Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

simeranya7 bardaklarin matligi parlatıcı sorunu yahut makina nanay oldu yada bardaklarin eskidi yada suyun kireç oranı artmistir:))

Valla güya her şey içinde olan en iyi deterjanlardan birini kullanıyorum. Her altı ayda bir bardak mı alacağük..

Günaydın hatun kişiler,

Bonus menu paylaşmaya özen gösteriyordum aslında ama bu ara neredeyse bütün gün toplantılarda geçiyor. Birinden çıkıp birine giriyorum. Not almaya fırsatım olmuyor. Eve gelince de yığılıp, küt yatıyorum. Geçmişi okuyamadım. Sadece fırçanı gördüm.
Ancak menü paylaşamasam da ayın başından beri başladığım beslenme planımı bozmadım.
Yoğunluktan fırsat buldukca paylaşmaya devam edicem canım..

Yavyu ne fırçası bizde anca toparlanıcaz zaten pamuk ipliğindeydi bayramda saldı herkes.
Ben taşınma tatil derken 1.5 ayım ziyan

Gunaydin kizlarr

Gectim cnm 2 gundur hicbirsey yapmiyorum her is annemde sagolsun ☺

Hergafcim benim 4 tane gözlüğüm var :))
Astigmatim var sürekli kullanmam gerek ama hep boşluyorum.. iki de yakın gözlük biri ofiste biri evde

Ben ilkokul 7den beri kullniyorum miyop +astigmat benimle butunlesmis bir parca gibi oldu sabah kalkar kalkmaz ilk is gozlugumu takmak

İzmir'de iki saattir yağmur şimşek soğuk başladı sonbahar geliyormu ne bir ferahladik ki sormayın hala yağıyor maşallah

Abim video atmis. Annem gelmeden once biber dizip asmis kurusun diye. Abim soruyo o da disarida yakalanmis yagmura biberler ne olacak anneeeeeee diye

♡Günaydın ♡
♡Mutlu çarşambalar♡

Biberli omlet yapip ise getirdim.. biberlerde bir aciymiski oy oy...
Severim acı ama buda fazla idi :)
Biraz geçsin ateşim sönsün de :)
Kahve hazirliim kendime

Afiyet olsun yaninda ayran iceydin bari

Annen yanindami iyi hadi ..

Yazık ya biberler mahfoldu desene yagmurda..

Hadi inşallah ana ogul guzel bir baslangic yaparsiniz
hergaf 3 gündür iyi mesai yapıyoruz dimi burda :))

Biraz daha gelen olmazsa devreder gideriz biz de naapak :)
He gı,buralari biz yetiskinlere birakip kacti gencler, zamane haylaz gencler Sener sen gibi bak gideriz ha
Uyku tutmadı beni.
Uyumam gerek ama, şart hatta :)

Iyi geceler ♡♡♡
Ben de oturtamadim uyku duzenimi. Hala gec yatiyorum
[QOUTE="YENA, post: 57104682, member: 135166"]♡Günaydın ♡
♡Mutlu çarşambalar♡

Biberli omlet yapip ise getirdim.. biberlerde bir aciymiski oy oy...
Severim acı ama buda fazla idi :)
Biraz geçsin ateşim sönsün de :)
Kahve hazirliim kendime[/QUOTE]
Ayran ic iyi gelir

Saplı uzun fırça olurmu bi tanede sen al karşılıklı fış fış tövbe ya

Fırıncı küreği istiyorum ben..

Gunaydin Ay yazik olmus olmus biberlere,ne emek vardir onlarda ya,insallah bir sey olmamistir

Ölmüşüm ağlayanım yok Bonuscan..
Çalışmaktan helâk oldum..
Simi’nin derdi de bitmez bilirsin..
Kalmadı eski neşem..
Aa simi oldu mu şimdi, dertlendikce dert eklenir ,iyi dusun iyi olsun,neseni kaybetmeki seni ayakta tutsun. Çilgin simisin sen,sana durgun olmak yakismaz,

Maşallah yaaa. .

OGULCUKLARIM gördünmü kuzu

Ne güzel oldu ama dimi
Yikandi izmir ..

Ben yağmurda disaridaydim sirilsiklam oldum
Eşimde eve girdi yağmur bastırdı eve gel çok gezme demiştim hemen döndü, bak dedim sayemde islanmadin evet valla iyiki gelmişim diyor baya yağdı seni ıslatti desene kötü olmuş
Biberler gittiiii gittiii ,neyse canınız sağolsun dinlenmeye gecebilmene sevindim kaç haftalık oldun şuan

Ölmüşüm ağlayanım yok Bonuscan..
Çalışmaktan helâk oldum..
Simi’nin derdi de bitmez bilirsin..
Kalmadı eski neşem..
Çok çalışıyorsun cano Almanya'nın bütün katı ve sert çalışma prensipleriyle ve ırkçılıklariylada bir kadın olarak başetmeye çalışıyorsun senin azmini takdir ediyorum kızların ne alemde iyisinizdir inşallah

Simi hanımmmmmm nasılsınız efenimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…