Puan falan uğraşmayın bence herkes sorumluluğunu bilecek yaşta zaten dermişim
Dedum bittü
Yasli degilsin de yorgunsundur. Fadilda cok uzaginda degil heralde dikkat etYaw ne zaman çılgın simi diye anılsam fadıl bi yerlerden yine hayatıma teğet geçiyor..
On aydır kafam rahattı evrene sinyal gitti zahar..
Çılgınlıkda level atladığım doğrudur yalnız yaşlandım galiba..Tavuk gibi erken yatıyorum dokkuz saat uyuyorum
Etmesen nörecen Işılım..30 bin € borç ödenecek..
Bazen taşımayasım bırakıveresim var ama düşsem kaldıracak, arkamı toplayacak kimse yok..Sağlıklı olayım da koşturayım ne edelim..
Ben iyiyim de sen koordinatları ver terlik mi gelir füze mi bilmem artık..Kız nası o kadar kilo aldın sen..Ben veremedim ama yine korudum sayılır..Yılbaşında gelirsem eldureceğim seni..
Bizim de oyle ,gereksiz mesajlara,kutlamalara izin vermiyorum.Dünkü altılarım çevaplari m nerde goremiyom
Yena spor yok bol seyehat ve koşturmaca yalnız bi aydır göremeyenler cok zayıfladın diyo topu topu 89 a kilomu sabitledim anlamadim valla bu durumu sanki 5 kg vermişim gibi :)) bide versem nolcak
Simi 9 saat uyku yaşlılıktan olsa gerek :))))
Bonus bonus bekle gelicem ama ben 5 diyorum 7 de 7 zor bana
Davina attığın resimler sen zannediyorum her defasında
Hasıbe annene biberlere yağmur değmiş deme üzülür abin yenisini sersin
Bonus oğlunda kilo problemi varmıydı hatirlayamadim.
Hergaf bizim sınıfın 1.siniftik gecen yil bi watsap grubumuz vardi haftada bikac msj ancak :))
Havali anini yerim senin,bu anlarin cogalsin insallah
Bi abla gördü bugün beni 2 sene önce görmüştü en son sen zayıfladın mı dedi o zamana göre daha azım dedim.
Buda öyle havalı bir anım yani
Asacagin gunler yakindir,buranin bilbordlarina asarsin biz de motive oluruzTerlik füze diyi yaaaa bir sarıl bir koklaa hiiiiçç :))
Cuma dicem sürpriz
Keşke ben olsaaaamm. Hem ben olsam uhuuuu bilboardlara filan asarım :)
Bastan onlem almak lazim, yoksa is cigirindan cikiyor. Tek tarafli toplu mesaj var olmadi ona geçeriz dedim ben,herkes sus pus simdi. Anneler kavga ediyor olan cocuklara oluyor.Haftada bir kaç mesajmi valla bravo bizde mesaj yağmuru var hergun ilk iki yıl kavga dövüştü cocujlar arasında anneler birbirine giriyordu watsapta bakalım bu yıl ne olacak insallah guzel bir yıl olur Allah hayra çıkarsın aminnn kazasız belasız
Günaydıııın
Bugün perşembe biraz daha özenli besleniyoruz değilmi
Sagolasın ablacım,ben de hiç olmadıgı kadar inanıyorum bu defa başarabilecegime yapanlardan neyimiz eksik dimi:)başarmalıyız,başaracagiz:)
Ben hiç tuz kullanmiyorum. Deterjandaki tuz yeterli geliyorSimi makinene düzenli tuz atıyor ve detarjanlarıda tuz katkılı alıyorsan fazla tuzdan yapabiliyormuş,makinemi ilk aldıgım dönem olmuştu servis gelmişti onlar söyleyince dikkat ettim bir daha olmadı yıllardır kullanıyorum makinemi..
Çok begendi bunu benDünkü ham ettiklerim söyle:)
Sabah
Tereyaglı omlet
Domates+salatalık
Monzarella peynır
Ceviz
Zeytin
Ara
Kahve
Akşam
Patlıcan yemegi
Bol salata
2 yk nohutlu pilav
Ara
Biraz çig kaju
Korkma acimayacak, şimdiki disciler hiç acitmiyorDiş doktoruna gidecegim bugun,fena korkuyorum yaaa
Tartil,haftaya odem gider bomba eksin olurBir umut son iki gün tikkat edimde az biraz eksi bildireyim diyordum dün akşam mağlum döneme girdim gece geçte yattım gözler şiş yüzükler parmağıma oturmuş balon gibiyim
Yarın nasıl tartılcam ben yaaa
Eboe bu son olsun,yoksaGünaydıııınnn.. Yarına çok bomba bi artıyla geliyorum
Amaaa son artı bu inşallah
Puan falan uğraşmayın bence herkes sorumluluğunu bilecek yaşta zaten dermişim
Dedum bittü
Hoşgeldin canım,sıkıntılarından kurtulmuşsundur umarim,Allah bir daha yaşatmasin. Senin de bayramin mubarek olsun.
İyiyiz sukur,ugrasip duruyoruz kilolarla,sen ne yaptin,kilo durumun ne alemde,heralde sıkı bir sekilde basliyorsun
hoşeldin tatlım yoğunluğun neden oldu iş konularımı, bayram tatili nasıl geçti dinlenebilmişsindir biraz umarım tekrardan geliceksin buralara değilmi burda olmadığın süre içinde kilo durumlarını naptın olumlu bir yönde gelişme oldu mu ?
Islerin yoluna girdimi canım ?
Sen nasıl oldun umarım daha iyisindir
Kız sen nrdsn kayboldun gittin unutturdun kendini Ayşecik
Hosgeldin
hoşbulduk canlarım. biraz geç cevap verdim ama kusura bakmayın. benimki tatil olmadı. işti. bayramda 3 günlüğüne gezmeye gittim o kadar. ama hava almış oldum. değişiklik oldu.
buraya artık güzelce gelip bu sefer gerçekten kilo vermek istiyorum ama şu regl dönemini atlatayım. 2-3 güne gelir diye bekliyorum. sıkıntısı bastı zira. rahatsız ediyorişlerimi de az yola koyayım. beklediğim haber de güzel gelsin. moral olsun bana. ondan sonra kilo vericem artık inşallah tutmayın beni
en son 82.8 ile ara vermişim buraya. amacım 77 ile geri dönmekti. ama nasip olmadı. 80 lere indim. ama saatlerden dolayı ve gerçekten çok stresten dolayı. yeniden 82 lere çıktım. bayramda 3 gün otelde ve dışarda yedim. 4 gün wc ye çıkamadım. eve geldiğimde 84.4 tüm. inanamadım. 3 gün kaç lt dukan birası içtim hatırlamıyorum. probiyotik desteğiyle wc ye de çıktım. 83 leri gördüm. ama tabi şimdi de regl öncesi. neyse moralimi bozmuyorum. moral bozmak fayda etmiyor daha çok zarar veriyor çünkü. ben bu işi başaracağım Allahın izniyle.
son olarak demir hapına hala devam ediyorum. kendimi daha iyi hissetmek için. eylül sonu tahlile giderim ya da ekim başı. ekimde miyom kontrolüm de var. bu arada mr da miyomların çok büyük olduğu ve hem idrar torbasına hem de bağırsağa baskı yaptığı da çıktı. zaten wc sorunum vardı. şimdi 4 güne bir çıkıyorum wc yebu da hem fiziksel hem de psikolojik olarak çok etkiliyor. neyse çözülecek inşallah
motive etsin ve yönlendirsin diye şu an Mehmet öz ün iyileştiren yiyecekler kitabı ile yasemin soysal ın tek şişman beyniniz kitabını okuyorum. çok hoşuma gitti ikisi de. umudumun kırıldığı anda umut oldular bana. tavsiye ederim.
Hosgeldin
Hoşgeldinizzzz :)
Hosgeldinbu cuma yeni bir baslangic yapacagiz gurupca, Davina ilgileniyor,onun fikri. Hep birlikte fit olma yolunda ilerleyecegiz inşallah
Evi taşıdık filan açıkçası yiyip yiyip geliyorumKız sen nrdsn kayboldun gittin unutturdun kendini Ayşecik
Yağlar eridi fazlalıklar gitti bu kadar spora kas olmuyormu simdi sende
Anlaştık 29 ekim benim için ideal ozaman 75 olsun hedefim 29 ekim için
29 ekime kadar dedik ama şart değil 5 haftalıkta olabilir 2 aylık uzun gelirse.
Hedef koyarken uçma ula yeni diyetçi değilsin sen biliyosun birden fazla hedef olmaz.
İlk ve tek hedefin 80 olmak çakıl. Önce oraya gel sonra yepyeni bir hedef inşallah.
Ne güzel menü veriyodun hatırla azda olsa gidiyodu.
İviiiit,ip incecik olicikHoşgeldinizzzz :)
Topikçene inceleceğizzzz :)
Stresli islerde kendimizi yemege veriyoruz hep,bundan sonra dikkat edersin sen de canimEvi taşıdık filan açıkçası yiyip yiyip geliyorum
Yavas yavas sporu azaltsan vucud ona alissa daha iyi olmaz mi yena, omur boyu bu kadar spor yapabilecek misin, spor hocalarina bir sorsan bir fikir verirlerKas yapmaya yönelik program uygulamiyorum ki baharcim. .
kas yapmak kolay birsey değil hele bu yastan sonra. her gün saatlerce antrenman yapip ağırlık çalışmak her gün protein almak gerek..
Ben haftada 3 saat cardio + plates diğer günler vakit bulursam orta tempo yürüyorum.
Oh mis,keyifle yemeyi nasip etsin Allah. Ben daha hic baslamadim,gozumde de buyuyup duruyor,seminer donemi azar azar yapmayi duşunuyorum. Kurutmalik yapmiyorum buranin nemi kurutmuyor. Konserve ve dolap icin bir şeyler yapsam yeterÖylesine yoruldum ki. Söz de tatil ama ben uyandığımdan beri çalışıyorum.
Kahve çay sigara molası dışında yeni oturuyorum ...
Menemenlik domates , kahvaltılik sos,kurutmalik biber patlıcan yaptım. .
Akşam için köfte yoğurdum ve kendimi attım koltuğa ..
Beyleyken beyle işte :)
Cakil iki ay icin hedefin çok degil miAnlaştık 29 ekim benim için ideal ozaman 75 olsun hedefim 29 ekim için
2 ayda 14 kilo veremez miyim dersinizİviiiit,ip incecik olicik
Stresli islerde kendimizi yemege veriyoruz hep,bundan sonra dikkat edersin sen de canim
Yavas yavas sporu azaltsan vucud ona alissa daha iyi olmaz mi yena, omur boyu bu kadar spor yapabilecek misin, spor hocalarina bir sorsan bir fikir verirler
Oh mis,keyifle yemeyi nasip etsin Allah. Ben daha hic baslamadim,gozumde de buyuyup duruyor,seminer donemi azar azar yapmayi duşunuyorum. Kurutmalik yapmiyorum buranin nemi kurutmuyor. Konserve ve dolap icin bir şeyler yapsam yeter
Cakil iki ay icin hedefin çok degil mi
2 ayda 14 kilo veremez miyim dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?