Sen misin eğer sensen mutlaka 60 oluyorsun en kısa zamanda ben anlamamEki Görüntüle 2183541
Günün motivasyon şeysiii :)
Ne zaman a kadar hedef yine 1 ay mi benim 1 aylık hedefim 80 olmak 21 eylüle kadar 20 ekim de de 70 olmak 31 aralık 60 olmak haydi hayirlisiDavina kuzum hedef tablosu yapıyosun dimi?
ISILDURU
E eboe
Amethyst_1
74FRIDA
simeranya7
Bonus
Davina
hergaf
y.o.l.c.u
nisan34
cakil80
Bu arkadaşlar eklenecek.
Unuttuğum var mı?
Beklenenler var.
baharnaz
bengisu022
Ne zaman a kadar hedef yine 1 ay mi benim 1 aylık hedefim 80 olmak 21 eylüle kadar 20 ekim de de 70 olmak 31 aralık 60 olmak haydi hayirlisi
Bonus ben yeni bir sistem uyguluyorum,kac kilo gider bilmiyorum,şu an karatay gibi devam ediyorum ,bu sekilde katilsam olur degil mi,belkim geçerim sizi31 ağustos haftası başlayan 5 ekimde biten hedef olabilir 5 haftalık.
Yada 7 haftalık yaparız 7 haftada 7 kilo nasıl?
Bu daha güzel geldi bana oylamaya sunayım.
Kabul edenler?
Etmeyenler?
Kabul edilmiştir
Bonus ben yeni bir sistem uyguluyorum,kac kilo gider bilmiyorum,şu an karatay gibi devam ediyorum ,bu sekilde katilsam olur degil mi,belkim geçerim sizi
Yapıcııımmmm efenimDavina kuzum hedef tablosu yapıyosun dimi?
ISILDURU
E eboe
Amethyst_1
74FRIDA
simeranya7
Bonus
Davina
hergaf
y.o.l.c.u
nisan34
cakil80
Bu arkadaşlar eklenecek.
Unuttuğum var mı?
Beklenenler var.
baharnaz
bengisu022
Yok ya ben değilim keeşkeeeee ben olsamSen misin eğer sensen mutlaka 60 oluyorsun en kısa zamanda ben anlamam
Menü puanlama yapmıştık ben yokken devam edin dedim etmedinizedemediniz diyelim
3 kişide olsa verip puanımızı oturtmalıyız.
Puanlama ne demek ti?
Menü+spor+su için toplu puan vericez.
Üçüde biri olmadan bir işe yaramayan 3 zorunluluk.
Düzgün menü 5
Yeterli su 2
Spor 3
10 puan
Anlaşılmayan bişey
31 ağustos haftası başlayan 5 ekimde biten hedef olabilir 5 haftalık.
Yada 7 haftalık yaparız 7 haftada 7 kilo nasıl?
Bu daha güzel geldi bana oylamaya sunayım.
Kabul edenler?
Etmeyenler?
Kabul edilmiştir
Yapıcııımmmm efenim
Yok ya ben değilim keeşkeeeee ben olsammotive şeysisi olsun diye ekledim.
Neyi alıntılayacagımı şaşırdım cadalozzzzz olmuşun sen uyyy fena :))
Aa simi oldu mu şimdi, dertlendikce dert eklenir ,iyi dusun iyi olsun,neseni kaybetmeki seni ayakta tutsun. Çilgin simisin sen,sana durgun olmak yakismaz,
Çok çalışıyorsun cano Almanya'nın bütün katı ve sert çalışma prensipleriyle ve ırkçılıklariylada bir kadın olarak başetmeye çalışıyorsun senin azmini takdir ediyorum kızların ne alemde iyisinizdir inşallah
Simi hanımmmmmm nasılsınız efenimmmm
Yaw ne zaman çılgın simi diye anılsam fadıl bi yerlerden yine hayatıma teğet geçiyor..
On aydır kafam rahattı evrene sinyal gitti zahar..
Çılgınlıkda level atladığım doğrudur yalnız yaşlandım galiba..Tavuk gibi erken yatıyorum dokkuz saat uyuyorum
Etmesen nörecen Işılım..30 bin € borç ödenecek..
Bazen taşımayasım bırakıveresim var ama düşsem kaldıracak, arkamı toplayacak kimse yok..Sağlıklı olayım da koşturayım ne edelim..
Ben iyiyim de sen koordinatları ver terlik mi gelir füze mi bilmem artık..Kız nası o kadar kilo aldın sen..Ben veremedim ama yine korudum sayılır..Yılbaşında gelirsem eldureceğim seni..
Yena spor yok bol seyehat ve koşturmaca yalnız bi aydır göremeyenler cok zayıfladın diyo topu topu 89 a kilomu sabitledim anlamadim valla bu durumu sanki 5 kg vermişim gibi :)) bide versem nolcak
Devam ediyorum canım.
Yalnız spor çok tuhaf birsey ara verdigin an hemen geri dönüşüm oluyor olumsuz yönde. .hiç bırakmadan devam etmek gerekiyor ..
Çocukluktan itibaren spor yapıp sağlam bir kas sistemi edinseymisiz keşke. .
Sen naapiyosun hareket babında
Inan hava degil cıva meselesi yerimde taş gibi ağırım:) hareketler yavaş ötesi var miAvan batsın be yaaa
Dogalgaz olmadan tüp işi zor canim kolay gelsinAvan batsın be yaaa
Inan hava degil cıva meselesi yerimde taş gibi ağırım:) hareketler yavaş ötesi var mi
Yaw ne zaman çılgın simi diye anılsam fadıl bi yerlerden yine hayatıma teğet geçiyor..
On aydır kafam rahattı evrene sinyal gitti zahar..
Çılgınlıkda level atladığım doğrudur yalnız yaşlandım galiba..Tavuk gibi erken yatıyorum dokkuz saat uyuyorum
Etmesen nörecen Işılım..30 bin € borç ödenecek..
Bazen taşımayasım bırakıveresim var ama düşsem kaldıracak, arkamı toplayacak kimse yok..Sağlıklı olayım da koşturayım ne edelim..
Ben iyiyim de sen koordinatları ver terlik mi gelir füze mi bilmem artık..Kız nası o kadar kilo aldın sen..Ben veremedim ama yine korudum sayılır..Yılbaşında gelirsem eldureceğim seni..
Cuma dicem sürprizKaç kilo olmuş kaç
Keşke ben olsaaaamm. Hem ben olsam uhuuuu bilboardlara filan asarım :)Davina attığın resimler sen zannediyorum her defasında
Hasıbe annene biberlere yağmur değmiş deme üzülür abin yenisini sersin
Bonus oğlunda kilo problemi varmıydı hatirlayamadim.
Hergaf bizim sınıfın 1.siniftik gecen yil bi watsap grubumuz vardi haftada bikac msj ancak :))
Haftada bir kaç mesajmi valla bravo bizde mesaj yağmuru var hergun ilk iki yıl kavga dövüştü cocujlar arasında anneler birbirine giriyordu watsapta bakalım bu yıl ne olacak insallah guzel bir yıl olur Allah hayra çıkarsın aminnn kazasız belasızDünkü altılarım çevaplari m nerde goremiyom
Yena spor yok bol seyehat ve koşturmaca yalnız bi aydır göremeyenler cok zayıfladın diyo topu topu 89 a kilomu sabitledim anlamadim valla bu durumu sanki 5 kg vermişim gibi :)) bide versem nolcak
Simi 9 saat uyku yaşlılıktan olsa gerek :))))
Bonus bonus bekle gelicem ama ben 5 diyorum 7 de 7 zor bana
Davina attığın resimler sen zannediyorum her defasında
Hasıbe annene biberlere yağmur değmiş deme üzülür abin yenisini sersin
Bonus oğlunda kilo problemi varmıydı hatirlayamadim.
Hergaf bizim sınıfın 1.siniftik gecen yil bi watsap grubumuz vardi haftada bikac msj ancak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?