Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnsallah canim,iyi insanlara denk gelmek hayati guzellestirir,hangi meslekten olursa olsun. Meslektasim adina gurur duydum

Evet canım iyi ve kaliteli insanlar gerçekten hayati guzellestiriyor...
Eminim senin hakkında da velilerin güzel görüşleri vardır

Birde menu yazip baslayim spora
Sabah 12.00
Bir bardak su
Maydanoz kuru
Kabakli omlet
Domates
4 ceviz
3 parça ucgen kavun
Ara 15.00
bir yarim kir pidesi
Bir haslama misir
Yesil cay
Akşam 19.00
Bir kase cacik
3 kasik barbunya
2 kasik bulgur pilavi
Bir saat sonra bir kahve
Su 3 litre
Spor 3 mil leslie ( yapacagim birazdan)

Nasıl ölçülü Yemişsin gurur duydum seninle gerçekten ..
Hep böyle olsak hiç kilo problemimiz kalmayacak...

Yap ihmal etme. Ne yedin akşam barbunyami?

Ben acıktım yav kahve yaptım kendime 5.kahvem bugün..
Aslında bu saate pek içmem ama canım çekti
5 kahve cok degil mi,zarari olmuyor mu,ben en fazla 2 tane icebiliyorum
Barbunya yedim ama 2 kasik da bulgur yedim
Spor yapmadan yatarsam huzursuz oluyorum,yapacagim mutlaka:)

Nasıl ölçülü Yemişsin gurur duydum seninle gerçekten ..
Hep böyle olsak hiç kilo problemimiz kalmayacak...
Begendin mi gercekten. Oglenki kir pidemi gordun mu o olmasaydi iyiydi,aksam karbon almayim dedim iki kasik pilav yedim ama yedikten sonra pisman oluyorum , keşke oncesi olsam:)

5 kahve cok degil mi,zarari olmuyor mu,ben en fazla 2 tane icebiliyorum
Barbunya yedim ama 2 kasik da bulgur yedim
Spor yapmadan yatarsam huzursuz oluyorum,yapacagim mutlaka:)

Çok aslında... rahatsız etmiyor alışkınım 3 te çay içtim ..

Begendin mi gercekten. Oglenki kir pidemi gordun mu o olmasaydi iyiydi,aksam karbon almayim dedim iki kasik pilav yedim ama yedikten sonra pisman oluyorum , keşke oncesi olsam:)

Yani şöyle,sıkı diyet açısından fazla elbet..ama bizler Morbid obezlikten siyrilmaya çalışan bunyeleriz o yüzden ölçülü beslenme bana başarılı geliyor kişisel görüşüm...
Normal de birer adet hatta bir buçuk yerdin dimi ? Yarım adetle sinirlamissin bu iyi bişey daim olsun yaşam biçimi olsun hep...

Gunaydin kizlar
Dun izine ayrildim artik evdeyim
Dun pazardan cesit cesit biber aldim kis icin bugun onlari yarlicam insallah
Yarinda esimin bos gunu gorumcem ameliyat olacak onun yanina ziyarete gidip sonra biraz dolascaz uzun zaman oldu ailecek gezmeyeli
Dun pazardan donerken kizlar dondurma istedi dondurmaciya girdik hep beraber oturduk bir tuhaf oldum dedim uzun zamandir beraber vakit geciremiyorduk iyi oldu ☺

Eline saglik cnm kilo veren ve spor yapan arkadaslarimi tebrik ederim

Bu arada baklava konusunda katiliyorum size hele ev baklavasiysa daha katkisiz daha dogal. Sonuc olarak YENA nin dedigi gibi seker un tuz en onemli karbonhidratlar ve yapi taslarimiz Allah korusun eksikliginde komaya gireriz

Canım kan kaybından ölmemek için 14 yıldır Depo Clinovir ya da Sayana iğne kullanıyorum.
Tavsiye ederim.

Günaydın hanımlar..
Simi toplantıdan toplantıya koşturuyor. Migren de cabası..Geçmişin hepsini okuyamadım.
Vazgeçmedim pesetmedim sadece çok yoğunum.

Yaaaa ama ben saglıklı beslenmeye gayret ediyorum kii:) arada yaptigim kaçamaklari saymazsak tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…