Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yasli degilsin de yorgunsundur. Fadilda cok uzaginda degil heralde dikkat et
Bizim de oyle ,gereksiz mesajlara,kutlamalara izin vermiyorum.
Veli whatsaplari var benim olmadigim 1. Sinifta orda biraz sorun olmustu orayada bir ufak dokunus yaptim,( çunku bana yansitlar)duzeldi. Simdi iyiyiz. Birde herkes birbirinin sinirini ogrendi, daha temkinliler

Bi abla gördü bugün beni 2 sene önce görmüştü en son sen zayıfladın mı dedi o zamana göre daha azım dedim.

Buda öyle havalı bir anım yani
Havali anini yerim senin,bu anlarin cogalsin insallah
Terlik füze diyi yaaaa bir sarıl bir koklaa hiiiiçç :))

Cuma dicem sürpriz

Keşke ben olsaaaamm. Hem ben olsam uhuuuu bilboardlara filan asarım :)
Asacagin gunler yakindir,buranin bilbordlarina asarsin biz de motive oluruz
Bastan onlem almak lazim, yoksa is cigirindan cikiyor. Tek tarafli toplu mesaj var olmadi ona geçeriz dedim ben,herkes sus pus simdi. Anneler kavga ediyor olan cocuklara oluyor.
Günaydıııın

Bugün perşembe biraz daha özenli besleniyoruz değilmi

Sagolasın ablacım,ben de hiç olmadıgı kadar inanıyorum bu defa başarabilecegime yapanlardan neyimiz eksik dimi:)başarmalıyız,başaracagiz:)

Ben hiç tuz kullanmiyorum. Deterjandaki tuz yeterli geliyor
Dünkü ham ettiklerim söyle:)

Sabah
Tereyaglı omlet
Domates+salatalık
Monzarella peynır
Ceviz
Zeytin

Ara
Kahve

Akşam
Patlıcan yemegi
Bol salata
2 yk nohutlu pilav

Ara
Biraz çig kaju
Çok begendi bunu ben
Diş doktoruna gidecegim bugun,fena korkuyorum yaaa
Korkma acimayacak, şimdiki disciler hiç acitmiyor
Tartil,haftaya odem gider bomba eksin olur
Günaydıııınnn.. Yarına çok bomba bi artıyla geliyorum
Amaaa son artı bu inşallah
Eboe bu son olsun,yoksa dayak geliyo ona gore
Puan falan uğraşmayın bence herkes sorumluluğunu bilecek yaşta zaten dermişim
Dedum bittü

Hoşgeldin canım,sıkıntılarından kurtulmuşsundur umarim,Allah bir daha yaşatmasin. Senin de bayramin mubarek olsun.
İyiyiz sukur,ugrasip duruyoruz kilolarla,sen ne yaptin,kilo durumun ne alemde,heralde sıkı bir sekilde basliyorsun

Islerin yoluna girdimi canım ?
Sen nasıl oldun umarım daha iyisindir

hoşbulduk canlarım. biraz geç cevap verdim ama kusura bakmayın. benimki tatil olmadı. işti. bayramda 3 günlüğüne gezmeye gittim o kadar. ama hava almış oldum. değişiklik oldu.

buraya artık güzelce gelip bu sefer gerçekten kilo vermek istiyorum ama şu regl dönemini atlatayım. 2-3 güne gelir diye bekliyorum. sıkıntısı bastı zira. rahatsız ediyor işlerimi de az yola koyayım. beklediğim haber de güzel gelsin. moral olsun bana. ondan sonra kilo vericem artık inşallah tutmayın beni

en son 82.8 ile ara vermişim buraya. amacım 77 ile geri dönmekti. ama nasip olmadı. 80 lere indim. ama saatlerden dolayı ve gerçekten çok stresten dolayı. yeniden 82 lere çıktım. bayramda 3 gün otelde ve dışarda yedim. 4 gün wc ye çıkamadım. eve geldiğimde 84.4 tüm. inanamadım. 3 gün kaç lt dukan birası içtim hatırlamıyorum. probiyotik desteğiyle wc ye de çıktım. 83 leri gördüm. ama tabi şimdi de regl öncesi. neyse moralimi bozmuyorum. moral bozmak fayda etmiyor daha çok zarar veriyor çünkü. ben bu işi başaracağım Allahın izniyle.

son olarak demir hapına hala devam ediyorum. kendimi daha iyi hissetmek için. eylül sonu tahlile giderim ya da ekim başı. ekimde miyom kontrolüm de var. bu arada mr da miyomların çok büyük olduğu ve hem idrar torbasına hem de bağırsağa baskı yaptığı da çıktı. zaten wc sorunum vardı. şimdi 4 güne bir çıkıyorum wc ye bu da hem fiziksel hem de psikolojik olarak çok etkiliyor. neyse çözülecek inşallah

motive etsin ve yönlendirsin diye şu an Mehmet öz ün iyileştiren yiyecekler kitabı ile yasemin soysal ın tek şişman beyniniz kitabını okuyorum. çok hoşuma gitti ikisi de. umudumun kırıldığı anda umut oldular bana. tavsiye ederim.

Hosgeldin cok kilo almamissin kafana takma kisa zamanda verirsin sıkı tutarsan.
Wc icin mest cay etkili,ben de ise yariyor gibi,dene istersen.
Bonus ben yine geldim bi
yerlerden başlamak istiyorum artık b
Hosgeldin bu cuma yeni bir baslangic yapacagiz gurupca, Davina ilgileniyor,onun fikri. Hep birlikte fit olma yolunda ilerleyecegiz inşallah

Yağlar eridi fazlalıklar gitti bu kadar spora kas olmuyormu simdi sende

Kas yapmaya yönelik program uygulamiyorum ki baharcim. .
kas yapmak kolay birsey değil hele bu yastan sonra. her gün saatlerce antrenman yapip ağırlık çalışmak her gün protein almak gerek..
Ben haftada 3 saat cardio + plates diğer günler vakit bulursam orta tempo yürüyorum.

Son düzenleme:
Öylesine yoruldum ki. Söz de tatil ama ben uyandığımdan beri çalışıyorum.
Kahve çay sigara molası dışında yeni oturuyorum ...

Menemenlik domates , kahvaltılik sos,kurutmalik biber patlıcan yaptım. .

Akşam için köfte yoğurdum ve kendimi attım koltuğa ..

Beyleyken beyle işte :)

Anlaştık 29 ekim benim için ideal ozaman 75 olsun hedefim 29 ekim için

Hoşgeldinizzzz :)

Topikçene inceleceğizzzz :)
İviiiit,ip incecik olicik
Evi taşıdık filan açıkçası yiyip yiyip geliyorum
Stresli islerde kendimizi yemege veriyoruz hep,bundan sonra dikkat edersin sen de canim
Yavas yavas sporu azaltsan vucud ona alissa daha iyi olmaz mi yena, omur boyu bu kadar spor yapabilecek misin, spor hocalarina bir sorsan bir fikir verirler
Oh mis,keyifle yemeyi nasip etsin Allah. Ben daha hic baslamadim,gozumde de buyuyup duruyor,seminer donemi azar azar yapmayi duşunuyorum. Kurutmalik yapmiyorum buranin nemi kurutmuyor. Konserve ve dolap icin bir şeyler yapsam yeter
Anlaştık 29 ekim benim için ideal ozaman 75 olsun hedefim 29 ekim için
Cakil iki ay icin hedefin çok degil mi

2 ayda 14 kilo veremez miyim dersiniz

tatile gidip bi gece kalıp eyvah cuma çekim var sarjların hiç biri dolu değil tatili bırakıp eve gitmeliyiz diyen kişiye @huzurunmeraklısı denir

hayat niye bana hızlı ve bu hızda neden kilo gitmez
yüzme kursu araştırdım hayatım düzene girsin bu kez güzel şekilde vermek istyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…