ya bak sımdıde asagıda tursarı var.
boyle goruyom selam atıyom..
bakıyom gıtmısler
tursarıyı gordum aman nasılsa cıkar sımdı dedım ama olmuyo,
selam vermeden gıdemıyom.
(insanlara selam vermeyenler allah katında cımrıdırler)
selam tursarııııı...................
Hayırlı cumalar canım.
Bak sakın moralini bozup zararlı şeyler yeme.Biliyorsun bizim ödem sorunumuz hypotiroidi yüzünden.TSH ölçümünü yaptır en kısa zamanda Dr un doz ayarlaması yapabilir,rahatlarsın ve bol bol su iç lütfen;ama sakın diyeti bozma.İyi geçir iznini hayatım....
yaa ben geç kaldımm demee hoff bu hafta yoğum bir hafta geçirdim yaa hiç topike giremedim ama aynıyım yine hastanelerdeydik oğluşumla ilgili olarak bebekliğinden beridir gözünün kenarında yağ bezesi gibi bir şişlik vardı onun için tomografi falan geçildi tomografi çekicez diye beş kere tomografiye girdik en sonunda güç bela çektikbisürü gittik geldik hastanelere bugün tomografisi alınacak salı günüde doktora göstericez inşallah bişey çıkmaz :Saruboceq:bir doktor ameliyat demişti ama inşallah gerek kalmaz bakalım bilmiyorumkismilebir
bebekliğinde demişlerdi yağ bezesidir diye doktorlar ama değilmiş o yüzden plastik cerrahiye götürdük tomografi verdi şimdi eşimi aradım sonuç için aldnmı diye radyoloji doktorları görmek istemiş mehmeti pazartesi günü neoldu bilmiyorum ve çok tedirginim mafoldumbennapcam bilmiyorum pazartesiye kadar dua edin inşallah önemli bişey için çağırmamışlardır :1no2::Saruboceq:
ya hiç sorma ablam yaa çıkamadık ayrı bide nolduğunu bilmeden böyle bekmelem mahvediyor insanı doktorlar bebekliğinden beri hep yağ bezesi dediler hemde 3 yada 4 doktor birden ben hep acaba yağ bezesimi diye bikaç doktora gösterdim ama gerçekten hepsi ne söylesede içim rahat etmedi ama en son kışın başında bir kontrole götürdüğümde doktor muayene etti ve bu yağ bezesi değil dedi şok oldum tabiiki ama plastik cerrah önemli bişey değildir bence ama tomografi gerekli dedi çektirdik işte geçen hafta başka bir plastik cerraha gittik oda aynısını söyledi fibrokistik olabilir falan dedi önemli değil bence dedi başka bir cerrah tanıdığımız çokk uzaktan akrabamızmış onla beraber baktılar işte tomografi derken şimdide sonuçları almaya gitti eşim baksana ne demişler radyoloji doktorları bakmak istiyorlar mehmete kafayı yicem nerdeyse yaa Allahım inşallah bişey demezler diyip duruyorum öğrendiğimden beri mafoldumbennapıcam yaa bana bi akıl ver ablam yaa neden acaba çagırdırlar oğlumu normalde sonuçları alıp palstik cerraha göstericektik oda ameliyat olurmu olmazmı ona karar vericekti salı günüo kadar mafoldumbendoktor daha küçük önmesiz bişeye benziyor belki ameliyat bile gerekmez dedi ama şimdi neden radyoloklarda görmek istiyor oğlumu meraktan yerimde duramıyorumm hem merak hemde korkudan Allahım sen feraha çıkar yarabbimm :Saruboceq:
erişkin bir kişinin günde 30 gr proteini et yada et ürünlerinden alması gerekir.. bunun dışında 2,5- 3 bardak kadar süt yoğurt yada ayran ve yaklaşık 2 kibrit kutusu kadar peynir yemeli.. yumurta et grubundan sayılır. ancak peynir yerine de yenir..
kişi kendini buna göre ayarlayabilir.
ayrıca 3 poprsiyon meyve..
her öğünmde yağsız salata ve günde toplamda 6-8 kaşık az yağlı sebze yemeği...
kiloya görede ekmek yenmeli...
mesela ben gerçekten diyet yaptığım zamanlarda (bu aralar sadewce dikkat ediyorum, yaptığıma diyet denemez) günde 12 dilim ekmek yiyorum.. 1 ekmekten fazla..
ama makarna pilav börek patates kızartması yemiyorum..
böyle zamanlarda da güzel kilo veriyorum..
dokuların bozulmaması, direncin düşmemesi, halsizliğe sebep olmaması ve organ fonksiyonlarının bozulmaması için ....sağlıklı kilo verebilmek için protein almak şart...
İyi geceler ..nasılsınsınız BEYZUS ve tebessüm
bugünkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 domates 1 salatalık 3 zeytin
ara: 1/2 kase çilek
öğle: 1 tavuk budu derisiz fırında
1 tabak buğday çorbası
salata
1/2 dilim ekmek
ara: 1/2 dilim ekmek
akşam 1 kase diyet kahvaltı gevreği
ara: 1/2 muz
spor: 15 dakka bisiklet
5 dakka elips
15 dakka yürüyüş
45 mekik
90 bacak kaldırma
5 dakka bel çevirme
5 dakka sopa çevirme
5 dakka dumbella yanlara eğilme.
bugün spor salonuna yazıldım umarım hergün gideceğim
Spor salonun çok faydası olucaktır..Helede her gün gitmenin..
Hemde sarkmadan zayıflayacaksın ne güzel...
Günaydın şişmandaşlar..
dillenciii.mucuksssssssss
Bonus okudunmu..??
Kilomu bildirdim,çok üzgünüm..
ay kızlar sinirlerim çok bozuldu ya bir komşu geldi ay delirmiş ya kadın bana ben senin kocanım bilmemne diyo ay töbe töbe dedim kardeşim telefonu çaldırdı sonra babam geliyor dedi de gitti ayy ödüm koptu kadından ya yediklerine dikkat et sakat çocuk doğuruyorsun dedi bana sen hamilesin dedi aya manyamış offf sirke aldım şimdi sirkelicem heryeri bir boy abdesti alıp okuyayım korktum kadından resmeneyvahedigeldismile
yani kimi insanlar böle diyo üç harflilerimi vardır ne allahım kadın kendinde değil üşütmüş yani hülya rus kadın sen çilli kadın bilmemkim falan filan sizler benim karımsınız diyo delirmiş yani yok ünlülerin isimlerini diyor işte onlardan hamileyim diyo ay dedim bir ara acaba kimi ruhaniler insan kılığına yada başka kılıklara bürünürlermiş ya ay dedim onlara karıştı herhalde dedi deli konuşuyor
bugün
sabah 1kk penir
5 zetin
1 tk reçel
1 dl ekmek
sade neskafe
ara
1 sb ayran
5 etiform mukavva
1 elma
ölen
12 çk kuru fasulye
2 çk bulgur pilafı
1 çb yourt
salata
ara
1 minik dilim börek (2 lokma)
ağşam
8 kaşık kabak
1 sb yourt
2 çk pilaf
salata
şimdide diyet cola içiom.
bugün 1 saat yürüdüm hızlı tempoda ve arada koşarak
1 saat oğlumla yavaş tempo basket oynadım :)
0.5 saat step aerobik
bugün
sabah 1kk penir
5 zetin
1 tk reçel
1 dl ekmek
sade neskafe
ara
1 sb ayran
5 etiform mukavva
1 elma
ölen
12 çk kuru fasulye
2 çk bulgur pilafı
1 çb yourt
salata
ara
ağşam
8 kaşık kabak
1 sb yourt
2 çk pilaf
salata
0.5 saat step aerobik
Uy efferim uşağum aklinialirimsmile
süpersin aynen devam:lepi:
bugün
sabah 1kk penir
5 zetin
1 tk reçel
1 dl ekmek
sade neskafe
ara
1 sb ayran
5 etiform mukavva
1 elma
ölen
12 çk kuru fasulye
2 çk bulgur pilafı
1 çb yourt
salata
ara
ağşam
8 kaşık kabak
1 sb yourt
2 çk pilaf
salata
0.5 saat step aerobik
YENA :))) :hulya:
ben kaçtım kızlar bugün hem spor salonuna gittim hemde kızımla 1 saat yürüdük arda kucakta taşıtıyor yoruyor insanı yoruldum yani.
tabii zayıfladın ya,koşabiliyosun artık..:))
bu arada benim diyet 1400 kalorilikmiş. ee emziriyok olsun o kada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?