Ben yemeyecegim bu bayram tatlı yemeyecegimAllah iyiliğinizi versin
Baklava diyiii saladım topiği ama bayram geliyor nabeeer
Bakalım napcanız
nerenin yaylalarındasın oohhh misSu an yaylaya geldik mahrumiyet var herşey yok döndükten sonra paylasacagim iş ciddi ben şişko olmak istemiyorum. Burda birebir tam yakalayabilirim ama yine de değerlendireceğim hedefim belli sıkı takip
ne güzel dileklerGünaydın çok guzel bir güne uyanalım sağlıklı şeyler yiyelim hareketli olalim neşemiz ve keyfimiz bol olsun
yarın kilo bildiremesin dimiiiBen yemeyecegim bu bayram tatlı yemeyecegim
noldu o baklavaKv geldi ev baklavası açicak çok severim yerim diye yapmasını istemiyorum eşim ve çocuklarım istiyor malum, ben kiviriyorum oklava yok tahta yok olmaz ki diye eşim dedi ben annemden alır gelirim
canım kız diyetine devam ediyor. sağlıklı menülerini hazırlıyorum ama parayla dışarıdan abur cubur alıyor herhalde, pek kilo veremedi yine sıkkı takipteyim bu ara bayağı dikkat ediyorum yanii eve zararlı bişeyde almıyorum sporda yapıyor anlıyacağınNeyse 7 lerdesin :) hala
Ne guzel kilo vermiş Masallah gule gule sağlıkla huzurla otursun insallah evinde
Bacak agrim Beneday ilacini surekli kullanmaya başladıktan sonra hissedilir sekilde hafifledi. Cok sükür. Seninde sıkıntıların geçmesine sevindim.
Gecmis olsun prensese canim. Hosbuldum. Henuz listeye girmeye hazir degilim. Bikac güne izmire gecicez.
Listedekiler iyi kilo vermiş yok almadim canim. Senin kizin kilo verme durumu noldu devam ediyormu kac kilo verdi.
Pozantı mis gibi hava bi de dağın başına park da aletler koyan belediye ve site sakinlerine sukranlarimi ileteceğim çok mutlu oldum görünce. Yaylada kaldığım sürece aletleri kullanacağım nasılsa çok zaman var.nerenin yaylalarındasın oohhh mis
Evet hem de anne yemekleri yiyorum bi de böyle deneyeceğim. Yemeklere o karar veriyor birde burda market olmadığı için abur cubur da yok tek sorun yemekler çok guzel bi de teyzem çok guzel kısır yapıyorne güzel dilekler
sen şimdi en doğalından sağlıklı besleniyorsundur
Bir tartı beni 89 gösterdi başka tartı 92 gösterdi yayladaki 85 gösterdi böyle olunca hangisi bilemedim ama ortalama olanı alacağım 89 olarak bildireceğim bakalım ne çıkacak ist a dönünce anyayi konyayı göreceğim 20 sinde 1 gun için ist a döneceğim orda gerçek kilomu götürürüm umarım 92 çıkmaz çıkarsa moralim çok bozulur tüm emeğim gideryarın kilo bildiremesin dimiii
yarınki kilolar çok önemli bakalım kim bayramı hafif geçirecek
gerçi seni motive görüyorum bayramı hafif geçireceğin belli
YENA şum bu gün kayfe günü olmuş filitre kahveye devam mı ? Bende biraz enerji versin diye neskafe içtim ama midemi rahatsız etti, türk kahvesi hergün içiyorum zatii
ISILDURU ramazan bayramında eşim mutlu olsun, bayram havası olsun diye bir tepsi baklava almıştım bir sırasının yarısı yenmiştiki eşimiz iş yerine gönderdim kurtulmak için uzun bir süre bayramda tatlı işine girmem herhalde
Su an yaylaya geldik mahrumiyet var herşey yok döndükten sonra paylasacagim iş ciddi ben şişko olmak istemiyorum. Burda birebir tam yakalayabilirim ama yine de değerlendireceğim hedefim belli sıkı takip
Günaydın..
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah hasta olmaz artık..
nerenin yaylalarındasın oohhh mis
canım kız diyetine devam ediyor. sağlıklı menülerini hazırlıyorum ama parayla dışarıdan abur cubur alıyor herhalde, pek kilo veremedi yine sıkkı takipteyim bu ara bayağı dikkat ediyorum yanii eve zararlı bişeyde almıyorum sporda yapıyor anlıyacağın
Evet hem de anne yemekleri yiyorum bi de böyle deneyeceğim. Yemeklere o karar veriyor birde burda market olmadığı için abur cubur da yok tek sorun yemekler çok guzel bi de teyzem çok guzel kısır yapıyor
Bonus nerde iddia ne oldu kim.kazandi bilgisi olan var mi
Merhabalar 82 kg evlendim 1 buçuk yilda 97 kg oldum. Desteğinizle umarım kilo veririm ben de.
Kısıra sadece 2 çatal aldim kendimi zor tuttum valla daha bana pasta börek diyorlar oturup oturup yemek icat ediyorlar bakalım ne kadar frenleyebilecegim onları ve kendimiRahatsız etmiyor midemi Allahtan.
Kışın da çaya sarıyorum kahveyi ikiye üçe indiriyorum
Hiç kimse sisko kalmamalı o ağırlığı hiç kimse haketmiyor
Umarim daha iyidir artık.
Attımi üzerinden hastane rahatsizligini
Çukurova :)
Sen yine böyle devam et eni sonu faydasını göreceksiniz ikinizde
Ah nasıl severim kısır
Afiyet olsun
Bonus taşındığı için neti yok
Ne olucu tüm malzemeleri alındı yarın yapılıcuuunoldu o baklava
Bayılırım pozantiya çok serin yemyeşil dağlarda evler oh mis iyice kafanı dinle kiloya gelince almadan dönersen muhteşem olur zor tabiPozantı mis gibi hava bi de dağın başına park da aletler koyan belediye ve site sakinlerine sukranlarimi ileteceğim çok mutlu oldum görünce. Yaylada kaldığım sürece aletleri kullanacağım nasılsa çok zaman var.
Kesinlikle yaşlı görünüyor kilolu insanlar sırf bu yüzden bile yemiycem diyorum şu halime bin şükür fotolara bakıyorum da neymiş arkadaşKiloluyken çok yaşlı görünüyor insan bunu bu tatilde daha çok anladim eşimin yanında yaşlı görünmek istemiyorum. Bir fotomu gördüm külhanbeyi gibi oturmuşum bacaklarımi kilodan kapatamadigim için çok kötüydü kadinliktan eser yoktu. Böyle bir eşi erkek ne yapsın ben bile beğenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?