Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gerçekten zordu dün ac uyudum o da çok zorgeldi

Cakilcim zübeyr nedir?

Aç uyumana gerek yoktu bence...
5-6 kaşik kısır ve zeytinyagli limonlu salata yiyebilirdin
Zeytinyağ neden eklemiyorsun faydali yağ grubu
If de 21.00 dan sonra bisey yiyemiyorsun insulin etkisini göstersin diye 15 gun sonra tahlil yaptıracağım bakalım insulin kaç çıkacak 25 e düşmesi gerekiyor

If de 21.00 dan sonra bisey yiyemiyorsun insulin etkisini göstersin diye 15 gun sonra tahlil yaptıracağım bakalım insulin kaç çıkacak 25 e düşmesi
gerekiyor

Mantığını anladım senin beslenme şeklinin demek istediğim normal saatin de yediginde kendini tamamen doyurman gerekiyor ki sık açıkmayasin

Mantığını anladım senin beslenme şeklinin demek istediğim normal saatin de yediginde kendini tamamen doyurman gerekiyor ki sık açıkmayasin
Dün protein az oldu büyük ihtimal ondan acıktım ama burda herşeyi hemen bulamıyorum alışveriş haftalık yapılıyor ben o tarihi kaçırdım annelerde ben seviyorum diye tüm kalorili yiyecekleri zula yapmışlar durum çok fena. Bugün öğlen mantı var Ben yumurta yiyecegim durum o derece fena

Slm kizlar hayirli cumalar
Son 2 gundur evdeyim ama yogunum gecen gun kislik hazirladim dun gezmeye gittik baya yurudum gece zeynep uyumadi onunla ugrastim sabah ayaklarimin ustune basinca aciyo sistim herhalde sanki parmaklarimida acip kapatinca rahatsiz oluyorum. Neyse birkac gun dinleneyim bol su iceyim gecer bu sislik ☺

Kilom gecen hafta 105.2 (yanlis hatirliyor olabilirim)
Bugun 106.2
Fark +1kg

Cok yorgunum yeni geldim sayilir,sabah 7de ciktim evden,yeni geldim,bir kahve yorgunlugumu nasil alirdi simdi, kahve yapmaya mecalim yok

Bak yine baklava diyorlar,birakin su baklavayi,diyettesiniz hanimlar,unuttunuz galiba[/QUOTE]

Sagol cnm bugunden sonra dinlencem insallah. Bugunde dr gitcem izin yazdircam kontrolum var gelincede camasir atarim makineye utu yaparim

Bir çuval ne beybisi yeter 10 kilo zaten bende 15 er kilo yaptım Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin hepimize izne çıkmışsın oh bol bol uyu dinlen doğuma hazirlan

Amin cnm insallah 10 kilo biberden sadece 9 poset cikti hic iyi degilmis biberler cok sinir oldum

Eboe geçmiş olsun kızına...
Darısı bize inşallah yaz günü bademciklerimiz sis yine aşırı öksürük var
Dün hava verildi yine..bir haftadir antibiyotik kullaniyorduk gecmedi dun baska doktora gittik baska antibiyotik verdi

Hayırlı cumalar herkeze
Kilom 130 maalesefki o kadar saçma sapan bir beslenmem vardı bu hafta hemen artıdayım stresten dolayi ...Inşallah haftaya toparlarım...

Hayırlı cumalar

Geçen hafta 86.1
Bu hafta 86.7

İstikrarlı bir şekilde yukselisteyim. Geçen hafta şehir dışından yatılı misafirlerim vardı ugrayamadim. Buda bana istisnasiz arti olarak dönüyor.

Geçmiş yapamadım arkadaşlar hasta olanlar varsa Allahtan acil şifalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…