Yok canim, lesli yapacagim simdi
İnsallah canim,iyi insanlara denk gelmek hayati guzellestirir,hangi meslekten olursa olsun. Meslektasim adina gurur duydum
Birde menu yazip baslayim spora
Sabah 12.00
Bir bardak su
Maydanoz kuru
Kabakli omlet
Domates
4 ceviz
3 parça ucgen kavun
Ara 15.00
bir yarim kir pidesi
Bir haslama misir
Yesil cay
Akşam 19.00
Bir kase cacik
3 kasik barbunya
2 kasik bulgur pilavi
Bir saat sonra bir kahve
Su 3 litre
Spor 3 mil leslie ( yapacagim birazdan)
5 kahve cok degil mi,zarari olmuyor mu,ben en fazla 2 tane icebiliyorumYap ihmal etme. Ne yedin akşam barbunyami?
Ben acıktım yav kahve yaptım kendime 5.kahvem bugün..
Aslında bu saate pek içmem ama canım çekti
Begendin mi gercekten. Oglenki kir pidemi gordun mu o olmasaydi iyiydi,aksam karbon almayim dedim iki kasik pilav yedim amaNasıl ölçülü Yemişsin gurur duydum seninle gerçekten ..
Hep böyle olsak hiç kilo problemimiz kalmayacak...
5 kahve cok degil mi,zarari olmuyor mu,ben en fazla 2 tane icebiliyorum
Barbunya yedim ama 2 kasik da bulgur yedim
Spor yapmadan yatarsam huzursuz oluyorum,yapacagim mutlaka:)
Begendin mi gercekten. Oglenki kir pidemi gordun mu o olmasaydi iyiydi,aksam karbon almayim dedim iki kasik pilav yedim amayedikten sonra pisman oluyorum , keşke oncesi olsam:)
Sormayın ben de siskoyum ama kaybedecek zamanım yok bir an önce eski kiloma dönmeliyimHoşgeldin,feraha kavusmana sevindim. Biz de iste bildigin gibi minik minik adimlarla ilerliyoruz,2 tepsi degil1 tepsi baklava yiyoruz,bakiniz @74FRIDA Ahala şiskoyuz yani
Teşekkür ederim canimO kendini düşünüyor olmasın
Bir kaç ara öğün
Çakıııll hoşgeldin canım.
Çok sevindim inan
Sağol canim çok şükür bitti bundan sonrası kolayHosgeldin cakil,ben de düzenli yazamadim uzun zamandir..
Zor günlerin geçmesine sevindim,Allah yaşatmasim bir daha..
Haftanın 1.si...................................hergaf............................-1,4 kg
Haftanın 2.si...................................Amethyst_1...................-1 kg
Haftanın 3.sü...................................74FRIDA.......................-0,7 kg
Dün İbrahim Saraçoğlu nun bir konuşmasını yakaladım rahim duvarı ince olan bayanların regl i uzun sürer hemen hamile kalırlar diyordu işte o benim, ne yapmak lazım bir Dr gideyim bari şu regl azalsin bir çaresi varsa bakılsın kanım azaldı iyice
Ben de buna taktım son günlerde
Oyle olmali zaar. Simdiye kadar hep yanlis besleniyormusum ya ben,hemen siparis ediyorum baklavayi ya da dur sabredeyim bayramda yerim
Gerçek mi diyorsun inanmam,haftaya yanitakipteyim
Menü basarili,kabak cekirdegi faydali uzulme,kiz yoksa sen diyet yapmaya mi karar verdin
Oyle tek basina canim sıkılıyor,şoyle yanima,yamacima gel beraber zayiflayaliminsallah
Maşallah ne güzel olmuş böyle.
Yalnız kabak çekirdeği çok faydalı 1 avuç yeseydin ya
Hatirlatirim
Yap ihmal etme. Ne yedin akşam barbunyami?
Ben acıktım yav kahve yaptım kendime 5.kahvem bugün..
Aslında bu saate pek içmem ama canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?