Hayirli cumalar
kilom 89.8
geçen hafta tartilmamistim. İki haftada yaklaşık 5 kilo almışım vay beee
29 ekime bende bir hedef belirliyim 81 kilo olmak
@cakil kilolarimiz aynı galiba bayramdan önce de aynıydı ne güzel kilo alıyoruz böyle
Bulamiyorum doğurcam demişsin ya ay içim bi tuhaf oldu ya...
Bu ne rahatlik diyesim var mesleki deformasyonmu diyek ne diyek :)
Bizi habersiz birakma ıkınırken yazarsın kuzum:))
Gittim cnm dra nstde sanci yok aciklik 2 cm daha dr bekleyelim dedi bi sakincasi var mi beklemenin dedi bende siz burada oldugunuz surece sakinca yok dedim haftayada cars. Pers. Cuma izin alacakmis herhangi birsey olmazsa pazartesi gel durum degerlendirmesi yapalim dedi yine doguramadan geldim ☺ mesleki deformasyon demeyelimde kabullenmislik diyelim eninde sonunda cikacak oradan
Hayırlı cumalar
Kilom 130
Hiç dikkatli olamıyorum kacamaklarim oluyor..eltimler geldi surekli birlikteyiz ancak okul açılınca spor ve diyete sıkı sarilicam ...bugunde dra gittim saçımın içinde siğil gibi yağ bezesi gibi birşey çıkmıştı iki sene oldu hiç ağrı yapmıyordu dün ağrımaya basladi antibiyotik verdi doktor bitince alıcak artik keserek o bölgeyi. .çok korkuyorum inşallah acı duymam ....
Hayirli gunler,hayirli cumalar
Kilo bildirme gunu mu gelmis:) keske cumartesi bildirsek ben cumartesileri daha az cikiyorumBu gece hic uyumadim,sabah 7.30 dan 11.30 kadar uyudum,haliyle odem felan olustu,biraz bekleyim dedim kilo bildirimi icin. Bayram sonrasi 99 lara cikmistim. Ama bundan iki gun once 97.3 gordum. Pazartesiden beri kendimce bir program uyguluyorum. Bozmadim hic şukur.
Ay ne uzatmisim,alt tarafi iki sayi yazacam. Kendimi begenmiyorum demek ki,aklamaya calisip duruyorum. Tamam sustum.
Sıki durun bildirim yapiyorum.
İki hafta onceki kilom 98.4 ( bayramda 99 a ciktim)
Guncel kilom 97.8( bu hafta 96 yi ucundan gormeyi hayal etmistim olmadi
Spor ortalama 200dk
E eboeBonus YENA Davina
Kiz cok mu karisik yazmisim. Uykusuzluktandir.Zorda olsa anladim ne demek istedigini
Özetle tebrik ederim kuzum
Mücadeleni örnek alsinlar
hadi son günler kolaylıkla,sağlıcakla al kucağına bebişini :)Slm kizlar
Kilom 106.5
Gittim cnm dra nstde sanci yok aciklik 2 cm daha dr bekleyelim dedi bi sakincasi var mi beklemenin dedi bende siz burada oldugunuz surece sakinca yok dedim haftayada cars. Pers. Cuma izin alacakmis herhangi birsey olmazsa pazartesi gel durum degerlendirmesi yapalim dedi yine doguramadan geldim ☺ mesleki deformasyon demeyelimde kabullenmislik diyelim eninde sonunda cikacak oradan
kilo bildirimim
112.4
geçen cumada evde yoktum bildirememiştim bir önceki cumaya göre artıdayım mağlum dönemden dolayı şişkinliğim var. bu hafta dikkat edebilirsem haftaya cuma çok pis eksi bildirebilirim
Kiz cok mu karisik yazmisim. Uykusuzluktandir.
Hani artilari soylemak zor oldugu icin es gecip sabitim diyoruz ya,ha iste orda ben 99 felan olmustum.
Anlayacagin 99 dan geldim bu kiloya, ama sanki bir 500 gr daha eksi cikabilirdim,odemi atamadim uykusuz oldugum icin.yarin tartilip yazarim tekrar.
İnşallah bu sefer anlatabilmisimdir
kilo bildirimim
112.4
geçen cumada evde yoktum bildirememiştim bir önceki cumaya göre artıdayım mağlum dönemden dolayı şişkinliğim var. bu hafta dikkat edebilirsem haftaya cuma çok pis eksi bildirebilirim
maşallah azmin, iradeni zaferi vallaha hele yaptığın spora hayranım
Simicim biz senin gibi genc degiliz,onceki kilonu hatirlamiyoruz onu da yaz ki verip vermedigini bilelimGünaydın ahâli..
95,1 kg
@cakil80 canım 14 kilo realist değil ayrıca bu tür bir hedefi başaramazsan motivasyonun düşer. Hem de hızlı bir şekilde geri alma ihtimalin olur. İdeali 8-10 kilo arası ama metabolizman yavaşsa 6 kilo bile daha mümkün olabilir.
Verdin mi yena bu haftaGünaydın
Hayırlı cumalar....
Kilom 64.9
Spor 200 dk.
Bu daha gerçekçi hedef olmusGunaydin gözüm korktu 29 ekim hedefimi 80 olarak güncelliyorum 2 ayda 9 kilo vermeyi umut ediyorum.
Güncel kilom hala 89 bu hafta başarılı değilim
Haydi bismillah,haftaya 99 ucundanda olsa gözükür inş.Günaydın hayırlı cumalar
Kilom 101
Spor inşallah olucak
29 Ekim hedefi - 6
Amin,aminde biraz da icraate gecmek gerekiyor,haydi haftaya bomba gibi bekliyoruz senigünaydınlar efendim
kilo bildirimi
90.5 yani sabit
pazartesi okullar açılıyor eşim göreve başlayacak
oğlumu da kreşe vereceğim yarım gün
sabah işlerimi yapsam akşamları yürüyüş yapsam
haftada 1 günde yüzmeye gitsem
birde diyeti tam uygularsam oldu bu iş
Allahıımmmmmm cuma günü hürmetineee bana aziiim güç kuvvet iradeyi tutacak nefis ver
Nisa naptin kiz 5 kg ne,cok olmus gulum,hemen temizlemelisin,yoksaHayirli cumalar
kilom 89.8
geçen hafta tartilmamistim. İki haftada yaklaşık 5 kilo almışım vay beee
29 ekime bende bir hedef belirliyim 81 kilo olmak
@cakil kilolarimiz aynı galiba bayramdan önce de aynıydı ne güzel kilo alıyoruz böyle
Gecmis olsun,korkma,aci duymazsin,cabucak iyilesirsin.Hayırlı cumalar
Kilom 130
Hiç dikkatli olamıyorum kacamaklarim oluyor..eltimler geldi surekli birlikteyiz ancak okul açılınca spor ve diyete sıkı sarilicam ...bugunde dra gittim saçımın içinde siğil gibi yağ bezesi gibi birşey çıkmıştı iki sene oldu hiç ağrı yapmıyordu dün ağrımaya basladi antibiyotik verdi doktor bitince alıcak artik keserek o bölgeyi. .çok korkuyorum inşallah acı duymam ....
Hasibe sen ne minnos ne pozitif birisin. Boyle sakin,relax olmanin huzuru bize bile geciyor. Masallah sana. Bebis huzurlu huzurlu xaman gecirdi 9 ay boyunca. İnşallah saglikla kucagina alirsin minigini deSlm kizlar
Kilom 106.5
Bekliyoruz haftayakilo bildirimim
112.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?