Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derincim bademcikle havanın ne ilgisi var anlamadim ..
Bronşlarimi tıkalı?
Geçmiş olsun tekrar

Merhabalar,hayirli cumalar
Tartimi bir saat sonra yazacagim. Duzenim cok degisti,ama bugunden sonra insallah toparlayacagim. Sabah 6 dan sonra yattim y gece de tuzlu cekirdek yedim biraz,odemim bir insin yazacagim ama buyuk olasilikla artidayim,bu hafta 100grma bile raziyim. Wc sorunum da var ,iki gundur mest cayi iciyorum bana misin demiyor
YENA @MiuLego
Miulego bana bir el atsan bu haftadan itibaren olur mu,farkli kucuk bir sey yesem hemen duzenim bozuluyor,arti oluyorum

Tamam kuzum bu hafta başlayalım yeniden emi
Üzülme
Vereceğiz öyle ya da böyle
Kilo bildirimim
Gecen hafta 97.8
Bu hafta 98.4
Fark +600 gr veremedim bir turlu
E eboe
YENA @MiuLego

Sabit olsa iyiydi artı olmado yakışmadı
Napıyoruz?

Haftaya hallediyoruz canım benim. Bugğnden başlıyor beslenmen. Düzgün tuz miktarı az karbonu abartısız beslenme emi
Sporunu aksatma bolca yürüyüş

Tamam canim. Bu artida son 2 gunun artisi pazartesi -300 dum ,iki gun disaridan yedim ,birde dun gece çok geç saatlerde çay ve cekirdek bu hale getirdi ama tabiki benim hatam bunlar,yapmamaliydim

Tamam canim. Bu artida son 2 gunun artisi pazartesi -300 dum ,iki gun disaridan yedim ,birde dun gece çok geç saatlerde çay ve cekirdek bu hale getirdi ama tabiki benim hatam bunlar,yapmamaliydim
e daha yeni gelen artı bir günde bile gider
dikkat etmeyince olmuyor kuzu
yiyesin gelince gel yaz buralara hemen
uğraşırken zaman geçiyor unutuyor insan

e daha yeni gelen artı bir günde bile gider
dikkat etmeyince olmuyor kuzu
yiyesin gelince gel yaz buralara hemen
uğraşırken zaman geçiyor unutuyor insan
Abartarak yemedim ama saglikli degildi. Kararliyim devamvedecegim insallah. Basladim bile bugunden
Bir de bu mest cayini gunde kac kere iciyorsunuz.kayisili form olani oldim iyi midir bu

Abartarak yemedim ama saglikli degildi. Kararliyim devamvedecegim insallah. Basladim bile bugunden
Bir de bu mest cayini gunde kac kere iciyorsunuz.kayisili form olani oldim iyi midir bu
kuzum wc için olanı pembe paketli olan
karışık bitki çayı yazıyor. ben günde bir tane içiyorum gece uyumadan.. eğer wc sıkıntım varsa .. yoksa içmiyorum

başladık hadi

Hergaf bu hafta bayramda dikkat edecegim dersen hadi birbirimize destek olalim gelsin guzel sonuclar. Ben de eski kilona döneyim çabucak

Kızına çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin kuzulara ,onlar iyi olsun ki sende kendinle ilgilenebil

Anee nerelerdesin kaçak bir ceee diyip kayboluyorsun ne var ne çok :)

ceeeee demeye geldim kiii yine :))
bayram indirimine gitmişindir sen kesin ne aldın gratisten :))

Günaydın
Hayırlı cumalar

Geçen hafta 64.9
Bu hafta 64.8
Fark 100 gr.

Spor 400 dk.

Eneee mehtabım gelmiş. .

mehtabın yesin seni... senin o kilonu yerimm maşallah instadan görüyorummmmm maşallaaaaaahh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…