saol canım. 1 hafta sonra başlayayım diyordum. hani şu regl gelsin ve geçsin diye. ama bugün bir ara yarından itibaren menü versem mi acaba dedimdaha sık gelsen senin listelerini özledim ben içimden bir ses bu eylül herkese iyi gelicek diyor bence beklediğin iyi haberi alıcaksın, neyse durum iyi yönde geliştiğinde baher verirsin artık :) bende bir yerlere gitiğimde bağırsaklarım tamamen kilit oluyor bir şişkinlik bir rahatsızlık oluyor yaniii
Sorma ya itina ile kilo alıyoruz biz yanlış topikteyizHayirli cumalar
kilom 89.8
geçen hafta tartilmamistim. İki haftada yaklaşık 5 kilo almışım vay beee
29 ekime bende bir hedef belirliyim 81 kilo olmak
@cakil kilolarimiz aynı galiba bayramdan önce de aynıydı ne güzel kilo alıyoruz böyle
Ben de de cıktı ben de aldıracağım küçük birşey ama kolaymış alınması 10 dakika sürmüyormuş. Yağ bezesi gibi dedi doktor bir yaglanmayan orası kalmistiHayırlı cumalar
Kilom 130
Hiç dikkatli olamıyorum kacamaklarim oluyor..eltimler geldi surekli birlikteyiz ancak okul açılınca spor ve diyete sıkı sarilicam ...bugunde dra gittim saçımın içinde siğil gibi yağ bezesi gibi birşey çıkmıştı iki sene oldu hiç ağrı yapmıyordu dün ağrımaya basladi antibiyotik verdi doktor bitince alıcak artik keserek o bölgeyi. .çok korkuyorum inşallah acı duymam ....
Inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın ne çabuk geçti 9 ay ben bisey anlamadimSlm kizlar
Kilom 106.5
Gittim cnm dra nstde sanci yok aciklik 2 cm daha dr bekleyelim dedi bi sakincasi var mi beklemenin dedi bende siz burada oldugunuz surece sakinca yok dedim haftayada cars. Pers. Cuma izin alacakmis herhangi birsey olmazsa pazartesi gel durum degerlendirmesi yapalim dedi yine doguramadan geldim ☺ mesleki deformasyon demeyelimde kabullenmislik diyelim eninde sonunda cikacak oradan
Ben de bilmiyorum fikri olanlara bakacagim yumurta veya balık mi yapsam ya da çorba 22.30 da Anca evde olurum o saatte ne yenir kiakşama kimler ne yemek yaptı, kopya verin sağlıklı güzel pratik yemekler olsun lütfeeen
Fulya ekleyelim mi seni listeye?sabah tartılamadım. gün içinde de siteye giremedim. akşam eve gelince tartıldım. tam 84 kilo çıktım
Bende çok kizardim Dr Lara herşey kilodan derlerdi ama öyleymiş mesela bacak ağrım el kol uyuşması karincalanmasi topuk dikeni vs çok şükür daha iyiyim
Teyzemde de var yıllarca ugrastı. Bende de sürekli tekrarlıyor sanırımDavina kulak hışırtısı ortak kulak iltihabı sık sık geçirenlerde kalıcı olarak kalıyor ,büyük kızımdan biliyorum hep söyler
29 Ekim 8 kilo genel ve mantiki bir rakam gibiBu arada şimdi listeyi 29 ekime kadar mı yapıyorum yoksa daha mı kısa? Birde hedef -10 mu 7 mi 5 mi?
kafam karıştı benim iyice.
Bonus silkele beni bi :)
Sinir olmam daha çok kendime. Gidiyorum o kadar hastanelerde sürün dur sonuç kilo. Gerek yok o kadar hastaneye gitmeye demekki kilo versem ölümsüz olcam bence:)
Teyzemde de var yıllarca ugrastı. Bende de sürekli tekrarlıyor sanırım
evet canım eklersen sevinirim. başlıyorum Allahın izniyleFulya ekleyelim mi seni listeye?
Oyle mi 65 gibi kalmiş aklimda. Kastir o kafana takmaHergaf kuzum 200 gram aldım geçen hafta 64.7 idim
Oy ne cok yormuşlar seni bence bu kadar yorulmaya gerek yok,kilo ver gitsin kizMehtapp öldü öldüü helak oldu bugün ablaaaa şefkat istiyorum.
benim bir aydır kulak iltihabım var geçti ama agrı devam ediyor doktorda bir şey yok diyor.
Birde yaklaşık mayıstan beri sol kulagım başımı saga cevirince hışırdıyor dum dum dum nabız sesini duyuyorum. Neyse işte bunlardan sebep her hafta doktora gidiyorum kan tahlili ultrason işitme testi vs.
Bugün kontrol vardı. Sabahtan gittim. Sıra bana gelecek ama 65 yaş üstüne öncelik oldugu için bütüm amcalar teyzeler önüme geçmiş oldu sonra ben kaldım öğleden sonraya. Sıcak zaten ordan oraya dolan dur. Ögleden sonra oldu doktorlar geç geliyor sonra yine 65 yaş üstüler anca güç bela geldi sıra. Asistanlar oluyor genelde uzman doktoru çagırdı sonuçlara baktılar. Bir şey çıkmadı iltihap geçmiş ama benim agrım var. sebebi belli değil. ama hışırdama kilodan dolayı boyun genişlermiş ondan olabilir kilo ver geçer dedi.
Geçen haftalarda kan testinde kolesterol yüksek cıkmıstı tabi yine kilodan. Dahiliyeye git diyetisyene yönlendirir demişti o da yönlendirmedi. Kendin verirsin dedi. Benden daha kilolu olanları( daha kaç kilo olcaksam artık) ya da şeker hastalarını filan yönlendiriyorlarmış genelde. O da patladı yani bir heves etmiştim devlette giderim diyetisyene diye ısrarda ettim biraz ama yalan oldu. Anca hastaneden cıktım o sıcakta ben git ters yerden otobüse bin git kadıköye. :) daha inmedim farkedince dedim gidiyim duraktan bineyim artık. Öyle saçma sapan bir gün geçirdim. Eve geldim duşa gir çık filan. Annemde grip olmuş ona bir şeyler hazırladım.
Anca kanepeye oturdum. Oturmak çok güzel bir şey valla yaaaaa :)))
Baska güzel haberler alirsin. Sen erteleme basla hemen. Fermente neler yapacaksinsaol canım. 1 hafta sonra başlayayım diyordum. hani şu regl gelsin ve geçsin diye. ama bugün bir ara yarından itibaren menü versem mi acaba dedimkarar veremedim.
o haberden bugün azcık olumsuz bir mesaj aldım ama bakalım hayırlısı olsun. dua edicem artık. Allah büyük hayırlısı olsun.
evet benim de düzenim bozuluyor yabancı yerde ama zaten miyomdan kaynaklı da oluyor artık. hallolacak inşallah. bu kış ciddi anlamda fermente gıdalar hazırlamayı düşünüyorum
Guzel gidiyorsun,vereceksin bu seferKızlar hedefler nasıl kim ne kadar vermek istiyor ah ben bir eksiye geçsem hedef koyacağım da artık tartıya çıkmak istemiyorum
Bu gün kan idrar tahlili verdim pazertesi sonuç almaya gideceğim bakalım inş birşey çıkmaz sonra da pat pat gider kilolar 100 kilo üzeri biri haftada 2 kg çok rahat verir Aslında
Gecmis olsun. Kilo versen ne guzel olacan,saglikli olacanSinir olmam daha çok kendime. Gidiyorum o kadar hastanelerde sürün dur sonuç kilo. Gerek yok o kadar hastaneye gitmeye demekki kilo versem ölümsüz olcam bence:)
Teyzemde de var yıllarca ugrastı. Bende de sürekli tekrarlıyor sanırım
8 kg daha iyi gibiBu arada şimdi listeyi 29 ekime kadar mı yapıyorum yoksa daha mı kısa? Birde hedef -10 mu 7 mi 5 mi?
kafam karıştı benim iyice.
Bonus silkele beni bi :)
İnşaşlh ya yoruyor ister istemez uğraşıp netice alamamaOyle mi 65 gibi kalmiş aklimda. Kastir o kafana takma
Oy ne cok yormuşlar seni bence bu kadar yorulmaya gerek yok,kilo ver gitsin kiz
Annecigine gecmis olsun. Hayırlı evlatsin masallah
Baska güzel haberler alirsin. Sen erteleme basla hemen. Fermente neler yapacaksin
Guzel gidiyorsun,vereceksin bu sefer
Gecmis olsun. Kilo versen ne guzel olacan,saglikli olacan
8 kg daha iyi gibi
Oyle mi 65 gibi kalmiş aklimda. Kastir o kafana takma
Oy ne cok yormuşlar seni bence bu kadar yorulmaya gerek yok,kilo ver gitsin kiz
Annecigine gecmis olsun. Hayırlı evlatsin masallah
Baska güzel haberler alirsin. Sen erteleme basla hemen. Fermente neler yapacaksin
Guzel gidiyorsun,vereceksin bu sefer
Gecmis olsun. Kilo versen ne guzel olacan,saglikli olacan
8 kg daha iyi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?