Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaa 5 kilo
Yazık olmuş onca emeğe ..
Ne acımasız kilolar hemen usenmeden geri geliyor ..
Allah başka keder vermesin gerçekten bizlerin de işi zor

Hayırlı cumalar
Kilom 130
Hiç dikkatli olamıyorum kacamaklarim oluyor..eltimler geldi surekli birlikteyiz ancak okul açılınca spor ve diyete sıkı sarilicam ...bugunde dra gittim saçımın içinde siğil gibi yağ bezesi gibi birşey çıkmıştı iki sene oldu hiç ağrı yapmıyordu dün ağrımaya basladi antibiyotik verdi doktor bitince alıcak artik keserek o bölgeyi. .çok korkuyorum inşallah acı duymam ....

Slm kizlar

Kilom 106.5

Bulamiyorum doğurcam demişsin ya ay içim bi tuhaf oldu ya...

Bu ne rahatlik diyesim var mesleki deformasyonmu diyek ne diyek :)

Bizi habersiz birakma ıkınırken yazarsın kuzum:))

Gittim cnm dra nstde sanci yok aciklik 2 cm daha dr bekleyelim dedi bi sakincasi var mi beklemenin dedi bende siz burada oldugunuz surece sakinca yok dedim haftayada cars. Pers. Cuma izin alacakmis herhangi birsey olmazsa pazartesi gel durum degerlendirmesi yapalim dedi yine doguramadan geldim ☺ mesleki deformasyon demeyelimde kabullenmislik diyelim eninde sonunda cikacak oradan

Ay hasibe yaa

Sıkıntıdan oluyor derincim. . Ara ara benimde oluyor sonra geçiyor. .

Artık az da olsa dikkat etmeye başla kuzum bak iyice yerleşiyor 130 lar

Hayirli gunler,hayirli cumalar
Kilo bildirme gunu mu gelmis:) keske cumartesi bildirsek ben cumartesileri daha az cikiyorum Bu gece hic uyumadim,sabah 7.30 dan 11.30 kadar uyudum,haliyle odem felan olustu,biraz bekleyim dedim kilo bildirimi icin. Bayram sonrasi 99 lara cikmistim. Ama bundan iki gun once 97.3 gordum. Pazartesiden beri kendimce bir program uyguluyorum. Bozmadim hic şukur.
Ay ne uzatmisim,alt tarafi iki sayi yazacam. Kendimi begenmiyorum demek ki,aklamaya calisip duruyorum. Tamam sustum.
Sıki durun bildirim yapiyorum.
İki hafta onceki kilom 98.4 ( bayramda 99 a ciktim)
Guncel kilom 97.8( bu hafta 96 yi ucundan gormeyi hayal etmistim olmadi
Spor ortalama 200dk

E eboe Bonus YENA Davina

Zorda olsa anladim ne demek istedigini
Özetle tebrik ederim kuzum

Mücadeleni örnek alsinlar

Zorda olsa anladim ne demek istedigini
Özetle tebrik ederim kuzum

Mücadeleni örnek alsinlar
Kiz cok mu karisik yazmisim. Uykusuzluktandir.
Hani artilari soylemak zor oldugu icin es gecip sabitim diyoruz ya,ha iste orda ben 99 felan olmustum.
Anlayacagin 99 dan geldim bu kiloya, ama sanki bir 500 gr daha eksi cikabilirdim,odemi atamadim uykusuz oldugum icin.yarin tartilip yazarim tekrar.
İnşallah bu sefer anlatabilmisimdir

hadi son günler kolaylıkla,sağlıcakla al kucağına bebişini :)

Anlamıştım ki .. Latife ettiydim

kilo bildirimim
112.4

geçen cumada evde yoktum bildirememiştim bir önceki cumaya göre artıdayım mağlum dönemden dolayı şişkinliğim var. bu hafta dikkat edebilirsem haftaya cuma çok pis eksi bildirebilirim

inşallah bekliyoruz. Umarım lafta kalmaz

Simicim biz senin gibi genc degiliz,onceki kilonu hatirlamiyoruz onu da yaz ki verip vermedigini bilelim
Günaydın
Hayırlı cumalar....

Kilom 64.9

Spor 200 dk.
Verdin mi yena bu hafta
Gunaydin gözüm korktu 29 ekim hedefimi 80 olarak güncelliyorum 2 ayda 9 kilo vermeyi umut ediyorum.

Güncel kilom hala 89 bu hafta başarılı değilim
Bu daha gerçekçi hedef olmus

Günaydın hayırlı cumalar
Kilom 101
Spor inşallah olucak
29 Ekim hedefi - 6
Haydi bismillah,haftaya 99 ucundanda olsa gözükür inş.
Amin,aminde biraz da icraate gecmek gerekiyor,haydi haftaya bomba gibi bekliyoruz seni

Nisa naptin kiz 5 kg ne,cok olmus gulum,hemen temizlemelisin,yoksa
Gecmis olsun,korkma,aci duymazsin,cabucak iyilesirsin.
Artik diyete baslama zamanin gelmedi mi derin,cok oyalandin ,uarekete gecmen lazim artik
Hasibe sen ne minnos ne pozitif birisin. Boyle sakin,relax olmanin huzuru bize bile geciyor. Masallah sana. Bebis huzurlu huzurlu xaman gecirdi 9 ay boyunca. İnşallah saglikla kucagina alirsin minigini de
kilo bildirimim
112.4

geçen cumada evde yoktum bildirememiştim bir önceki cumaya göre artıdayım mağlum dönemden dolayı şişkinliğim var. bu hafta dikkat edebilirsem haftaya cuma çok pis eksi bildirebilirim
Bekliyoruz haftayavermezsen icabina bakariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…