Hafi bakalım göreceğiz kim daha çok yapacakTabii ki ben
Oy agzindan bal damliyor,nekar mutlu ettin beni. O bilince ulaşmamda kocaman payiniz var. Teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı. Sende iyiki varsin ve iyiki seninle ve burdakilerle yolum çakistiİyi geceler
hergaf ne güzel gitmiş artıların çok sevindim... Sen artık cidden bu işin aşırı bilincindesin sağlıksız beslendiğin de kaçamak yaptığın da üzülüyor canın sıkılıyor ve hemen yeniden dikkat etmeye başlıyorsun..
Şahanesin iyi ki varsın.
@Davina kuzum çok geçmiş olsun annene... Demek yine işsizsin sana da iş dayanmıyor yahu :)
hakkında hayırlısı olsun... Bu senede girdinmi kpss ye.. İşsiz olduğun belli bomonti li resimlerin yok artık.
hadi listeye gir yine..kaç kilosun acaba.@DelyDoly gelsin birlikte iyi eküriydiniz ..
E eboe emeğine sağlık kuzum..
Ay dimii yaa..
''Utanç tablomuz'' altta kocaman yena
Günaydın kızlarben fena şifayı kaptım kulaklarıma varana kadar ağrıyor heryerim
GURUR TABLOMUZ
[TABLE="class: grid, width: 860"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 860"][/table][TABLE="class: grid, width: 860"][/table][TABLE="class: grid, width: 860"][/table][TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]YENA [/TD]
[TD]400 dk[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[/TR][/TABLE]
Günaydın mutlu pazarlar herkese
Kimler kahve alır gözüm acilmiyor İçek açılak, birinizde gelirken bir gazete getirsin bir zahmet canolar
Oy agzindan bal damliyor,nekar mutlu ettin beni. O bilince ulaşmamda kocaman payiniz var. Teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı. Sende iyiki varsin ve iyiki seninle ve burdakilerle yolum çakisti
ay oyle olmus gibi biraz. Aslinda orda E eboe bize gonderme yapmis ama topigi takip etmeyen yanlis anlayabilir.
Bekliyorum dort gozle,sensiz buralar boynu bükük oluyor. Gelde senlensin birazhergaf ablasının gülü alıntı yapmıştım ama uçmuş.
Burdayım ve öyle yada böyle bişeyler yapıcam inşallah.
Gecmis olsun canim. Birden mi yuklendin acaba,yoksa hava degisimi mi etkilediGünaydın kızlarben fena şifayı kaptım kulaklarıma varana kadar ağrıyor heryerim
Ben ben ben,ama hep gec kaliyorum kahveye, neyse yakalarim elbet bir gunGünaydın mutlu pazarlar herkese
Kimler kahve alır gözüm acilmiyor İçek açılak, birinizde gelirken bir gazete getirsin bir zahmet canolar
He gururumuzsun tabii. Herkes tembel tembel otururken sen o minnak kilonla spor yapiyorsunEhu ehu ailenizin gururu geldi haaaanım.
Kolay gelsin canim,biraz yogun gececek senin bayram belli ki ama sen ustesinden ustesinden gelirsin. Tatliyi hazir alabilirsin isini isini kolaylas olursun. Yemek de bayramda kavurma yeter,yanina salatagibi seyler eklersinBugün pazar ve market alışverişi yapılacak
Yarın da ev temizliği yapabilirsem tatlı ve Ütü ..
Off çok yoğun ve yorucu bayramın 1.günü yatılı misafirim olacak 1 gece kalicaklar. ..
Şimdiden yemek düşünüyorum ..
Kolay gelsin canim,biraz yogun gececek senin bayram belli ki ama sen ustesinden ustesinden gelirsin. Tatliyi hazir alabilirsin isini isini kolaylas olursun. Yemek de bayramda kavurma yeter,yanina salatagibi seyler eklersin
Hastaneden yeni döndük iyice kotu olmuşum moralim de bozulduGeçmiş Olsun canım.
Tam bayram üzeri kötü olmuş. Umarım çabuk toparlarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?