Benim yakin gozlugu iki tane ayni numara,biri yedek, yaklasik 3 yil ayni numarayi kullaniyorum,buyuk numaraya alistirmak istemiyorum ama bu da zorluyor beniHergafcim benim 4 tane gözlüğüm var :))
Astigmatim var sürekli kullanmam gerek ama hep boşluyorum.. iki de yakın gözlük biri ofiste biri evde
Birileri habire hatirlatsin bana diyetimi ki rehavete kapilmayim diye buralarda dolanmaya calisiyrum cokça
Kizlar siz de gelin gari
Ya evetMesai ne zaman başlıyor
P.tesi mi?
Ya eveteskiden tatilde okulu ozlerdim simdi tatil bitmesin diyorum. Ya yas buna sebep,ya da sartlar zorlasti. Mevcutlar artti, karişanlar artti:) Gerci o kosturmacanin icine girincede alisiyorum,ogrencileri mi de ozledim. Okul zamani daha bir duzenli oluyorum orasi da ayri tâbi
Evet tatile alisiyor insan,hani az tatili olanlarin yaninda bizim bu serzenislerim tuhaf oluyor ama inan zor atiyoruz o yorgunluguTatil uzadıkça soguyor insan..
Sen de haklısın herkes söz sahibi herkes bilirkişi insanı meslekten Soğuturlar. ..
Şimdi sınıfların watsap grubu var ya ordaki diyalogları gördükten sonra işinizin nasıl zor olduğunu daha bi anladım. .
Çoğunluk aşırı bencil. Benim cocuum hep benim çocuğum diye atıp tutuyorlar ...
Okul zamani o degisiklik vardi tatilde bir 4 kilo kadar oldu oda cok belli etmez heraldeHergaf kiloda değişiklik varmı yeni döneme daha az kiloylami baslayacaksin farkedecekmi bakalim zümre :)
Gelin ya artik,ozluyoruz sizleriMerhabaa... Biraz ihmal ettim burayı diyet yapmamaktan sebep...Bomba gibi döneceğim az kaldı...
Evet canim ilkokul ogretmeniyim,insallah guzel anilarin vardir ogretmenlerinleHelllooooooo!!
Eneeemm bir sıcak bir sıcaaaakk öff pöfff yaniiiii. Gelsin şu kış sonbahar, hırkalı günler dönsün.
hergaf öğretmen misin sen
Evet canim ilkokul ogretmeniyim,insallah guzel anilarin vardir ogretmenlerinle
Helllooooooo!!
Eneeemm bir sıcak bir sıcaaaakk öff pöfff yaniiiii. Gelsin şu kış sonbahar, hırkalı günler dönsün.
Evet canim ilkokul ogretmeniyim,insallah guzel anilarin vardir ogretmenlerinle
Helllooooooo!!
Yetişicem kızım sanaYa rabbi eboe bombayı patlatmadan bana patlamaları nasip eyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?