canım.Az olsun bizim olsun değilmi...Citol ellerine sağlık
Beyzus .Denklem, Halley Mimu ,Nur ,Tebessüm tebrikler.opuyorumnanaktanSeferan harikasın ne denir başka
Arkadaşlar en az bendeniz ne yapalım artık .:kedi:
Arkadaşlar bugün iki dilim tam buğday domates salatalık peynir şekersiz çay
Öğlen yoğurtlu kabak bir dilim tam buğday
Ara öğün yeşil çay bir dilim börek
bebekliğinde demişlerdi yağ bezesidir diye doktorlar ama değilmiş o yüzden plastik cerrahiye götürdük tomografi verdi şimdi eşimi aradım sonuç için aldnmı diye radyoloji doktorları görmek istemiş mehmeti pazartesi günü neoldu bilmiyorum ve çok tedirginim mafoldumbennapcam bilmiyorum pazartesiye kadar dua edin inşallah önemli bişey için çağırmamışlardır :1no2::Saruboceq:
Geçmiş olsun canımcım..Merak etme hiç bişey çıkmaz..
Yağ bezesini hemen almazlar bile belki..Öp kuzuyu..opuyorumnanaktan
ya hiç sorma ablam yaa çıkamadık ayrı bide nolduğunu bilmeden böyle bekmelem mahvediyor insanı doktorlar bebekliğinden beri hep yağ bezesi dediler hemde 3 yada 4 doktor birden ben hep acaba yağ bezesimi diye bikaç doktora gösterdim ama gerçekten hepsi ne söylesede içim rahat etmedi ama en son kışın başında bir kontrole götürdüğümde doktor muayene etti ve bu yağ bezesi değil dedi şok oldum tabiiki ama plastik cerrah önemli bişey değildir bence ama tomografi gerekli dedi çektirdik işte geçen hafta başka bir plastik cerraha gittik oda aynısını söyledi fibrokistik olabilir falan dedi önemli değil bence dedi başka bir cerrah tanıdığımız çokk uzaktan akrabamızmış onla beraber baktılar işte tomografi derken şimdide sonuçları almaya gitti eşim baksana ne demişler radyoloji doktorları bakmak istiyorlar mehmete kafayı yicem nerdeyse yaa Allahım inşallah bişey demezler diyip duruyorum öğrendiğimden beri mafoldumbennapıcam yaa bana bi akıl ver ablam yaa neden acaba çagırdırlar oğlumu normalde sonuçları alıp palstik cerraha göstericektik oda ameliyat olurmu olmazmı ona karar vericekti salı günüo kadar mafoldumbendoktor daha küçük önmesiz bişeye benziyor belki ameliyat bile gerekmez dedi ama şimdi neden radyoloklarda görmek istiyor oğlumu meraktan yerimde duramıyorumm hem merak hemde korkudan Allahım sen feraha çıkar yarabbimm :Saruboceq:Bence hazırlığı yapsan iyi olur...89 günleri yakın..
Çooook geçmiş olsun canım.Bu ara hastanelerden çıkamadınız.Allah beterinden esirgesin.Önemli bir şey değildir gibi geliyor.Sakın üzülme....
ya bak sımdıde asagıda tursarı var.
boyle goruyom selam atıyom..
bakıyom gıtmısler
tursarıyı gordum aman nasılsa cıkar sımdı dedım ama olmuyo,
selam vermeden gıdemıyom.
(insanlara selam vermeyenler allah katında cımrıdırler)
selam tursarııııı...................
Bence hazırlığı yapsan iyi olur...89 günleri yakın..
İnşallah canım,takmıyayım diyorum ama feci taktım..:))
[/COLOR][/I][/B]
Bu günkü menüm
SABAH: 2 Dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,2 yeşil zeytin,yeşillik,salatalık
ARA. Yok (işten fırsat bulamadım.Bir baktım öğlen olmuş)
ÖĞLEN. 1 büyük kase yeşil salata(havuç rendeli) az yağlı,1 haşlanmış yumurta,1 dilim peynir
ARA. 2,5 Galeta ( YENACIĞIM buçuk galeta dünden kalıp poşete atılan):roflol::roflol::jeyyar::jeyyar:
AKŞAM. ıspanak ve yoğurt yemeyi planlıyorum.
ARA. Dün gece tartı korkusundan yiyemediğim 1 adet muz yiyeceğim.Çok fena kafama koydum.
1 saat yürüyüş yaptım.Çok tempolu olduğu söylenemez.İstanbul un içinde ne kadar tempolu olursa o kadar işte....
bebekliğinde demişlerdi yağ bezesidir diye doktorlar ama değilmiş o yüzden plastik cerrahiye götürdük tomografi verdi şimdi eşimi aradım sonuç için aldnmı diye radyoloji doktorları görmek istemiş mehmeti pazartesi günü neoldu bilmiyorum ve çok tedirginim mafoldumbennapcam bilmiyorum pazartesiye kadar dua edin inşallah önemli bişey için çağırmamışlardır :1no2::Saruboceq:
ya hiç sorma ablam yaa çıkamadık ayrı bide nolduğunu bilmeden böyle bekmelem mahvediyor insanı doktorlar bebekliğinden beri hep yağ bezesi dediler hemde 3 yada 4 doktor birden ben hep acaba yağ bezesimi diye bikaç doktora gösterdim ama gerçekten hepsi ne söylesede içim rahat etmedi ama en son kışın başında bir kontrole götürdüğümde doktor muayene etti ve bu yağ bezesi değil dedi şok oldum tabiiki ama plastik cerrah önemli bişey değildir bence ama tomografi gerekli dedi çektirdik işte geçen hafta başka bir plastik cerraha gittik oda aynısını söyledi fibrokistik olabilir falan dedi önemli değil bence dedi başka bir cerrah tanıdığımız çokk uzaktan akrabamızmış onla beraber baktılar işte tomografi derken şimdide sonuçları almaya gitti eşim baksana ne demişler radyoloji doktorları bakmak istiyorlar mehmete kafayı yicem nerdeyse yaa Allahım inşallah bişey demezler diyip duruyorum öğrendiğimden beri mafoldumbennapıcam yaa bana bi akıl ver ablam yaa neden acaba çagırdırlar oğlumu normalde sonuçları alıp palstik cerraha göstericektik oda ameliyat olurmu olmazmı ona karar vericekti salı günüo kadar mafoldumbendoktor daha küçük önmesiz bişeye benziyor belki ameliyat bile gerekmez dedi ama şimdi neden radyoloklarda görmek istiyor oğlumu meraktan yerimde duramıyorumm hem merak hemde korkudan Allahım sen feraha çıkar yarabbimm :Saruboceq:
benım ısmım emıne canlarım....sen bılmıyormusun..bunu sureklı okumakta fayda var...
ooooooooooooo yenacıgımla cheerryde gelmıs hosgeldınız kızlar....
Egedeniz03 dr demiştin yanlış hatırlamıyorsam bugün arkadaşlar dahiliyeci bir tanıdığımız 10kg üstünde kilo vermesi gerekenler mutlaka günde bir haşlanmış yumurta yemeli dedi protein kaybı nedeniyle kalple ilgili sorun yaşarsın gibi bir şeyler söyledi egedeniz03 bilimsel açıklamasını yaptı üniversitede kendisi sende bu konuda topikteki arkadaşlara açıklarsan çok sevineceğim kilo verelim derken rahatsızlanmayalım haksız mıyım?
erişkin bir kişinin günde 30 gr proteini et yada et ürünlerinden alması gerekir.. bunun dışında 2,5- 3 bardak kadar süt yoğurt yada ayran ve yaklaşık 2 kibrit kutusu kadar peynir yemeli.. yumurta et grubundan sayılır. ancak peynir yerine de yenir..
kişi kendini buna göre ayarlayabilir.
ayrıca 3 poprsiyon meyve..
her öğünmde yağsız salata ve günde toplamda 6-8 kaşık az yağlı sebze yemeği...
kiloya görede ekmek yenmeli...
mesela ben gerçekten diyet yaptığım zamanlarda (bu aralar sadewce dikkat ediyorum, yaptığıma diyet denemez) günde 12 dilim ekmek yiyorum.. 1 ekmekten fazla..
ama makarna pilav börek patates kızartması yemiyorum..
böyle zamanlarda da güzel kilo veriyorum..
dokuların bozulmaması, direncin düşmemesi, halsizliğe sebep olmaması ve organ fonksiyonlarının bozulmaması için ....sağlıklı kilo verebilmek için protein almak şart...
ya hiç sorma ablam yaa çıkamadık ayrı bide nolduğunu bilmeden böyle bekmelem mahvediyor insanı doktorlar bebekliğinden beri hep yağ bezesi dediler hemde 3 yada 4 doktor birden ben hep acaba yağ bezesimi diye bikaç doktora gösterdim ama gerçekten hepsi ne söylesede içim rahat etmedi ama en son kışın başında bir kontrole götürdüğümde doktor muayene etti ve bu yağ bezesi değil dedi şok oldum tabiiki ama plastik cerrah önemli bişey değildir bence ama tomografi gerekli dedi çektirdik işte geçen hafta başka bir plastik cerraha gittik oda aynısını söyledi fibrokistik olabilir falan dedi önemli değil bence dedi başka bir cerrah tanıdığımız çokk uzaktan akrabamızmış onla beraber baktılar işte tomografi derken şimdide sonuçları almaya gitti eşim baksana ne demişler radyoloji doktorları bakmak istiyorlar mehmete kafayı yicem nerdeyse yaa Allahım inşallah bişey demezler diyip duruyorum öğrendiğimden beri mafoldumbennapıcam yaa bana bi akıl ver ablam yaa neden acaba çagırdırlar oğlumu normalde sonuçları alıp palstik cerraha göstericektik oda ameliyat olurmu olmazmı ona karar vericekti salı günüo kadar mafoldumbendoktor daha küçük önmesiz bişeye benziyor belki ameliyat bile gerekmez dedi ama şimdi neden radyoloklarda görmek istiyor oğlumu meraktan yerimde duramıyorumm hem merak hemde korkudan Allahım sen feraha çıkar yarabbimm :Saruboceq:
yani kimi insanlar böle diyo üç harflilerimi vardır ne allahım kadın kendinde değil üşütmüş yani hülya rus kadın sen çilli kadın bilmemkim falan filan sizler benim karımsınız diyo delirmiş yani yok ünlülerin isimlerini diyor işte onlardan hamileyim diyo ay dedim bir ara acaba kimi ruhaniler insan kılığına yada başka kılıklara bürünürlermiş ya ay dedim onlara karıştı herhalde dedi deli konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?