Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menülerimi yazmaya başlamalıyım ben de,hatta hemencik başliyim:)

Dünkü ham ettiklerim:)

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates+salatalık+birkaç minik yeşil biber
Peynir
5 zeytin
6 badem+1 ceviz

Ara
Kahve

Akşam
Izgara tavuk
Çoban salata
1 bardak ayran

Ara
10 kabak çekirdegi çok canım çekmişti:)

Hosgeldin cakil,ben de düzenli yazamadim uzun zamandir..
Zor günlerin geçmesine sevindim,Allah yaşatmasim bir daha..

Maşallah ne güzel olmuş böyle.
Yalnız kabak çekirdeği çok faydalı 1 avuç yeseydin ya

Kesinlikle kurtuliciiiim:)

Hatirlatirim

Ay hergaf seninkide laf ..
Hiç baklavanin kalorisi olurmu
Şeker yağ un en faydali...en kompleks karbonhidrat .
Oyle olmali zaar. Simdiye kadar hep yanlis besleniyormusum ya ben,hemen siparis ediyorum baklavayi ya da dur sabredeyim bayramda yerim
Kılo veren,gayret eden tüm azimli hatunları kutlarımAzim böcügünüz hiç eksilmesin:)

Ben bu hafta 3 hanelilerden kurtulurum inşallah
Gerçek mi diyorsun inanmam,haftaya yani takipteyim
Menü basarili,kabak cekirdegi faydali uzulme,kiz yoksa sen diyet yapmaya mi karar verdin
hergaf Ablacım ne güzel ilerliyorsun maşallah sana
Hep böyle devam et inş
Oyle tek basina canim sıkılıyor,şoyle yanima,yamacima gel beraber zayiflayaliminsallah

Geç kalinmis öğle yemeğini yiyorum.
Sabah evde 1 dilim tb ekmeğine yaptığım peynirli tost Acur ve domatesle kalorisi baklava kadar az olmasada tüketiyorum
Bak acidim ya şimdi sana,şisko felan olacaksin sonra
74FRIDA su yenaya bir kız acur yemis,domates yemis utanmadan

Menun guzel,baklavasiz olsada:)
Ben eve barbunya yemegi ve bulgur pilavi yaptim,yanina cacik yaparim,daha karar veremedim,bugun birazcik cıs yemis olabilirim, dengeleyim istiyorum,ne onerirsin,sut meyve mi yapayim,cacik,barbunya mi
Oglanin kitaplari cok guzel,sinif kitapligimizda olan kitaplar,hakan gundayi bilmiyorum, keyifle okursun umarim

Bence barbunya cacık daha iyi ve doyurucu... meyveyle geç uyudugun için acikabilirsin. ..
Ya evet baklavam yok menumde :))

Samed behrengiyi özellikle çok severim ben de okurum .. kızıma da oglumada illa okutuyorum :)

Bizim öğretmen de çok aldirirdi sınıfa kitap haftada iki kitap okuttururdu sene sonu kitap kurdu diye hediyeler dagitirdi. Çok severdim ogretmenimizi tarzını duruşunu hayata bakışını. .
Umarım bundan sonra da iyi insanlarla kesisir eğitim hayatı oğlumun..

İnsallah canim,iyi insanlara denk gelmek hayati guzellestirir,hangi meslekten olursa olsun. Meslektasim adina gurur duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…