Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

En çok emeklerime üzüldüm bende uzun bir süre tartılmamıstım o kadar boşlamıştımki kendimi. Kilo aldıgımı biliyordum ama 30 kilo birden aldıgımı düşünmemiştim tartıya çıktıgımda büyük bir şok yaşadım yanlış bu herhalde filan diyordum. Sonra Fotoğraflarıma baktım ne kadar büyük göründüğümü farkettim. Kendime emeklerime nasıl yazık ettim gördüm çok üzüldüm ama zamanı geri alamıyoruz malesef. İnşallah bundan sonrası iyi olur diyorum.

Davina hos geldin,anladigim kadariyla buranin eski müdavimlerindensin. Anlattiklarina gore çok da guzel kilo vermissin. İnan yine yapabilirsin,simdiki kilolarini yine verebilirsin. Senin motivasyonun bizi de olumlu etkiler,sayende bizler de veririz

İyi geceler hanımlar nasılsınız

bugün evde temizlikle geçti günüm işlerde bitmedi tabiki, devamını getirebilirim belki yada bayağı toparladım yetermi desem :)

Cumadan beri beslenmem kötü gidiyor bu akşamda pirinç pilavı yedim çok uzun zamandır yapmamıştım da bayağı yedim mağlesef

Eki Görüntüle 2181104

Bu tarif pek leziz geldi bana deneyecegim bir ara sizde bakın istedim :)
Güzel tarifmiş denemek lazım mücberin pişirme şekli değişik versiyonuna benziyor. Ben geçen gün yulaf unu karışımıyla mücver yaptım bizim evde çocuklar seviyor sebze köftesi diyorlar yapışmaz tavada az yağlı önü arkalı pişiriyorum pankek misali

Geçmiş olsun canım keşke bir rapor alma olayı olsaydı iş yeri için, kendine dikkat ette çabuk toparla inşallah.
Raporum var hatta doktor uçağa binmesi bile yasakladı ama mecbur geldim. Şimdi kulağım çok kötü hiç duymuyorum ve yarın 4 saat çalıştıktan sonra geri döneceğim nasıl olacak bilmiyorum moralim sifir

Ben de çok üzüldüm mehtapcim lütfen yeniden başla seni ilk defa bu kadar yüksek kiloda görüyorum ...
Sıkı diyet yapmasan bile kontrollu olman büyük bir adım olacak ..
Evdesin nasılsa her gün yürü anlaştıkmı..

Ben de deneyeceğim .. güzel olur gibi geliyor

4 saat icinmi gittin istanbula?
Raporun var madem neden fakslamadin şubene. ..
Hiç gerek yokmuş çakılcım bu fedakarlığa

Hoşbulduk teşekkür ederim Mehtap ben İstanbuldan, 29 yaşında müzmin bekar daimi işsiz Mehtap :) tanıtayım kendimi arada.
İnşallah verebilirim düzelir her şey inan çok istiyorum

HAFTALIK SONUÇLAR

Haftanın 1.si.....................74FRIDA....................-1,4 kg

Haftanın 2.si...................Amethyst_1..................-0,9 kg

Haftanın 3.sü......................YENA.........................-0,1 kg

Ellerine saglık canim

Kilo veren herkesi kutluyorum kızlar

Bende zirvemi yaşıyorum galiba nasıl böyle arttı anlamadım ama hareketsizlik ve dengesiz beslenmenin sonu bu. Anlaştık ablam spora başladım benim eliptik bisiklet duruyor evde ona binmeye başladım yavaş yavaş süreyi çıkarıyorum birde leslie ablacıgıma başlayacağım inşallah düzelecek

Topraaaaam,buruk ve eksik yanına sımsıkı sarılır öperim senii

Dikkat etmeyi bıraktığın an geliyor hain kilolar hepimiz aynı durumdayız ,neredeyse bir yıldır görünmüyordun yeni bir başlangıç yapmanın zamanı gelmiş Karatay diyetini tavsiye ederim hem toksun hem kilo veriyorsun daha ne olsun

O zaten olicik sonrada gündemi takip ederiz şu şekil

Kültür magazin yapıcaz yani :)
Oke

İyi geceler herkese

Iyi geceler topraam
Hoşbulduk teşekkür ederim Mehtap ben İstanbuldan, 29 yaşında müzmin bekar daimi işsiz Mehtap :) tanıtayım kendimi arada.
İnşallah verebilirim düzelir her şey inan çok istiyorum

İşsiz Mehtap
29 haa seni tanıdığım da 21 falandın

Harika
Düzelecek tabii .. isteyince ne güzel ilerliyorsun biliyoruz ...

Davinam,hoşgeldin kuzuuum özlettin kendini
Olani degiştiremiyoruz maalesef,aldigin kılolarin seni demoralize etmesine izin verme önüne bak lütfen,daha önce başardin tekrar başarabilirsin
İş konusu gönlünce şekillenir umarim..

Birazdan uçakla ist a dönüyorum umarım uçakta birşey olmaz doktor cok tehlikeli dedi allahima sigindim gidiyorum bu halde calisacagim bi de 4 saat gercekten nefret ettim isimden.

Çok geçmiş olsun çakil,hiçbir şey saglıgından önemli degil keşke bu kadar fedakarlik yapmasaydin canım yaa
Hiçbir sıkıntı olmadan atlatirsin inş,Allah şifa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…