En çok emeklerime üzüldüm bende uzun bir süre tartılmamıstım o kadar boşlamıştımki kendimi. Kilo aldıgımı biliyordum ama 30 kilo birden aldıgımı düşünmemiştim tartıya çıktıgımda büyük bir şok yaşadım yanlış bu herhalde filan diyordum. Sonra Fotoğraflarıma baktım ne kadar büyük göründüğümü farkettim. Kendime emeklerime nasıl yazık ettim gördüm çok üzüldüm ama zamanı geri alamıyoruz malesef. İnşallah bundan sonrası iyi olur diyorum.Davina burdan gitmeden önce ne iyi gidiyodun aslında mehtap, yazık oluyo, çöp oluyo emeklerimiz.. Bu cumadan tezi yok bildirime başla lütfen kendin için.. Ben de iyi şeyler yapmaya niyetliyim inşallah.. Bak kendine ayıracak zamanın da var artık, beraber tutalım boğazımızı, şu yaşımızı mutsuz geçiriyoruz kilo yüzünden..
Davina hos geldin,anladigim kadariyla buranin eski müdavimlerindensin. Anlattiklarina gore çok da guzel kilo vermissin. İnan yine yapabilirsin,simdiki kilolarini yine verebilirsin. Senin motivasyonun bizi de olumlu etkiler,sayende bizler de veririzEn çok emeklerime üzüldüm bende uzun bir süre tartılmamıstım o kadar boşlamıştımki kendimi. Kilo aldıgımı biliyordum ama 30 kilo birden aldıgımı düşünmemiştim tartıya çıktıgımda büyük bir şok yaşadım yanlış bu herhalde filan diyordum. Sonra Fotoğraflarıma baktım ne kadar büyük göründüğümü farkettim. Kendime emeklerime nasıl yazık ettim gördüm çok üzüldüm ama zamanı geri alamıyoruz malesef. İnşallah bundan sonrası iyi olur diyorum.
Geçmiş olsun canım keşke bir rapor alma olayı olsaydı iş yeri için, kendine dikkat ette çabuk toparla inşallah.Sanirim hava değişimi deniz seviyesi aniden dağ havası klima tekrar dağ havası yerden yere vurdu beni
Güzel tarifmiş denemek lazım mücberin pişirme şekli değişik versiyonuna benziyor. Ben geçen gün yulaf unu karışımıyla mücver yaptım bizim evde çocuklar seviyor sebze köftesi diyorlar yapışmaz tavada az yağlı önü arkalı pişiriyorum pankek misali
Raporum var hatta doktor uçağa binmesi bile yasakladı ama mecbur geldim. Şimdi kulağım çok kötü hiç duymuyorum ve yarın 4 saat çalıştıktan sonra geri döneceğim nasıl olacak bilmiyorum moralim sifirGeçmiş olsun canım keşke bir rapor alma olayı olsaydı iş yeri için, kendine dikkat ette çabuk toparla inşallah.
En çok emeklerime üzüldüm bende uzun bir süre tartılmamıstım o kadar boşlamıştımki kendimi. Kilo aldıgımı biliyordum ama 30 kilo birden aldıgımı düşünmemiştim tartıya çıktıgımda büyük bir şok yaşadım yanlış bu herhalde filan diyordum. Sonra Fotoğraflarıma baktım ne kadar büyük göründüğümü farkettim. Kendime emeklerime nasıl yazık ettim gördüm çok üzüldüm ama zamanı geri alamıyoruz malesef. İnşallah bundan sonrası iyi olur diyorum.
Güzel tarifmiş denemek lazım mücberin pişirme şekli değişik versiyonuna benziyor. Ben geçen gün yulaf unu karışımıyla mücver yaptım bizim evde çocuklar seviyor sebze köftesi diyorlar yapışmaz tavada az yağlı önü arkalı pişiriyorum pankek misali
Raporum var hatta doktor uçağa binmesi bile yasakladı ama mecbur geldim. Şimdi kulağım çok kötü hiç duymuyorum ve yarın 4 saat çalıştıktan sonra geri döneceğim nasıl olacak bilmiyorum moralim sifir
O zaten olicik sonrada gündemi takip ederizNe gazetesi sohbet ederik
Hoşbulduk teşekkür ederim Mehtap ben İstanbuldan, 29 yaşında müzmin bekar daimi işsiz Mehtap :) tanıtayım kendimi arada.Davina hos geldin,anladigim kadariyla buranin eski müdavimlerindensin. Anlattiklarina gore çok da guzel kilo vermissin. İnan yine yapabilirsin,simdiki kilolarini yine verebilirsin. Senin motivasyonun bizi de olumlu etkiler,sayende bizler de veririz
HAFTALIK SONUÇLAR
Haftanın 1.si.....................74FRIDA....................-1,4 kg
Haftanın 2.si...................Amethyst_1..................-0,9 kg
Haftanın 3.sü......................YENA.........................-0,1 kg
Bende zirvemi yaşıyorum galiba nasıl böyle arttı anlamadım ama hareketsizlik ve dengesiz beslenmenin sonu bu. Anlaştık ablam spora başladım benim eliptik bisiklet duruyor evde ona binmeye başladım yavaş yavaş süreyi çıkarıyorum birde leslie ablacıgıma başlayacağım inşallah düzelecekBen de çok üzüldüm mehtapcim lütfen yeniden başla seni ilk defa bu kadar yüksek kiloda görüyorum ...
Sıkı diyet yapmasan bile kontrollu olman büyük bir adım olacak ..
Evdesin nasılsa her gün yürü anlaştıkmı..
Ben de deneyeceğim .. güzel olur gibi geliyor
4 saat icinmi gittin istanbula?
Raporun var madem neden fakslamadin şubene. ..
Hiç gerek yokmuş çakılcım bu fedakarlığa
Burukluk bende de var kuzum sorma
Bir çok yanım hep eksik
Çok erken yaşta annemi babamı 3 yıl önce abimi kaybettim ...
Fakat hayat devam ediyor çocuklarım var diyorum onlar yaşasın öğrensin bilsin ..
Iste eyle ...
Dikkat etmeyi bıraktığın an geliyor hain kilolar hepimiz aynı durumdayız ,neredeyse bir yıldır görünmüyordun yeni bir başlangıç yapmanın zamanı gelmiş Karatay diyetini tavsiye ederim hem toksun hem kilo veriyorsun daha ne olsunBende zirvemi yaşıyorum galiba nasıl böyle arttı anlamadım ama hareketsizlik ve dengesiz beslenmenin sonu bu. Anlaştık ablam spora başladım benim eliptik bisiklet duruyor evde ona binmeye başladım yavaş yavaş süreyi çıkarıyorum birde leslie ablacıgıma başlayacağım inşallah düzelecek
O zaten olicik sonrada gündemi takip ederizşu şekil
İyi geceler herkese
Hoşbulduk teşekkür ederim Mehtap ben İstanbuldan, 29 yaşında müzmin bekar daimi işsiz Mehtap :) tanıtayım kendimi arada.
İnşallah verebilirim düzelir her şey inan çok istiyorum
Bende zirvemi yaşıyorum galiba nasıl böyle arttı anlamadım ama hareketsizlik ve dengesiz beslenmenin sonu bu. Anlaştık ablam spora başladım benim eliptik bisiklet duruyor evde ona binmeye başladım yavaş yavaş süreyi çıkarıyorum birde leslie ablacıgıma başlayacağım inşallah düzelecek
Teşekkür ederim daha iyi maşallah artık hatta yalovadaydı bir kaç hafta denize bile girdi tatil yaptı :)
Kendime bakıma saçlardan başladım geçen gün dittim küt kestirdim spor yapmaya başladım 10 kat fazla terliyordum resmen dayanamadım artık. Saçlarımı çok seviyordum ben pişman oldum ama böylede güzel bence bilmiyorım kendimi sevmeye yer arıyorum galiba :) kilo durumum berbat yaburdan ayrılmadan önce 90 altına inmeye çalışıyordum 89 filan görmüştüm sanırım aama şimdi 120ye yakın inan o kadar kiloyu bir senede nasıl aldım anlamadım. Bizim işin mesaisi beni mahvetti yemege çıkamıyordum fast food - akşam 11-12de cıkıyorduk hep dominos siparişleri sonra sonuç bu. Bende yaptım biraz kendime. İzin günüm gibi şeylerde amaaaaan diyip tatlılara bogdum kendimi. Öyle bir raddedeyimki tanıyamıyorum kendimi. Başlangıç planım tamamen hayatımı değiştirmek yeme düzenimi alışkanlıga çevirmek bakalım neler olacak.
Şirket batırıyorum artık işsizlik hayat biçimim oldu :) kpssye girmedim ya benim kuzenimi aldılar içeriye fetö olaylarından. Biz görüşmüyorduk onlarla annemlerin kardeş kavgaları. Ama işte bu güvenlik soruşturmasında filan olumsuz etkiler diye bulaşmadım hiç heveslenmek istemedim.
Bomontilere elveda bir süre evde çay içiyorum işsizim :))
Yeşimcim tatile gitti sanırsam çok geziyor hatun bir dürteyim bakalım gelir belki o da.
Kilo 120ye yaklastı ablamçok mutsuzum bu durumdan ilk kez bu kadar cıkmazda hissediyorum kendimi.
Vay benim canım gardaşım diye sarılasım geldi be :)))) napıooon kııızzzzzzz
Geçmiş olsun bebeeeem dikkat et kendine
Birazdan uçakla ist a dönüyorum umarım uçakta birşey olmaz doktor cok tehlikeli dedi allahima sigindim gidiyorum bu halde calisacagim bi de 4 saat gercekten nefret ettim isimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?