Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne zaman a kadar hedef yine 1 ay mi benim 1 aylık hedefim 80 olmak 21 eylüle kadar 20 ekim de de 70 olmak 31 aralık 60 olmak haydi hayirlisi

29 ekime kadar dedik ama şart değil 5 haftalıkta olabilir 2 aylık uzun gelirse.

Hedef koyarken uçma ula yeni diyetçi değilsin sen biliyosun birden fazla hedef olmaz.

İlk ve tek hedefin 80 olmak çakıl. Önce oraya gel sonra yepyeni bir hedef inşallah.

Ne güzel menü veriyodun hatırla azda olsa gidiyodu.

Menü puanlama yapmıştık ben yokken devam edin dedim etmediniz edemediniz diyelim

3 kişide olsa verip puanımızı oturtmalıyız.

Puanlama ne demek ti?

Menü+spor+su için toplu puan vericez.

Üçüde biri olmadan bir işe yaramayan 3 zorunluluk.

Düzgün menü 5
Yeterli su 2
Spor 3

10 puan

Anlaşılmayan bişey

31 ağustos haftası başlayan 5 ekimde biten hedef olabilir 5 haftalık.

Yada 7 haftalık yaparız 7 haftada 7 kilo nasıl?

Bu daha güzel geldi bana oylamaya sunayım.

Kabul edenler?
Etmeyenler?

Kabul edilmiştir
Bonus ben yeni bir sistem uyguluyorum,kac kilo gider bilmiyorum,şu an karatay gibi devam ediyorum ,bu sekilde katilsam olur degil mi,belkim geçerim sizi

Yapıcııımmmm efenim

Sen misin eğer sensen mutlaka 60 oluyorsun en kısa zamanda ben anlamam
Yok ya ben değilim keeşkeeeee ben olsam motive şeysisi olsun diye ekledim.

31 ağustos haftası başlayan 5 ekimde biten hedef olabilir 5 haftalık.

Yada 7 haftalık yaparız 7 haftada 7 kilo nasıl?

Bu daha güzel geldi bana oylamaya sunayım.

Kabul edenler?
Etmeyenler?

Kabul edilmiştir

Neyi alıntılayacagımı şaşırdım cadalozzzzz olmuşun sen uyyy fena :))

Aa simi oldu mu şimdi, dertlendikce dert eklenir ,iyi dusun iyi olsun,neseni kaybetmeki seni ayakta tutsun. Çilgin simisin sen,sana durgun olmak yakismaz,

Yaw ne zaman çılgın simi diye anılsam fadıl bi yerlerden yine hayatıma teğet geçiyor..
On aydır kafam rahattı evrene sinyal gitti zahar..
Çılgınlıkda level atladığım doğrudur yalnız yaşlandım galiba..Tavuk gibi erken yatıyorum dokkuz saat uyuyorum

Etmesen nörecen Işılım..30 bin € borç ödenecek..
Bazen taşımayasım bırakıveresim var ama düşsem kaldıracak, arkamı toplayacak kimse yok..Sağlıklı olayım da koşturayım ne edelim..

Simi hanımmmmmm nasılsınız efenimmmm

Ben iyiyim de sen koordinatları ver terlik mi gelir füze mi bilmem artık..Kız nası o kadar kilo aldın sen..Ben veremedim ama yine korudum sayılır..Yılbaşında gelirsem eldureceğim seni..

Kaç kilo olmuş kaç

Dünkü altılarım çevaplari m nerde goremiyom

Yena spor yok bol seyehat ve koşturmaca yalnız bi aydır göremeyenler cok zayıfladın diyo topu topu 89 a kilomu sabitledim anlamadim valla bu durumu sanki 5 kg vermişim gibi :)) bide versem nolcak

Simi 9 saat uyku yaşlılıktan olsa gerek :))))

Bonus bonus bekle gelicem ama ben 5 diyorum 7 de 7 zor bana

Davina attığın resimler sen zannediyorum her defasında

Hasıbe annene biberlere yağmur değmiş deme üzülür abin yenisini sersin

Bonus oğlunda kilo problemi varmıydı hatirlayamadim.

Hergaf bizim sınıfın 1.siniftik gecen yil bi watsap grubumuz vardi haftada bikac msj ancak :))

Yağlar eridi fazlalıklar gitti bu kadar spora kas olmuyormu simdi sende

Terlik füze diyi yaaaa bir sarıl bir koklaa hiiiiçç :))

Kaç kilo olmuş kaç
Cuma dicem sürpriz

Keşke ben olsaaaamm. Hem ben olsam uhuuuu bilboardlara filan asarım :)

Haftada bir kaç mesajmi valla bravo bizde mesaj yağmuru var hergun ilk iki yıl kavga dövüştü cocujlar arasında anneler birbirine giriyordu watsapta bakalım bu yıl ne olacak insallah guzel bir yıl olur Allah hayra çıkarsın aminnn kazasız belasız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…