Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canım. 1 hafta sonra başlayayım diyordum. hani şu regl gelsin ve geçsin diye. ama bugün bir ara yarından itibaren menü versem mi acaba dedim karar veremedim.
o haberden bugün azcık olumsuz bir mesaj aldım ama bakalım hayırlısı olsun. dua edicem artık. Allah büyük hayırlısı olsun.
evet benim de düzenim bozuluyor yabancı yerde ama zaten miyomdan kaynaklı da oluyor artık. hallolacak inşallah. bu kış ciddi anlamda fermente gıdalar hazırlamayı düşünüyorum

Kızlar hedefler nasıl kim ne kadar vermek istiyor ah ben bir eksiye geçsem hedef koyacağım da artık tartıya çıkmak istemiyorum
Bu gün kan idrar tahlili verdim pazertesi sonuç almaya gideceğim bakalım inş birşey çıkmaz sonra da pat pat gider kilolar 100 kilo üzeri biri haftada 2 kg çok rahat verir Aslında

Sorma ya itina ile kilo alıyoruz biz yanlış topikteyiz ama ben bugün çok sıkı durdum eve gidince sapitmazsam harika olacak

Ben de de cıktı ben de aldıracağım küçük birşey ama kolaymış alınması 10 dakika sürmüyormuş. Yağ bezesi gibi dedi doktor bir yaglanmayan orası kalmisti

Inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın ne çabuk geçti 9 ay ben bisey anlamadim

Bende çok kizardim Dr Lara herşey kilodan derlerdi ama öyleymiş mesela bacak ağrım el kol uyuşması karincalanmasi topuk dikeni vs çok şükür daha iyiyim

Sinir olmam daha çok kendime. Gidiyorum o kadar hastanelerde sürün dur sonuç kilo. Gerek yok o kadar hastaneye gitmeye demekki kilo versem ölümsüz olcam bence:)

Davina kulak hışırtısı ortak kulak iltihabı sık sık geçirenlerde kalıcı olarak kalıyor ,büyük kızımdan biliyorum hep söyler
Teyzemde de var yıllarca ugrastı. Bende de sürekli tekrarlıyor sanırım

menumu vereyim
Sabah 12.00
İki bardak sumenumu vereyim
Sabah 12.00
İki bardak su
12.30 cok azamenemen
İki haslanmis yumurta
Zeytin,peynir,yesillik

Akşam 18.00
Yumurtali fasulye kavurmasi iki kasik
3 kasik kabak kavurmasi
İki kasik kisir,bir adet sikma cig kofte
Bir kase yogurt ( ev oturmasinda kendime uygun bulduklarim bunlardi)

Su 3 litre
Spor 30 dk tempolu yuruyüs

Bonus E eboe

Hergaf kuzum 200 gram aldım geçen hafta 64.7 idim
Oyle mi 65 gibi kalmiş aklimda. Kastir o kafana takma
Oy ne cok yormuşlar seni bence bu kadar yorulmaya gerek yok,kilo ver gitsin kiz
Annecigine gecmis olsun. Hayırlı evlatsin masallah
Baska güzel haberler alirsin. Sen erteleme basla hemen. Fermente neler yapacaksin

Guzel gidiyorsun,vereceksin bu sefer
Gecmis olsun. Kilo versen ne guzel olacan,saglikli olacan
Bu arada şimdi listeyi 29 ekime kadar mı yapıyorum yoksa daha mı kısa? Birde hedef -10 mu 7 mi 5 mi?
kafam karıştı benim iyice.
Bonus silkele beni bi :)
8 kg daha iyi gibi

İnşaşlh ya yoruyor ister istemez uğraşıp netice alamama

Oyle mi 65 gibi kalmiş aklimda. Kastir o kafana takma

sebzeleri fermente edeceğim. bağırsak dostu bakteriler için. yaptığımda tarif yazarım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…