Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizzzz zayıflama listesi yapıp dondurmami gömüyon olmaz ki her şeyimiz boğazla ilgili

Bulamiyorum kuzu gördüm biberleri az değilmi onlar :)
Sağlıklı günlerde yeyin

Kirmizi biberi eskiden cuvalla alirdim simdi 10 kg aldim birde 1 cuval top patlican alip kozlerdim ama gecen sene cok yemedik dolapta hala biraz var ondan bu sene almadim tesekkur ederim cnm

Ay insallah,o kadar kilo verdim,dikkatli besleniyorum ama biraksam ayni yeme duzenine gecerim gibi geliyor,mesela bugun cok seyler canim cekti,ucundan ucundan tadina baktim,
Kisacasi yemeyi seviyorum ben

Hadi bakalim hayirli olsun iznin,doguma kadar guzelce dinlen,ailenle mutlu vakitler gecir
Yaaaa ama ben saglıklı beslenmeye gayret ediyorum kii:) arada yaptigim kaçamaklari saymazsak tabi
Hani biz gormuyoruz,gidiyorsun gelmiyorsun,hep o zamanlar yedigin icin gelmedigini dusunuyoruz
Bayildim keskem benimde boyle bir menum olsaydi bugün
Günaydın bugün tartı şokundan sonra if e geri döndüm. 13.00 ile 19.00 arasi beslenmeye çalışacağım yine yeni yeniden. 3 öğün yemek beni bozuyor resmen
Çakil bu if diyetinde 13 -19 arasi birşeyler yiyormusun
[QOUTE="ISILDURU, post: 56980855, member: 188309"]Tünaydın hanımlar huhuuu ikinci kahvemi pişiriyorum varmı isteyen şekersiz türk kahvesi buyruunnn[/QUOTE]
Cok yorgunum yeni geldim sayilir,sabah 7de ciktim evden,yeni geldim,bir kahve yorgunlugumu nasil alirdi simdi, kahve yapmaya mecalim yok
Kv geldi ev baklavası açicak çok severim yerim diye yapmasını istemiyorum eşim ve çocuklarım istiyor malum, ben kiviriyorum oklava yok tahta yok olmaz ki diye eşim dedi ben annemden alır gelirim
Bak yine baklava diyorlar,birakin su baklavayi,diyettesiniz hanimlar,unuttunuz galiba

Kirmizi biberi eskiden cuvalla alirdim simdi 10 kg aldim birde 1 cuval top patlican alip kozlerdim ama gecen sene cok yemedik dolapta hala biraz var ondan bu sene almadim tesekkur ederim cnm
Bir çuval ne beybisi yeter 10 kilo zaten bende 15 er kilo yaptım Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin hepimize izne çıkmışsın oh bol bol uyu dinlen doğuma hazirlan

Çok şükür

If için 13.00 da öğle yemeği ya da kahvaltı sonra 4 de ara öğün sonra 19.00 ile 20.00 arasi o bazen 21.00 a kayabiliyor akşam yemeği başka birşey yok. Yenebilir zamanlarda sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum

Ne kadar kibar 2 badem :)

Yess çok kibarım kirilabilirim Kibarlıktan :))

Paylaşta görek sağlıklı yiyeceklerini :)

İyi akşamlar hanımlar

cakil80 hoşgeldin tatlım iyi olmana sevindim

baharnaz evdemisin gitme artık biyerlere iyi kilo almamışsın

YENA şum bu gün kayfe günü olmuş filitre kahveye devam mı ? Bende biraz enerji versin diye neskafe içtim ama midemi rahatsız etti, türk kahvesi hergün içiyorum zatii

ISILDURU ramazan bayramında eşim mutlu olsun, bayram havası olsun diye bir tepsi baklava almıştım bir sırasının yarısı yenmiştiki eşimiz iş yerine gönderdim kurtulmak için uzun bir süre bayramda tatlı işine girmem herhalde

Neyse 7 lerdesin :) hala

Bonus taşındı neti yok. Bomba gibi dönecek yakinda dimi @Bonus

Ne guzel kilo vermiş Masallah gule gule sağlıkla huzurla otursun insallah evinde

Sağol canim daha iyiyim sen nasılsın ağrıların hafifledi mi

Bacak agrim Beneday ilacini surekli kullanmaya başladıktan sonra hissedilir sekilde hafifledi. Cok sükür. Seninde sıkıntıların geçmesine sevindim.

Gecmis olsun prensese canim. Hosbuldum. Henuz listeye girmeye hazir degilim. Bikac güne izmire gecicez.

Listedekiler iyi kilo vermiş yok almadim canim. Senin kizin kilo verme durumu noldu devam ediyormu kac kilo verdi.

Yess çok kibarım kirilabilirim Kibarlıktan :))

Paylaşta görek sağlıklı yiyeceklerini :)
Su an yaylaya geldik mahrumiyet var herşey yok döndükten sonra paylasacagim iş ciddi ben şişko olmak istemiyorum. Burda birebir tam yakalayabilirim ama yine de değerlendireceğim hedefim belli sıkı takip

Sağol canim artik hep burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…