Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın
Ayaklarım sis uyandım bugün bir türlü toparlayamıyorum yine...ne güzel leslie yapıyordum yediklerime dikkat ediyordum
Nisa bütün gün ağlıyor herşeye dondurma istiyor, denize gitmek istiyor ,hasta zaten antibiyotik kullanıyor,surekli arkadaşlarına gitmek istiyor basedemiyorum...dün sabahın köründe amcamın torununu istedi uykudan uyandırdı onları artik kahvaltıya davet ettim sırf o mutlu olsun diye...okul açılsa rahatlarım en azından arkadaş diye tutturmaz...

Okular açılınca uykunda düzene girer ben sabah kahvaltısını çok geçiktirince abartı yiyorum en sevdiğim öğün zaten ....
El mahkum girecek,yoksa nasil basederim minik canavarlarla:) hepsi full enerjik zaten
tamam doğru diyorsun evet bugün daha sağlıklı menüler yiyim bari, dün akşam işin şakası tabiii

Herkeş nerelerde bayram temizliklerine mi başladınız
Evet bugun saglikli beslen bir tepsi ye
Gececek elbet ve sen icindeki o gucle tekrar baslayacaksin. Biz senin nazinida sazinida cekeriz,yeterki sen iyi ol. Ne zaman yarisiyoruz ablasının gülü,bekliyorum
Ne zorunuz var her gün böyle uyumaya oyy..
Fena alışkanlık yapıyor gece uyumama ve gece yemeği aman dikkat
Tatilde boyle oluyoruz, az kaldi,duzene gireriz
OGULCUKLARIM mi ben de merak ediyorum,nerelerdesin kuzum gel artik
O benim dimi kafamda deli sorular
Evet o sensin,bu hafta derece bekliyoruz senden
Firida in kız aşşağa çekülll ben oturicim bunada ayrı güldüm
Gel gel kocaman yer actik malum kilolu olunca cok yer acmak gerekiyor
Derin,bahane yok ,devam etmelisin. Yoksa bahaneler asla bitmez, haydi tekrar basla

yaws 2 tepsi baklava dediysek hepsini ben yemedim çok çok bir kaç ara öğünde 2 şer dilim yemişimdir

Hoşgeldin,feraha kavusmana sevindim. Biz de iste bildigin gibi minik minik adimlarla ilerliyoruz,2 tepsi degil1 tepsi baklava yiyoruz,bakiniz 74FRIDA A hala şiskoyuz yani

Onada diyorum dinimizde 12 güne kadar yolu var sen bana kafanı yorma işine bak

O kendini düşünüyor olmasın

Evet bugun saglikli beslen bir tepsi ye

yaws 2 tepsi baklava dediysek hepsini ben yemedim çok çok bir kaç ara öğünde 2 şer dilim yemişimdir

Bir kaç ara öğün

Çakıııll hoşgeldin canım.
Çok sevindim inan

Ellerini saglık canım,çok teşekkürler..

Kılo veren,gayret eden tüm azimli hatunları kutlarımAzim böcügünüz hiç eksilmesin:)

Ben bu hafta 3 hanelilerden kurtulurum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…