Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın bugün tartı şokundan sonra if e geri döndüm. 13.00 ile 19.00 arasi beslenmeye çalışacağım yine yeni yeniden. 3 öğün yemek beni bozuyor resmen
Hoşgeldin canım dönmene sevindim, üç öğün yemek benide hemen bozuyor, bir iki günde balon oluyorum başlayalım yeniden

Liste bu şekilde

YENA senin icin sabah tartıldım 89 :) hala 7 ye dogru olan 8 leri goremedim

Süpersin canım

Sende migrendemi var simicim yok yok yani.
Geçmiş olsun

Güzelmiş,tarzi bana Ahmet Aslan'ı anımsatti:)

Dimi, bana da onu animsattı

5. kahven mi
Aman dokunmasin kuzuuum günlük 2-3 fincan'dan fazlasi tavsiye edilmiyor gerçi fincan boyutu önemli tabi..

Bildiğin kupayla içiyorum

Bir número

cakil80 sen istenmi ayrıldın sorun neydi anlamadım pek.
Özetle iyisi dimi artık. Kaç kilosun peki :)
Işten ayrılmadım büyük bir teftiş geçirdik çok şükür iyi sonuçlandı detayları yazamiyorum. Ama sıkıntılı bir dönemdi çok gerildigimiz. Çok şükür geçti şimdi daha iyi durumlar izne ayrıldım o da beni biraz rahatlattı

Annem deki tartı doğru mu tartıyor bilemiyorum dün tartıldım şok oldum 89 gösterdi tartı bu kadar kilo almış olamam 1 ayda yani tartı farkından kaynaklıdır diyorum ama isi sıkı tutmaya başladım. Işinde en azından 4 kilo verip rahatlamayı düşünüyorum

Selamun aleyküüüümmm
Ben geldim. Kızımın geniz etini aldırdık büyükmüş epey, normal nefes alıyor yatarken horlamıyor.. Evde işlerim vardı birkaç, onları hallettim bugün. Yarın misafirim olabilir.

cakil80 hoşgeldin canım, sıkıntıların bitmesine çok sevindim.

baharnaz sen de hoşgeldin, listeyi bonusla yapıyoruz kim müsait olursa, listeye mi gireceksin yoksa cuma günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…