Yanlis aldim o zaman,kayisi iyigelir diye almistim. Yarin tekrar alirim dedigindenkuzum wc için olanı pembe paketli olan
karışık bitki çayı yazıyor. ben günde bir tane içiyorum gece uyumadan.. eğer wc sıkıntım varsa .. yoksa içmiyorum
başladık hadi
Bravo iki hanelilere cok az kalmisMerhabalar,
Çok yogun bir gündü teli elime alamadim hiç,ancak bildirebiliyorum kılomu kusura bakmayin lütfen..
Kılom:100,8
Niyetim hep dikkat etmek ama bazen rayindan çıkıveriyoruz. Destek her zaman olalim,ben varimHergaf bu hafta bayramda dikkat edecegim dersen hadi birbirimize destek olalim gelsin guzel sonuclar. Ben de eski kilona döneyim çabucak
Hamilemisin ondanmi ugramiyorsun
Hamile mi :) bekar değil miydi ya mehtap ben mi yanlış hatırlıyorum
Bugün alışveriş yaptım ama hep kişisel bakım sabundu,şampuandı, duş jeli .... vs.ceeeee demeye geldim kiii yine :))
bayram indirimine gitmişindir sen kesin ne aldın gratisten :))
mehtabın yesin seni... senin o kilonu yerimm maşallah instadan görüyorummmmm maşallaaaaaahh :)
Oluyor bazen öyle çok dikkat ettiğim haftalar vermediğimde olmuştur. gerçi bu eksinin bir kısmı geçen haftaya ait ben geçen hafta perşembe akşamı çok yedim içtim cuma sabahı davul gibi şiştim yüzükler patmağıma oturmuştu
Baklavalari sen yedin kiloyu ben aldim,nasil oldu bu is anlamadim.
Geçmiş olsun derin okular açılınca daha bir düzene girersin belkiEboe geçmiş olsun kızına...
Darısı bize inşallah yaz günü bademciklerimiz sis yine aşırı öksürük var
Dün hava verildi yine..bir haftadir antibiyotik kullaniyorduk gecmedi dun baska doktora gittik baska antibiyotik verdi
Hayırlı cumalar herkeze
Kilom 130 maalesefki o kadar saçma sapan bir beslenmem vardı bu hafta hemen artıdayım stresten dolayi ...Inşallah haftaya toparlarım...
Hamile imojisi görünce öyle sandım dıMerhabaaaaaaaaaa!!!!!
Cok canim sıkıldı,arti olmayaydi iyiydi. Neyse nerde düştüysek ordan kalkip devam etmeliyizOluyor bazen öyle çok dikkat ettiğim haftalar vermediğimde olmuştur. gerçi bu eksinin bir kısmı geçen haftaya ait ben geçen hafta perşembe akşamı çok yedim içtim cuma sabahı davul gibi şiştim yüzükler patmağıma oturmuştu
Neyse şimdi önemli olan önümüzdeki cuma ve benim bu günüm pek iyi geçmedi
Günaydın anlaştık ilk hedeftim 21 eylüle kadar 80 olmak bakalım nasıl olacakGunaydin
Derin geçmiş olsun
Davina hosgeldin
Frida cok iyi kilolar gidiyor
Eboe ben eylül de insallah alırsanız eger listeye girmek istiyorum
Cakil 89 la yine yarışırız:))
Yalnis yazmışım canim buhar veriliyor sıcak buhar sonra soğuk buhar ....nisa surekli dilinde havami verilecek anne alışkanlık olmuş bende....sağol canimDerincim bademcikle havanın ne ilgisi var anlamadim ..
Bronşlarimi tıkalı?
Geçmiş olsun tekrar
Sağol canım bütün kuzulara inşallah...Kızına çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin kuzulara ,onlar iyi olsun ki sende kendinle ilgilenebil
Aynen canim inşallah bende o zamanı bekliyorum ....şimdi bir hafta misafirimiz var yine çok dikkatli olamam...sonrada eltimler gelicek mersinden 15 gun surekli birarada olucaz kayinvalidede.. .Geçmiş olsun derin okular açılınca daha bir düzene girersin belki
Ben kapısından girmiyorum gratisin masraf çıkmasın diye :)Bugün alışveriş yaptım ama hep kişisel bakım sabundu,şampuandı, duş jeli .... vs.
Boşdaymışsın bu ara napıcaksın bayram sonrası iş bakarsın herhalde kilo durumların nasıl ?
Hamile imojisi görünce öyle sandım dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?