Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kız diyetine devam ediyor. sağlıklı menülerini hazırlıyorum ama parayla dışarıdan abur cubur alıyor herhalde, pek kilo veremedi yine sıkkı takipteyim bu ara bayağı dikkat ediyorum yanii eve zararlı bişeyde almıyorum sporda yapıyor anlıyacağın

ne güzel dilekler

sen şimdi en doğalından sağlıklı besleniyorsundur
Evet hem de anne yemekleri yiyorum bi de böyle deneyeceğim. Yemeklere o karar veriyor birde burda market olmadığı için abur cubur da yok tek sorun yemekler çok guzel bi de teyzem çok guzel kısır yapıyor

yarın kilo bildiremesin dimiii

yarınki kilolar çok önemli bakalım kim bayramı hafif geçirecek

gerçi seni motive görüyorum bayramı hafif geçireceğin belli
Bir tartı beni 89 gösterdi başka tartı 92 gösterdi yayladaki 85 gösterdi böyle olunca hangisi bilemedim ama ortalama olanı alacağım 89 olarak bildireceğim bakalım ne çıkacak ist a dönünce anyayi konyayı göreceğim 20 sinde 1 gun için ist a döneceğim orda gerçek kilomu götürürüm umarım 92 çıkmaz çıkarsa moralim çok bozulur tüm emeğim gider

Rahatsız etmiyor midemi Allahtan.
Kışın da çaya sarıyorum kahveyi ikiye üçe indiriyorum

Su an yaylaya geldik mahrumiyet var herşey yok döndükten sonra paylasacagim iş ciddi ben şişko olmak istemiyorum. Burda birebir tam yakalayabilirim ama yine de değerlendireceğim hedefim belli sıkı takip

Hiç kimse sisko kalmamalı o ağırlığı hiç kimse haketmiyor

Günaydın..
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah hasta olmaz artık..

Umarim daha iyidir artık.
Attımi üzerinden hastane rahatsizligini

nerenin yaylalarındasın oohhh mis

Çukurova :)

Sen yine böyle devam et eni sonu faydasını göreceksiniz ikinizde

Evet hem de anne yemekleri yiyorum bi de böyle deneyeceğim. Yemeklere o karar veriyor birde burda market olmadığı için abur cubur da yok tek sorun yemekler çok guzel bi de teyzem çok guzel kısır yapıyor

Ah nasıl severim kısır
Afiyet olsun

Bonus nerde iddia ne oldu kim.kazandi bilgisi olan var mi

Bonus taşındığı için neti yok

Kısıra sadece 2 çatal aldim kendimi zor tuttum valla daha bana pasta börek diyorlar oturup oturup yemek icat ediyorlar bakalım ne kadar frenleyebilecegim onları ve kendimi

Kiloluyken çok yaşlı görünüyor insan bunu bu tatilde daha çok anladim eşimin yanında yaşlı görünmek istemiyorum. Bir fotomu gördüm külhanbeyi gibi oturmuşum bacaklarımi kilodan kapatamadigim için çok kötüydü kadinliktan eser yoktu. Böyle bir eşi erkek ne yapsın ben bile beğenmedim

Ne olucu tüm malzemeleri alındı yarın yapılıcuuu

Bayılırım pozantiya çok serin yemyeşil dağlarda evler oh mis iyice kafanı dinle kiloya gelince almadan dönersen muhteşem olur zor tabi

Kesinlikle yaşlı görünüyor kilolu insanlar sırf bu yüzden bile yemiycem diyorum şu halime bin şükür fotolara bakıyorum da neymiş arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…