Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sanirim hava değişimi deniz seviyesi aniden dağ havası klima tekrar dağ havası yerden yere vurdu beni

Oylemei tuh ,et temali yemek de guzel olur tabii,bizimde 2. Gun gelecek etimiz. Belediye 1. Gun icin herkese yetisemiyor. Saglik olsun.
Bayramda evdeyim,bayramdan sonra belki 3-4 gunlugune yakin bir yere tatil kacamagi yapabiliriz arkadaslarla,tam netlesmedi..
1 eylulde de mesai basliyor zaten

Oh çok iyi olur. Arkadaslarla çok zevkli geçiyor. ..
Allah içinize sindirsin canım.

Dağcılıkla ugrasan bir tanıdığım var...
Geçen sohbet esnasında dedikleri geldi aklıma çakıl ...
Her tırmanıştan sonra çoğu arkadaşımız ben de dahil hasta oluyoruz demişti . Sen şu an rakım olarak baya uç yerdesin ondan sebep olmuş olabilir

Yorucu ama eglencelidir yena. Eski bayramlar gibi. İstanbulda bayramlar biraz buruk gecer. Memleketten uzak olunca ,en yakinlarini kaybedince boyle oluyor, o yuzden bayramlarda hep icimi bir huzun kaplar benim. Allah bundan geri koymasin,saglik versin buna da alismak zorundayiz

Burukluk bende de var kuzum sorma
Bir çok yanım hep eksik
Çok erken yaşta annemi babamı 3 yıl önce abimi kaybettim ...
Fakat hayat devam ediyor çocuklarım var diyorum onlar yaşasın öğrensin bilsin ..
Iste eyle ...

huzurunmeraklisi @OGULCUKLARIM kızlar nerdesiniz bi kaç haftadır bildiriminiz yok, bildirim bekliyoruz..

yoğun çekim sezonum hala bitmedi
artık yoruldum , hem fizyolojik hemde psikolojik olarak, iflasın eşiğindeyim resmen
kilo almadım ama kilo vermedim de
89 da kaldım
sanırım 1 ekimde spor - diyet - diyetisyen - yüzme ile hızlı bir başlangıç yapacağım

Teşekkür ederim daha iyi maşallah artık hatta yalovadaydı bir kaç hafta denize bile girdi tatil yaptı :)
Kendime bakıma saçlardan başladım geçen gün dittim küt kestirdim spor yapmaya başladım 10 kat fazla terliyordum resmen dayanamadım artık. Saçlarımı çok seviyordum ben pişman oldum ama böylede güzel bence bilmiyorım kendimi sevmeye yer arıyorum galiba :) kilo durumum berbat ya burdan ayrılmadan önce 90 altına inmeye çalışıyordum 89 filan görmüştüm sanırım aama şimdi 120ye yakın inan o kadar kiloyu bir senede nasıl aldım anlamadım. Bizim işin mesaisi beni mahvetti yemege çıkamıyordum fast food - akşam 11-12de cıkıyorduk hep dominos siparişleri sonra sonuç bu. Bende yaptım biraz kendime. İzin günüm gibi şeylerde amaaaaan diyip tatlılara bogdum kendimi. Öyle bir raddedeyimki tanıyamıyorum kendimi. Başlangıç planım tamamen hayatımı değiştirmek yeme düzenimi alışkanlıga çevirmek bakalım neler olacak.

Şirket batırıyorum artık işsizlik hayat biçimim oldu :) kpssye girmedim ya benim kuzenimi aldılar içeriye fetö olaylarından. Biz görüşmüyorduk onlarla annemlerin kardeş kavgaları. Ama işte bu güvenlik soruşturmasında filan olumsuz etkiler diye bulaşmadım hiç heveslenmek istemedim.
Bomontilere elveda bir süre evde çay içiyorum işsizim :))
Yeşimcim tatile gitti sanırsam çok geziyor hatun bir dürteyim bakalım gelir belki o da.
Kilo 120ye yaklastı ablam çok mutsuzum bu durumdan ilk kez bu kadar cıkmazda hissediyorum kendimi.

Vay benim canım gardaşım diye sarılasım geldi be :)))) napıooon kııızzzzzzz

Günaydın kızlar ben fena şifayı kaptım kulaklarıma varana kadar ağrıyor heryerim

Geçmiş olsun bebeeeem dikkat et kendine

Hadi yaa fena usutmussun. .
Antibiyotik tedavisi uygularlar 2 günde toparlarsin canım. Bol ılık sıvı tüketmeye çalış ...
Birazdan uçakla ist a dönüyorum umarım uçakta birşey olmaz doktor cok tehlikeli dedi allahima sigindim gidiyorum bu halde calisacagim bi de 4 saat gercekten nefret ettim isimden.

Doktor da onu dedi deniz seviyesinden birden zirve yaptım sonra geri indim resmen beni duvardan duvara vurdular ciğerlerim sokuluyor ben böyle hiç olmamistim.

Sağol bebeeem ben de yakında yanına mutsuz işsizlere katılacağım gibi bu şartlara dayanamayacagim. Mesailerden nefret ettim valla hatta bir ara insanları da sevmiyordum sanki

Sağol bebeeem ben de yakında yanına mutsuz işsizlere katılacağım gibi bu şartlara dayanamayacagim. Mesailerden nefret ettim valla hatta bir ara insanları da sevmiyordum sanki
Öyle oluyor çok çalışınca. Kendine zaman ayıramıyorsun özel bir yaşantın olmuyor. Ben eve gelir gelmez yatıyordum sonra sabah yine iş. Bana bir şey sormaya demeye çekiniyorlardı çemkiriyordum her şeye. İş gerekli malesef para kazanmak lazım ama çalışanını düşünen çok az yer var. Mesai yapmayınca çalışmıyorsun sanıyorlar valla.

Senin de kayiplarin cokmus yena,Allah sabir versin. Hayat acisiyla tatlisiyla devam ediyor. Yeni neslin adetleri ogrenmesi guzel birsey,elden geldigince yapmaya,devam ettirmeye calisiyoruz bizde.

Davina burdan gitmeden önce ne iyi gidiyodun aslında mehtap, yazık oluyo, çöp oluyo emeklerimiz.. Bu cumadan tezi yok bildirime başla lütfen kendin için.. Ben de iyi şeyler yapmaya niyetliyim inşallah.. Bak kendine ayıracak zamanın da var artık, beraber tutalım boğazımızı, şu yaşımızı mutsuz geçiriyoruz kilo yüzünden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…