- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Okuyorum kuzu beğeniyorum :)
Yagmur duasını istanbula yaptıydım ben ama izmire gitmiş:)İzmir'de iki saattir yağmur şimşek soğuk başladı sonbahar geliyormu ne bir ferahladik ki sormayın hala yağıyor maşallah
Mutlu haftalar
Bayram haftası diyeti bozdum. Pazartesiden itibaren sıkı bir şekilde diyete başlarım diye tasarlamistim kafamda ama olmadı. Aksine iki gündür daha fazla yiyorum. Allah sonumu hayır etsin. Bu hafta alıştırma süreci gibi gecicek anlaşılan. Geç olsun güç olmasin
Davina yeniden hosgeldin aramıza
OGULCUKLARIM yazdıklarını okudum hiç beğenmedim. Kilon çok fazla biliyorum bu süreçte yilginliga ugruyosun bizi geç evlatlarını düşün onlar için gayret göster. İçinde yaşadığın bizlere anlatamadigin problemlerinin var olduğunu düşünüyorum. Kendini yalnız hissetme burada yazan insanların bazısı kayinvalidesinden, bazısı komsusundan, bazisi kocasından yediği boynuzlardan, bazısı da çocuklarıyla yaşadığı problemlerden dertli. Ne kadar samimi bir ortam da olsa herseyi afişe olmamak adına yazamiyoruz. Icimizde koca koca firtinalar kopsada. Kilo vermesende buradan kopma ne zaman hazır hissedersen o zaman basla kilo vermeye biz her zaman sana destek olmaya hazırız.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Eki Görüntüle 2183190
Bir coşku geldi banaaa :))
İzmir'de iki saattir yağmur şimşek soğuk başladı sonbahar geliyormu ne bir ferahladik ki sormayın hala yağıyor maşallah
Hasta oldum bu duzenlemeye
Ise gittinmi bugün ?
Ben de aksamlik Menemen yapıcam. .
Vedat milor tvitter hesabinda anket yapmış Menemen soganlimi sogansizmi olur diye :)
%51 soğanlı öndeymis :)
Ben iki türlüde severim :)
kışlık hiç bir hazırlığım yok sonrada kışın ne yemek yapıcam diye düşünüp duruyorum ama bizim evdede gitmiyorkiii bir çok sebzeyi mevsiminde bile yapamıyorum
kaynım yoğun bakımda uyanmıyor yenoş hastane yavaş yavaş eve göndermek için hazırlıklar yapıyor sankiii, Allah bizede hayırlı bir kapı açar inşallah çok zor yoğunbakım kapı önlerinde kalmak. bu şekilde olupta yıllarca yaşıyan hastalar varmış bizde başımıza gelince öğrendik
ne diyelim Allah herkese elle ayağa düşmeden hayırlı ölümler versin. komşum ayakta öldü diyebilirim yere düştü ilk 2 dk. içinde gidip baktığımda ölmüştü 112 geldi müdahale filan yaptı ama olmadı
canim ben yeni basladigim beslenme programina gore her gun 30 dk yürüyüş ya ra leslie yapacam,fazlasivokul zamani zor olur gibi
Amethyst_1 topraam
@dafi çok özledim
@Arzuzuzuuu merak ediyorum çok bi haber etsen keşke
@DelyDoly tatil dönüşü gelsen ne güzel olur
Noel tatiline kadar hedef belirledim kendime,bir düzen oluşturup istikrarla ilerlemeliyim,olmalı,yapmalıyım,yapabilirim:)
Yediklerimi yazmak oluşturmak istedigim düzenin başinda geliyor bugunden başliyim öyleyse:)
Sabah
1 haşlanmiş yumurta
1 servis kaşigi karişik sebze kızartmasi fırında,domates soslu idi
6-7 Zeytin
Biraz monzarella peynir
Salatalık
Birber
İki ceviz
Ara
Çay
Ara
Kahve
Akşam
Karişik salata
Kuru fasulye
Yogurt
iyi geceler kızlar. uzun zamandır yoktum. çok yorucu bir dönemden geçtim. pestilim çıktı tabiri caizse. çok bunaldım. bir
iki defa siteye giriş yaptım ama hemen çıktım yazamadım. umarım herkes iyidir. bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun.
Oh sevindim,oyle bir sordun ki heralde kotu anilari var dedim. Ben de ilkokul ogretmenimi unutmamİlkokul öğretmenimle hala görüşüyorum :) Öğretmenleri bir başka seviyorum ben.
Amin,herkesler yasasin bu patlamalariYa rabbi eboe bombayı patlatmadan bana patlamaları nasip eyle
Bak gordun mu sık gelmeyince kilo aliniyor,yoldan cikiliyor, bekliyorum haBen de özledim burayı, aktif olmayı, kilo vermeyi.. İstikrarlı bi şekilde alıyorum yine bi kaç haftadır..
Biz de seni begenirukOkuyorum kuzu beğeniyorum :)
Hadi insallah,coskun daim olsun,bizi de coşturEki Görüntüle 2183190
Bir coşku geldi banaaa :))
Oh mis,burada da hava gurlemeye basladi,bekliyurukİzmir'de iki saattir yağmur şimşek soğuk başladı sonbahar geliyormu ne bir ferahladik ki sormayın hala yağıyor maşallah
Anca kabul oldu duan,ahanda yagmur sipirtilari basladi istanbuldaYagmur duasını istanbula yaptıydım ben ama izmire gitmiş:)
Hepimiz bayramda cozuttuk,gel hep beraber duzeltelim,raya girelim, kimse duymasin 1,5 kg aldim bayramdaMutlu haftalar
Bayram haftası diyeti bozdum. Pazartesiden itibaren sıkı bir şekilde diyete başlarım diye tasarlamistim kafamda ama olmadı. Aksine iki gündür daha fazla yiyorum. Allah sonumu hayır etsin. Bu hafta alıştırma süreci gibi gecicek anlaşılan. Geç olsun güç olmasin
Davina yeniden hosgeldin aramıza
OGULCUKLARIM yazdıklarını okudum hiç beğenmedim. Kilon çok fazla biliyorum bu süreçte yilginliga ugruyosun bizi geç evlatlarını düşün onlar için gayret göster. İçinde yaşadığın bizlere anlatamadigin problemlerinin var olduğunu düşünüyorum. Kendini yalnız hissetme burada yazan insanların bazısı kayinvalidesinden, bazısı komsusundan, bazisi kocasından yediği boynuzlardan, bazısı da çocuklarıyla yaşadığı problemlerden dertli. Ne kadar samimi bir ortam da olsa herseyi afişe olmamak adına yazamiyoruz. Icimizde koca koca firtinalar kopsada. Kilo vermesende buradan kopma ne zaman hazır hissedersen o zaman basla kilo vermeye biz her zaman sana destek olmaya hazırız.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kırar valla, o potansiyel var bonusda
Bi tatlılaşmışsın sen ula tatilde
Hayrişim dönücek böyle gitmek olmaz.
Kırarız ağzını burnunu evelallah
Yagmurla ask yaşadin yani,romantik yenaMaşallah yaaa. .
OGULCUKLARIM gördünmü kuzu
Ne güzel oldu ama dimi
Yikandi izmir ..
Ben yağmurda disaridaydim sirilsiklam oldum
Sagol bitanem,hayirli olur insallah,deniyoruz birseyler,birsey yapmamaktan iyidirAblacim yeni beslenme programin hayırlı olsun,saglık ve hafiflik getirsin sana
Yapacagina inaniyorum,menun de yikiliyorNoel tatiline kadar hedef belirledim kendime,bir düzen oluşturup istikrarla ilerlemeliyim,olmalı,yapmalıyım,yapabilirim:)
Yediklerimi yazmak oluşturmak istedigim düzenin başinda geliyor bugunden başliyim öyleyse:)
Sabah
1 haşlanmiş yumurta
1 servis kaşigi karişik sebze kızartmasi fırında,domates soslu idi
6-7 Zeytin
Biraz monzarella peynir
Salatalık
Birber
İki ceviz
Ara
Çay
Ara
Kahve
Akşam
Karişik salata
Kuru fasulye
Yogurt
Yine dosdogru konustu yena,Topraam ne güzel beslenmissin maşallah
Artık hep burda ol ama..
2 gün gelip 2 ay gelmemezlik olmaz..
BakDavina 2 aylık hedef listesi yapıcak 10 kilo. Ohh miss..
Iyi olacak diyetisyen bonusum oğlun için ..Menü veremedim yine hem geciktim çaya misafir vardı ve utandım yediklerim bitmedi çünkü.
Uğraşıyorum inş olucak.
Perşembe günü oğlumu annemle birlikte diyetisyene götürcez.
Umutluyum onun için.
Yemek sorunumuz var herşeyi yapamıyorum şu an bugün bide tüp bitti tam oldu.
Ablamdan almıştım tam dolu değildi çabuk bitti. Ya doldurucam yada elektrikli ocak alıcam bilmiyorum.
Sinbo aldı eşim geri verdik beğenmedik.
Daha onay işi var doğalgazın sonrada saatlerin takılması falan ne kadar sürcek bilmiyorum hiç.
Dr dan sonra oğlan bahanesiyle bi alışveriş yapıcam inşallah bide evdeki abur cuburlara benzin döktüm mü tamamdır heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?