seferan kutlarım seni......
ve kilocukları veren arkadaşlar... tebessüm, denklem, beyzus, mimu...
harikasınız....
ellerine sağlık citolcüm...
sen de sondan birincisin kaydirigubbakcemile3
kilo verdiğim için rahat rahat dövenilirim seni :mymeka:
teşekkür ettim.. aldığımı verdim.. 104,6 ya kadar düşmüştüm vaktiyle.. yarın da o kiloma düşer ve yoluma devam ederim inşallah.. 3 haftamı yedim göz göre göre :sinifsinif: :gitme:
seferanı da teprik ederim a.s.
ve kilo veren herkesi tabiki ama en çok seferanı olumunekankayizsmile
seferan tebrikler :lepi:
Citol ellerine sağlık
Beyzus .Denklem, Halley Mimu ,Nur ,Tebessüm tebrikler.opuyorumnanaktanSeferan harikasın ne denir başka
Arkadaşlar en az bendeniz ne yapalım artık .:kedi:
bebekliğinde demişlerdi yağ bezesidir diye doktorlar ama değilmiş o yüzden plastik cerrahiye götürdük tomografi verdi şimdi eşimi aradım sonuç için aldnmı diye radyoloji doktorları görmek istemiş mehmeti pazartesi günü neoldu bilmiyorum ve çok tedirginim mafoldumbennapcam bilmiyorum pazartesiye kadar dua edin inşallah önemli bişey için çağırmamışlardır :1no2::Saruboceq:
ya hiç sorma ablam yaa çıkamadık ayrı bide nolduğunu bilmeden böyle bekmelem mahvediyor insanı doktorlar bebekliğinden beri hep yağ bezesi dediler hemde 3 yada 4 doktor birden ben hep acaba yağ bezesimi diye bikaç doktora gösterdim ama gerçekten hepsi ne söylesede içim rahat etmedi ama en son kışın başında bir kontrole götürdüğümde doktor muayene etti ve bu yağ bezesi değil dedi şok oldum tabiiki ama plastik cerrah önemli bişey değildir bence ama tomografi gerekli dedi çektirdik işte geçen hafta başka bir plastik cerraha gittik oda aynısını söyledi fibrokistik olabilir falan dedi önemli değil bence dedi başka bir cerrah tanıdığımız çokk uzaktan akrabamızmış onla beraber baktılar işte tomografi derken şimdide sonuçları almaya gitti eşim baksana ne demişler radyoloji doktorları bakmak istiyorlar mehmete kafayı yicem nerdeyse yaa Allahım inşallah bişey demezler diyip duruyorum öğrendiğimden beri mafoldumbennapıcam yaa bana bi akıl ver ablam yaa neden acaba çagırdırlar oğlumu normalde sonuçları alıp palstik cerraha göstericektik oda ameliyat olurmu olmazmı ona karar vericekti salı günüo kadar mafoldumbendoktor daha küçük önmesiz bişeye benziyor belki ameliyat bile gerekmez dedi ama şimdi neden radyoloklarda görmek istiyor oğlumu meraktan yerimde duramıyorumm hem merak hemde korkudan Allahım sen feraha çıkar yarabbimm :Saruboceq:
yani kimi insanlar böle diyo üç harflilerimi vardır ne allahım kadın kendinde değil üşütmüş yani hülya rus kadın sen çilli kadın bilmemkim falan filan sizler benim karımsınız diyo delirmiş yani yok ünlülerin isimlerini diyor işte onlardan hamileyim diyo ay dedim bir ara acaba kimi ruhaniler insan kılığına yada başka kılıklara bürünürlermiş ya ay dedim onlara karıştı herhalde dedi deli konuşuyor
tam hatırlamıyorum ama hadisi şerif miydi yoksa başka velinin sözümüydü yanlış olmasın diyorki
Ağzınızdan çıkanlara dikkat edin hersözünüz Allaha dua olarak ulaşır
diyor o yüzden ağzımdan çıkanlara dikkat ediyorum ama içimden geçenlere dikkat edemiyorum malesef dua tek silahım başkada yapabileceğim bişey yok Rabbime dua ediyorum bişey çıkmasın diye ama şimdi daha rahatım çünkü netten okudum radyolokların bir görevide hastayı inceleyip cerrahlarla yapılacak işlemler hakkında karar vermekmiş belkide oda incelicek ve ameliyat olup olmamasına karar verecekler büyük ihtimalle şimdi daha ahatım ama Allah razı olsun yanlız bırakmadınız beni sağolun duanızdan eksik etmeyin opuyorumnanaktan
yağ bezesi değilmiş işte o olsaydı bu kadar üzülmezsdim problem değil çünkü ama şimdi içim daha rahat kime söylesem aynı şşeyi söylüyor benim içim rahat diyor bide yukarıdada yazdım iki doktor oturup karara bağlıcakalr işi bencede inşallah ameliyatta olmaz benim oğluşum bu küçücük haliyle senin oğluşunda düzelecek merak etme Allahın izniyle zaten doktorları bişey kalmamış dememişmiydi aklına bile getirme bence sağolasın yenoşum dua et bize bolbol:Saruboceq:
evet ablacım bende öyle düşündüm sonradan çünkü göz çukuruna zarar verebilir diye konuşmuştu doktor gelişmekte bir çocuk olduğu için bencede ona karar verecekler napılması gerektiğine o yüzdendir bide kötü bişey olsaydı Allah korusun yinede yada buna karar verseydi çocuğuda bidaha çağırmazdı dimi evet dediğin gibidir mutlaka oda incelicek ve bizim doktorla kararlaştıracaklardır şimdi daha rahatım ama sabahtan beri düşün düşün kafam kazan oldu ama şimdi daha rahatım bide sizlerinde yazılarını okuyunca kafama iyice yattı sağolasın aplammmm
cin ki ne cin şimdikiler sırnaşık şeyhele benim oğlum hemen seziyor ortamı nasıl olduğunu ben bile anlamıyorum geçenlerde teyzesi bir ortamda aniden kızmış ve ağlamak üzereymiş sinirden hemen sanki ona bişey söylemiş gibi teyzesine dikdik bakmaya başlamış gitmiş öpmüş koskoca kızı sakinleştirmiş hemen ortadaki havayı seziyor biraz ses yükselse evde hemen koşup oda katılıyor bizde susuyoruz kaydirigubbakcemile3 oyüzden bugün onunla dışarı çıktık kafam dağılsın diye gezdik dolaştık ona abıkkı (ayakkabı)aldık bi görsen herkese selam veriyor aldıklarını gösteriyor her dükkana girip sohbet ediyor beyzus aplam bilir onunla buluştuğumuzdada ogün oturduğumuz cafedeki her masayı tektek gezmişti kaydirigubbakcemile3 çok kalp hırsızıdır benim oğlum cana yakındırda öyle olmasada benim evladım işte Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah ne olursa olsun benim o benim oğlum işte yüreğim ağlamasına bile dayanamıyor :1no2: Allah sıkıntı çektiklerini göstermesin inşallah ömür boyu nerd varsa acil şifalar versin bütün hastalarada:Saruboceq:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mrb arkadaşlar bendedoğum maduruyum kızım 1.5 ay sonra yaşna gircek ama hepsi duruyo kilomın 93 kadar düştüm yine aldım 99 şuan off utanıyom kendimden artık ben bu yaz ne yapcam bilmem bide kızım fena düzensz yiyom
ayy inanmıyorum hiç bu kadar çok tebrik almamıştım teşekkür ederimopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:a015:herkese bide toptan teşekkür ediim bi daha yazana kadar herkes kendine iyi baksın
Bende sizinle buluşmaya gelmek istiyorum..
Yada kiminle ne yapmak istediğimi söyleyeyim..Bu arada ismi geçen şahıslar ist.oturanlar..diğerleri gücenmesin lütfen..
BEYZUS'la Kahve veeşliğinde deriin sohbet etmek..
Tursari ile çay ve patlamış mısır eşliğinde çocuklarımızın oynamasını izlemek.:))
Bonus'la şiir dinletisine ve kitabevlerine gitmek .
seçil'le LCW de alış veriş..:))
Dilencii ile türkübar'da halay çekmek ..:)) Beni hayal edin halay başıyım,dombili dombili..:roflol:
Sonra hep beraber citol'e mangala gideriz..Ve neden kilo veremiyoruz diye kritik yaparız..:roflol:
Ayyy bayılazammm..:roflol:
kolay gelsin canım... allah zihin açıklığı versin..
umarım kazanırsın sınavı allah zihin açıklığı versin
Allahım sen aslıya yardımcı ol ve istediği sonucu almasını nasip et...amin...cuma gününün hürmetine sevindir bu kulunu...PÜÜÜÜÜÜFFFFFFFFFFFF ( istikamet angara )şutarafagitti
ınşallah istediğin olur...:Saruboceq:
:))
[/COLOR]
Allah yardımcın olsun canım inşallah emeğin boşa gitmez güzel haberle dönersinzemuszemus
aslıcım sınavında başarılar kpss den de özel şirkettende kurtul emi fıstıkım dualarımız seninle başarıalr tekrar
yarın ben de açıköğretim sınavlarına giricem karşılıklı üfürükleşiriz artık bugün yerimseniben umarım aramıza katılırsın (devlet memuruyum da :hulya: ) belkimde buraya atanırsın.. beraber haftasonları yürüyüş yaparız.. sahile gideriz.. ah ah boshayallersmile
]
Allah hakkında hayırlısını versin.Dualarım seninle....
]
vay be kızlar seferana bekın heledelikafadulden :1shok
umıtsız bır vakayım dıyordu ama hepımızı sollayıcaga benzıyoooo.
beyzacıgım abdeslı olman sart degıl sela okunuyo salavatlara baslayalım
bırde tatlı kızımız cherry de hep beraber dua edelım inş...
ıyi pazarlar bu arada herkese...buyrunnnnnnnnn
Şu yeni oyunlara bi bakim -tatlicadiarzu-
Hoşgeldin canım,sen doğumzedesin..Çabuk verirsin bizden daha şanslısın..
bizler ezelzedeyiz..:)) hep kiloluyduk yani..
Benim çocukluğumda kiloluydu,genç kızlık dönemimde zayıftım..Sonrası malum söylememe gerek yok..:))
Ben izlemedim..Tursariyemi,dilenciiyemi anlatmıştım hatırlamıyorum..Volkan Konak izmirde konseri vardı..Ben gitmedim tabii.ıki arkadaşım gitti,konser sonrası kapı çaldı baktım bizim iki zilli..:)) Gülümseyerek bana cep telefonlarındaki resimleri gösteriyorlar..
Sarılmışlar Volkan'a,puuu edepsizler dedim,elin terli ve şişko herifine sarılıp bide utanmadan poz vermişsiniz..:)))
Güya beni kızdırıcaklar konsere gitmişlerde,yan yana resim çekilmişlerde sanki çok umurumdaydı hıhh..:dilcikar: :roflol:
Kıyamam ben sana,daralman kısa sürsün iyimi..
Ben bugünde tartıldım bu sefer 200 gr.fazla gösteriyor..eyvahedigeldismile
BEYZUS'çum 133.00 nasıl bir saat,yeni bir uygulamamı..kaydirigubbakcemile3
Öptüm seni..
İnşallah gerçek olur.Olunca da süper olur yani....Bende sizinle buluşmaya gelmek istiyorum..
Yada kiminle ne yapmak istediğimi söyleyeyim..Bu arada ismi geçen şahıslar ist.oturanlar..diğerleri gücenmesin lütfen..
Tursari ile çay ve patlamış mısır eşliğinde çocuklarımızın oynamasını izlemek.:))
Dilencii ile türkübar'da halay çekmek ..:)) Beni hayal edin halay başıyım,dombili dombili..:roflol:
Sonra hep beraber citol'e mangala gideriz..Ve neden kilo veremiyoruz diye kritik yaparız..:roflol:
İnşallah canım...ilahi Yena ezelzedeyiz demek ki çok hoş bir tanımlama olmuş ebedzedelikten muaf oluruz inşaallah
TURSARİ......ŞenizŞenizŞenizsağol canım sanada geçmiş olsun yazık Allah acil şifalar versin o kadınada belliki hifif üşütmüş ama kuran okumaktan olmaz insan kuranla sadece sağlıklı olur ruhen ve bedenen ama temizlik konusunda bişey diyemem kadını niye doktora götürmüyorlar şizofreni birden böyle ortaya çıkabiliyor benim uzaktan bir akrabamdada böyle saçmalamayla başlamıştı kız daha 6 aylık evliydi ve 20 yaşındaydı :1no2: kocası güya seviyordu geldi evinin önüne attı gitti kızcağızı Allahından bulsun hiç nedir diye sormadı doktora götürmedi bile neyse hoff sıkıldım aklıma gelince yeniden
bahar havası insanı böyle sıkıntıya sokabiliyor canım bolbol dışarı çık gez hatta mümkünse deniz kenarı yada yeşilliğin bol olduğu biyere git rahatlarsın opuyorumnanaktan
herzaman tartılma canım benim senin yediğinden tutta gaz bile tartıda farkeder bide lavobaya gitme sıklığınada bağlıdır azıcık tuzlu yemiş olsan o bile farkettirir hemen su tutar vücut bu kadar sık tartılma vede sıkıntı etme oda kilona etki eder bende sıkıntıdan bişey yemememe rağmen yarım kilo farettim [/U]
Buyur canım.Hoşgeldin.a.s.Hepimiz kendimize göre diyet yapıyoruz,cumaları kilomuzu bildiriyoruz.Birde elimizden geldiğince birbirimize destek oloyoruz.Sende kilonu bildir.Cıtol gerekeni yapar.günaydın..ben de bu gruba dahil olmak istiyorum :)
İyi pazarlar bu arada herkese...buyrunnnnnnnnn
Şu yeni oyunlara bi bakim -tatlicadiarzu-
Bende sizinle buluşmaya gelmek istiyorum..
alındım bile:dilcikar::gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?