Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

UTANÇ TABLOMUZ

[TABLE="class: grid, width: 860"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 860"][/table][TABLE="class: grid, width: 860"][/table][TABLE="class: grid, width: 860"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD] YENA [/TD]
[TD]400 dk[/TD]
[/TR]
[TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR]

[/TR][/TABLE]

Slm kizlar
Iyi hftasonlari hepimize

HAFTALIK SONUÇLAR

Haftanın 1.si.....................74FRIDA....................-1,4 kg

Haftanın 2.si...................Amethyst_1..................-0,9 kg

Haftanın 3.sü......................YENA.........................-0,1 kg

Eline saglik cnm kilo veren arkadaslarimi tebrik ederim

Ellerine saglik eboe listeler icin. Liste cok ic acici degil,kirmizilar cogunlukta
HAFTALIK SONUÇLAR

Haftanın 1.si.....................74FRIDA....................-1,4 kg

Haftanın 2.si...................Amethyst_1..................-0,9 kg

Haftanın 3.sü......................YENA.........................-0,1 kg
Tebrikler kizlarbasarilariniz daim olsun
Bundan sonra listeyi ben alt-üst edecegim var mi bana meydan okuyan benden daha çok kilo verebileceğine inanan
Oooo çok iddialisin,gayretini destekliyorum. Kilom seninkine yakin olsaydi meydan okuma yapardim,morti olurduk:)
Eboe kusura bakma kuzum arti olunca sporumu yazma istegide olmadi,az bucuk bende yapmistim spor,bundan sonra yazarim

@MiuLego YENA bugun tartildim kilom 97.7 cikti yani dune gore -700 gr
Ne bileyim mutlu oldum ya size de haber vereyim dedim. Öyle işte
Aaa çok iyi ablacım, aman dikkat et bu hafta bak, ilk günden böyleyse azami dikkatle rahat 2 kilo gider.. Sporunu da az da olsa yaz mutlaka

Yine de rekabet edebiliriz kim daha çok spor yapacak mesela

@MiuLego YENA bugun tartildim kilom 97.7 cikti yani dune gore -700 gr
Ne bileyim mutlu oldum ya size de haber vereyim dedim. Öyle işte
Haftasonunun güzel haberlerinden:)))

Ödem vardı başarıyla def edildi demek hergafcım harika bir eksi.. e haydi cumaya 96 yı görelim o zaman

Yine de rekabet edebiliriz kim daha çok spor yapacak mesela
Hadi bakalim edelim,nerde hareket orda bereket
Haftasonunun güzel haberlerinden:)))

Ödem vardı başarıyla def edildi demek hergafcım harika bir eksi.. e haydi cumaya 96 yı görelim o zaman
Benim de hedefim inşallah gerceklestiririm.
Bazi zamanlar gunde 1,5 ogun yapiyorum,uygun mu sence.gec yatip gec kalktigim icin kahvalti gecikiyor,kahvaltiyi sıkı yapiyorum, akşam 9-10 gibi sut,yogurt,meyve atistiriyorum. Bugun erken yaptim aksam 8 gibi cacik yesil fasulye yiyecegim

Sağol canım bu hafta tablo çok güzel göründü gözüme:) inşallah haftayada böyle güzel görürüm öpüyorum

Anneciğine geçmiş olsun canım inan bu yaz herkeste bi sıkkıntı vardıı retrolar, retrolar mahveti ortalığı.... inşallah bundan sonra bir feraha çıkarız ne diyim iş durumları kötü ama ipin ucunu bir yerden tutmak gerekiyor. kendine biraz bakıp yatırım yapman iyi olucaktır. böylelikle kendine daha bir güvenin gelicek ve iş hayatınada yansıyacak eminim

Kilo durumunu merrak ettim sen haledersin ama bir başlangıç planın varmı ?

İyi geceler

hergaf ne güzel gitmiş artıların çok sevindim... Sen artık cidden bu işin aşırı bilincindesin sağlıksız beslendiğin de kaçamak yaptığın da üzülüyor canın sıkılıyor ve hemen yeniden dikkat etmeye başlıyorsun..
Şahanesin iyi ki varsın.

Davina kuzum çok geçmiş olsun annene... Demek yine işsizsin sana da iş dayanmıyor yahu :)
hakkında hayırlısı olsun... Bu senede girdinmi kpss ye.. İşsiz olduğun belli bomonti li resimlerin yok artık.
hadi listeye gir yine..kaç kilosun acaba.@DelyDoly gelsin birlikte iyi eküriydiniz ..

E eboe emeğine sağlık kuzum..

Utanılıcak naapmışım aceba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…