Hastaneden yeni döndük iyice kotu olmuşum moralim de bozuldu
Sanirim hava değişimi deniz seviyesi aniden dağ havası klima tekrar dağ havası yerden yere vurdu beniBekliyorum dort gozle,sensiz buralar boynu bükük oluyor. Gelde senlensin biraz
Gecmis olsun canim. Birden mi yuklendin acaba,yoksa hava degisimi mi etkiledi
Ben ben ben,ama hep gec kaliyorum kahveye, neyse yakalarim elbet bir gun
He gururumuzsun tabii. Herkes tembel tembel otururken sen o minnak kilonla spor yapiyorsun
Oylemei tuh ,et temali yemek de guzel olur tabii,bizimde 2. Gun gelecek etimiz. Belediye 1. Gun icin herkese yetisemiyor. Saglik olsun.Ya evet kavurmayı bende düşünüyordum ama 2.günü olacakmış bizim kurban olayı ..
O yüzden nasip değilmiş yapacak birsey yok ..
Yine et temalı yemek yapıcam ama sebze ekleyerek.
Siz neler yapıcaksiniz bayramda evdemisiniz?
Şiddetli üşütme branşlarım dolmuş kulaklarıma kadar üşütmüşümNeyin var peki ne dendi
Üzüldüm valla
Oylemei tuh ,et temali yemek de guzel olur tabii,bizimde 2. Gun gelecek etimiz. Belediye 1. Gun icin herkese yetisemiyor. Saglik olsun.
Bayramda evdeyim,bayramdan sonra belki 3-4 gunlugune yakin bir yere tatil kacamagi yapabiliriz arkadaslarla,tam netlesmedi..
1 eylulde de mesai basliyor zaten
Şiddetli üşütme branşlarım dolmuş kulaklarıma kadar üşütmüşüm
Yorucu ama eglencelidir yena. Eski bayramlar gibi. İstanbulda bayramlar biraz buruk gecer. Memleketten uzak olunca ,en yakinlarini kaybedinceHergafcim bizim bayramlar hep yoğun ve yorucu geçiyor. Eşimin ve benim aileler akrabalar burada olunca.
Bir de çalışıyor olmamıza rağmen bayramı tatil gibi yaşamadık hiç... kültürumüze geleneğimize sahip cikma adina hep dön dolas ziyaret et misafir agirla pert hale geliyoruz... hani bi şehir dışına bi otele gitmek yok.. adı üstün de bayram deyip bu düzeni devam ettiriyoruz. .
Yorucu ama eglencelidir yena. Eski bayramlar gibi. İstanbulda bayramlar biraz buruk gecer. Memleketten uzak olunca ,en yakinlarini kaybedinceboyle oluyor, o yuzden bayramlarda hep icimi bir huzun kaplar benim. Allah bundan geri koymasin,saglik versin buna da alismak zorundayiz
huzurunmeraklisi @OGULCUKLARIM kızlar nerdesiniz bi kaç haftadır bildiriminiz yok, bildirim bekliyoruz..
Anneciğine geçmiş olsun canım inan bu yaz herkeste bi sıkkıntı vardıı retrolar, retrolar mahveti ortalığı.... inşallah bundan sonra bir feraha çıkarız ne diyim iş durumları kötü ama ipin ucunu bir yerden tutmak gerekiyor. kendine biraz bakıp yatırım yapman iyi olucaktır. böylelikle kendine daha bir güvenin gelicek ve iş hayatınada yansıyacak eminim
Kilo durumunu merrak ettim sen haledersin ama bir başlangıç planın varmı ?
İyi geceler
hergaf ne güzel gitmiş artıların çok sevindim... Sen artık cidden bu işin aşırı bilincindesin sağlıksız beslendiğin de kaçamak yaptığın da üzülüyor canın sıkılıyor ve hemen yeniden dikkat etmeye başlıyorsun..
Şahanesin iyi ki varsın.
Davina kuzum çok geçmiş olsun annene... Demek yine işsizsin sana da iş dayanmıyor yahu :)
hakkında hayırlısı olsun... Bu senede girdinmi kpss ye.. İşsiz olduğun belli bomonti li resimlerin yok artık.
hadi listeye gir yine..kaç kilosun acaba.@DelyDoly gelsin birlikte iyi eküriydiniz ..
E eboe emeğine sağlık kuzum..
Maraba
Günaydın kızlarben fena şifayı kaptım kulaklarıma varana kadar ağrıyor heryerim
Birazdan uçakla ist a dönüyorum umarım uçakta birşey olmaz doktor cok tehlikeli dedi allahima sigindim gidiyorum bu halde calisacagim bi de 4 saat gercekten nefret ettim isimden.Hadi yaa fena usutmussun. .
Antibiyotik tedavisi uygularlar 2 günde toparlarsin canım. Bol ılık sıvı tüketmeye çalış ...
Doktor da onu dedi deniz seviyesinden birden zirve yaptım sonra geri indim resmen beni duvardan duvara vurdular ciğerlerim sokuluyor ben böyle hiç olmamistim.Dağcılıkla ugrasan bir tanıdığım var...
Geçen sohbet esnasında dedikleri geldi aklıma çakıl ...
Her tırmanıştan sonra çoğu arkadaşımız ben de dahil hasta oluyoruz demişti . Sen şu an rakım olarak baya uç yerdesin ondan sebep olmuş olabilir
Sağol bebeeem ben de yakında yanına mutsuz işsizlere katılacağım gibi bu şartlara dayanamayacagim. Mesailerden nefret ettim valla hatta bir ara insanları da sevmiyordum sankiTeşekkür ederim daha iyi maşallah artık hatta yalovadaydı bir kaç hafta denize bile girdi tatil yaptı :)
Kendime bakıma saçlardan başladım geçen gün dittim küt kestirdim spor yapmaya başladım 10 kat fazla terliyordum resmen dayanamadım artık. Saçlarımı çok seviyordum ben pişman oldum ama böylede güzel bence bilmiyorım kendimi sevmeye yer arıyorum galiba :) kilo durumum berbat yaburdan ayrılmadan önce 90 altına inmeye çalışıyordum 89 filan görmüştüm sanırım aama şimdi 120ye yakın inan o kadar kiloyu bir senede nasıl aldım anlamadım. Bizim işin mesaisi beni mahvetti yemege çıkamıyordum fast food - akşam 11-12de cıkıyorduk hep dominos siparişleri sonra sonuç bu. Bende yaptım biraz kendime. İzin günüm gibi şeylerde amaaaaan diyip tatlılara bogdum kendimi. Öyle bir raddedeyimki tanıyamıyorum kendimi. Başlangıç planım tamamen hayatımı değiştirmek yeme düzenimi alışkanlıga çevirmek bakalım neler olacak.
Şirket batırıyorum artık işsizlik hayat biçimim oldu :) kpssye girmedim ya benim kuzenimi aldılar içeriye fetö olaylarından. Biz görüşmüyorduk onlarla annemlerin kardeş kavgaları. Ama işte bu güvenlik soruşturmasında filan olumsuz etkiler diye bulaşmadım hiç heveslenmek istemedim.
Bomontilere elveda bir süre evde çay içiyorum işsizim :))
Yeşimcim tatile gitti sanırsam çok geziyor hatun bir dürteyim bakalım gelir belki o da.
Kilo 120ye yaklastı ablamçok mutsuzum bu durumdan ilk kez bu kadar cıkmazda hissediyorum kendimi.
Vay benim canım gardaşım diye sarılasım geldi be :)))) napıooon kııızzzzzzz
Geçmiş olsun bebeeeem dikkat et kendine
Öyle oluyor çok çalışınca. Kendine zaman ayıramıyorsun özel bir yaşantın olmuyor. Ben eve gelir gelmez yatıyordum sonra sabah yine iş. Bana bir şey sormaya demeye çekiniyorlardı çemkiriyordum her şeye. İş gerekli malesef para kazanmak lazım ama çalışanını düşünen çok az yer var. Mesai yapmayınca çalışmıyorsun sanıyorlar valla.Sağol bebeeem ben de yakında yanına mutsuz işsizlere katılacağım gibi bu şartlara dayanamayacagim. Mesailerden nefret ettim valla hatta bir ara insanları da sevmiyordum sanki
Senin de kayiplarin cokmus yena,Allah sabir versin. Hayat acisiyla tatlisiyla devam ediyor. Yeni neslin adetleri ogrenmesi guzel birsey,elden geldigince yapmaya,devam ettirmeye calisiyoruz bizde.Burukluk bende de var kuzum sorma
Bir çok yanım hep eksik
Çok erken yaşta annemi babamı 3 yıl önce abimi kaybettim ...
Fakat hayat devam ediyor çocuklarım var diyorum onlar yaşasın öğrensin bilsin ..
Iste eyle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?