Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım teşekkür ederim bende seni tebrik ediyorum vereliniortak

Citol ellerine sağlık
Beyzus .Denklem, Halley Mimu ,Nur ,Tebessüm tebrikler.opuyorumnanaktanSeferan harikasın ne denir başka
Arkadaşlar en az bendeniz ne yapalım artık .:kedi:

teşekkür ederim desteklerinizle olacak inş.:lepi:

geçmiş olsun inş. önemli birşey çıkmaz

bence hiç takılma mümkünse euzü besmele çek yanından uzaklaş hiç diyaloğa girme tekin değilk anlaşılan ...

allahım kimseyi evladı ile sınamasın inşallah mutlu haberlerini bekliyoruz. radyoloklar filmi daha iyi değerlendiriyor. sizin dr. sitemiştir büyük ihtimal görmesini içini ferah tutmaya çalış zor ama dene

ahhhh sende bendensin doğumdan sonra kızımın huysuzluklarından çok düzensiz yedim ve veremedim kiloları seni çok iyi anlıyorum ama utanacak birşey yok kararlıysan verceksindir. hoşgeldin
ayy inanmıyorum hiç bu kadar çok tebrik almamıştım teşekkür ederimopuyorumnanaktan

tebriği hakettin

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:a015:herkese bide toptan teşekkür ediim bi daha yazana kadar herkes kendine iyi baksın

bugün çok düzensiz bir gündü daha yeni oturdum çok yorgunum
sabah kızımla kahvaltı ettik
sonra eşofman almam lazımdı markete gittik uzuzn sürdü biraz kızım dönerken yokda uyudu. eeşyaları ve kızımı eve çıkardım kaç kere merdivenleri çıktım sayamadım.

kızımı yatağına yatırdım mama yedim spora gittim
spordan geldim kızımı doyurdum eşim akşama misafir gelecek dedi ev dandini evi temizledim mutfak bile bulaşık doluydu onları topladım 4-5 makina çamaşır yıkamıştım onları katladım kızıma akşam birşeyler yedirdim geldiler ve 11 de gittiler kızımı uyuttum size bir merhaba diyeyim dedim artık adım atamıyorum çokkk yorgunum.

yediklerimde çok saçamaydı.

sabah: 1 dilim peynir
1 yumurta
2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık

ara: marketteydik yiyemedim

öğle çok acıkmıştım dayanamadım 1/2 den biraz fazla pide yedim

ara: yok temizlikle meşkuldum

akşam 1 kase çorba

ara: misafirlerle birlikte dayanamadım 1 dilim baklava ve 1 tane tuzlu kuru pasta yedim

Bonusla kahvaltıyı ve muhabbetide tavsiye ederim :jeyyar: citole mangal falan farketmez bende çok gitmek isterdim...:gitme:

Dün yediklerimi bi yazayım....

SABAH

1 dilim ekmek
Çok az beyaz peynir
4 dilim ince ufak salam
Domates salatalık

Arada naneli yeşil çay

ÖĞLEN

7-8 kaşık tavuklu taze fasulye
Az lavaş ekmek

Arada 2 tane kuru kayısı
2-3 tane anasonlu galete
Yeşil çay

AKŞAM ( işim vardı çok aceleden elime ne geçtiyse onu yedim )

Sandiviç yapmak için salam kesiyodum sonradan galete yediğimde geldi aklıma ekmek yemiyim dedim sadece salamları yedim et niyetine :)))

Azda fasulyeden yedim...

Yatmadan önce sütlü kahve içtim ....

İyi pazarlar bu arada herkese...buyrunnnnnnnnn

Şu yeni oyunlara bi bakim -tatlicadiarzu-

kolay gelsin canım... allah zihin açıklığı versin..

umarım kazanırsın sınavı allah zihin açıklığı versin

Allahım sen aslıya yardımcı ol ve istediği sonucu almasını nasip et...amin...cuma gününün hürmetine sevindir bu kulunu...PÜÜÜÜÜÜFFFFFFFFFFFF ( istikamet angara )şutarafagitti

ınşallah istediğin olur...
:Saruboceq:

:))

Allah yardımcın olsun canım inşallah emeğin boşa gitmez güzel haberle dönersinzemuszemus

aslıcım sınavında başarılar kpss den de özel şirkettende kurtul emi fıstıkım dualarımız seninle başarıalr tekrar

Allah hakkında hayırlısını versin.Dualarım seninle....

]

gurban olurumm üfleyen dudaklarınıza...:asigim::kedipuyorumnanaktan Allah razı olsunn dualarınız ve iyi dilekleriniz içinn çok teşekkür ederim... ama sağolsun kurum yapmış yapacağını sanırım yine torpille alınacaklar belli laf olsun diye çağırdılar hayırlısı olsun bakalım nolcak...:ecrin_bebek:

ıyi pazarlar bu arada herkese...buyrunnnnnnnnn

Bonus'cumm iyi pazarlar... topunuza iyi tatiller :icecream: benim diyet durumları da cort yahuu aman napiimm hiç onu düşüncek halde değilim şu an...:dilcikar:
[/B]

ısteksiz çalışıyorum ya canım.Satt 13.00 bana 133.00 gibi gelmiş.Ayrıca ben yaşlı hastayım.Kusura bakmayın artık.Bir de daha komiği BONUS '' nası dayanıyorsun bu kadar saat ''' diye yazmış.Bende ne yapayım bizde böyle işte diye cevap vermişim.:roflol::roflol::roflol::roflol:Allah bana akıl fikir versin.Birde islah etse çok iyi olacak.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
İnşallah gerçek olur.Olunca da süper olur yani....
ilahi Yena ezelzedeyiz demek ki çok hoş bir tanımlama olmuş ebedzedelikten muaf oluruz inşaallah
İnşallah canım...
TURSARİ......ŞenizŞenizŞeniz
günaydın..ben de bu gruba dahil olmak istiyorum :)
Buyur canım.Hoşgeldin.a.s.Hepimiz kendimize göre diyet yapıyoruz,cumaları kilomuzu bildiriyoruz.Birde elimizden geldiğince birbirimize destek oloyoruz.Sende kilonu bildir.Cıtol gerekeni yapar.
İyi pazarlar bu arada herkese...buyrunnnnnnnnn

İyi pazarlar canım....

alındım bile:dilcikar::gitme::gitme:

alındım bile:dilcikar::gitme::gitme:

Bebeğim benim,sende istanbuldaydın doğru birde namem..

Sizinlede senin hani eğlendiğin yer vardı ya.hıh işte oraya gideriz..:jeyyar:yerimseniben

Lütfen kızma,özür dilerim..Yoksa sen unutulacak kadınmısın..:1hug: opuyorumnanaktan

YENACIĞIM;

Merhaba.Nasılsın.Şimdi yürüyüşten geldim.Hava çok güzel.1,5 saat yürüdüm. 15 dakikası spor aletlerinde geçti.Biraz yoruldum itiraf edeyim;ama ruhen kendimi iyi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…