Günaydın Canım..........
Herkese günaydın....Umarım her şehirde hava İstanbul gibi güzeldir.
Ben çalışıyorum maalesef.Saat 133.00 e kadar.Kış mesaisi.Yazın bitiyor Allahtan...
Hiç hasta da yok boş boş oturuyoruz....
günaydın bayanlar. beni affedin ilk defa bildirimi unuttum çok sıkıldım bunaldım evde duramıyorum birazdan yine çıkıcam. içim darlanıyor biraz bu aralar..
epi topu yarım kg vermiştim zaten onu da aldım mı bilmiyorum tartılmıyorum..
sevgiler görüşmek üzerea.s.
Bu arada dün yine dengemi kuramadım yemeklerde...bugün tamamdır inşallah...
1 dilim ekmek
Çok az beyaz peynir
4 dilim ince ve ufak salam
Domates salatalık
Şimdi yeşil çay yapıyorum...naneli limonlu tavsiye ederim termosa yada demliğe ( termos tercih ediyorum)
yeşil çayla beraber 4-5 yaprak taze nane ve limon koyuyorum.
Seçil olsaydı salam yime derdi :) yemiycem söz :1rolleyes:
Çizelgemi siliyorum tekrar 90 altına indiğimde yapıcam inşallah ...
BEYZUS ablammm bu ay geçsinde sen yine gel buraya seçilin yanına bende gelirim belki opuyorumnanaktan
O saate kadar iyi dayanıyosun :roflol:
selam herkeze
iki gündür giremedim nette sorun vardı dün kilo bildirimide yapamadım gerçi yapsam ne olacaktı durumlar hiç iç açıcı değildi. burdada çok güzel bir hava var yaz geldi sanki aklım dışarıda kızımın uyku saatleri çok sık olduğundan çıkamıyorum dışarıya inş akşam üzeri erken kalkarde şöyle bir deniz kıyısına yürüyüşe çıkarız puseti ile
günaydın bayanlar. beni affedin ilk defa bildirimi unuttum çok sıkıldım bunaldım evde duramıyorum birazdan yine çıkıcam. içim darlanıyor biraz bu aralar..
Candy nur da seçilde sınava girdiler inşallah yarında iyi geçer hepiniz için yüzünüzün akıyla çıkarsınız...
moralim bozuk en son tartıldığımda 88.6 ydım bu sbah 89.2 tekrardan abur cuburuda kestim neden böyle:S
mrb arkadaşlar bendedoğum maduruyum kızım 1.5 ay sonra yaşna gircek ama hepsi duruyo kilomın 93 kadar düştüm yine aldım 99 şuan off utanıyom kendimden artık ben bu yaz ne yapcam bilmem bide kızım fena düzensz yiyom
Eşim sürekli pc de olduğu için sanırım :)) haftasonuda giremiyorum bugün sınavda görevli olduğu için yok bende bi girdim işte :jeyyar:
Senin gibi bir annesi olduğu için şanslı bence..:)
Sen yettim diyene kadar ben çoktan koltuğa yayılmış Volkana konuk olana Mustafa Ceceliyi diyniyodum....Adam çok kibar çok kendi halinde ya Volkana ayak uyduramadı -tatlicadiarzu-
Ne güldüm ya elinden tutup oturtuyo çocuğu -tatlicadiarzu-
Günaydın Canım..........
Herkese günaydın....Umarım her şehirde hava ıstanbul gibi güzeldir.
Ben çalışıyorum maalesef.Saat 133.00 e kadar.Kış mesaisi.Yazın bitiyor Allahtan...
Hiç hasta da yok boş boş oturuyoruz....
sağol canım sanada geçmiş olsun yazık Allah acil şifalar versin o kadınada belliki hifif üşütmüş ama kuran okumaktan olmaz insan kuranla sadece sağlıklı olur ruhen ve bedenen ama temizlik konusunda bişey diyemem kadını niye doktora götürmüyorlar şizofreni birden böyle ortaya çıkabiliyor benim uzaktan bir akrabamdada böyle saçmalamayla başlamıştı kız daha 6 aylık evliydi ve 20 yaşındaydı :1no2: kocası güya seviyordu geldi evinin önüne attı gitti kızcağızı Allahından bulsun hiç nedir diye sormadı doktora götürmedi bile neyse hoff sıkıldım aklıma gelince yenidenallah acil şifalar versiin çok geçmiş olsun
bahar havası insanı böyle sıkıntıya sokabiliyor canım bolbol dışarı çık gez hatta mümkünse deniz kenarı yada yeşilliğin bol olduğu biyere git rahatlarsın opuyorumnanaktangünaydın bayanlar. beni affedin ilk defa bildirimi unuttum çok sıkıldım bunaldım evde duramıyorum birazdan yine çıkıcam. içim darlanıyor biraz bu aralar..
herzaman tartılma canım benim senin yediğinden tutta gaz bile tartıda farkeder bide lavobaya gitme sıklığınada bağlıdır azıcık tuzlu yemiş olsan o bile farkettirir hemen su tutar vücut bu kadar sık tartılma vede sıkıntı etme oda kilona etki eder bende sıkıntıdan bişey yemememe rağmen yarım kilo farettim [/U]moralim bozuk en son tartıldığımda 88.6 ydım bu sbah 89.2 tekrardan abur cuburuda kestim neden böyle:S
daha iyiyim canım içim rahat daha sağol ben kaçıyorum yarın görüşürüz inşallahh öptümm hepinizi opuyorumnanaktan
ilahi Yena ezelzedeyiz demek ki çok hoş bir tanımlama olmuş ebedzedelikten muaf oluruz inşaallah
sağol canım sanada geçmiş olsun yazık Allah acil şifalar versin o kadınada belliki hifif üşütmüş ama kuran okumaktan olmaz insan kuranla sadece sağlıklı olur ruhen ve bedenen ama temizlik konusunda bişey diyemem kadını niye doktora götürmüyorlar şizofreni birden böyle ortaya çıkabiliyor benim uzaktan bir akrabamdada böyle saçmalamayla başlamıştı kız daha 6 aylık evliydi ve 20 yaşındaydı :1no2: kocası güya seviyordu geldi evinin önüne attı gitti kızcağızı Allahından bulsun hiç nedir diye sormadı doktora götürmedi bile neyse hoff sıkıldım aklıma gelince yeniden
bahar havası insanı böyle sıkıntıya sokabiliyor canım bolbol dışarı çık gez hatta mümkünse deniz kenarı yada yeşilliğin bol olduğu biyere git rahatlarsın opuyorumnanaktan
herzaman tartılma canım benim senin yediğinden tutta gaz bile tartıda farkeder bide lavobaya gitme sıklığınada bağlıdır azıcık tuzlu yemiş olsan o bile farkettirir hemen su tutar vücut bu kadar sık tartılma vede sıkıntı etme oda kilona etki eder bende sıkıntıdan bişey yemememe rağmen yarım kilo farettim [/U]
Regl döneminde,artan iştah ve tatlı krizini aza indirgemek için malum dönemde kuru fasulye tüketicekmişiz..
Artık bir gün yemeğini dğer gün piyazını yapar gaz bombası şeklinde dolaşırız..:))
Önemli olan acıkmamamız diimi..Ne önemi var kokunun..:)))r
Regl döneminde,artan iştah ve tatlı krizini aza indirgemek için malum dönemde kuru fasulye tüketicekmişiz..
Artık bir gün yemeğini dğer gün piyazını yapar gaz bombası şeklinde dolaşırız..:))
Önemli olan acıkmamamız diimi..Ne önemi var kokunun..:)))r
vay be kızlar seferana bekın heledelikafadulden :1shok
umıtsız bır vakayım dıyordu ama hepımızı sollayıcaga benzıyoooo.
beyzacıgım abdeslı olman sart degıl sela okunuyo salavatlara baslayalım
bırde tatlı kızımız cherry de hep beraber dua edelım inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?