Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hergafcim benim 4 tane gözlüğüm var :))
Astigmatim var sürekli kullanmam gerek ama hep boşluyorum.. iki de yakın gözlük biri ofiste biri evde
Benim yakin gozlugu iki tane ayni numara,biri yedek, yaklasik 3 yil ayni numarayi kullaniyorum,buyuk numaraya alistirmak istemiyorum ama bu da zorluyor beni

Mesai ne zaman başlıyor
P.tesi mi?
Ya evet eskiden tatilde okulu ozlerdim simdi tatil bitmesin diyorum. Ya yas buna sebep,ya da sartlar zorlasti. Mevcutlar artti, karişanlar artti:) Gerci o kosturmacanin icine girincede alisiyorum,ogrencileri mi de ozledim. Okul zamani daha bir duzenli oluyorum orasi da ayri tâbi

Tatil uzadıkça soguyor insan..

Sen de haklısın herkes söz sahibi herkes bilirkişi insanı meslekten Soğuturlar. ..

Şimdi sınıfların watsap grubu var ya ordaki diyalogları gördükten sonra işinizin nasıl zor olduğunu daha bi anladım. .
Çoğunluk aşırı bencil. Benim cocuum hep benim çocuğum diye atıp tutuyorlar ...

Evet tatile alisiyor insan,hani az tatili olanlarin yaninda bizim bu serzenislerim tuhaf oluyor ama inan zor atiyoruz o yorgunlugu
WhatsApp gruplarini hic sorma biraz gevsetsen hemen sapitacak tipler var. 1. Sinifta onu hallettim benim oldugum grupta sıkı kurallar var,oturdu cok şükür
Hergaf kiloda değişiklik varmı yeni döneme daha az kiloylami baslayacaksin farkedecekmi bakalim zümre :)
Okul zamani o degisiklik vardi tatilde bir 4 kilo kadar oldu oda cok belli etmez heralde
Merhabaa... Biraz ihmal ettim burayı diyet yapmamaktan sebep...Bomba gibi döneceğim az kaldı...
Gelin ya artik,ozluyoruz sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…