Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus bugün diyetisyen görüşmesi oldumu nasıl geçti canım ?
Emre sevmistir inşallah. .

Sevdi evet genç bir bayan zaten ilk hafta için söz aldı hiç bir kaçamak yapmıycak.

Sonradan ona kaçamak hakları vericekmiş.

İlk görüşme için güzeldi tahliller var ne zaman istiycek bilmiyorum.
Anca çıkar zaten yaptırmak lazım.

Çok sevindim .. ilk intiba önemli çünkü hele gençler için...

Bence iyi bir dönem de yaptınız başlangıcı . Tatil başı olsaydı düzenli dikkat edemezdi. Yazın evde sıcaklar dondurmalar soğuk içecekler baya iştah acıyor çünkü. .

Sen nasil rahat ediyorsan oyle yap canim,ben sporu cok sevmiyorum,ama hareketli bir insanim. Gunluk yarim saat yürüyüş yapmayi hayatima gecirebilirsem ne mutlu bana:)
Hayat kisa,kendine de zaman ayir cancağızım:)
Gozun aydin bonus,cok sıkıntılıydin, bu ikiniz için de hayirli bir başlangiç olur inşallah

Iyi geceler kizlar
Yrn kontrole gitcem eger durum musayitse dogurmak isticem. Digerlerindede sancim olmamisti serumla dogurmustum ha 1 hafta once ha 1 hafta sonra fark etmez diye dusunuyorum. Sabah dus almadan obce tartilcam dogum yapacak olusam hamilelikteki son kilom olur ☺

Annen yanindami iyi hadi ..

Yazık ya biberler mahfoldu desene yagmurda..

Bayramin 4. Gunu geldi ☺

Ayran ic iyi gelir

Gunaydin Ay yazik olmus olmus biberlere,ne emek vardir onlarda ya,insallah bir sey olmamistir[/QUOTE]

Akibeti hakkinda bilgim yok abimle babam birsey demedi ☺

Yrn 39 bitiyor

Aile grubunuza atmis abim videoyu ogrendi o da yani

Hasibecim altaki takvimine baktımda çok az kalmiş doguma,saglıkla,huzurla al yavrunu kucagına inşallah.

Amin cnm insallah

günaydınlar efendim
kilo bildirimi

90.5 yani sabit
pazartesi okullar açılıyor eşim göreve başlayacak
oğlumu da kreşe vereceğim yarım gün
sabah işlerimi yapsam akşamları yürüyüş yapsam
haftada 1 günde yüzmeye gitsem
birde diyeti tam uygularsam oldu bu iş

Allahıımmmmmm cuma günü hürmetineee bana aziiim güç kuvvet iradeyi tutacak nefis ver

Yine 9 lar gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…