Kizzzz zayıflama listesi yapıp dondurmami gömüyon olmaz ki her şeyimiz boğazla ilgiliSelamun aleyküüüümmm
Ben geldim. Kızımın geniz etini aldırdık büyükmüş epey, normal nefes alıyor yatarken horlamıyor.. Evde işlerim vardı birkaç, onları hallettim bugün. Yarın misafirim olabilir.
cakil80 hoşgeldin canım, sıkıntıların bitmesine çok sevindim.
baharnaz sen de hoşgeldin, listeyi bonusla yapıyoruz kim müsait olursa, listeye mi gireceksin yoksa cuma günü
Kv geldi ev baklavası açicak çok severim yerim diye yapmasını istemiyorum eşim ve çocuklarım istiyor malum, ben kiviriyorum oklava yok tahta yok olmaz ki diye eşim dedi ben annemden alır gelirim
Dimi
O baklava yapılıcak
Ay insallah,o kadar kilo verdim,dikkatli besleniyorum ama biraksam ayni yeme duzenine gecerim gibi geliyor,mesela bugun cok seyler canim cekti,ucundan ucundan tadina baktim,Çok aslında... rahatsız etmiyor alışkınım 3 te çay içtim ..
Yani şöyle,sıkı diyet açısından fazla elbet..ama bizler Morbid obezlikten siyrilmaya çalışan bunyeleriz o yüzden ölçülü beslenme bana başarılı geliyor kişisel görüşüm...
Normal de birer adet hatta bir buçuk yerdin dimi ? Yarım adetle sinirlamissin bu iyi bişey daim olsun yaşam biçimi olsun hep...
Hadi bakalim hayirli olsun iznin,doguma kadar guzelce dinlen,ailenle mutlu vakitler gecirGunaydin kizlar
Dun izine ayrildim artik evdeyim
Dun pazardan cesit cesit biber aldim kis icin bugun onlari yarlicam insallah
Yarinda esimin bos gunu gorumcem ameliyat olacak onun yanina ziyarete gidip sonra biraz dolascaz uzun zaman oldu ailecek gezmeyeli
Dun pazardan donerken kizlar dondurma istedi dondurmaciya girdik hep beraber oturduk bir tuhaf oldum dedim uzun zamandir beraber vakit geciremiyorduk iyi oldu ☺
Eline saglik cnm kilo veren ve spor yapan arkadaslarimi tebrik ederim
Bu arada baklava konusunda katiliyorum size hele ev baklavasiysa daha katkisiz daha dogal. Sonuc olarakYENA nin dedigi gibi seker un tuz en onemli karbonhidratlar ve yapi taslarimiz Allah korusun eksikliginde komaya gireriz
Hani biz gormuyoruz,Yaaaa ama ben saglıklı beslenmeye gayret ediyorum kii:) arada yaptigim kaçamaklari saymazsak tabi
BayildimDünkü ham ettiklerim şöyle:)
Sabah
Mantarli omlet
Biraz kaşar peyniri
Birkaç taze biber
Domates+salatalık
5-6 fındık
Ara
Kahve
Akşam
1 adet karnıyarık
Karişik yeşil salata
3 yk taze fasulye
1 minik kornişon
Ara
Su+çay
Spor
Yarim saat yürüyüş
Çakil bu if diyetinde 13 -19 arasi birşeyler yiyormusunGünaydın bugün tartı şokundan sonra if e geri döndüm. 13.00 ile 19.00 arasi beslenmeye çalışacağım yine yeni yeniden. 3 öğün yemek beni bozuyor resmen
Bak yine baklava diyorlar,Kv geldi ev baklavası açicak çok severim yerim diye yapmasını istemiyorum eşim ve çocuklarım istiyor malum, ben kiviriyorum oklava yok tahta yok olmaz ki diye eşim dedi ben annemden alır gelirim
Ne kadar kibar 2 badem :)Ben de yazayım yediklerimi hadi canım çekti :)
Sabah,
Biberli peynirli omlet
Maydanoz
2 parça karpuz
Ara,
2 badem şeker
Kahve
Öğle,
Peynirli tb tost
Maydanoz
Acur
Ara,
2 incir
2 ceviz
Kahve
Aksam,
Tavuklu kabak
Yoğurt
1 saat plates
Bir çuval ne beybisi yeter 10 kilo zaten bende 15 er kilo yaptım Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin hepimize izne çıkmışsın oh bol bol uyu dinlen doğuma hazirlanKirmizi biberi eskiden cuvalla alirdim simdi 10 kg aldim birde 1 cuval top patlican alip kozlerdim ama gecen sene cok yemedik dolapta hala biraz var ondan bu sene almadimtesekkur ederim cnm
Çok şükürSelamun aleyküüüümmm
Ben geldim. Kızımın geniz etini aldırdık büyükmüş epey, normal nefes alıyor yatarken horlamıyor.. Evde işlerim vardı birkaç, onları hallettim bugün. Yarın misafirim olabilir.
baharnaz sen de hoşgeldin, listeyi bonusla yapıyoruz kim müsait olursa, listeye mi gireceksin yoksa cuma günü
If için 13.00 da öğle yemeği ya da kahvaltı sonra 4 de ara öğün sonra 19.00 ile 20.00 arasi o bazen 21.00 a kayabiliyor akşam yemeği başka birşey yok. Yenebilir zamanlarda sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorumBen de yazayım yediklerimi hadi canım çekti :)
Sabah,
Biberli peynirli omlet
Maydanoz
2 parça karpuz
Ara,
2 badem şeker
Kahve
Öğle,
Peynirli tb tost
Maydanoz
Acur
Ara,
2 incir
2 ceviz
Kahve
Aksam,
Tavuklu kabak
Yoğurt
1 saat plates
Ne kadar kibar 2 badem :)
If için 13.00 da öğle yemeği ya da kahvaltı sonra 4 de ara öğün sonra 19.00 ile 20.00 arasi o bazen 21.00 a kayabiliyor akşam yemeği başka birşey yok. Yenebilir zamanlarda sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum
Hadi inşallah ben çok sevinirim kiKılo veren,gayret eden tüm azimli hatunları kutlarımAzim böcügünüz hiç eksilmesin:)
Ben bu hafta 3 hanelilerden kurtulurum inşallah
Allah iyiliğinizi versinAy hergaf seninkide laf ..
Hiç baklavanin kalorisi olurmu
Şeker yağ un en faydali...en kompleks karbonhidrat .
Bonus taşındı neti yok. Bomba gibi dönecek yakinda dimi @Bonus
Sağol canim daha iyiyim sen nasılsın ağrıların hafifledi mi
Selamun aleyküüüümmm
İyi akşamlar hanımlar
cakil80 hoşgeldin tatlım iyi olmana sevindim
baharnaz evdemisin gitme artık biyerlere iyi kilo almamışsın
YENA şum bu gün kayfe günü olmuş filitre kahveye devam mı ? Bende biraz enerji versin diye neskafe içtim ama midemi rahatsız etti, türk kahvesi hergün içiyorum zatii
ISILDURU ramazan bayramında eşim mutlu olsun, bayram havası olsun diye bir tepsi baklava almıştım bir sırasının yarısı yenmiştiki eşimiz iş yerine gönderdim kurtulmak için uzun bir süre bayramda tatlı işine girmem herhalde
Su an yaylaya geldik mahrumiyet var herşey yok döndükten sonra paylasacagim iş ciddi ben şişko olmak istemiyorum. Burda birebir tam yakalayabilirim ama yine de değerlendireceğim hedefim belli sıkı takipYess çok kibarım kirilabilirim Kibarlıktan :))
Paylaşta görek sağlıklı yiyeceklerini :)
Sağol canim artik hep burdayımİyi akşamlar hanımlar
cakil80 hoşgeldin tatlım iyi olmana sevindim
baharnaz evdemisin gitme artık biyerlere iyi kilo almamışsın
YENA şum bu gün kayfe günü olmuş filitre kahveye devam mı ? Bende biraz enerji versin diye neskafe içtim ama midemi rahatsız etti, türk kahvesi hergün içiyorum zatii
ISILDURU ramazan bayramında eşim mutlu olsun, bayram havası olsun diye bir tepsi baklava almıştım bir sırasının yarısı yenmiştiki eşimiz iş yerine gönderdim kurtulmak için uzun bir süre bayramda tatlı işine girmem herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?