Sadece 10 kilo versen bile yeticek moral ve görüntü açısından çok farkedilen ha gayret cakilKiloluyken çok yaşlı görünüyor insan bunu bu tatilde daha çok anladim eşimin yanında yaşlı görünmek istemiyorum. Bir fotomu gördüm külhanbeyi gibi oturmuşum bacaklarımi kilodan kapatamadigim için çok kötüydü kadinliktan eser yoktu. Böyle bir eşi erkek ne yapsın ben bile beğenmedim
Gerçekten sessiz sakin huzurlu bir de yeni kitap aldim telefonumda sakin müzikler sevdiğim insanlar mis gibi burda da kilo veremezsem kilom tamamen oburlugumdan kesinleşir. Stres degil sebebi derim vallaNe olucu tüm malzemeleri alındı yarın yapılıcuuu
Bayılırım pozantiya çok serin yemyeşil dağlarda evler oh mis iyice kafanı dinle kiloya gelince almadan dönersen muhteşem olur zor tabi
Bol oksijenli stressiz bir yerde birazcik dikkat edersen kilo verirsin çakil.Gerçekten sessiz sakin huzurlu bir de yeni kitap aldim telefonumda sakin müzikler sevdiğim insanlar mis gibi burda da kilo veremezsem kilom tamamen oburlugumdan kesinleşir. Stres degil sebebi derim valla
Videolarda cok gidiyor,ben bir ay birkac kere en fazla 30 dk lik film izledim,5gb tarifem bitmis birde ustune limiti asmisim,en son durdurduk diye mesaj geldi gsm operatoründen o ay 35tl yerine 105 tl mi ne odedimLeslie yi internetten seyretsem kaç gb internet gider acaba
Videolarda cok gidiyor,ben bir ay birkac kere en fazla 30 dk lik film izledim,5gb tarifem bitmis birde ustune limiti asmisim,en son durdurduk diye mesaj geldi gsm operatoründen o ay 35tl yerine 105 tl mi ne odedim
Benim 15 gb yeter mi bilemedimVideolarda cok gidiyor,ben bir ay birkac kere en fazla 30 dk lik film izledim,5gb tarifem bitmis birde ustune limiti asmisim,en son durdurduk diye mesaj geldi gsm operatoründen o ay 35tl yerine 105 tl mi ne odedim
şimdi nasıl napıyorsunuz operasyon sıkıntılarını atlatımı biraz prenses
Rahatsız etmiyor midemi Allahtan.
Kışın da çaya sarıyorum kahveyi ikiye üçe indiriyorum
Hiç kimse sisko kalmamalı o ağırlığı hiç kimse haketmiyor
Umarim daha iyidir artık.
Attımi üzerinden hastane rahatsizligini
Çukurova :)
Sen yine böyle devam et eni sonu faydasını göreceksiniz ikinizde
Ah nasıl severim kısır
Afiyet olsun
Bonus taşındığı için neti yok
Çok sağolun. Çok şükür atlattı gibi. Hepinizi öpüyorum onun yerine..
Anee nerelerdesin kaçak bir ceee diyip kayboluyorsun ne var ne çok :)Merhabaaaaaaaaaa!!!!!
GunaydinnnnnMerhabaaaaaaaaaa!!!!!
Doğru karar vermişsin evinde tartıl zaten dün yediklerin şişkinlik yapan besinler gerçi 2 kaşık kısır ne şişkinliği yapar bilmiyorumda yapmazdı yaa herhalde:) neyse kısırda 2 kaşıkta durabilmek çok önemli bravooEvett uzun süreden sonra ilk menümü paylaşım. Mahrumiyet bolgesindeyim ve her istediğimi yiyemiyorum onu da göz önünde bulundurabilirsiniz
13.00
8 yemek kaşığı kurufasulye susuz
1 kase bol baharatlı yoğurt
16.30
Yarım zübeyr
1 türk kahvesi
19.00
2 kaşık kısır
1 kase şehriye çorbası
Salata (salatada yağ limon yok sadece söğüş doğradım 1 domates 1 salatalık 1 biber 2 tane de zeytin ekledim)
Hepsi bu gece de çay veya kahve içeceğim
Yaylada siteye aletler koymuşlar uzay mekiği gibi aleti 60 dakika yaptım
Tartı çok guzel batmadığı için hangisine güveneceğim bilmiyorum haftaya cuma evimde tartılıp başlangıç yapmış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?