Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

berketli olsun kışın afiyetle yiyin bugün iştemisin ?

berketli olsun kışın afiyetle yiyin bugün iştemisin ?

Sağolasın asucum. . Miktar azdı ama ben tembel olduğum için çok oyalandim. .
Isteyim yarın çalışma durumum var olmazsa Aqua parka gideceğiz oglanla çok istiyor ...

Senin işler nasıl hiç konuşmadık bu ara
Yalnizmisin yardimcin varmi

daha sık gelsen senin listelerini özledim ben içimden bir ses bu eylül herkese iyi gelicek diyor bence beklediğin iyi haberi alıcaksın, neyse durum iyi yönde geliştiğinde baher verirsin artık :) bende bir yerlere gitiğimde bağırsaklarım tamamen kilit oluyor bir şişkinlik bir rahatsızlık oluyor yaniii

yalnızım hele bugün tamamen tekim, kardeşim denize gitti çalışmam lazım ama tek başıma motive olamıyorum bugün nasıl zor geldim anlatamam bir ayağım, ileri iki ayağım geri öyleee yaniii

iki gündür çok geç gidiyorum bir gece 11 de, bir gecede saat 1 de gittim eve dışarda işim vardı bugün saat 5 gibi çıkayımda giderken pazarım var uğrarım domates,salatalığım dahi kalmamış evde yemekte yok ne yapsam diye düşünüyorum

Kolay gelsin. Kardeşinin denizide bitmiyor He ...

Aksama ne yaparım bilmiyorum benim de yemegim yok aklımda da bisey yok.

Davina mehtaaaaaaap neredesin acabası

Hadi hepimiz 7 haftayı bekliyoruz hem sen bekarssın vaktin bol

Mehtapp öldü öldüü helak oldu bugün ablaaaa şefkat istiyorum.

benim bir aydır kulak iltihabım var geçti ama agrı devam ediyor doktorda bir şey yok diyor.
Birde yaklaşık mayıstan beri sol kulagım başımı saga cevirince hışırdıyor dum dum dum nabız sesini duyuyorum. Neyse işte bunlardan sebep her hafta doktora gidiyorum kan tahlili ultrason işitme testi vs.
Bugün kontrol vardı. Sabahtan gittim. Sıra bana gelecek ama 65 yaş üstüne öncelik oldugu için bütüm amcalar teyzeler önüme geçmiş oldu sonra ben kaldım öğleden sonraya. Sıcak zaten ordan oraya dolan dur. Ögleden sonra oldu doktorlar geç geliyor sonra yine 65 yaş üstüler anca güç bela geldi sıra. Asistanlar oluyor genelde uzman doktoru çagırdı sonuçlara baktılar. Bir şey çıkmadı iltihap geçmiş ama benim agrım var. sebebi belli değil. ama hışırdama kilodan dolayı boyun genişlermiş ondan olabilir kilo ver geçer dedi.
Geçen haftalarda kan testinde kolesterol yüksek cıkmıstı tabi yine kilodan. Dahiliyeye git diyetisyene yönlendirir demişti o da yönlendirmedi. Kendin verirsin dedi. Benden daha kilolu olanları( daha kaç kilo olcaksam artık) ya da şeker hastalarını filan yönlendiriyorlarmış genelde. O da patladı yani bir heves etmiştim devlette giderim diyetisyene diye ısrarda ettim biraz ama yalan oldu. Anca hastaneden cıktım o sıcakta ben git ters yerden otobüse bin git kadıköye. :) daha inmedim farkedince dedim gidiyim duraktan bineyim artık. Öyle saçma sapan bir gün geçirdim. Eve geldim duşa gir çık filan. Annemde grip olmuş ona bir şeyler hazırladım.
Anca kanepeye oturdum. Oturmak çok güzel bir şey valla yaaaaa :)))

Akibeti hakkinda bilgim yok abimle babam birsey demedi ☺

Yrn 39 bitiyor

Aile grubunuza atmis abim videoyu ogrendi o da yani

Amin cnm insallah[/QUOTE]
Kız sen ne duruyorsun 38 bitince aldılar benimkileri yakında normal doğum sancısı başlar heee demedi deme

Ay yok artık kulak hisirtisinida kiloya bağladılar yaa..
Çok kızdım valla..
Bana hiç mantıklı gelmedi nedense

Gerçi benim batan tırnağım var ona da zamanin da kiloyla alakali demişlerdi ..

Sana da annene de geçmiş olsun canım...

Diyetisyen olsaymış iyi olurmuş ama olmamis önemli değil. Sen zaten naapicagini biliyorsun canım. Sadece tahlillerin bakılsaydi olmadı aile hekimliginde baktirirsin şeker TSH vb .

Kilo verince anlayacagım artık hışırtı ondanmıymış değilmiymiş:)
Şeker hariç diğerlerine tahlil yapılmıştı normaldi bir tek kolesterol sıkıntı. Zaten ne sıkıntım varsa kilodan doktora gitmicem artık sinir oldum :)

Bende çok kizardim Dr Lara herşey kilodan derlerdi ama öyleymiş mesela bacak ağrım el kol uyuşması karincalanmasi topuk dikeni vs çok şükür daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…