tam hatırlamıyorum ama hadisi şerif miydi yoksa başka velinin sözümüydü yanlış olmasın diyorkitursarı bılıyormusun canım bazen kaderı insanlar dıllerıyle degıstırırmıs.
onun ıcın herzaman olumlu dusunmek ıyıdır kalbını serın tut..
bak mesela bız konusurken cocugum oraya çıkma dusersın derız...bu dua mahıyetınde olabılıyormus..
(bırde cocuga ben sana demedımmı bak dustun derız)
yanı cocugum oraya cıktın ama dusmeyesın..dememız gereklıymıs..
bende bu konuyu duydugumda cok sasırmıstım...
aaayyyyy kızlar nolur kusura bakmayın.kendımı nıhat hatıpoglu hıssettım...
ama bıldıgım bırsey denk geldıgınde paylasıyorum..
sızı sevıyorum...
yağ bezesi değilmiş işte o olsaydı bu kadar üzülmezsdim problem değil çünkü ama şimdi içim daha rahat kime söylesem aynı şşeyi söylüyor benim içim rahat diyor bide yukarıdada yazdım iki doktor oturup karara bağlıcakalr işi bencede inşallah ameliyatta olmaz benim oğluşum bu küçücük haliyle senin oğluşunda düzelecek merak etme Allahın izniyle zaten doktorları bişey kalmamış dememişmiydi aklına bile getirme bence sağolasın yenoşum dua et bize bolbol:Saruboceq:
Bende salataları az yağlı yiyorum..
Canım ne olur yüreğini ferah tut...seni çok iyi anlıyorum,ne kadar teselli etsekte fayda etmeyecektir..bende aynı durumları yaşadım biliyorsun..Halada bitmedi..
Şu var iyice emin olmak istemişlerdir..Çünkü görevleri o..hiç bir soru işareti olmaması için her türlü tetkik yapılıyor..
Benim için çok rahat,Allahın izniyle önemsiz bişeydir..Benim sol göğsümde vardı yağ bezesi 10 yıl önce alınmıştı..
Lütfen bizi habersiz bırakma..
Selam bursa,ben tam yazıyodum,komşum geldi kapatmak zorunda kaldım...
evet ablacım bende öyle düşündüm sonradan çünkü göz çukuruna zarar verebilir diye konuşmuştu doktor gelişmekte bir çocuk olduğu için bencede ona karar verecekler napılması gerektiğine o yüzdendir bide kötü bişey olsaydı Allah korusun yinede yada buna karar verseydi çocuğuda bidaha çağırmazdı dimi evet dediğin gibidir mutlaka oda incelicek ve bizim doktorla kararlaştıracaklardır şimdi daha rahatım ama sabahtan beri düşün düşün kafam kazan oldu ama şimdi daha rahatım bide sizlerinde yazılarını okuyunca kafama iyice yattı sağolasın aplammmmTelaş etme desemde bir işe yaramayacak biliyorum.Sen annesin ve şu durumda seni hiç bir şey teselli edemez ;ama radyolog sadece filimle karar vermek istememiş ve bezeyi görmek istemiştir mutlaka.Sadece filme bakarak konuşsa zaten sen tatmin olmazsın,Dr da olmaz bu yüzden çocuğu görüp en azından bezeye dokunmak istemiştir.Muayene etmeden karar vermek olmaz.Rabbim büyük inşallah bir şey yok.İçini ferah tut,Hayır dile hayır olsun.Benim içime hiç kötü bir şey doğmadı.Merak etme tez vakitte iyi haber alacaksın.Öpüyorum canım.
cin ki ne cin şimdikiler sırnaşık şeyhele benim oğlum hemen seziyor ortamı nasıl olduğunu ben bile anlamıyorum geçenlerde teyzesi bir ortamda aniden kızmış ve ağlamak üzereymiş sinirden hemen sanki ona bişey söylemiş gibi teyzesine dikdik bakmaya başlamış gitmiş öpmüş koskoca kızı sakinleştirmiş hemen ortadaki havayı seziyor biraz ses yükselse evde hemen koşup oda katılıyor bizde susuyoruz kaydirigubbakcemile3 oyüzden bugün onunla dışarı çıktık kafam dağılsın diye gezdik dolaştık ona abıkkı (ayakkabı)aldık bi görsen herkese selam veriyor aldıklarını gösteriyor her dükkana girip sohbet ediyor beyzus aplam bilir onunla buluştuğumuzdada ogün oturduğumuz cafedeki her masayı tektek gezmişti kaydirigubbakcemile3 çok kalp hırsızıdır benim oğlum cana yakındırda öyle olmasada benim evladım işte Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah ne olursa olsun benim o benim oğlum işte yüreğim ağlamasına bile dayanamıyor :1no2: Allah sıkıntı çektiklerini göstermesin inşallah ömür boyu nerd varsa acil şifalar versin bütün hastalarada:Saruboceq:bol bol su içmeyi dene birde tahlil yaptırsan iyi olur tabi. dr.un birinden duydum yüksek kilolulara 2 litre su yetmez 3-4 litre içmeliler dedi
geçmiş olsun canım içini ferah tut oğluna yansıtma unutma yeni nesil çok akıllı yüzünün bir mimğinde herşeyi anlıyorlar. şimdiki doktorlar filme bakacak raporuna bakacak birde elleyecekki anlayacak. umarım hiç birşey çıkmaz oğluna dua ediyorum canım
evet bende bir ara 98 kilo iken diyetisyene gitmiştim günde 12 dilim ekmek vermişti 4 köfte 3 kibrit kutusu peynir
3 subardağı yoğurt vermişti
iyigeceler canım sen nasılsın geçmişi okurken ancak gördüm
Okumazmıyım :) silme lütfen kalsın orda...
Olaya değilde senin paniğine güldüm :))) Ne diyim yorumsuz...
Hepinize iyi akşamlar iyi geceler aşklarımm :)) Cuma akşamları bu volkan beni aşklarım moduna sokuyo...
YENA cığım bişey ekliycem ve gidicem izlemeye arada pc açık olursa bakarsın fikrin yorumun eleştirin benim için önemli...hepinizin tabi...
Aslında şiir topiğine uygun değil sanırım ama başka topic istemiyorum orayı seviyorum...
İyi geceler tekrardan a.s. tursari öptüm senide
İyi geceler hanımlar..
Öpüyorum sizi..
Umarım bu gece uyurken hepimiz birer kilo zayıflarız..:))
tursari canım,seni gördüm nasılsın..?
Okurken daha fazla görünüyor gibi..
Senin bebe kaç aylık..?
tam hatırlamıyorum ama hadisi şerif miydi yoksa başka velinin sözümüydü yanlış olmasın diyorki
Ağzınızdan çıkanlara dikkat edin hersözünüz Allaha dua olarak ulaşır
diyor o yüzden ağzımdan çıkanlara dikkat ediyorum ama içimden geçenlere dikkat edemiyorum malesef dua tek silahım başkada yapabileceğim bişey yok Rabbime dua ediyorum bişey çıkmasın diye ama şimdi daha rahatım çünkü netten okudum radyolokların bir görevide hastayı inceleyip cerrahlarla yapılacak işlemler hakkında karar vermekmiş belkide oda incelicek ve ameliyat olup olmamasına karar verecekler büyük ihtimalle şimdi daha ahatım ama Allah razı olsun yanlız bırakmadınız beni sağolun duanızdan eksik etmeyin opuyorumnanaktan
yağ bezesi değilmiş işte o olsaydı bu kadar üzülmezsdim problem değil çünkü ama şimdi içim daha rahat kime söylesem aynı şşeyi söylüyor benim içim rahat diyor bide yukarıdada yazdım iki doktor oturup karara bağlıcakalr işi bencede inşallah ameliyatta olmaz benim oğluşum bu küçücük haliyle senin oğluşunda düzelecek merak etme Allahın izniyle zaten doktorları bişey kalmamış dememişmiydi aklına bile getirme bence sağolasın yenoşum dua et bize bolbol:Saruboceq:
evet ablacım bende öyle düşündüm sonradan çünkü göz çukuruna zarar verebilir diye konuşmuştu doktor gelişmekte bir çocuk olduğu için bencede ona karar verecekler napılması gerektiğine o yüzdendir bide kötü bişey olsaydı Allah korusun yinede yada buna karar verseydi çocuğuda bidaha çağırmazdı dimi evet dediğin gibidir mutlaka oda incelicek ve bizim doktorla kararlaştıracaklardır şimdi daha rahatım ama sabahtan beri düşün düşün kafam kazan oldu ama şimdi daha rahatım bide sizlerinde yazılarını okuyunca kafama iyice yattı sağolasın aplammmm
cin ki ne cin şimdikiler sırnaşık şeyhele benim oğlum hemen seziyor ortamı nasıl olduğunu ben bile anlamıyorum geçenlerde teyzesi bir ortamda aniden kızmış ve ağlamak üzereymiş sinirden hemen sanki ona bişey söylemiş gibi teyzesine dikdik bakmaya başlamış gitmiş öpmüş koskoca kızı sakinleştirmiş hemen ortadaki havayı seziyor biraz ses yükselse evde hemen koşup oda katılıyor bizde susuyoruz kaydirigubbakcemile3 oyüzden bugün onunla dışarı çıktık kafam dağılsın diye gezdik dolaştık ona abıkkı (ayakkabı)aldık bi görsen herkese selam veriyor aldıklarını gösteriyor her dükkana girip sohbet ediyor beyzus aplam bilir onunla buluştuğumuzdada ogün oturduğumuz cafedeki her masayı tektek gezmişti kaydirigubbakcemile3 çok kalp hırsızıdır benim oğlum cana yakındırda öyle olmasada benim evladım işte Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah ne olursa olsun benim o benim oğlum işte yüreğim ağlamasına bile dayanamıyor :1no2: Allah sıkıntı çektiklerini göstermesin inşallah ömür boyu nerd varsa acil şifalar versin bütün hastalarada:Saruboceq:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
citol avatardaki senmisin..??
:roflol: :1hug:
ben ilk ağır kaçamağımda kilo almadım, ama vermedim de. fakat taviz tavizi doğurduğu için bu kaçamak 2ay kadar sürdü ve ben 3 kiloyu gerialmıştım.
ay kızlar sinirlerim çok bozuldu ya bir komşu geldi ay delirmiş ya kadın bana ben senin kocanım bilmemne diyo ay töbe töbe dedim kardeşim telefonu çaldırdı sonra babam geliyor dedi de gitti ayy ödüm koptu kadından ya yediklerine dikkat et sakat çocuk doğuruyorsun dedi bana sen hamilesin dedi aya manyamış offf sirke aldım şimdi sirkelicem heryeri bir boy abdesti alıp okuyayım korktum kadından resmeneyvahedigeldismile
pregant atlamışım cnm özür dlerim eyvahedigeldismile
tursarim çok çok geçmiş olsun cnmmm
ewlat zorr vallaa
benim kızda durmadan ya karnı agrıyo yaşı
önceden
ders çalışamamk için yada uyanmamamk için bahanesi sanıyodum
ama geçen gece başım agrıyo diye uyudan kalktı
pazartesi bende götürcem doktora
allat halleyi görüyorum slmmm ( eminemden örnek)
mrb arkadaşlar bendedoğum maduruyum kızım 1.5 ay sonra yaşna gircek ama hepsi duruyo kilomın 93 kadar düştüm yine aldım 99 şuan off utanıyom kendimden artık ben bu yaz ne yapcam bilmem bide kızım fena düzensz yiyom
selam beyzacım s.d.34 candy
nasılsınız
s.a canım hosgeldın.utanma lutfenbızı bu hale getıren kocalarımız utansın..kaydirigubbakcemile3
saka bıryana canım napalım dogum sonrası hepımızın karsılastıgı durum bu.
daha cok gecssın ve verırsın merak etme.takıl bıze.....a.s.
Bonus'çum seni bu saatde ilk defa görüyorum..:))
Kızımın duyguları nasıl,kıyamam yazık diimi..Tamam o zaman kalsın sayfanda..:))
Tekrar teşekkürler canım..
Seni duygu insanı..
selam beyzacım s.d.34 candy
nasılsınız
s.a canım hosgeldın.utanma lutfenbızı bu hale getıren kocalarımız utansın..kaydirigubbakcemile3
saka bıryana canım napalım dogum sonrası hepımızın karsılastıgı durum bu.
daha cok gecssın ve verırsın merak etme.takıl bıze.....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?