Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ıyi geceler hanımlar..

Öpüyorum sizi..

Umarım bu gece uyurken hepimiz birer kilo zayıflarız..:))

tursari canım,seni gördüm nasılsın..?

tam hatırlamıyorum ama hadisi şerif miydi yoksa başka velinin sözümüydü yanlış olmasın diyorki
Ağzınızdan çıkanlara dikkat edin hersözünüz Allaha dua olarak ulaşır
diyor o yüzden ağzımdan çıkanlara dikkat ediyorum ama içimden geçenlere dikkat edemiyorum malesef dua tek silahım başkada yapabileceğim bişey yok Rabbime dua ediyorum bişey çıkmasın diye ama şimdi daha rahatım çünkü netten okudum radyolokların bir görevide hastayı inceleyip cerrahlarla yapılacak işlemler hakkında karar vermekmiş belkide oda incelicek ve ameliyat olup olmamasına karar verecekler büyük ihtimalle şimdi daha ahatım ama Allah razı olsun yanlız bırakmadınız beni sağolun duanızdan eksik etmeyin opuyorumnanaktan

yağ bezesi değilmiş işte o olsaydı bu kadar üzülmezsdim problem değil çünkü ama şimdi içim daha rahat kime söylesem aynı şşeyi söylüyor benim içim rahat diyor bide yukarıdada yazdım iki doktor oturup karara bağlıcakalr işi bencede inşallah ameliyatta olmaz benim oğluşum bu küçücük haliyle senin oğluşunda düzelecek merak etme Allahın izniyle zaten doktorları bişey kalmamış dememişmiydi aklına bile getirme bence sağolasın yenoşum dua et bize bolbol:Saruboceq:

evet ablacım bende öyle düşündüm sonradan çünkü göz çukuruna zarar verebilir diye konuşmuştu doktor gelişmekte bir çocuk olduğu için bencede ona karar verecekler napılması gerektiğine o yüzdendir bide kötü bişey olsaydı Allah korusun yinede yada buna karar verseydi çocuğuda bidaha çağırmazdı dimi evet dediğin gibidir mutlaka oda incelicek ve bizim doktorla kararlaştıracaklardır şimdi daha rahatım ama sabahtan beri düşün düşün kafam kazan oldu ama şimdi daha rahatım bide sizlerinde yazılarını okuyunca kafama iyice yattı sağolasın aplammmm
cin ki ne cin şimdikiler sırnaşık şeyhele benim oğlum hemen seziyor ortamı nasıl olduğunu ben bile anlamıyorum geçenlerde teyzesi bir ortamda aniden kızmış ve ağlamak üzereymiş sinirden hemen sanki ona bişey söylemiş gibi teyzesine dikdik bakmaya başlamış gitmiş öpmüş koskoca kızı sakinleştirmiş hemen ortadaki havayı seziyor biraz ses yükselse evde hemen koşup oda katılıyor bizde susuyoruz kaydirigubbakcemile3 oyüzden bugün onunla dışarı çıktık kafam dağılsın diye gezdik dolaştık ona abıkkı (ayakkabı)aldık bi görsen herkese selam veriyor aldıklarını gösteriyor her dükkana girip sohbet ediyor beyzus aplam bilir onunla buluştuğumuzdada ogün oturduğumuz cafedeki her masayı tektek gezmişti kaydirigubbakcemile3 çok kalp hırsızıdır benim oğlum cana yakındırda öyle olmasada benim evladım işte Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah ne olursa olsun benim o benim oğlum işte yüreğim ağlamasına bile dayanamıyor :1no2: Allah sıkıntı çektiklerini göstermesin inşallah ömür boyu nerd varsa acil şifalar versin bütün hastalarada:Saruboceq:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İyi geceler hanımlar..

Öpüyorum sizi..

Umarım bu gece uyurken hepimiz birer kilo zayıflarız..:))

tursari canım,seni gördüm nasılsın..?

daha iyiyim canım içim rahat daha sağol ben kaçıyorum yarın görüşürüz inşallahh öptümm hepinizi opuyorumnanaktan

ay panik değilde noluyo falan oldum diyolar ya çok komikti ya ama kendi etmiş anası diyo türkçe yerinden 2 günde bir cüz bitiriyor dedi evi pis giydikleri pis okuduklarına kendini kaptırdı gidiyor dedi anasıda 8 aydır bölemiş evden dışarı çıkarmıyomuş anası

allah acil şifalar versiin çok geçmiş olsun

pregant atlamışım cnm özür dlerim eyvahedigeldismile

tursarim çok çok geçmiş olsun cnmmm
ewlat zorr vallaa
benim kızda durmadan ya karnı agrıyo yaşı
önceden
ders çalışamamk için yada uyanmamamk için bahanesi sanıyodum
ama geçen gece başım agrıyo diye uyudan kalktı
pazartesi bende götürcem doktora

allat halleyi görüyorum slmmm ( eminemden örnek )

COLOR="DarkGreen"]Günaydınnn mirmirmirmir mirmirmirmir accuk uykuluyum ama iyiyim şükür...

citol 91.4 yaz beni ve yanına not düş listenn en adisi diye benneyaptımki

Bugün ya da yarın kelogsa başlim diyorum 2 hafta 2 öğün hem severek yerim hemde yürüyüşle faydası olur inşallah...

Oğlumu servisten aldım ben götürmeye başladım onu bırakınca 1 saate tamamlıyorum yürüyüşümü...yemekleride düzenlemeye çalışıyorum ama gelen giden çok oldu bu ara her misafirde çay yanında hamurlu şeyler var bi süre önemli olmadıkça kimseye gitmeyi düşünmüyorum yeter canım aaa :))[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE]

canım diyete başladığımda bende kelogslardan aldım muslılerden sütle beğenmedim yoğurtla yedim ama okadar şekerliki sonra düşündüm ,bu kadar tatlandırıcı olan bir şeyden ne kadar kilo verebilirdimki evet kilo veriyordum ama çok azdı.
sonra ender saraçın yazılarını takip ederken muslı tarifiyle karşılaştım hatta buradada paylaştım:::) şimdi onu kullanıyorum yoğurtla çokta memnunum içinde ne olduğunu biliyorum doğal en azından kilo vermemde daha iyi durumda tavsiye ederim

citol avatardaki senmisin..??

:roflol: :1hug:

yok bebeğum o benim resmim citol nerden buldun resmimi beni deşifre etme kızguclubacismile

ben ilk ağır kaçamağımda kilo almadım, ama vermedim de. fakat taviz tavizi doğurduğu için bu kaçamak 2ay kadar sürdü ve ben 3 kiloyu gerialmıştım.

inş bende geri almam eyvahedigeldismile

allahım şifa versin kadına ama sen dikkat et sağlığı yerinde değil belliki ne zaman ne yapacağını bilemezsin evde tekken alma içeri:umursamaz:

slm tatlım geçmişi okuyordum dün dışardaydımdaa.s.

hepinize günaydınlarrrrra.s. tursari geçmiş olsun tatlım inş
sorun yoktur

bu arada kendim hazırladığım muslı tarifi işinize yarayabilir tekrar veriyorum yoğurtla yemenizi tavsiye ederim.tarifte ayriyetten uygulanması gereken diyet diyor ben uygulamıyorum

Müsli’yi hazırlamak için gereken malzeme listesi

— 2 fincan yulaf tanesi,
— 2 fincan kırılmış fındık,
— 1 fincan buğday,
— 1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm,
— 1 fincan ayçiçeği tohumu,
— 1 fincan ayçiçeği tohumu,
— 1 fincan badem,
— 1 fincan ince kıyılmış kuru kayısı.

Müsli tarifi: Müsli nasıl yapılır?

Malzemeleri bir kaba koyup blender yardımıyla karıştırıyoruz. Daha sonra 12 porsiyon çıkacak şekilde karışımı bölüyoruz ve her porsiyon için bir bardak diyet soğuk süt ekleyip yiyoruz. Dilerseniz arzuya göre ufak bir muz parçası da koyabilirsiniz.

Müsli diyeti programı: Her gün uyulacak diyet listesi

Kahvaltı için:
Bir porsiyon müsli ve dilimlenmiş yarım muz.

11:00 için:
Bir elma.

Öğle için:
Bir porsiyon müsli ve dilimlenmiş yarım muz.

Öğleden sonra:
Kuru üzüm.

Ana öğün:
Temel gıdalar ve bolca meyve.

Yatmadan önce:
Portakal, elma, kayısı, 2 kurutulmuş erik veya bir mango.

Müsli diyeti gün gün ana öğünler listesi

Pazartesi: Bir parça tavuk kanat ya da göğüs ızgara, yeşil salata ve bir meyve.

Salı: ıki yumurtalı omlet, domates ve rendelenmiş havuç karışımı.

Çarşamba: Bir çay fincanı kadar tutan spagetti ve bir meyve.

Perşembe: ınce dilimler şeklinde tavuk göğsü yanında havuç haşlaması veya brokolide yiyebilirsiniz. Ayrıca bir meyve tüketme hakkınızda vardır.

Cuma: Çok pişmiş yumurta, ton balıklı yeşil salata ve bir tane meyve.

Cumartesi: Ufak bir parça hindi göğsü, mısırlı yeşil salata ve bir adet meyve.

Pazar: Rosto şeklinde 3 biftek ve havuçlu brokoli salatası ayrıca yanında 2 haşlanmış patates ve bir meyve.

günaydın kızlar. hava mükemmel burda. kahvaltı yapıyorum. bir yandan neskafemi yudumluyorum. içii açtı bu hava ohhhhhhh. misgibi gezme havası.

mrb arkadaşlar bendedoğum maduruyum kızım 1.5 ay sonra yaşna gircek ama hepsi duruyo kilomın 93 kadar düştüm yine aldım 99 şuan off utanıyom kendimden artık ben bu yaz ne yapcam bilmem bide kızım fena düzensz yiyom

hoşgeldin canım inşallah bizimle beraber verirsin kilolarını a.s.

ben de sınavdan geldimm herkese günaydınlar opuyorumnanaktan

selam beyzacım s.d.34 candy

nasılsınız

s.a canım hosgeldın.utanma lutfenbızı bu hale getıren kocalarımız utansın..kaydirigubbakcemile3

saka bıryana canım napalım dogum sonrası hepımızın karsılastıgı durum bu.

daha cok gecssın ve verırsın merak etme.takıl bıze.....a.s.

günaydın canım.. a.s.

güne güzel bi kahvaltı ile başladık Allah sonumuzu hayır etsin bakalım.. boshayallersmile

Bonus'çum seni bu saatde ilk defa görüyorum..:))

Kızımın duyguları nasıl,kıyamam yazık diimi..Tamam o zaman kalsın sayfanda..:))
Tekrar teşekkürler canım..

Seni duygu insanı..

Eşim sürekli pc de olduğu için sanırım :)) haftasonuda giremiyorum bugün sınavda görevli olduğu için yok bende bi girdim işte :jeyyar:

Senin gibi bir annesi olduğu için şanslı bence..:)

Sen yettim diyene kadar ben çoktan koltuğa yayılmış Volkana konuk olana Mustafa Ceceliyi diyniyodum....Adam çok kibar çok kendi halinde ya Volkana ayak uyduramadı -tatlicadiarzu-

Ne güldüm ya elinden tutup oturtuyo çocuğu -tatlicadiarzu-

Candy nur da seçilde sınava girdiler inşallah yarında iyi geçer hepiniz için yüzünüzün akıyla çıkarsınız...

Günaydın Canım..........

Herkese günaydın....Umarım her şehirde hava İstanbul gibi güzeldir.

Ben çalışıyorum maalesef.Saat 133.00 e kadar.Kış mesaisi.Yazın bitiyor Allahtan...

Hiç hasta da yok boş boş oturuyoruz....

Bu arada dün yine dengemi kuramadım yemeklerde...bugün tamamdır inşallah...

1 dilim ekmek
Çok az beyaz peynir
4 dilim ince ve ufak salam
Domates salatalık

Şimdi yeşil çay yapıyorum...naneli limonlu tavsiye ederim termosa yada demliğe ( termos tercih ediyorum)

yeşil çayla beraber 4-5 yaprak taze nane ve limon koyuyorum.

Seçil olsaydı salam yime derdi :) yemiycem söz :1rolleyes:
Çizelgemi siliyorum tekrar 90 altına indiğimde yapıcam inşallah ...

BEYZUS ablammm bu ay geçsinde sen yine gel buraya seçilin yanına bende gelirim belki opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…