Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

O saate kadar iyi dayanıyosun :roflol:

selam herkeze
iki gündür giremedim nette sorun vardı dün kilo bildirimide yapamadım gerçi yapsam ne olacaktı durumlar hiç iç açıcı değildi. burdada çok güzel bir hava var yaz geldi sanki aklım dışarıda kızımın uyku saatleri çok sık olduğundan çıkamıyorum dışarıya inş akşam üzeri erken kalkarde şöyle bir deniz kıyısına yürüyüşe çıkarız puseti ile

günaydın bayanlar. beni affedin ilk defa bildirimi unuttum çok sıkıldım bunaldım evde duramıyorum birazdan yine çıkıcam. içim darlanıyor biraz bu aralar..

epi topu yarım kg vermiştim zaten onu da aldım mı bilmiyorum tartılmıyorum..

sevgiler görüşmek üzerea.s.

Çık kız çık bu havada evde durulmaz zaten aklinialirimsmile tam kendine göre bir resim bulmuşsun -tatlicadiarzu-

Seni manyak seni alsanaalsanasmile buraya gelmezsen tabi bunalırsın alsanaalsanasmile

Gelmezmiyim canım.Görüşmeyi çok isterim...

O saate kadar iyi dayanıyosun :roflol:

Ne halt edeceğiz canım..Bizim işte böyle işte.Allahtan hazirandan sonra cumartesi çalışmıyoruz.

Canın sağ olsun senin.Verirsin ben sana güveniyorum.Bazen vücüdun dinlenmeye de ihtiyacı oluyor.Belki dinleniyordur şimdi.Sen onu yakında bir dürtersin kendine gelir.

moralim bozuk en son tartıldığımda 88.6 ydım bu sbah 89.2 tekrardan abur cuburuda kestim neden böyle:S

Candy nur da seçilde sınava girdiler inşallah yarında iyi geçer hepiniz için yüzünüzün akıyla çıkarsınız...

hımm.. benim bu sene ilk senem.. türk dili ve edebiyatı okuyorum.. doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum.. bugünkü sınavlar kolay da yarın çok fena eyvahedigeldismile

moralim bozuk en son tartıldığımda 88.6 ydım bu sbah 89.2 tekrardan abur cuburuda kestim neden böyle:S

canım belki tartı da arıza vardır.. bir de başka bi yerde tartıl bakalım.. ben bu ara şüpheleniyorum mesela tartımdan CADIARZU

Hoşgeldin canım,sen doğumzedesin..Çabuk verirsin bizden daha şanslısın..
bizler ezelzedeyiz..:)) hep kiloluyduk yani..
Benim çocukluğumda kiloluydu,genç kızlık dönemimde zayıftım..Sonrası malum söylememe gerek yok..:))

Ben izlemedim..Tursariyemi,dilenciiyemi anlatmıştım hatırlamıyorum..Volkan Konak izmirde konseri vardı..Ben gitmedim tabii.ıki arkadaşım gitti,konser sonrası kapı çaldı baktım bizim iki zilli..:)) Gülümseyerek bana cep telefonlarındaki resimleri gösteriyorlar..

Sarılmışlar Volkan'a,puuu edepsizler dedim,elin terli ve şişko herifine sarılıp bide utanmadan poz vermişsiniz..:)))

Güya beni kızdırıcaklar konsere gitmişlerde,yan yana resim çekilmişlerde sanki çok umurumdaydı hıhh..
:dilcikar: :roflol:

Kıyamam ben sana,daralman kısa sürsün iyimi..

Ben bugünde tartıldım bu sefer 200 gr.fazla gösteriyor..eyvahedigeldismile

BEYZUS'çum 133.00 nasıl bir saat,yeni bir uygulamamı..kaydirigubbakcemile3
Öptüm seni..

Bende sizinle buluşmaya gelmek istiyorum..

Yada kiminle ne yapmak istediğimi söyleyeyim..Bu arada ismi geçen şahıslar ist.oturanlar..diğerleri gücenmesin lütfen..

BEYZUS'la Kahve ve eşliğinde deriin sohbet etmek..

Tursari ile çay ve patlamış mısır eşliğinde çocuklarımızın oynamasını izlemek.:))

Bonus'la şiir dinletisine ve kitabevlerine gitmek .

seçil'le LCW de alış veriş..:))

Dilencii ile türkübar'da halay çekmek ..:)) Beni hayal edin halay başıyım,dombili dombili..:roflol:

Sonra hep beraber citol'e mangala gideriz..Ve neden kilo veremiyoruz diye kritik yaparız..:roflol:

Ayyy bayılazammm..:roflol:

allah acil şifalar versiin çok geçmiş olsun
sağol canım sanada geçmiş olsun yazık Allah acil şifalar versin o kadınada belliki hifif üşütmüş ama kuran okumaktan olmaz insan kuranla sadece sağlıklı olur ruhen ve bedenen ama temizlik konusunda bişey diyemem kadını niye doktora götürmüyorlar şizofreni birden böyle ortaya çıkabiliyor benim uzaktan bir akrabamdada böyle saçmalamayla başlamıştı kız daha 6 aylık evliydi ve 20 yaşındaydı :1no2: kocası güya seviyordu geldi evinin önüne attı gitti kızcağızı Allahından bulsun hiç nedir diye sormadı doktora götürmedi bile neyse hoff sıkıldım aklıma gelince yeniden
bahar havası insanı böyle sıkıntıya sokabiliyor canım bolbol dışarı çık gez hatta mümkünse deniz kenarı yada yeşilliğin bol olduğu biyere git rahatlarsın opuyorumnanaktan
herzaman tartılma canım benim senin yediğinden tutta gaz bile tartıda farkeder bide lavobaya gitme sıklığınada bağlıdır azıcık tuzlu yemiş olsan o bile farkettirir hemen su tutar vücut bu kadar sık tartılma vede sıkıntı etme oda kilona etki eder bende sıkıntıdan bişey yemememe rağmen yarım kilo farettim [/U]

daha iyiyim canım içim rahat daha sağol ben kaçıyorum yarın görüşürüz inşallahh öptümm hepinizi opuyorumnanaktan

Tursari çok geçmiş olsun canım yavrumuzu Allah esirgesin hiçbirşeycik çıkmaz inşaallah güzesl haberlerini alıp bizimle paylaşırsın
Hava çok güzeldi yürüyüşten yeni döndüm ama aheste levlek bir yürüyüştü
Millet yazlıklara geçmiş ama ben sıkı sıkı ceketime sarıldım yakında kalkansız da kalacağım ince kıyafetlerle de hiç saklanmıyor bu meret kilolar
Sabah tam buğday eşliğinde kahvaltı öğlen tavuk ızgara
Egedeniz bilgi paylaşımına teşekkürler
s.d.34 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
mrb arkadaşlar bendedoğum maduruyum kızım 1.5 ay sonra yaşna gircek ama hepsi duruyo kilomın 93 kadar düştüm yine aldım 99 şuan off utanıyom kendimden artık ben bu yaz ne yapcam bilmem bide kızım fena düzensz yiyom
Hoş geldin verirsin doğum kiloları hakkaten bizimkilerden çabuk gider

ilahi Yena ezelzedeyiz demek ki çok hoş bir tanımlama olmuş ebedzedelikten muaf oluruz inşaallah

Regl döneminde,artan iştah ve tatlı krizini aza indirgemek için malum dönemde kuru fasulye tüketicekmişiz..

Artık bir gün yemeğini dğer gün piyazını yapar gaz bombası şeklinde dolaşırız..:))

Önemli olan acıkmamamız diimi..Ne önemi var kokunun..:)))r

Son düzenleme:
bugün
sabah
1kk penir
5 zetin
1 dl ekmek
1 tk reçel
2 tomtes
şekersiz ve kremasız kafe

ara
5 etiform mukavva
1 sb ayran
1 elma

ölen
2 yumurta 3-4 dilim sucuk
1 çb yourt
1 dl ekmeka
salata

ara
1 sb ayran
5 etivorm
3 kayısı

akşam
8 kaşık kabak
1 dl ekmek
1 sb yourt
salata

ara
2 meyve
1 cocacola zero (Yüzüklerin Efendisi Kral'ın Dönüşünü izlerken)

off cnm sorma dün ne akla hizmetse anneme söylemedim bugün delimisin niye açıyosun ona kapıyı dedi annesi demiş bigün banyoya tuvaletini yapıyormuş bütün üstü başına da sıçrar tabi o giydikleri pis afedersiniz çişli evi leş gibi kuran okunursa öle çarpılır dedi annemde dedi kuran okuyan karışmaz bişeye ama büyük yani allahım tertemiz olduğuma inanmadan elimi süremiyorum ben tam olarak yapayım ibadetimi diye heryerimi yıkayıp tertemiz oluyoruz yeni yıkanmış kıyafetlerimi giyerim ve temiz odada okurum yani düşününce çarpılmış olması büyük ihtimal gibi geliyor banada ay allahım bana neler dedi diyemiyorum ama işte allah şifasını versin ne deyim yazık

off yenaakannehirakannehir:sm_cool::roflol:

ben haftada bir pişiriyorum. eşim ve oğlum da seviolar. öyle bi etkisi olduğunu bilmiyordum.

Bugün menüm..

SABAH:
2 dilim tam buğday ekmek,peynir,5 zeytin,1 yumurta,bir çay kaşığı bal..

ARA: Elma, türk kahve

ÖĞLEN:
2 kase mercimek çorbası,1 dilim ekmek..

ARA: 4 kuru kayısı

AKŞAM: Bir tabak ıspanak kavurma,bir dilim ekmek

ARA:
8 fındık, portakal..

:teytey:alkisalkisalkis:sm_coolh oh kendimi tebrik ediiim kilolaradalaelaelaelaelaelaelaelaelaelae yakında diyet sırlarımı paylaşıcam duyrulur pc gelsindehihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…