Kurtulmalisin gayrı. .Kılo veren,gayret eden tüm azimli hatunları kutlarımAzim böcügünüz hiç eksilmesin:)
Ben bu hafta 3 hanelilerden kurtulurum inşallah
Kurtulmalisin gayrı. .
Topraam olmak bunu gerektirir :)
Ben geldimmmmm. Zor günler bitti artik tatil zamanı. Bir ara iyice umutsuzluğa düşmüştüm ama her tünelin sonunda ışık görünüyor çok şükür. Sizlerden ne haber neler yaptınız kesin gruptaki tek şişko ben olmuşumdur.
Menülerimi yazmaya başlamalıyım ben de,hatta hemencik başliyim:)
Dünkü ham ettiklerim:)
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates+salatalık+birkaç minik yeşil biber
Peynir
5 zeytin
6 badem+1 ceviz
Ara
Kahve
Akşam
Izgara tavuk
Çoban salata
1 bardak ayran
Ara
10 kabak çekirdegi çok canım çekmişti:)
Kesinlikle kurtuliciiiim:)
An itibarı ile dinledigim,size de gelsin efenim:)
Kız ne gezdin he kaç zamandır nerdesin kiloyu nittin çabuk dön
Etiketledigi n hissedip geliyor çağrını:)
Eylülle beraber yerleşik hayata geçerim insallah kilom bi ara 88 lerdeydi sanirim simdi kac bilmiyorum ayni gibiyim
Oyle olmali zaar. Simdiye kadar hep yanlis besleniyormusum ya ben,hemen siparis ediyorum baklavayi ya da dur sabredeyim bayramda yerimAy hergaf seninkide laf ..
Hiç baklavanin kalorisi olurmu
Şeker yağ un en faydali...en kompleks karbonhidrat .
Gerçek mi diyorsun inanmam,haftaya yaniKılo veren,gayret eden tüm azimli hatunları kutlarımAzim böcügünüz hiç eksilmesin:)
Ben bu hafta 3 hanelilerden kurtulurum inşallah
Menü basarili,kabak cekirdegi faydali uzulme,kiz yoksa sen diyet yapmaya mi karar verdinMenülerimi yazmaya başlamalıyım ben de,hatta hemencik başliyim:)
Dünkü ham ettiklerim:)
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates+salatalık+birkaç minik yeşil biber
Peynir
5 zeytin
6 badem+1 ceviz
Ara
Kahve
Akşam
Izgara tavuk
Çoban salata
1 bardak ayran
Ara
10 kabak çekirdegi çok canım çekmişti:)
Oyle tek basina canim sıkılıyor,şoyle yanima,yamacima gel beraber zayiflayalim
Bak acidim ya şimdi sana,şisko felan olacaksin sonraGeç kalinmis öğle yemeğini yiyorum.
Sabah evde 1 dilim tb ekmeğine yaptığım peynirli tost Acur ve domatesle kalorisi baklava kadar az olmasadatüketiyorum
Menun guzel,baklavasiz olsada:)hergaf akşam ne yiyeceksin? Ben melemen ve cacık
Sormadan soylim :)
Yeni kitaba başlıyorum Hakan Günday
Bugün çıkışta kütüphaneye uğradım oğlanada aldım 2 kitap Samed behrengi ve Muzaffer izgü
Menun guzel,baklavasiz olsada:)
Ben eve barbunya yemegi ve bulgur pilavi yaptim,yanina cacik yaparim,daha karar veremedim,bugun birazcik cıs yemis olabilirim, dengeleyim istiyorum,ne onerirsin,sut meyve mi yapayim,cacik,barbunya mi
Oglanin kitaplari cok guzel,sinif kitapligimizda olan kitaplar,hakan gundayi bilmiyorum, keyifle okursun umarim
İnsallah canim,iyi insanlara denk gelmek hayati guzellestirir,hangi meslekten olursa olsun. Meslektasim adina gurur duydumBence barbunya cacık daha iyi ve doyurucu... meyveyle geç uyudugun için acikabilirsin. ..
Ya evet baklavam yok menumde :))
Samed behrengiyi özellikle çok severim ben de okurum .. kızıma da oglumada illa okutuyorum :)
Bizim öğretmen de çok aldirirdi sınıfa kitap haftada iki kitap okuttururdu sene sonu kitap kurdu diye hediyeler dagitirdi. Çok severdim ogretmenimizi tarzını duruşunu hayata bakışını. .
Umarım bundan sonra da iyi insanlarla kesisir eğitim hayatı oğlumun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?