Hangi şehirdesin canım sen bizim buralar serinledi şükürSelam kızlar,
Spor yapamıyorum ben ya ne olacak böyle 10-15 dk sonra kan ter içinde kalıp nefes alamıyorum sıcaktan! Sonra amaaaann bee diyip kendimi duşa atıyorum buz gibi suyaa :)
Havada kapalı ama sıcaaak böyle darlıyor insanı.
İstanbuldayım Ümraniyede. Bazen 5 dk yalancı bir rüzgar kandırıyor sonra hopp sıcak devam.Hangi şehirdesin canım sen bizim buralar serinledi şükür
İzmir mi hadi canım inanmıyorum :)iki gecedir camı kapatıp yatıyorum darısı başınıza
Topraam ne güzel beslenmissin maşallah
Artık hep burda ol ama..
2 gün gelip 2 ay gelmemezlik olmaz..
BakDavina 2 aylık hedef listesi yapıcak 10 kilo. Ohh miss..
Oh sevindim,oyle bir sordun ki heralde kotu anilari var dedim. Ben de ilkokul ogretmenimi unutmam
Amin,herkesler yasasin bu patlamalari
Bak gordun mu sık gelmeyince kilo aliniyor,yoldan cikiliyor, bekliyorum ha
Biz de seni begeniruk
Hadi insallah,coskun daim olsun,bizi de coştur
Oh mis,burada da hava gurlemeye basladi,bekliyuruk
Anca kabul oldu duan,ahanda yagmur sipirtilari basladi istanbulda
Hepimiz bayramda cozuttuk,gel hep beraber duzeltelim,raya girelim, kimse duymasin 1,5 kg aldim bayramda
Kırar valla, o potansiyel var bonusda
@OGULCUKLARIM
Yagmurla ask yaşadin yani,romantik yena
Sagol bitanem,hayirli olur insallah,deniyoruz birseyler,birsey yapmamaktan iyidir
Yapacagina inaniyorum,menun de yikiliyor
Yine dosdogru konustu yena,geliiiiiiiiiinnnnn artik,gozlerimiz yollarda kaliyor,ozluyoruz
Valla güya her şey içinde olan en iyi deterjanlardan birini kullanıyorum. Her altı ayda bir bardak mı alacağük..
Günaydın hatun kişiler,
Bonus menu paylaşmaya özen gösteriyordum aslında ama bu ara neredeyse bütün gün toplantılarda geçiyor. Birinden çıkıp birine giriyorum. Not almaya fırsatım olmuyor. Eve gelince de yığılıp, küt yatıyorum. Geçmişi okuyamadım. Sadece fırçanı gördüm.
Ancak menü paylaşamasam da ayın başından beri başladığım beslenme planımı bozmadım.
Yoğunluktan fırsat buldukca paylaşmaya devam edicem canım..
Gunaydin kizlarr
Gectim cnm 2 gundur hicbirsey yapmiyorum her is annemde sagolsun ☺
Ben ilkokul 7den beri kullniyorum miyop +astigmat benimle butunlesmis bir parca gibi oldu sabah kalkar kalkmaz ilk is gozlugumu takmak
Abim video atmis. Annem gelmeden once biber dizip asmis kurusun diye. Abim soruyo o da disarida yakalanmis yagmura biberler ne olacak anneeeeeee diye
Afiyet olsun yaninda ayran iceydin bari
iki gecedir camı kapatıp yatıyorum darısı başınıza
Geçmiş olsun ne işlem yapılacakDiş doktoruna gidecegim bugun,fena korkuyorum yaaa
Gündüzde güzel canım ama gece baya serin, havuza gitmiyoruz artık biraz erken geldi sanki sonbahar ,Eylül'de Ekim'de denize giren olur genede hava değişir bence dahaİzmir mi hadi canım inanmıyorum :)
Puan falan uğraşmayın bence herkes sorumluluğunu bilecek yaşta zaten dermişimBonus şşşşştttt... Menü puanlama işi iyi de sonra cuma günü haftalık puanları toplama işi zor yav..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?